Σφαλιαρα σε ξενο παιδι. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 353
    Banned
    Originally posted by Θεοφανία

ΥΓ. Απ\' όλα αυτά που διάβασα η πιο δίκαιη μπουνιά ήταν αυτή στο γιατρό, (χι χι)

και γιατι αυτο?
    (χοχοχο)

Δηλαδη οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι να δουλευουν με τις μπουνιες του καθενα?

Originally posted by krino

ΥΓ. Απ\' όλα αυτά που διάβασα η πιο δίκαιη μπουνιά ήταν αυτή στο γιατρό, (χι χι)

και γιατι αυτο?
    (χοχοχο)

Το \"δίκαιο\" του πράγματος το είπα χαριτολογώντας καθώς μπορώ να καταλάβω μια μάνα που το παιδί της είναι αναίσθητο και έχει φρικιάσει βλέποντας πως την αγνοούν στα επείγοντα.
    Φυσικά και δεν το επικροτώ αλλά μπορώ να το καταλάβω....

Banned
    σας ευχαρηστω πολυ κουκλες.και εγω πυστευω οτι αν θεραπευτω θα πανε ολα καλα.ελα ομως π δεν βρισουν ουτε οι ψυχολογοι τι συνβενει με μενα.δεν ξερω μ εχουν ερ8ει καπως ολα αυτα μαζι.εβγαλα κ το λυεκιο τελευταια και περασα με αριστα.μην βλεπετε εδω που κανω λαθη απλα ειμαι βιαστκια.πυστευω οτι αν ηταν αλλη στην θεση μου θα ειχε βαλει την ουρα στα σκελια η θα ειχε αυτοκτωνισει. η Remedy δεν ξερω πως την εχει δει αλλα προσπαθει να πισει οτι ειμαι σκατομανα και δικαια αντιδραω ετσι απεναντι της.που με ξερει ρε αυτη εμενα τι ειμαι?εγω ξερω οτι ειμαι καλη,ισως υπερβολικα καλη μητερα και δεν το λεω εγω αλλα οι γυρω μου και οτι ετσι οπως φερομαι αυριο μεθαυριο το μικρο θα μου βγαλει το λαδι.
    Παιδια δεν φανταζεστε τι εχω περασει στον γαμο μου.ο πρ αντρας μου μεχρι κα τον πατερα μου χτηπησε :(. δεν αντεχω να τα ξαναθυμαμαι.με ειχε χτυπησει και μπροστα σε γονεις.κα8ε τρεις καιλιγακι επερνα το μωρο τοτεκαι ετρεχα να σωθουμε απο τοντρελο στην γειτωνιες.δεν ξερω αλλα απο τοτε ολα αυτα τα βασανα ππερασα με εχουν κανει υπερπροστατευτικια.να εχο απιστευτω αγχος και θυμο σε οπιον παει να βλαψει τον μικρο η εμενα.
    οσογια τα φαρμακα θα τα κοψωαπο σεπτεμβριο αλλα πυστευω θα υποτροπιασω αμεσως με τοση ενταση π εχω.

Banned
    και μου δημηουργουνε και οι αλλοι εντση.επιρεαζομαι απο αυτα που μου λενε καιπερνω κατακαρδα το καθε τι κιας μην υσχιει.

Banned
    Originally posted by krino

και γιατι αυτο?
    (χοχοχο)

Το \"δίκαιο\" του πράγματος το είπα χαριτολογώντας καθώς μπορώ να καταλάβω μια μάνα που το παιδί της είναι αναίσθητο και έχει φρικιάσει βλέποντας πως την αγνοούν στα επείγοντα.
    Φυσικά και δεν το επικροτώ αλλά μπορώ να το καταλάβω....

ενω τα υπολοιπα παιδια που ηταν εκει,
    ειχαν παει εκει για να περασουν την ωρα τους σωστα?

Και αντε κανεις μια νυξη στο γιατρο, η οποια δεν φερνει αποτελεσματα, η απαντηση σου ειναι μπουνιες?
    Φυσικα το θεμα υγειας ειναι φρικη στην ελλαδα,
    αλλα ο γιατρος ειναι εργαζομενος, οχι παλαιστης.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    και μου δημηουργουνε και οι αλλοι εντση.επιρεαζομαι απο αυτα που μου λενε καιπερνω κατακαρδα το καθε τι κιας μην υσχιει.
    πανικουλα, φυσικα κ σου δημιουργουνε ΚΑΙ οι άλλοι ένταση, γιατι υπάρχει ήδη μεσα σου. οποτε δεν χρειαζεται να προσπαθήσουν πολυ. Θα δεις πώς οσο καλυτερεύεις, τοσο η επιρροη των άλλων πανω σου θα ναι λιγοτερο εντονη.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    και η δουλεια του ειναι να βοηθαει τα αρρωστα παιδακια και οχι να ξινει τα @@ του!

Banned
    Originally posted by Sofia
    πανικουλα, φυσικα κ σου δημιουργουνε ΚΑΙ οι άλλοι ένταση, γιατι υπάρχει ήδη μεσα σου. οποτε δεν χρειαζεται να προσπαθήσουν πολυ. Θα δεις πώς οσο καλυτερεύεις, τοσο η επιρροη των άλλων πανω σου θα ναι λιγοτερο εντονη.

το πυστευω και εγω αυτο.πυστευω οτι το βασικο μ προβλημα ειναι οτι δεν δουλευω.δεν κουραζομαι κλπ.μαλλον τελος του μηνα θα με παρουν σε δουλεια.με τρελλενει το γεγονος την ανεργειας μου.

Banned
    παω να φαω μακαρονακια με τυρι με τον μικρο.ειμαστε μακαροναδες τι να κανουμε?ααχχα.ετσι μου λεει.

Banned
    και η δουλεια του ειναι να βοηθαει τα αρρωστα παιδακια και οχι να ξινει τα @@ του!

να κανεις καταγγελια!
    αλλα τελικα ετσι εχεις μαθει να λυνεις τα προβληματα σου....

Banned
    γιαυτο προσεχε μην φας και συ καμια.λολ

Banned
    γιαυτο προσεχε μην φας και συ καμια.λολ

δεν σχετιζομαι με ατομα οπως εσυ για να εχω τετοια προβληματα.

Banned
    α ξεχασα....
    το λολ

Banned
    αα ναι?αλλα ελεγες στο msn .ποσο πολy θα ερεθιζοσουν αν με εβριζες ελεγες.τα ξεχασες?σε εφτιαχνε κατα τα λεγομενα σου το βρωμικο σεξ.:)

nayths kapos htan to msn soy an 8imame kala.giati to esvisa thn epomenh.looool

Banned
    αα ναι?αλλαελεγες στο msn .ποσο πολι θα ερεθιζοσουν αν με εβριζες ελεγες.τα ξεχασες?σε εφτιαχνεκατα τα λεγομενα σου το βρωμικο σεξ.:)

δεν ασχολουμε με ανεγκεφαλα ατομα,
    θα στο ξαναπω ασχετως αν δεν καταλαβαινεις.

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast