Σφαλιαρα σε ξενο παιδι. - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 24 FirstFirst ... 1321222324 LastLast
Results 331 to 345 of 353
    Senior Member
    οπως νομιζεις remedy.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Σοφία θελω να ρωτήσω κάτι εσένα και τη weird...

Όταν ένας άνθρωπος υποφέρει από ψυχολογικό πρόβλημα έχει το ακαταλόγιστο?
    Υποτίθεται πως έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις με άτομα που δηλώνουν πως πάσχουν από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, (γιατί πιστεύω πως και εμείς που δηλώνουμε το αντίθετο όλο και κάτι μας ταλαιπωρεί), πως φερόμαστε και λειτουργούμε επί ίσεις όρεις...

Δεν κάνω τον δικηγόρο της ρεμ, αλλά μέχρι να αρχίσει να λέει βοθρούλα την πανικούλα μεσολάβησε μεγάλος και άδικος εξάψαλμος για το λόγο και μόνο ότι δεν της χάιδεψε τα αυτιά.
    Σίγουρα είναι ένα φόρουμ αυτοβοήθειας αλλά φαντάζομαι πως είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε όλοι πως είμαστε άνθρωποι και όχι ημίθεοι ούτε ψυχολόγοι που ξέρουν και θέλουν να χειριστούν ως άνισο τον άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα....

Επίσης σελίδες πριν κάποιες σελίδες ο κρίνο με ρώτησε τότε αν με αδίκησε και συ να σου θυμίσω το περιστατικό που δημοσίευσα το υ2υ.
    Θεωρώ πως τότε ο κρίνο έκανε σε μένα αυτό που έκανε τώρα η πανικούλα σε αυτόν και μάλιστα χωρίς να του δώσω το παραμικρό δικαίωμα....
    Σε ένα μεγάλο καυγά λοιπόν, ο κρίνο κατηγόρησε εμένα και ένα άλλο μέλος πως είχαμε κάνει κλίκα με κάποια μέλη που δεν μπαίνουν πια...
    Θεώρησα σωστό να του στείλω υ2υ και να το συζητήσουμε κατ ιδίαν για να το λύσουμε. Το μέλος που έκανα παρέα τότε με συμβούλεψε να μη το κάνω, αλλά εγώ έστειλα. Ο κρίνο μου απάντησε πως δεν θέλει να μιλήσουμε πριβέ και ότι έχω να του πω να το πω δημοσίως.

Λίγο καιρό μετά και αφού σκοτωνόμασταν σε ένα άλλο θέμα και αφού στριμώχθηκε έγραψε πως εγω στο παρελθόν τον είχα προσεγγίσει ερωτικά και επειδή αυτός δεν ενέδωσε του πήγαινα κόντρα.
    Εκεί και λίγο πριν πάθω εγκεφαλικό θεωρώντας πως ήταν μια άδικη διαπόμπευση δημοσίευσα το υ2υ και φυσικά απέδειξα πως δεν υφίστατο κάτι τέτοιο.

Ελπίζω να απάντησα και στους δυο σας....

Senior Member
    Παιδιά συγνώμη αλλά τώρα έχω πέσει κάτω από τα γέλια:D:D:D

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Σοφία θελω να ρωτήσω κάτι εσένα και τη weird...

Όταν ένας άνθρωπος υποφέρει από ψυχολογικό πρόβλημα έχει το ακαταλόγιστο?
    Υποτίθεται πως έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις με άτομα που δηλώνουν πως πάσχουν από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, (γιατί πιστεύω πως και εμείς που δηλώνουμε το αντίθετο όλο και κάτι μας ταλαιπωρεί), πως φερόμαστε και λειτουργούμε επί ίσεις όρεις...

Δεν κάνω τον δικηγόρο της ρεμ, αλλά μέχρι να αρχίσει να λέει βοθρούλα την πανικούλα μεσολάβησε μεγάλος και άδικος εξάψαλμος για το λόγο και μόνο ότι δεν της χάιδεψε τα αυτιά.
    Σίγουρα είναι ένα φόρουμ αυτοβοήθειας αλλά φαντάζομαι πως είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε όλοι πως είμαστε άνθρωποι και όχι ημίθεοι ούτε ψυχολόγοι που ξέρουν και θέλουν να χειριστούν ως άνισο τον άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα....
    Αφου με ρωτάς Θεοφανια ευχαριστως να σου απαντησω. Βρισκω αλλωστε πολυ ενδιαφέρον το θέμα που θίγεις.

Ειδα την πορεια του διαλογου, ειδα κ τις δύο πλευρες κ συνομιλησα κ μαζι τους. Δεν αισθανομαι οτι πρεπει να παρω το μερος καποιας πλευρας, ουτε να καταδικασω κανεναν. Δεν ειμαι εδω για να κρινω. Δεν ειναι τουλάχιστον προτεραιοτητα μου σε οτι αφορα τον χωρο αυτο. Αν μπορεσω να βοηθησω ελαχιστα εστω κ εναν ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Ομως μπορω να αισθανθω καποιες φορές οτι ο χώρος αυτος απειλειται ή οτι ασχημαινει, τουλάχιστον οπως το βλεπω εγω. Κ τοτε ειναι που θέλω να το πω. Γιατι συμμετεχω αρκετα ενεργα κ δεν θελω να μαι θεατης μονο σε εναν χωρο που ειμαι παρουσα συχνα..

Ετσι λοιπον, αισθάνθηκα την ασχημια αυτη οταν ειδα μελη να βγαζουν πλάνα πορειας αλλων μελων κ απο τις δύο πλευρές. Αυτο - εχοντας υπάρξει στην πλευρά του ασθενη- μπορω να πω οτι μπορει να πονεσει. Ξερεις, η πλευρα του ασθενη μπορει να πονάει πολυ. Ο χαρακτηρισμος εχει άλλη βαρύτητα. Και το \"θα μεινεις για πάντα ετσι\" μπορει να εχει άλλη δυναμη, αλλο εκτοπισμα. Θα μπορουσα να επεκταθω εδω, αλλα δεν ξέρω ποση αξια εχει για τα αλλα μελη.

Σε οτι αφορα τωρα αν εχει το ακαταλογιστο, οχι δεν εχει για μενα. Αλλα αυτο τί σημαινει? πώς αν δω μια λάθος συμπεριφορα- γιατι για μενα η πανικουλα-απο καποιο σημειο κ μετά βγηκε εκτος οριων, τί πρεπει να κανω? να την βρισω? να φωναξω? να μπω σε μια διαδικασια διαλογου που βλέπω οτι δεν οδηγει πουθενα? μα πώς να οδηγησει, οταν η απαντηση στη βρισια, ειναι μια αλλη βρισια?

Το ιδιο θα σου ελεγα αν αυτη η αναρτηση φωτογραφιων κ χαρακτηρισμων ερχονταν κ απο αλλο μελος. οποιοδηποτε. και απευθυνονταν σε μενα λεγοντας κατι ακραιο. ειλικρινα, δεν με αφορα. αλλωστε οτι με αφορα, μπορει να βγει απο μενα την ιδια κ την σταση μου σ αυτο το χωρο καποια χρονια τωρα. δεν θα περιμενω καποιον να αποδειξει κατι για μενα....προς τί λοιπον ο πανικος, προς τί οι ανταλλαγες πυρων, χαρακτηρισμων? εγραψα για μια αρενα πιο πριν...νιωθω πώς καποιες φορες εχουμε την αναγκη να κατασπαραξουμε καποιον...ή να φωναξουμε υπερ μιας πλευρας ή καποιας αλλης...ή εστω να επικρατησουμε ή να επιβληθουμε...κι αυτο σε ενα τετοιο φορουμ με κανει πιο ευκολα απο οτι αλλου να \"κλοτσάω\".

Κι ολα αυτα τα γράφω ως ενας ανθρωπος που πιστεύω πώς ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του ορια. Κ προσπαθω να τα σεβομαι, εχοντας στο νου πώς αν ο άλλος καταπατησει τα δικα μου, υπάρχουν κ αλλοι αποτελεσματικοτατοι τροποι αντιμετωπισης προστασιας μου, απο το να καταπατω εγω τα δικα του κ να γινομαι ομοια με κατι που δεν θελω να μοιαζω...Ευτυχως!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Επίσης σελίδες πριν κάποιες σελίδες ο κρίνο με ρώτησε τότε αν με αδίκησε και συ να σου θυμίσω το περιστατικό που δημοσίευσα το υ2υ.
    Θεωρώ πως τότε ο κρίνο έκανε σε μένα αυτό που έκανε τώρα η πανικούλα σε αυτόν και μάλιστα χωρίς να του δώσω το παραμικρό δικαίωμα....

ετσι πιστευες (πιστευεις) εσυ.

Σε ένα μεγάλο καυγά λοιπόν, ο κρίνο κατηγόρησε εμένα και ένα άλλο μέλος πως είχαμε κάνει κλίκα με κάποια μέλη που δεν μπαίνουν πια...

κατι που φυσικα δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου,
    η και αυτο ηταν συκοφαντια?

Θεώρησα σωστό να του στείλω υ2υ και να το συζητήσουμε κατ ιδίαν για να το λύσουμε.

ετσι θεωρησες εσυ σωστο,
    εγω το θεωρησα αλλιως.

Ποιος σου ειπε οτι οτι προβληματα εχω τα λυνω στο πιτσι πιτσι με τον καθενα εδω μεσα?

Το μέλος που έκανα παρέα τότε με συμβούλεψε να μη το κάνω, αλλά εγώ έστειλα.

λαθος σου.

Ο κρίνο μου απάντησε πως δεν θέλει να μιλήσουμε πριβέ και ότι έχω να του πω να το πω δημοσίως.

ετσι ακριβως,
    ο καυγας ηταν δημοσιος, ουτε γνωριζομαστε απο χθες, ουτε καν εχουμε βρεθει ποτε για να αρχισουμε εκεινη την στιγμη κατ ιδιαν συνομιλιες η οτι αλλο.

Εδω μεσα υπαρχουν ατομα που με γνωριζουν προσωπικα,
    εχουμε γνωριστει, εχουμε πιει καφεδες, μπυρες κλπ κλπ....
    Σαφως και μου στελνουν μυνηματα για διαφορα.

Και ξερεις,
    ενας λογος παραπανω οταν ειμαι σε διενεξη με καποιον να μην εχω καμια πριβε επικοινωνια.
    Κανεις δεν ξερει πως μπορει να χρησιμοποιηθει οτιδηποτε.

Λίγο καιρό μετά και αφού σκοτωνόμασταν σε ένα άλλο θέμα και αφού στριμώχθηκε

στριμωχτηκα?
    α μπα?
    μπορεις να βρεις το συγκεκριμενο στριμωγμα μου?
    γιατι εχω ασθενη μνημη και θελει φρεσκαρισμα?

έγραψε πως εγω στο παρελθόν τον είχα προσεγγίσει ερωτικά

ειπα οτι μου εστειλες πριβε μυνημα το οποιο αφηνει ανοικτα πολλα ενδεχωμενα, και φυσικα ενα απο αυτα ειναι και το ερωτικο.
    Δεν βλεπω το παραξενο.

και επειδή αυτός δεν ενέδωσε του πήγαινα κόντρα.

κοντρα πηγαινες ουτως η αλλως.
    Μετα το μυνημα που σου απαντησα δεν αφησα και κανενα αλλο περιθωριο.

Εκεί και λίγο πριν πάθω εγκεφαλικό θεωρώντας πως ήταν μια άδικη διαπόμπευση δημοσίευσα το υ2υ και φυσικά απέδειξα πως δεν υφίστατο κάτι τέτοιο.

καταρχην,
    αν δεν το δημοσιευες,
    πολυ πιθανον αναλογα την κατασταση, μπορει να το εκανα εγω.
    Καμια αδικη διαμπομπευση δεν υπηρχε.

Μια δημοσια αντιπαραθεση, θελησες να την κανεις ιδιωτικη,
    οι λογοι που εγινε αυτο,
    επετρεψε μου να εχω τις δικες μου ερμηνιες οι οποιες δεν συγκλινουν με τις δικες σου.
    Αυτο δεν σημαινει οτι θα αποδεχτω τις δικες ως τις σωστες.

Φυσικα δεν απεδειξες τιποτα.
    Σου ξαναλεω οτι μια δημοσια αντιπαραθεση αρχιζει και τελειωνει ετσι.

Το να θελει καποιος να της αλλαξει ροη, τους λογους για τους οποιους γινεται αυτο, ο καθενας μπορει να δωσει την δικη του ερμηνεια.
    Επι του παροντος, οπως τοτε, ετσι και τωρα κρατω την δικη μου.

και πολυ καλα εκανες,
    γιατι ηταν ενα ζητημα που ηθελα να το ξεκαθαρισω.

Θα ηθελα ειλικρινα τα παντα να ειναι πολυ πιο αθωα και ομορφα για ολους.
    Δυστυχως ομως ειμαι αναγκασμενος να παιρνω οτι μετρα μπορω για να αποφυγω τα χειροτερα.
    Επι πλεον στη ζωη μου, παντα εχω μαθει να παιρνω την χειροτερη εκδοχη των πραγματων και οχι την καλυτερη.

Θα ηθελα να υπηρχε μια απλη και ομορφη επικοινωνια, χωρις αλλες περιεργες σκεψεις.
    Οταν ομως απο ενα μυνημα, το κρεας βαφτιζεται ψαρι, στο οποιο δειχνει οτι δηθεν εγω κανω σεξουαλικη παρενοχληση, πρεπει να εισαι πονηρεμενος οσο και ακραιος.

Στο μεταξυ πολυ θα ηθελα να δω δημοσιευμενα τα μυνηματα που παρενοχλω σεξουαλικα, και πολυ κριμα μεχρι στιγμης βγαινουν οι γνωστες κακοηθειες.

Δυστυχως για καποιους στο νετ δεν ειμαι χθεσινος και ειμαι αρκετα μαθημενος απο τετοιες μηχανοραφιες.

Ακομα χειροτερα ειμαι τοσο καθαρος, που προκαλω επι μερες να δω τις ντροπες μου και μενω με την ιδεα μονο.

Εν κατακλειδι,
    στο ιντερνετ μιλαω,
    αυτα υπηρχαν και φυσικα θα υπαρχουν παντα.
    Τα εχω δει στο παρελθον, τα ειδα τωρα και θα τα δω ξαναδω και στο μελλον με φρεσκους χρηστες.....

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by researcher
    Originally posted by Remedy
    επειδη μιλατε για τριτους και τεταρτους, που δεν συμμετεχουν στους προβληματισμους σας, και μπορει να μη θελουν να σχολιαζετε το ονομα τους και να τους εμπλεκετε σε υποθετικες η οχι, προσωπικες ιστοριες, δεν κανετε αυτη τη συζητηση πριβε?
    εδω τα πριβε ειναι πολυτελειες

ξεπριβωνονται γρηγορα

οσον αφορα εμενα Remedy

δε θεωρω ασχημο

το να πω εαν ειμαι ερωτευμενη η οχι

η οτι μου αρεσει καποιο προσωπο η ο τροπος που γραφει

ακομα και οταν αυτο το προσωπο δεν συμμετεχει στη συζητηση

λεγοντας ειμαι ερωτευμενη π.χ

φανερωνω κατι που ειναι προσωπικο δεδομενο για μενα

οχι για τον αλλον

θεωρω οτι ειναι ασχημο

να φανερωνονται λεπτομερειες για τη ζωη καποιου ενω δεν το θελει

η δεν συμμετεχει σε αυτο
    θα σου πω πως το εννοω χωρις να εξηγησω πολυ για διαφορους λογους που ισως φανταζεσαι...
    εαν απο την πολλη και χαρωπη συζητηση βγαινει η εικονα οτι εχουν γινει προσωπικες συζητησεις με το ατομο αυτο για παραδειγμα, ατυτες μπορει να εχουν οντως γινει, αλλα το ατομο να μη θελει τετοιου ειδους αναφορες στο ονομα του, αλλα μπορει και να μην εχουν γινει ποτε, και το ατομο επισης να μη θελει τετοιου ειδους ανακριβειες.
    καταλαβαινεις περιπου τι λεω?
    ok. το κατανοω

σορυ δεν ημουν εδω νωριτερα

σου απαντω τωρα

Senior Member
    Θεώρησα σωστό να του στείλω υ2υ και να το συζητήσουμε κατ ιδίαν για να το λύσουμε. Το μέλος που έκανα παρέα τότε με συμβούλεψε να μη το κάνω, αλλά εγώ έστειλα. Ο κρίνο μου απάντησε πως δεν θέλει να μιλήσουμε πριβέ και ότι έχω να του πω να το πω δημοσίως.

Λίγο καιρό μετά και αφού σκοτωνόμασταν σε ένα άλλο θέμα και αφού στριμώχθηκε έγραψε πως εγω στο παρελθόν τον είχα προσεγγίσει ερωτικά και επειδή αυτός δεν ενέδωσε του πήγαινα κόντρα.

Σε διάλογο που ειχαμε Θεοφανια, θυμαμαι με ρώτησες αν ειναι σωστο να μην δημοσιευεται ποτε ενα προσωπικο μνμ. Επειδη εχω ειχα υποστηριξει κατι τετοιο...σωστα?

Διαβασα τί εγινε κ ομολογω πώς μου εκαναν εντυπωση τοσα οσα εγραψες εσυ οσο κ ο Κρινο.

Δεν θελω να πώ την γνωμη μου για τα γυρω γυρω, αλλα επι της ουσιας: να απαντησω στο ερωτημα που μου χες κανει τοτε. Τί θα κανα εγω δλδ...

Σου λέω με καθε ειλικρινεια: δεν θα το δημοσιευα. Μπορει να νευριαζα, αλλα μαλλον θα θυμωνα με τον εαυτο μου κ αυτο θα εδειχνα: θα εξεφραζα δημοσιως τον θυμο μου κ την αγανακτηση μου κ με τον εαυτο μου κ με τον αλλο. Που ανοιχτηκα, αλλα μαλλον παρανοηθηκαν απο την άλλη πλευρα οι προθέσεις μου. Ποιον αφορα μια προσωπικη σας διαφορα?

Αλλα πραγματικα Θεοφανια, μπορει ο καθενας να βγαλει οτι συμπέρασμα θέλει, ειτε πει κατι καποιος για μενα, ειτε οχι. Αν καποιος ανθρωπος θελει να πιστεψει το χειροτερο για μενα, θα το κανει. Ακομα κι αν ακουει ή βλεπει καλα στοιχεια...Κ αντιστροφα αν καποιος θελει να με πιστέψει κ πάλι θα το κανει...Δεν μπορώ να κανω κ πολλα για το τί θα σκεφτει ο καθενας...Σημασια εχει εγω να ειμαι οσο πιο συνεπης ειμαι μ αυτο που αισθανομαι καθε φορα. Νομιζω πώς τοτε εχω ενα μεγαλο κερδος. Της γνησιας επαφης, οταν επελθει. Με λιγοτερα παρασιτα κ αποστασεις ασφαλειας...

Banned
    Originally posted by Sofia

Νομιζω πώς τοτε εχω ενα μεγαλο κερδος. Της γνησιας επαφης, οταν επελθει. Με λιγοτερα παρασιτα κ αποστασεις ασφαλειας...

οποιος ψαχνει για κατι τετοιο μεσα στο νετ,
    εχει πεσει το μεγαλυτερο θυμα της τεχνολογικης επαναστασης.....

Senior Member
    το νετ δεν στηνει σχεσεις, ομως ο τροπος που θα επικοινωνησουμε μεσω αυτου, ειναι δικη μας ευθυνη κ μαζι με τον αλλο βαζουμε τους ορους της επικοινωνιας αυτης. Σαφως κ μπορει αναλογα να ειναι γνησια ή οχι..ή κατι αναμεσα.

Banned
    οταν κατι ειναι virtual, ειναι virtual και αυτο δεν εχει να κανει με προθεσεις ειτε ειναι αληθινες ειτε ψευτικες.
    Δυστυχως υπαρχει υποκατασταση στο μεσο, και δινουμε δυνατοτητες που ειναι αδυνατο να τις εχει.
    Ειναι σαφες οτι δεν φταιει το μεσον αλλα εμεις και οι επιδιωξεις μας.

Το νετ εφευρεθηκε για ροη πληροφοριων και οχι συναισθηματων, οποτε ειναι ουτοπικο (στην καλυτερη περιπτωση) να επιδιωκουμε να πιστευουμε οτι ειναι θεμα ορων επικοινωνιας....

Παρολα αυτα, χαιρομαι που ειναι ετσι,
    οτι αλλο θα με οδηγουσε σε αλλους προβληματισμους για τους οποιους θα δυσκολευομουν να δωσω απαντησεις.

Senior Member
    συμφωνω με την Σοφια
    το νετ ειναι απλα ενας συγχρονος τροπος επικοινωνιας. οι ιδιοι ανθρωποι που κινουνται στους δρομους χρησιμοποιουν και το νετ. οτι πιθανοτητες συμπνοιας θα ειχαν εκτος νετ θα εχουν και εντος, απλα εντος νετ ειναι πολυ πιο πιθανο να βρεθουνε. εκτος νετ ειναι πολυ πιο συντομο το διαστημα που θα αναγνωρισουν την συγγενεια τους η μη...

Banned
    Κρινο τελικα με ολλες ειχες ενα ερωτικο πως τα το πω παιχνιδι?
    τελος παντων με εμας οτι πεχτικε εγινε μεσο μσν πριν ενα χρονο περιπου.Δεν αποθηκευω ποτε τις σηζητησεις μου με αυτους που μιλαω στο μσν αλλα με σενα θυμαμαι πολυ καλα οτι ενω ξεκινησαμε μαλωνοντας σε καπιο ποστ .
    καταληξαμε στο τελος να μιλαμε για καθαρα ερωτικα θεματα.
    και αν θυμαμαι καλα τοτε δεν ειχες σχεση μετα απο 2-3μηνες εκανες σχεση με την liberchild ή αλλιως Remedy.
    Kαι απο οτι θυμαμαι καλα σε ερεθιζε π ηξερες οτι στο σεξ μαρεσει να μου μιλανε χυδαια και αισχρα.
    αυτα!
    Παντως δεν μου φεναιτε απλη συμπτωση που με ολες κατι παρομοιο εχει συβει και με σενα.
    Και καπιο αλλο μελλοςεδω μου ειχε κολισει αγρια πολυ γνωστος σε ολους ,αλλα ποτε δεν με προκαλεσε η με μειωσε η με εκανε να νιωσω σκουπιδι .γιαυτο και δεν εχει ακουστει κατι γιαυτον
    και ουτε προκειτε.

Banned
    ακουσε panikoula,
    επειδη αυτα τα παιχνιδια δεν μου αρεσουν,
    προφανως παρερμηνευσες δυο - τρεις κουβεντες.

Τα ερωτικα θεματα που μιλαγαμε ηταν οτι ειχα να σου πω σχετικα με τα προβληματα που ειχες και τελος
    Την λιγοστη επικοινωνια που ειχαμε στο μσν, την εκοψα γιατι εγιναν καποια πραγματα που δεν ειναι του στυλ μου,
    και δεν θα ηθελα να τα δημοσιοποιησω. (μιας και δεν αφορουν αποκλειστικα εμενα)
    Τοτε οντως δεν ειχα σχεση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μιλαω με οποιον ναναι, και λεω οτι ναναι.

Επειδη ομως αυτες οι παρερμηνειες οδηγουν σε συγκρουσεις,
    πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να μεινουμε σε οτι οριζουν τα πλαισια του φορουμ.

Λυπαμαι για τα προβληματα σου και για την ολη υποθεση που επαιξε εδω,
    (οχι και οτι καλυτερο για την λειτουργια του φορουμ)
    αλλα αμα με αναγκασεις να συνεχισω θα το κανω και αναλογα αμα με πιεσεις και αλλο,
    θα γινω πιο επιθετικος.
    Φανταζομαι οτι αδιαφορεις για ολα αυτα, αλλα εξισου αδιαφορω και εγω.
    Οπως μου παιζουν χορευω.

Banned
    Βρε κρινο μου εβλεπες ερωτικα και το ενιωθα
    παντα μια γυναικα το νιωθει οταν την ποθει ενας αντρας.
    και απο τα λεγομενα σου επισης π δεν ηταν λιγα αλλα πολλα.
    τελος!

Page 23 of 24 FirstFirst ... 1321222324 LastLast