Σφαλιαρα σε ξενο παιδι. - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 24 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 353
  1. #211
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    Originally posted by sabb
    Πανικούλα , μ\'όλη μου τη καρδιά σε παρακαλώ να σταματήσεις εδώ...
    Εκτίθεσαι και δεν το καταλαβαίνεις...

    με ποιον τροπο βρε Σαββα?Που λεω την αληθεια?
    Δεν νομιζω να εκτιθομαι καθολου.Αλλοι το κανουν αυτο και ευτιχως εχουν ολοι ματια κ βλεπουνε και μυαλο και καταλαβενουνε ποιος εκτιθεται και ποιος οχι.Δεν θα αφησω μια ηλιθια γιαγια να λεει εμενα και ολο μυ το σοι βοθρους.Βοθροι ειναι οι δικοι της.τελος.την κλικα π εχεται οι 3 σας την εχω παρει χαμπαρι και δεν ασχολουμε αλλο.τελος!
    Και επιτελους καταλαβετε οτι δεν χωρατε εδω.Μαλλον το φορουμ το περασατε για δικαστικη αιθουσα.

  2. #212
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    1,156
    Originally posted by panikoula
    Originally posted by sabb
    Πανικούλα , μ\'όλη μου τη καρδιά σε παρακαλώ να σταματήσεις εδώ...
    Εκτίθεσαι και δεν το καταλαβαίνεις...

    με ποιον τροπο βρε Σαββα?Που λεω την αληθεια?
    Δεν νομιζω να εκτιθομαι καθολου.Αλλοι το κανουν αυτο και ευτιχως εχουν ολοι ματια κ βλεπουνε και μυαλο και καταλαβενουνε ποιος εκτιθεται και ποιος οχι.Δεν θα αφησω μια ηλιθια γιαγια να λεει εμενα και ολο μυ το σοι βοθρους.Βοθροι ειναι οι δικοι της.τελος.την κλικα π εχεται οι 3 σας την εχω παρει χαμπαρι και δεν ασχολουμε αλλο.τελος!
    Και επιτελους καταλαβετε οτι δεν χωρατε εδω.Μαλλον το φορουμ το περασατε για δικαστικη αιθουσα.
    Κλίκα ?
    Με ποιον έχω κάνει κλίκα πανικούλα ?
    Πότε σ\' έχω ενοχλήσει ?

    Το προηγούμενο πόστ μου, είχε την έννοια του να σε προστατεύσει κι όχι να σε μειώσει....

    Δεν θα συμμετάσχω σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν, λυπάμαι....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

  3. #213
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    δεν χριαζομαι προστασια απο κανεναν.ευχαρηστω για το ενδιαφερoν Σαββα.

  4. #214
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,541
    βρε παιδι μου

    καθομαι και σκεφτομαι

    μηπως ειναι μερος της ζωης

    και ευτυχως που υπαρχουν και αυτα να παιρνει ζωη το φορουμ

    και αν το δουμε σε ευρυτερη κλιμακα η ζωη

    παιρνει τη νοστιμια της

    με τουτα και μαι κεινα που κατα την οψη μου φαινονται γελοια

    τα διαβαζω ομως απο την αλλη? ναι...

    απλα σκεψεις......

  5. #215
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    researcher ισως και αυτοι π διαβαζουν αυτα τα γελοια να ειναι οι ιδιοι γελοιοι .:P
    εγω παντως τις μονες γελοιοτητες π ειδα εδω (εκτος τον αλλο τον καμενο π προτρεπεστην αφρουλα να αυτοκτονησει κανοντας χαρακιρι) ηταν της Remedy.Eχει πλακα ενα τιποτα να νομιζει οτι ειναι κατι.

  6. #216
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    1,156
    \"..Η Συνωμοσία των Τριών, είχε πια αποκαλυφθεί...
    Οι μάσκες πέσαν επί τέλους κι οι συνωμότες έμειναν γυμνοί στα μάτια των υπόλοιπων μελών του φόρουμ , ανίκανοι να κρυφτούν απ\' το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας που τους έλουζε πατόκορφα...

    Ο krino, η remedy κι ο sabb, έσκυψαν τα κεφάλια τους περιμένοντας ν\' ακούσουν την ετυμηγορία για την πλεκτάνη που έστηναν στη πλάτη της ανταλλαγής ιδεών, της διανόησης , της επικοινωνίας.
    Το σχέδιο τους να καταστρέψουν το χώρο που τους φιλοξενούσε τόσο καιρό, ποδοπατώντας τις ψυχές όσων θα είχαν την ατυχία να συνομιλήσουν μαζί τους, θα έμενε απραγματοποίητο - όλα πια τώρα ήταν στο φως και τίποτε και κανείς δεν θα μπορούσε να τους υπερασπιστεί...

    Η κλίκα δεν θα μπορούσε ποτέ πια να μείνει αρραγής....

    Η αλυσίδα είχε μόλις σπάσει... \"

    Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
    Επίλογος
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

  7. #217
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    lol aaaaaaaaaa aaaaxxxxaaa .Δεν το ειχα σκευτει ετσι.Απο αλλη αποψη το ειπα .Οτι και οι 3 οπως καταλαβα δεν εχεται κανενα ψυχολογικο προβλημα αλλα δημιουργιτε σε εμας και αλλα εκτος τα αυτα που ειδη εχουμε στην πλατη μαςΜε αυτο το σκεπτικο ειπα για κλικες.
    Και οπως ειδα βρε Σαβ στα λεγομενα σου σε αυτο το ποστ, νιωθω σαν να μ εριξες και συ πετρα την ωρα π με λι8οβολουσαν κρινο,ρεμεντι,αρκτος.δεν ειδα κανεναν να διαβαζει τα οσα περασα κρατησατε μονο αυτα π σας αρεσας.κουραστικα και συχαθηκα ειλικρηνα το φορουμ αυτο.Αυτο δεν ειναι φορυμ ψυχολογιας αλλα δικαστηριο.
    εσεις δικαζεται και εκτελειτε δεν βοηθατε.
    τεσπαεπειδη εγω ξερω τι ειμαι να ξερουν μερικοι απο εδω οτι τπτ δεν με αγγιζει.ξερω τι ειμαι ειμαι ευτιχησμενη και εγω και το μικρουλι μου και οποιος αμφιβαλει χεστικαμε και η βαρκα γερνει.

  8. #218
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Originally posted by krino
    Originally posted by weird


    Αυτά λοιπόν είδαν τα δικά μου μάτια και ήθελα να το αποθέσω εδώ.
    Επίσης, με προβλημάτισε το πόσο ανίκανοι είναι μερικοί άνθρωποι στο να πλησιάσουν έναν άλλο, να δείξουν ενσυναίσθηση, να τον καταλάβουν, αντί να πάρουν πέτρες και να αρχίσουν να λιθοβολούν.
    Αυτή η στάση της στυγνής επίκρισης, οδηγεί σε πολλά δεινά και το κυριότερο, στην απώλεια κάθε επικοινωνίας και αρμονίας.

    τα δικα μου ματια ειχαν αλλη αντιληψη, αλλα δεν εχω χρονο η και διαθεση να κανω μια τετοια καταγραφη, ασε που δεν το βλεπω χρησιμο.
    Επισης παρακατω κανεις κρισεις, βλεπωντας εντελως με τα δικα σου μετρα και σταθμα,
    \"το πόσο ανίκανοι είναι μερικοί άνθρωποι στο να πλησιάσουν έναν άλλο\"
    ασχετως που εισαι προσβλητικη, θα σου προσθεσω οτι ο καθενας εχει το δικο του τροπο να πλησιαζει.


    Προσθετικα θα πω,
    οτι η δικη μου παρουσια δεν ειναι να πλησιασω καποιον οπως το βαζεις, θα ελεγα οτι ισως ειναι το τελευταιο (ενω για σενα πρωτευων)
    Διαβαζω το καθε τι που δημοσιευεται με αλλο ματι απο οτι εσυ (και 3-4 ατομα οπως εχω παρατηρησει)
    Παρολα αυτα χαρακτηριζεις ΚΑΙ εσυ, ως ανικανους αυτους που δεν προσεγγίζουν την δικη σου σειρα ιεραρχιας στο τροπο που πρεπει να επικοινωνει ο κοσμος.


    Δεν θα σου πω αν εισαι λαθος η οχι,
    γιατι κατα πρωτον δεν θελω να μπω στην ιδια διαδικασια κρισης οπως εκανες εσυ (οπου προσβαλεις κοσμο κομίζοντας την δικη σου θεωρεια προσεγγισης ως κορυφαιο γεγονος ανθρωπινης επαφης) και κατα δευτερον ακομα και αν το εκανα, θα ηταν πολυ αμφιβολο αν θα ειχε χρησιμοτητα κατι τετοιο.
    Κρίνο,
    δεν αναφέρθηκα σε κάποια διαδικασία κρίσης για να την χρίσω ως την σωστότερη όλων.
    Παρουσίασα απλά το πώς είδα εγώ το όλο θέμα.
    Και φυσικά δεν περιμένω απο κανέναν τρίτο να μου πει αν είμαι σωστή ή λάθος, όποιος συμφωνεί με την ματιά μου, καλώς, έχουμε ένα κοινό σημείο.

    Αλλο πλησιάζω, άλλο επικοινωνώ, άλλο αυτοπροβάλλομαι, άλλο γίνομαι αυτιστικός κι άλλο προσβάλλω.
    Δεν ξέρω τι στόχους έχεις εσύ, και δεν σου έθεσα το ερώτημα, αλλά προσωπικά στο φόρουμ αυτό δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της επικοινωνίας και της αλληλοστήριξης.

    Ανίκανο να επικοινωνήσει με τον άλλο, θεωρώ κάποιον που περιμένει ντες και καλά να ασκήσει κριτική πριν καν ο άλλος έχει σταματήσει να μιλάει.

    Τόσο απλά.
    Λυπάμαι αν προσβλήθηκες αλλά μην το παίρνεις τόσο προσωπικά, ήταν μια γενική παρατήρηση.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  9. #219
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by weird
    ..Αυτά λοιπόν είδαν τα δικά μου μάτια και ήθελα να το αποθέσω εδώ.
    ......
    πραγματικα απο ενα τοσο μεγαλο κειμενο που μου θυμισε περιγραφη ποδοσφαιρικου αγωνα που περιμενα να δω ποτε θα μπει το γκολ, αυτο ειναι το μοναδικο σημειο που με βρισκει συμφωνη :):)

    φανταζομαι οτι οποιος θελει να δημιουργησει την προσωπικη του αποψη για οσα εγιναν και ξερει αναγνωση, μπορει να το κανει χωρις μια τετοια \"βοηθεια\" που επισημαινει τα σημαντικα για να μην πλανηθει ο κακομοιρης ο αναγνωστης:) παλια τεχνικη και γνωστή, δεν πιανει και πολυ...

    για οποιο λογο κι αν αισθανθηκες συμπαθεια για οσα ειδες εδω απο τις αντιδρασεις της βοθρουλας, ειναι εντυπωσιακη η επιλεκτικη σου μνημη ως προς τα βοθρολυμματα που ξερναει με μεγαλη ευκολια και τις συκοφαντιες εναντι οποιουδηποτε την στριμωξει για οσα απαραδεκτα υποστηριζει....οσο για τις \"παιδικοτητες\" που ηταν ο χαρακτηρισμος που βρηκες ως πιο ταιριαστο στις παραλογες αισχρες επιθεσεις της, θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις...η παιδικοτητα αφορα τα παιδια μονο...στους ενηλικες η αντιστοιχη συμπεριφορα ειναι ηλιθιοτητα και κακεντρεχεια..
    Θα ήταν ανόητο να το δημοσιεύσω για να προσηλυτίσω κόσμο στην οπτική μου, δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση.
    Παρουσίασα πολύ απλά την αλήθεια που είδα εγώ να αναδύεται απο τα κείμενα, τονίζοντας αυτά που έκρινα εγώ απαραίτητα.
    Ωστόσο, δημόσια είναι όλα, θα ήταν κουτό να επιχειρήσω να παραπλανήσω κάποιον.

    Εσύ ξερνάς περισσότερα βοθρολύμματα απο την Πανικούλα, και δεν νομίζω οτι είμαι επιλεκτική στο θέμα αυτό.
    Η γραφή σου έχει μιαν απίστευτη χυδαιότητα, που κατά τη γνώμη μου, τίποτα αλλο δεν την δικαιολογεί, πέρα απο κάποια προσωπική σου δυσκολία/μαυρίλα.

    Δεν νομίζω οτι το ζητούμενο είναι να στιρμώξει κανείς κανέναν, αλλά και πάλι, όταν γράφεις προκλητικότατα λόγια για το ποιόν της ως μάνας με τον χυδαίο σου τρόπο, είναι λογικό να ξεσηκωθεί, λειτουργώντας εντελώς παρορμητικά. Αυτό βλέπω εγώ Ρεμ.

    Οσο για το τελευταίο.... χμμμ... πολλοί ενήλικες, δυστυχώςε έμειναν παιδιά και δεν μεγάλωσαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

    Το θέμα είναι οτι η Πανικούλα έχει ένα παιδί, ζήτησε τη γνώμη μας πάνω σε κάτι και αντί να αναλωθούμε στον αφορισμό της ως μάνας, καλύτερα πιστεύω θα ήταν να επικεντρωθούμε στο οτι αποφάσισε να μιλήσει και σε παιδοψυχολόγο, για να λάβει συμβουλές.

    Απο εκεί και πέρα, το να ρίχνεις λάδι στην φωτιά πατώντας τον κάλο του άλλου, το θεωρώ ανέντιμο.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  10. #220
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Originally posted by sabb
    Πανικούλα , μ\'όλη μου τη καρδιά σε παρακαλώ να σταματήσεις εδώ...
    Εκτίθεσαι και δεν το καταλαβαίνεις...
    Σάββα μου, με όλη τη συμπάθεια που σου έχω. Δεν νομίζω οτι εκτίθεται μόνο η Πανικούλα, μα και η Ρέμεντι και ο Κρίνο.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  11. #221
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Originally posted by sabb
    \"..Η Συνωμοσία των Τριών, είχε πια αποκαλυφθεί...
    Οι μάσκες πέσαν επί τέλους κι οι συνωμότες έμειναν γυμνοί στα μάτια των υπόλοιπων μελών του φόρουμ , ανίκανοι να κρυφτούν απ\' το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας που τους έλουζε πατόκορφα...

    Ο krino, η remedy κι ο sabb, έσκυψαν τα κεφάλια τους περιμένοντας ν\' ακούσουν την ετυμηγορία για την πλεκτάνη που έστηναν στη πλάτη της ανταλλαγής ιδεών, της διανόησης , της επικοινωνίας.
    Το σχέδιο τους να καταστρέψουν το χώρο που τους φιλοξενούσε τόσο καιρό, ποδοπατώντας τις ψυχές όσων θα είχαν την ατυχία να συνομιλήσουν μαζί τους, θα έμενε απραγματοποίητο - όλα πια τώρα ήταν στο φως και τίποτε και κανείς δεν θα μπορούσε να τους υπερασπιστεί...

    Η κλίκα δεν θα μπορούσε ποτέ πια να μείνει αρραγής....

    Η αλυσίδα είχε μόλις σπάσει... \"

    Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
    Επίλογος
    Και τώρα θα σου πω εγώ με τη σειρά μου, καλώς έβαλες το τέλος, γιατί πλέον, κατά τη γνώμη μου, εκτίθεσαι και εσύ με αυτά που γράφεις εδώ.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  12. #222
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    Originally posted by weird
    Originally posted by sabb
    \"..Η Συνωμοσία των Τριών, είχε πια αποκαλυφθεί...
    Οι μάσκες πέσαν επί τέλους κι οι συνωμότες έμειναν γυμνοί στα μάτια των υπόλοιπων μελών του φόρουμ , ανίκανοι να κρυφτούν απ\' το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας που τους έλουζε πατόκορφα...

    Ο krino, η remedy κι ο sabb, έσκυψαν τα κεφάλια τους περιμένοντας ν\' ακούσουν την ετυμηγορία για την πλεκτάνη που έστηναν στη πλάτη της ανταλλαγής ιδεών, της διανόησης , της επικοινωνίας.
    Το σχέδιο τους να καταστρέψουν το χώρο που τους φιλοξενούσε τόσο καιρό, ποδοπατώντας τις ψυχές όσων θα είχαν την ατυχία να συνομιλήσουν μαζί τους, θα έμενε απραγματοποίητο - όλα πια τώρα ήταν στο φως και τίποτε και κανείς δεν θα μπορούσε να τους υπερασπιστεί...

    Η κλίκα δεν θα μπορούσε ποτέ πια να μείνει αρραγής....

    Η αλυσίδα είχε μόλις σπάσει... \"

    Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
    Επίλογος
    Και τώρα θα σου πω εγώ με τη σειρά μου, καλώς έβαλες το τέλος, γιατί πλέον, κατά τη γνώμη μου, εκτίθεσαι και εσύ με αυτά που γράφεις εδώ.

    weird οχι βρε αυτοι ειναι θεοι.εμεις οι θνητοι εκτιθομαστε.ετσι νομιζουνε.χεχε.εχουν αναδhκτει μονοι τους θεοι..λολ

    ας μην ασχοληθουμε αλλο με το θεμα.το κουρασαμε .τις απαντησεις ηθελα τις πηρα απο τα ατομα που θελανε να βοηθησουνοσο για τα κακοβουλα και κακοψυχα ατομα τους ευχομαι να μινουν με την κακια τους .
    και εχεις δικο weird τα βοθρολύμματα τα ξερναει η ρεμεντι ελλα ομως π δεν καταλαβενει μεσα σε τι βοθρο κολυμπαει και τι βοθρηλα αναδιει.οταν το καταλαβει θα εχει πνιγει μεσα τους .για μενα εινε ειδη πνιγμενη .και τελειωμενη σαν γυναικα.εχει τοση πικρα μεσα της π ειναι αδυνατον αν δεν την βγαλει.τελικα θα επρεπενα την λυπιθω την βλαμενη.:P

  13. #223
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    1,156
    Originally posted by weird
    Originally posted by sabb
    \"..Η Συνωμοσία των Τριών, είχε πια αποκαλυφθεί...
    Οι μάσκες πέσαν επί τέλους κι οι συνωμότες έμειναν γυμνοί στα μάτια των υπόλοιπων μελών του φόρουμ , ανίκανοι να κρυφτούν απ\' το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας που τους έλουζε πατόκορφα...

    Ο krino, η remedy κι ο sabb, έσκυψαν τα κεφάλια τους περιμένοντας ν\' ακούσουν την ετυμηγορία για την πλεκτάνη που έστηναν στη πλάτη της ανταλλαγής ιδεών, της διανόησης , της επικοινωνίας.
    Το σχέδιο τους να καταστρέψουν το χώρο που τους φιλοξενούσε τόσο καιρό, ποδοπατώντας τις ψυχές όσων θα είχαν την ατυχία να συνομιλήσουν μαζί τους, θα έμενε απραγματοποίητο - όλα πια τώρα ήταν στο φως και τίποτε και κανείς δεν θα μπορούσε να τους υπερασπιστεί...

    Η κλίκα δεν θα μπορούσε ποτέ πια να μείνει αρραγής....

    Η αλυσίδα είχε μόλις σπάσει... \"

    Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
    Επίλογος
    Και τώρα θα σου πω εγώ με τη σειρά μου, καλώς έβαλες το τέλος, γιατί πλέον, κατά τη γνώμη μου, εκτίθεσαι και εσύ με αυτά που γράφεις εδώ.
    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο εκτίθεμαι κι οφείλεις να γίνεις σαφής και ξεκάθαρη στο τι υπονοείς...

    Επειδή δεν πήρα το μέρος της πανικούλας ευθύς εξ αρχής και της υπέδειξα με ποιο τρόπο - όντας γονέας ο ίδιος - θα μπορούσε να προφυλάξει το παιδί της ?
    Επειδή διαφώνησα με τη nature στα κριτήρια που πρέπει να πληρεί κάποιος για να συμμετάσχει στο φόρουμ ?
    Επειδή κατάλαβα πως τα μηνύματα της πανικούλας και οι καταγγελίες της ήταν όλα ένα ψέμα και προσπάθησα να τηρήσω αποστάσεις από το να υποστηρίξω τα λεγόμενα της ?
    Επειδή πήρα το μέρος της nature όταν είδα χαρακτηρισμούς που δεν της ταιριάζουν σε βάρος της ?
    Επειδή μόλις ομολόγησε η πανικούλα το ατόπημα της συκοφαντίας, τα όσα έλεγε και καταμαρτυρούσε εκ των υστέρων θα μπορούσαν να γυρίσουν και μπούμερανγκ εναντίον της - ακόμη και σε ποινικό επίπεδο - και σκέφτηκα να της υποδείξω για το καλό της , να σταματήσει να εκτίθεται ?
    Επειδή, από το πουθενά, βρέθηκα να είμαι μέρος μιας ετερόκλητης κλίκας - σύμφωνα με τα λεγόμενα της πανικούλας - και προφανώς μια τέτοια θεώρηση μόνο σα φαιδρή μπορεί να θεωρηθεί κι ως τέτοια είναι η επιμύθια μεταφορά της ?

    Θα ήμουν ευτυχής, αν θα είχες την καλοσύνη να μου υποδείξεις που στο διάολο έσφαλα και ποιον ενόχλησα....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

  14. #224
    Banned
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hrakleio Krhths
    Posts
    3,599
    Σαββα αυτα π ειπα για τον κρινο δεν ηταν ολα ψεματα.και οσα απο αυτα ηταν ψεμα δεν τα ειπα χωρις λογο

    .και οσο για το ποινικο επιπεδο το ιδιο μπορω να πω κ εγω απο την στιγμη π μου βριζουν ολη την εικογενια τοσο σκληρα και αδιστακτα και απο την στιγμη που ο κρινο οντος μου την ειχε πεσει στο μσν παλιοτερα.
    θα μου κλασουνε μια περδικα ενταξη?δεν ειμαι καμια χεσεμνη φτωχομπνεδιερα και δεν εχω κανει πρωτη φορα μηνηση στο νετ.εγω δεν μασαω και αν νιωσω εδω οτι απειλουμε υπαρχει και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.παω αστυνομια.βρισκω πληρονω εισαγγελεα και υποβαλω μηνυση στην ταδε ιπ.ξερω πολυ καλα τις διαδικασιες μην με αμφησβιτητε.

    δεν εχω πειραξει ποτε μ κανεναν και εδω μεσα με βγαλατε οτι ειμαι ενα αχρηστο σκουπιδι.

    οσο για το π εκτιθεσε η weird μαλλον ενοησε απο τισ χαζομαρες τις τελευαιες π εγραψες σαν να σουνα κανενα παιδακι 7 ετων.
    εγω παντως σε θαυμαζω σαν πατερα και αν καποιος ελεγε το αντηθετο σιγουρα θα διαφονουσα ενω εσυ το αντιθετο.
    ειστε και οι 3 αδιστακτοι και σκληροι .και χερομαι π μιλαμε απο μακρια..αληως δεν ξερω και εγω τι θα γινομασταν.κωλος θα γινομασταν το μονο σιγουρο.

  15. #225
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    1,156
    Originally posted by panikoula
    Σαββα αυτα π ειπα για τον κρινο δεν ηταν ολα ψεματα.και οσα απο αυτα ηταν ψεμα δεν τα ειπα χωρις λογο.και οσο για το ποινικο επιπεδο το ιδιο μπορω να πω κ εγω απο την στιγμη π μου βριζουν ολη την εικογενια τοσο σκληρα και αδιστακτα και απο την στιγμη που ο κρινο οντος μου την ειχε πεσει στο μσν παλιοτερα.θα μου κλασουνε μια περδικα ενταξη?δεν ειμαι καμια χεσεμνη φτωχομπνεδιερα και δεν εχω κανει πρωτη φορα μηνηση στο νετ.εγω δεν μασαω και αν νιωσω εδω οτι απειλουμε υπαρχει και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.παω αστυνομια.βρισκω πληρονω εισαγγελεα και υποβαλω μηνυση στην ταδε ιπ.ξερω πολυ καλα τις διαδικασιες μην με αμφησβιτητε.
    δεν εχω πειραξει ποτε μ κανεναν και εδω μεσα με βγαλατε οτι ειμαι ενα αχρηστο σκουπιδι.
    οσο για το π εκτιθεσε η weird μαλλον ενοησε απο τισ χαζομαρες τις τελευαιες π εγραψες σαν να σουνα κανενα παιδακι 7 ετων.εγω παντως σε θαυμαζω σαν πατερα και αν καποιος ελεγε το αντηθετο σιγουρα θα διαφονουσα ενω εσυ το αντιθετο.ειστε και οι 3 αδιστακτοι και σκληροι .και χερομαι π μιλαμε απο μακρια..αλης δεν ξερω καιεγω τι θα γινομαστα.κωλος θα γινομασταντο μονο σιγουρο.
    Θα ήμουν επίσης ευτυχής να μου εξηγούσες κι εσύ πότε, που και με ποιο ακριβώς τρόπο σ\' έχω προσβάλει και βγάζεις κι εναντίον μου αυτό τον αρνητισμό που κατά την άποψη μου είναι απόλυτα αδικαιολόγητος.

    Το να λέω πως είναι απαράδεκτο να χτυπάς παιδιά είτε το δικό σου είτε ξένα, δεν σε μειώνει σαν μητέρα προσωπικά. Απλά είναι πιστεύω μου πως η βία είναι ένας παιδαγωγικός τρόπος συνετισμού και συμμόρφωσης ανεπίτρεπτος κι αναχρονιστικός, κι οφείλω να το καταθέσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
    Συγγνώμη, αλλά αν θα προτιμούσες για να σου είμαι αρεστός να ακούσεις από μένα \"πως καλά έκανες και λίγες του έδωσες του ξένου παιδιού\", χίλιες φορές να έχεις την εντύπωση πως είμαι ένας κακοπροαίρετος άνθρωπος και να μη μου ξαναμιλήσεις.
    Σε όσα θρέντς έχω συμμετάσχει, αν έχω βγάλει προς τα έξω το προφίλ του αδίστακτου και του σκληρού όπως λές, είναι κάτι που δεν το έχω εισπράξει από άλλα μέλη - αν είναι έτσι, θα χαρώ ν\' ακούσω κι άλλους να συμφωνούν μαζί σου...

    Επειδή η αναφορά σου σε μια δική μου σύμπραξη με άλλους \"μη πάσχοντες\" δικαιολογεί και την αναφορά της nature σε κριτήρια συμμετοχής στο φόρουμ, θα μου επιτρέψεις να επαναδιαφωνήσω γιατί έστω και στο ελάχιστο να έχω βοηθήσει υποστηρικτικά έστω κι ένα άτομο εδώ μέσα, δεν χρειάζεται ν\' αρρωστήσω για να μη μπορώ πια να βοηθήσω κανέναν...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 15 of 24 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •