Σφαλιαρα σε ξενο παιδι. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 24 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 353
    Banned
    Τελικα εγινε ολοκληρη ιστορια το θεμα μου.Ας ειναι.Εγω εδω μεσα δεν προκειτε να ξανα ανοιξω την καρδια μου.Μου εγινε μαθημα και καταλαβα οτι εδω δεν παρχουν ανθρωποι να βοοηθησουν αλλα θηρια.Οσο για διαγραφες κλπ δεν ενοουσα να διαγραφει μονο ο κρινο αλλα και η κυρια Ρεμεντι π απο τι φαινετε δεν μπενουν για να βοηθησουν εδω,αλλα για να γελανε μαζι μας.Παω στοιχημα οτι μπορει να τους φτιαχνει κιολας η δυστιχια των αλλονων.Μιας και αναφερα και την Κ Remedy ειναι εξηκιομενη με τους βοθρους τελικα.Μαλλον απο εκει μεσα μας γραφει τωρα.χαχαχα.Οπως εχω ξαναπε εχω μεγαλωσει σε σωστη οικογενεια π μονο αγαπη ελαβα.μορφομενοι και οι 2 γονεις (εσυ π αποκαλεις αυτους τους 2 ανθρωπους βο8ρο ειναι και οι 2 δικηγοροι και σεβαστοι απο ολους τους γυρω μας) μαλλον τους περδεψες με τους οχετους που σε αναθρεψανε REMEDY.
    και να σας πω και γιατι χτυπιετε η κυρια Ρεμεντι?Γιατι ο καλος της ο κρινο (που ειναι ζευγαρι ) την επεσε σε εμενα και γιαυτο δεν μπορει να το χωνεψει.Το πηρε κατακαρδα.Αλιως πως εξηγηται η τοσο ασχημη συμπεριφορα της εναντιον μου?Με ξερει και απο χθες η κυρια?Κιαν ειμουν καμια σκατομαμα οπως λεει η γελία Ρεμεντι δεν θα εγραφα καν οτι αφορα εμενα κ το παιδι μου γιατι θα ενιωθα φοβερη αμηχανια.Αλλα εγω ξερω τι ειμαι και το βλεπουν οι γυρω μου.Δεν εισαι εσυ αξια να με κρινεις π ουτε πως με λενε δεν ξερεις.Και δεν πας να χτυπας τον κωλο σου πανω κατω δεν προκειτε να πισεις κανεναν οτι δεν ειμαι αυτο π δειχνω.
    Οσο για τα μηνυματα ,ηταν πλαστα αλλα δεν θα ζητησω συγνωμη στον κρινο γιατι πηγενε γυρευοντας.Αλλα στο παρελθον μου την ειχε πεσει και αυτο δεν αλλαζει.Οπως και εγω την ειχα πεσει στον κιπ.
    Καλυτερα ολοι να αποριτε με την συμπεριφορα της ρεμεντι και οχι του κρινο ο οποιος πολλες φορες κοιταει να βοηθησει κιας το κανει με λαθος τροπο.Την Remedy ,αυτη ειναι το φιδι.
    Θα ηθελα να ευχαρηστησω μεσα απο την καρδια μου οσους μου σταθηκαν εδω,γιατι πολλες φορες βρηκα παριγορια ,και να σας πανε ολα καλα στην ζωη σας.κουραγιο σε ολους πασχουν απο οτι πασχουν και η ζωη ειναι ωραια .....Τωρα π ξερω οτι καραδοκουν και οχιες εδω μεσα δεν θα ξανα ανοιξω την καρδια μου ποτε.καλυτερα να καταπιω τον πονο μου παρα να τον βγαλω εδω και να μου βγει απο την μυτη.Αντιο σε ολους και φιλακια ειδηκα σε anwnimh που με τα δικα μου ξεχασα να διαβασω τα ποστ της και νιωθω τυψεις,την giwta,sunset,keep.empneysth και πολλα ακομα ατομα π ενιωσα πολυ κοντα τους οταν δεν ειχα κανεναν διπλα μου.

υ.γ ααα κατι ακομα.επειδη η κ Ρεμεντι με σικοφαντησε αισχρα και με εθηξε σκληρα, τα ποστ της θα διαβαστουν απο τους γονεις μου ,και μαζι θα κρινουμε αν χρειαστει να κινηθω δικαστικα.ξερω καλα απο pc και ξερω και την ip που εχει ο καθενας.Ξερω διευθηνσεις τα παντα.απο μωρο με pc ασχολουμε.

Senior Member
    δηλαδη πανικουλα σκοπευεις να διαγραφεις η να παραμεινεις και να αλλαξεις τ0ν τροπο που λειτουργουσες επειδη μπερδευτηκα λιγο...
    εγω σαν συμβουλη θα σου ελεγα πως εμεις επιλεγουμε πως θα νιωσουμε οποτε κανε αυτο.
    βαλτα κατω και δες αν αξιζει να αλλαξεις κατι,κανε ισως την αυτοκριτικη σου και οτι δεν σου κανει απλα πετα το...
    μην αφηνεις κανεναν να σε στεναχωρει ειδικα αν αυτος ο κανενας ειναι καποιος που για εσενα δεν αξιζει.αφου βοηθηθηκες εδω μεσα τοτε συνεχισε να ανοιγεσαι και οτι σου αρεσει κρατα το.
    θελω να σου πω πως πολυ στεναχωρηθηκα με ο,τι εγινε,ποσο μαλλον εσυ,αλλα κατα τη γνωμη δεν ειναι λογος αυτος να αποχωρησεις.
    το forym αυτο ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας οπως και να το κανουμε , συγκρουσεις θα υπαρχουν οπως και να χει..
    να εισαι επιλεκτικη.να ανοιγεσαι σε εμας οπως εμεις σε εσενα και σε οποιον δεν αρεσει ε τι να κανουμε τωρα...

Banned
    μελεν δεν θα μεινω.μπορει να διαβαζω τι γινεται αλλα δεν ξανακανω το λαθος να ανοικτω εδω.καλυτερα να π πεσω μεσα σε κοπαδι με καρχαριες.οχι δεν προκειτε να αλλαξω κατι .γιατι δεν πειραξα κανεναν (χωρις λογο τουλαχιστον).
    ισα ισα πυστευω οτι τελικα εχω φοβερα κοτσια και επειδη λεω την αληθεια κατα μουτρα και ειμαι ντομπρος ανθρωπος μαλλον γιαυτο δημηουργω αντηπαθιες.αλλα σε οπιον αρεσουμε

Banned
    Originally posted by panikoula

Γιατι ο καλος της ο κρινο (που ειναι ζευγαρι ) την επεσε σε εμενα και γιαυτο δεν μπορει να το χωνεψει.

ετσι....
    τωρα που ανακαλύφθηκαν - αποκαλυφθηκαν ολα,
    μπορω να αναπαυθω εν ειρηνη....

Banned
    οσο για το κειμενο της καλης μου weird (μπορει και καλός) που λεει ολη την αληθεια για μενα,κανεις δεν εκανε τον κοπο να διαβασει ποσο μαλλον να σχολειασει.βλεπετε οταν δεν μας συνφερει η αληθεια κανουμε τις παπιες.πα παπα!αιντε!

Senior Member
    .....και να σας πω και γιατι χτυπιετε η κυρια Ρεμεντι?Γιατι ο καλος της ο κρινο (που ειναι ζευγαρι ) την επεσε σε εμενα και γιαυτο δεν μπορει να το χωνεψει.Το πηρε κατακαρδα.Αλιως πως εξηγηται η τοσο ασχημη συμπεριφορα της εναντιον μου?Με ξερει και απο χθες η κυρια?Κιαν ειμουν καμια σκατομαμα οπως λεει η γελία Ρεμεντι δεν θα εγραφα καν οτι αφορα εμενα κ το παιδι μου γιατι θα ενιωθα φοβερη αμηχανια.Αλλα εγω ξερω τι ειμαι και το βλεπουν οι γυρω μου.Δεν εισαι εσυ αξια να με κρινεις π ουτε πως με λενε δεν ξερεις.Και δεν πας να χτυπας τον κωλο σου πανω κατω δεν προκειτε να πισεις κανεναν οτι δεν ειμαι αυτο π δειχνω.Οσο για τα μηνυματα ,ηταν πλαστα αλλα δεν θα ζητησω συγνωμη στον κρινο γιατι πηγενε γυρευοντας.Αλλα στο παρελθον μου την ειχε πεσει και αυτο δεν αλλαζει.Οπως και εγω την ειχα πεσει στον κιπ.
    Καλυτερα ολοι να αποριτε με την συμπεριφορα της ρεμεντι και οχι του κρινο ο οποιος πολλες φορες κοιταει να βοηθησει κιας το κανει με λαθος τροπο.Την Remedy ,αυτη ειναι το φιδι.
    ......
    υ.γ ααα κατι ακομα.επειδη η κ Ρεμεντι με σικοφαντησε αισχρα και με εθηξε σκληρα, τα ποστ της θα διαβαστουν απο τους γονεις μου ,και μαζι θα κρινουμε αν χρειαστει να κινηθω δικαστικα.ξερω καλα απο pc και ξερω και την ip που εχει ο καθενας.Ξερω διευθηνσεις τα παντα.απο μωρο με pc ασχολουμε.
    Η αληθεια ειναι οτι απο την πανικουλα εχω διαβασει σε οσο διαστημα συμμετεχει εδω, μονο μαλακιες.....εκτος απο τα ψεματα....
    αυτη τη φορα γελασα τουλαχιστον με την καρδια μου , γιατι το επιπεδο ηλιθιοτητας της ειναι τοσο ψηλο που στερειται εντελως και χιουμορ...δεν ειχα γελασει αλλη φορα...

μια διορθωση μονο Γιατι παρεξηγησε..
    κανεναν δεν προσπαθω να πεισω οτι δεν εισαι αυτο που δειχνεις, για εναν απλουστατο λογο.
    οτι εισαι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.

και να σου πω και τον λογο που λες πραγματα που εκθετουν εσενα.το παιδι σου δεν μπορεις να το εκθεσεις οσες μαλακιες κι αν πεις. ο λογος ειναι οτι εισαι τοσο ηλιθια που δεν εχεις καν διακριση μεταξυ αυτου που σε εκθετει κι αυτου που δεν σε εκθετει...

Να διαβασετε οσο προσεκτικα θελετε οτιδηποτε, μολις μαθετε αναγνωση οικογενειακως και μετα να ρωτησετε εναν δικηγορο ποσες αξιοποινες πραξεις εχεις κανει μεσα σε 3 σελιδες και μολις μαθετε και αριθμητικη, να προσθεσετε αυτες που μολις ομολογησες σε αυτες που δεν πηρες καν χαμπαρι ουτε εσυ ουτε οι παραμορφωμενοι γονεις-δικηγοροι...

Banned
    Bρε ορνεο σε εχω γραμμενη.Οτιν κιαν λες.Κοιτα να μαθουν τα σκουπιδια οι γονεις σου αριθμητικη.Προσβαλε μας οσο θες.Οχι μονο δεν εισαι για φτυσημο,ουτε ροχαλα δεν θα χαλαγα για την σκατομαπα σου παλιογριουλα.λολ.φιλακια.ε� �ω να κανω πολλες δουλειες.αρκετα εριξα το επιπεδο μου εδω με σενα π δεν εχεις καν επιπεδο.Εχεις επιπεδο ΔΑΠΕΔΟΥ,Μαρεσει που την εχεις δει και καπως βρε.Χαλαρωσε βρε μην παθεις κανενα εγκεφαλικο ,βρισκεσεκαι σε κρισημη ηλικια.Μαλλον κλημακτιριο περνας χαχααχχαχα :P;0 coolll.

Banned
    νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βαλουμε ενα στοπ εδω.-

Senior Member
    Bρε ορνεο σε εχω γραμμενη.Οτιν κιαν λες.Κοιτα να μαθουν τα σκουπιδια οι γονεις σου αριθμητικη.Προσβαλε μας οσο θες.Οχι μονο δεν εισαι για φτυσημο,ουτε ροχαλα δεν θα χαλαγα για την σκατομαπα σου παλιογριουλα.λολ.φιλακια.ε� �ω να κανω πολλες δουλειες.αρκετα εριξα το επιπεδο μου εδω με σενα π δεν εχεις καν επιπεδο.Εχεις επιπεδο ΔΑΠΕΔΟΥ,Μαρεσει που την εχεις δει και καπως βρε.Χαλαρωσε βρε μην παθεις κανενα εγκεφαλικο ,βρισκεσεκαι σε κρισημη ηλικια.Μαλλον κλημακτιριο περνας χαχααχχαχα :P;0 coolll.
    ας μη χανονται τετοια δειγματα γραφης απ το φορουμ, να το απαθανατισω το διαμαντι :)

Banned
    Originally posted by Remedy
    ας μη χανονται τετοια δειγματα γραφης απ το φορουμ, να το απαθανατισω το διαμαντι :)

Και εσυ λιγα ειπες νομιζεις?Μεχρι το παιδι μ αποκαλεσες βοθρο οταν εγραψες οτι ειμαι βοθρος και ξερναω βοθρους και τους γονεις μου βοθρους.ε μπες μεσαστον βοθρο να τελειωνουμε,εγω δεν εθηξα κανενα απο τους δικους σου ποτε.και λιγα σου ειπα βρε σουργελο.

Banned
    Και σταματα πια δεν σε συνφερει.Δεν στεκουν οι αποψεις σου και στο ειπαν πολοι αυτο.Αντε προσεχε τον κρινο γιατι μαλλον ξενοπηδαει παλι ιιιιχιιχιχιχιχιχ.

Banned
    φιλακια πολλααααααα.μμμμμμμμμμμμ.:P :P

Senior Member
    θα με συγχωρεσεις τωρα γιατι εχουμε και δουλειες.
    βρισε εσυ με την ησυχια σου, θα τα δω εγω καποια στιγμη δε θα πανε χαμενα.

Banned
    Δεν συνηθηζω να βριζω στα καλα καθουμενα.εξαλου εσυ αρχισες σχετικα με βοθρους.πιφφφ!!ελεος.Και εγω εχω δουλειες και πιο σοβαρες.εχω παιδακι κατι π δεν θα αξιωθεις να δεις ποτε σε τετια ηλικια π εφτασες :P.αγαπη μου εσυ!

Senior Member
    Πανικούλα , μ\'όλη μου τη καρδιά σε παρακαλώ να σταματήσεις εδώ...
    Εκτίθεσαι και δεν το καταλαβαίνεις...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 14 of 24 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast