Σφαλιαρα σε ξενο παιδι. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 353
    Senior Member
    τελικα, θελουμε δε θελουμε να το παραδεχτουμε, τα πραγματα λειτουργουν νομοτελειακα...
    αλλοι το λενε μοιρα,νομιζω οτι εχει να κανει με το περιβαλλον του καθενα..
    οι ανθρωποι που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν σε βοθρο και τους φερθηκαν ολοι σαν να ηταν σκουπιδια, πολυ δυσκολα ξεκολλανε τη γλιτσα απο πανω τους...θελει μεγαλη δυναμη, στο σωμα, στην ψυχη και στο μυαλο για να γλυτωσουν..
    κατα κανονα στον βοθρο συνεχιζουν να ζουν, σαν αποβλητοι ζουνε σκεφτονται και εκφραζονται, στον βοθρο μεγαλωνουν και τα παιδια τους, ετοιμαζοντας και γι αυτα την δικη τους μοιρα....

ευχομαι καποιος να σπασει την αλυσιδα στο σοι-πανικουλας και να μη συνεχιστει αυτη η γλοιωδια που αντικριζουμε οποτε φορτιζεται αυτη η κακομοιρα και ξερναει το βοθρο που την εχει κατακλυσει, στους γυρω της...

Senior Member
    Originally posted by arktos
    οκ. έχετε βεντέτα εσείς.δεν το γνώριζα.
    αρκτος
    τωρα ειδα το μηνυμα σου.
    φυσικα δεν εχουμε ουτε βεντετα ,ουτε προηγουμενα ,ουτε καμια απολυτως σχεση με την πανικουλα.

ελεος δηλαδη....

ειναι ενα απο τα ψεματα που χρησιμοποιει για να ξεφυγει απο οτι την εκθετει, κι αυτο...

εχουμε ξαναμιλησει οπως και με τους περισσοτερους απο εδω, της εχω δηλωσει την αντιθεση μου και σε παλιοτερες απαραδεκτες δηλωσεις της, αλλα αυτο ειναι ολο...

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    τελικα, θελουμε δε θελουμε να το παραδεχτουμε, τα πραγματα λειτουργουν νομοτελειακα...
    οι ανθρωποι που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν σε βοθρο και τους φερθηκαν ολοι σαν να ηταν σκουπιδια, πολυ δυσκολα ξεκολλανε τη γλιτσα απο πανω τους...θελει μεγαλη δυναμη, στο σωμα, στην ψυχη και στο μυαλο για να γλυτωσουν..
    κατα κανονα στον βοθρο συνεχιζουν να ζουν, σαν αποβλητοι ζουνε σκεφτονται και εκφραζονται, στον βοθρο μεγαλωνουν και τα παιδια τους, ετοιμαζοντας και γι αυτα την δικη τους μοιρα....

ευχομαι καποιος να σπασει την αλυσιδα στο σοι-πανικουλας και να μη συνεχιστει αυτη η γλοιωδια που αντικριζουμε οποτε φορτιζεται αυτη η κακομοιρα και ξερναει το βοθρο που την εχει κατακλυσει, στους γυρω της...
    Remedy, η πανικούλα κατήγγειλε κάποια πράγματα πάρα πολύ σοβαρά......(δεν εννοώ το διαπληκτισμό με σένα).
    Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι αλήθεια?
    Αν ναι, απόδειξέ το και σε μένα.
    Γιατί προς το παρόν δεν έχω τα στοιχεία να σχηματίσω άποψη και ως εκ τούτου δεν μπορώ να συμμετάσχω στις κατηγορίες εναντίον της περί βόθρου που λες.

Senior Member
    Originally posted by nature

Remedy, η πανικούλα κατήγγειλε κάποια πράγματα πάρα πολύ σοβαρά......(δεν εννοώ το διαπληκτισμό με σένα).
    Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι αλήθεια?
    Αν ναι, απόδειξέ το και σε μένα.
    Γιατί προς το παρόν δεν έχω τα στοιχεία να σχηματίσω άποψη και ως εκ τούτου δεν μπορώ να συμμετάσχω στις κατηγορίες εναντίον της περί βόθρου που λες.
    νομιζω οτι αυτος που \"καταγγελει\" οφειλει να αποδειξει,οχι αυτος που παρακολουθει....
    αν καταλαβα που αναφερεσαι και νομιζω πως καταλαβα, ειναι πολυ ευκολο να αποδειχθει αν τα μηνυματα που \"δημοσιευσε\" η πανικουλα ηταν αληθινα η ψευτικα, καθως ο αντμιν εχει ετσι κι αλλιως προσβαση σε αυτα αν το θελησει...μπορουν λοιπον τα ενδιαφερομενα μερη να του ζητησουν να αποκαταστησει την αληθεια, και κυριως αυτος προς τον οποιο στραφηκε η επιθεση...
    βεβαια μπορει να αποδειχθει και με τον τροπο που προτεινε ο κρινο...με print screen απευθειας απο τα μηνυματα της πανικουλας.αυτο ειναι πραγματικα πολυ ευκολο και αμεσο. γιατι δεν το εκανε?αναρωτηθηκες?

το θεμα του βοθρου,εχει αποδειχθει σε μενα απο την συνολικη συμπεριφορα, εκφραση και δραση της πανικουλας και εναντιον μου και εναντιον πολλων αλλων που κατεδειξαν την υστερικη συπεριφορα της..για το θεμα του κρινο δε γνωριζω λεπτομερειες, δεν γνωριζομαστε εξαλλου.(αλλο ενα ψεμα της βοθρουλας που μας αποκαλεσε φιλους επανειλημμενα)

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    το μήνυμα διαγράφηκε απο την ομάδα διαχείρισης γιατί είτε επρόκειτο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων,
    είτε για παραπλανητικό μήνυμα που είχε πρόθεση να βλάψει/συκοφαντήσει άλλο πρόσωπο.

nature
    με εβαλες σε σκεψεις
    για δες κατι περιεργο

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    το μήνυμα διαγράφηκε απο την ομάδα διαχείρισης γιατί είτε επρόκειτο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων,
    είτε για παραπλανητικό μήνυμα που είχε πρόθεση να βλάψει/συκοφαντήσει άλλο πρόσωπο.
    αυτα τα δυο μηνυματα
    σταλθηκαν ακριβως το ιδιο λεπτο......
    μονο που αυτο ειναι αδυνατο γιατι το συστημα δεν αφηνει τοσο συντομη αποστολη μηνυματων, μολις το δοκιμασα.
    πρεπει να μεσολαβησουν τουλαχισον 30 sec κι αν βαλεις και τον χρονο που χρειαστηκε εστω αυτη η φραση και την διαδικασια αποστολης,οπωσδηποτε θα ειχε αλλαξει το ρημαδι το λεπτο...

τα μηνυματα ειναι κατασκευασμενα απο την βοθρουλα.δεν ξερω μεχρι ποιου σημειου, αλλα αυθεντικα δεν ειναι...
    ο αντμιν θα μας ελυνε ολες τις αποριες, εαν εδω υπαρχει μια κακομοιρουλα που δεχεται σεξουαλικη παρενοχληση απο καποιον που κανει τον κινεζο, η μια αδιστακτη ψευτρα που για να γλυτωσει την κριτικη στα ηλιθια λεγομενα της κατασκευαζει τετοιου μεγεθους συκοφαντιες....

Senior Member

Υπερβολές.
    Μου φαίνεται δεν έχεις αντικρίσει πραγματικούς βόθρους.
    Αυτό που έκανε η Πανικ, είναι να φερθεί εντελώς παιδιάστικα και ανώριμα, ρίχνοντας λάσπη στον Κρίνο κυρίως.
    Εντάξει, όσοι έχουν κρίση το κατάλαβαν και κυρίως την ίδια μείωσε η συμπεριφορά της.

Ετσι αντιδρά ένα παιδί που σου λέει \" Ετσιιι??? Τώρα θα δειιιιιιςςς\"

Προφανώς ο τρόπος που την χαρακτηρίζεις ηλίθια και ανέυθυνη μάνα την προσβάλλει.
    Κατά τη γνώμη μου, θα ήταν καλό να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας όποιος κι αν είναι αυτός.

Και τα δικά σου λόγια Ρεμ, χωρίς να έχω το οτιδήποτε προσωπικό μαζί σου, μου βγάζουν μια καυστικότητα, που καμιά φορά μου προκαλεί δυσφορία, όπως όλα τα παραπάνω που έγραψες...

Προτείνω να χαλαρώσουμε λίγο.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Αυτά που έγιναν χτες με έβγαλαν από τα ρούχα μου.
    Είχα δηλώσει (στο άλλο θέμα, αυτό με τη φωτο) πως όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα θα πω δημόσια τη γνώμη μου. Γενικά είμαι άνθρωπος όπως έχετε παρατηρήσει όσοι έχετε κουβεντιάσει μαζί μου, που μου αρέσει να παίρνω θέση.
    Λοιπόν.
    Συμφωνώ με τη Ρέμεντυ, που λέει εύστοχα και συνοπτικά:
    «ο αντμιν θα μας ελυνε ολες τις αποριες, εαν εδω υπαρχει μια κακομοιρουλα που δεχεται σεξουαλικη παρενοχληση απο καποιον που κανει τον κινεζο, η μια αδιστακτη ψευτρα που για να γλυτωσει την κριτικη στα ηλιθια λεγομενα της κατασκευαζει τετοιου μεγεθους συκοφαντιες....»
    Πιστεύω ότι πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια, είτε του κρίνου είτε της πανικούλας.
    Εάν αυτά που λέει η πανικούλα είναι αλήθεια, επιθυμώ να διαγραφεί ο κρίνο, αλλιώς θα αναθεωρήσω και τη δική μου συμμετοχή εδώ μέσα. Αν αυτά πάλι είναι συκοφαντίες, καλώς έφυγε η πανικούλα και η γνώμη μου είναι να ασχοληθεί άμεσα εκτός των άλλων ζητημάτων και με τη διαχείριση θυμού. Να ζητήσει συγνώμη και την περιμένουμε πάλι.

Θέλω όμως να πάω την ανάλυση ένα βήμα παραπάνω που το θεωρώ πολύ σοβαρό….
    Κάπου είπε η πανικούλα στον κρίνο ότι δεν πρέπει να συμμετέχει εδώ μιας και είναι φόρουμ υποστήριξης και αυτός δεν δηλώνει τα προβλήματά του ή δηλώνει πως τα έχει λύσει…. Κάτι τέτοιο… Το είπε βέβαια εν εξάλλω και στο κλίμα το χτεσινό, κανείς δεν του έδωσε βαρύτητα.
    Εδώ είναι που πιστεύω ότι χωράει σκέψη.
    Πράγματι, εδώ είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης….
    Κατά τη γνώμη μου πρέπει να συμμετέχουν:
    1) Ατομα με ψυχολογικά μικρά ή μεγάλα ζητήματα που ζητούν τη λύση τους.
    2) Ατομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τον εαυτό τους
    3) Ατομα χωρίς ψυχολογικά ζητήματα (αλήθεια υπάρχουν τέτοια?) που όμως έχουν απόθεμα ενσυναίσθησης, κατανόησης και ως εκ τούτου μπορούν να στηρίξουν ένα συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Αναρωτιέμαι λοιπόν πώς κάποια άτομα που δεν εμπίπτουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, αποφασίζουν ότι τους περισσεύει χρόνος για να τον ξοδεύουν εδώ μέσα. Ναι κρίνο, μιλάω και για σένα.
    -Δεν έχεις δηλώσει κάποια προβλήματα και ως εκ τούτου δεν μας έχεις ανάγκη…..
    -Δεν επιθυμείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου και έχεις πει άπειρες φορές εδώ μέσα, φράσεις του τύπου: έτσι είμαι, σ’όποιον αρέσω, δεν θα αλλάξω χιλιοστό μέχρι να πεθάνω, δεν με νοιάζει η γνώμη σας, η άποψή σας, είτε με θέλετε είτε όχι, εγώ θα είμαι εδώ για πάντα, κλπ.
    -Με τον τομέα ενσυναίσθηση δεν τα πας καθόλου καλά και έχω διαπιστώσει ότι όχι μόνο δεν κατανοείς τον έχοντα το εκάστοτε πρόβλημα, αλλά επί πλέον του τη λες και μάλιστα με ένα τρόπο που τον φέρνεις σε απόγνωση. Συνήθως του λες, περίπου πόσο ελλειπής είναι. Του λες τι παρέλειψε, περίπου πόσο βλάκας είναι που δεν πρόβλεψε το Α ή το Β, …… και τον κάνεις να νοιώθει γελοίος. Μην απαντήσεις πως εδώ λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας γιατί θα διαφωνήσω. Ότι το να κάνω τον άλλο να αναλογιστεί τα λάθη του είναι καλή πράξη. Πάλι θα διαφωνήσω. Ναι αυτά είναι χρήσιμα, αλλά σε βάθος χρόνου, τα κάνει καθένας με τον θεραπευτή ή τον ψυχαναλυτή του, που είναι ειδικός και έχει τον τρόπο. Εσύ σίγουρα όπως και οι περισσότεροι εδώ δεν είμαστε ειδικοί. Το να φορτώσουμε ενοχές και αίσθημα κατωτερότητας το άτομο που κοινοποιεί το πρόβλημά του, επειδή θυμηθήκαμε να το κάνουμε μια ακατάλληλη στιγμή είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από πιθανό, όταν δεν έχουμε ενσυναίσθηση.
    Κρίνο έχεις διαπληκτιστεί με πολλούς από εδώ μέσα. Μία από αυτούς είμαι και εγώ, παρόλο που καμία σχέση δεν είχε ο δικός μας διαπληκτισμός με αυτόν που είδα παραπάνω. Κρατήσαμε κάποιο επίπεδο. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι αυτό που ανέλυσα παραπάνω. Εδώ αν η πανικούλα σε συκοφάντησε είναι πάρα πολύ άσχημο. Αλλά αναρωτιέμαι, γιατί εσένα και όχι κάποιον άλλο? Γιατί σου έχει τόσα μαζεμένα?

Μπορεί κάποιος να μου πει: καλά, εδώ που συκοφαντήθηκε (αν φυσικά συκοφαντήθηκε) ο κρίνο, βρήκες να του πεις τις ευθύνες του, εδώ έπρεπε να τον στηρίξεις, απαντώ ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία να δει και αυτός και οι αντμιν και οι ειδικοί του χώρου πόσο μπορεί να ξεφύγει, κάποιος που μπαίνει για ψυχολογική στήριξη και αντί για στήριξη, του τη λέει ο κρίνο ή του δίνει μια να πάει παρακάτω….
    Αυτό που λέω είναι πολύ σοβαρό και θα ήθελα μια υπεύθυνη τοποθέτηση και από ειδικούς.
    Γνωρίζω ότι η ψυχανάλυση δεν ενδείκνυται για ανθρώπους πάνω από 45-50. Γιατί είναι αργά να διαπιστώσουν τα λάθη τους. Είναι πού σκληρό να πεις σε κάποιον ότι πήρε τη ζωή του λάθος. Δεν μπορεί να το κάνει ούτε ο είδικός. Πόσο μάλλον και κάποιος μη ειδικός, που του λείπει και η ενσυναίσθηση. Το ίδιο σκληρό είναι να το πεις και σε κάποιον ακόμα και 20 χρονών, αν δεν είσαι ειδικός και το κάνεις άγαρμπα και χοντρά.

Στο ίδιο θέμα υπέστη άσχημα πυρά και η ρέμεντυ. Δεν έχω μιλήσει πολύ μαζί της και δεν έχω κατασταλαγμένη γνώμη. Δεν επιθυμώ καν να γυρίσω πίσω στο θέμα και να μελετήσω γραμμή προς γραμμή τι κουβέντες ανταλλάχθηκαν για να σχηματίσω δίκαιη γνώμη. Η αίσθηση όμως που μου έμεινε είναι ότι τουλάχιστον εδώ σ’ αυτό το θέμα, έκανες ρέμεντυ ακριβώς αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Εδωσες μια στον πάσχοντα να πάει παρακάτω. Τη λέξη πάσχοντα την λέω με τη πλατειά έννοια, δηλ αυτόν που υποφέρει τη συγκεκριμένη στιγμή. Και πάλι λοιπόν από τη μια καταδικάζω τα λόγια της πανικούλας που σε είπε γεροντοκόρη, κλπ, αλλά αναρωτιέμαι αν το να λες στυγνά τη γνώμη σου χωρίς ίχνος κατανόησης σε έναν άνθρωπο που υποφέρει μπορεί να φέρει τέτοια και ….ακόμα χειρότερα απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Υ.Γ. Αν σας φαίνεται λίγο «φασιστικό» το «πρέπει» που ανέφερα παραπάνω για τους 3 λόγους που κατά τη γνώμη μου πρέπει να συντρέχουν (ή τουλάχιστον ένας από τους 3) για να συμμετέχει κάποιος εδώ, διευκρινίζω ότι το «πρέπει» αυτό δεν το βλέπω σαν νομική, ας πούμε υποχρέωση. Ελεύθεροι είμαστε, ελεύθερο είναι και το διαδύκτιο….
    Το βλέπω σαν ηθική υποχρέωση που έχει ο καθένας μας με τον εαυτό του.....

Senior Member
    ....Στο ίδιο θέμα υπέστη άσχημα πυρά και η ρέμεντυ. Δεν έχω μιλήσει πολύ μαζί της και δεν έχω κατασταλαγμένη γνώμη. Δεν επιθυμώ καν να γυρίσω πίσω στο θέμα και να μελετήσω γραμμή προς γραμμή τι κουβέντες ανταλλάχθηκαν για να σχηματίσω δίκαιη γνώμη. Η αίσθηση όμως που μου έμεινε είναι ότι τουλάχιστον εδώ σ’ αυτό το θέμα, έκανες ρέμεντυ ακριβώς αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Εδωσες μια στον πάσχοντα να πάει παρακάτω. Τη λέξη πάσχοντα την λέω με τη πλατειά έννοια, δηλ αυτόν που υποφέρει τη συγκεκριμένη στιγμή. Και πάλι λοιπόν από τη μια καταδικάζω τα λόγια της πανικούλας που σε είπε γεροντοκόρη, κλπ, αλλά αναρωτιέμαι αν το να λες στυγνά τη γνώμη σου χωρίς ίχνος κατανόησης σε έναν άνθρωπο που υποφέρει μπορεί να φέρει τέτοια και ….ακόμα χειρότερα απρόβλεπτα αποτελέσματα.

.....
    πραγματι αν δεν βαριοσουν να διαβασεις την εξελιξη του θεματος ισως να ειχες μια πιο κατασταλαγμενη γνωμη γι αυτο που σχολιασες.

δεν θεωρω παθηση την ηλιθιοτητα και την αναλγησια απεναντι σε αθωες ψυχες, ειδικα οταν η καλυψη ειναι ηλιθια σαλιαρισματα ως υποκοριστικα..το να αυτοαποκαλειται καποια μανουλα, η γλυκουλα ,η τρυφερουλα δεν αφαιρει τιποτε απο την υστερια, την σκληροτητα και την ηλιθιοτητα με την οποια φερεται και μιλα και πραττει.

εννοειται οτι το προβλημα δεν ειναι ο χαρακτηρισμος γεροντοκορη :) μιας και εχω και ειχα παντα αντρα στην ζωη μου και κοιμαμαι με αυτον, κι οχι με ενα παιδακι για να του φορτωσω τις ελλειψεις μου και το γεγονος οτι δεν με πλησιαζει κανεις με τη βλακεια που με δερνει...

λες \"παθηση με την πλατεια εννοια του ορου\"
    απο τι επασχε η πανικουλα την συγκεκριμενη στιγμη? απο την σκεψη οτι αν και χτυπησε για δευτερη φορα ξενο παιδι καλως εκανε κι αν χρειαστει θα το ξανακανει?
    ελεος...

Banned
    αγαπητη μου nature,
    σχετικα με το θεμα που ανεκυψε,
    οτι ειχα να πω το ειπα, και μαλιστα στην συγκεκριμενη χρηστρια.

Περα απο αυτο, δεν θα κατσω να γινω τσιρκο στα ματια κανενος.
    Οποιος νομιζει οτι θελει να φερει αποδειξεις η οτι αλλο,
    καλως να της προσκομισει, ειτε σημερα, ειτε αυριο, ειτε του χρονου.

Για το δευτερο κομματι που βαζεις θα σου απαντησω, ξεχωριστα.

Banned
    Σεβαστη η γνωμη σου αγαπητη nature,
    κατ\' εμε, δεν εχω δωσει σε κανενα τιποτα να παει παρακατω οπως λες.

Ακομα και για την χρηστρια, αν και θα ειχα λογο να της κανω προσωπικη επιθεση, ουτε και αυτο εκανα.
    Ο λογος δεν ειναι οτι ειμαι μεγαλοπρεπης, αλλα οτι σεβομαι οτι η κοπελα εχει προβλημα.
    Το να πεις ξερεις, εχω προβλημα ειναι μια κατασταση αρκετα περιπλοκη.
    Ειναι ζητουμενο αν θες οντως να ακουσεις για το προβλημα σου.

Λες οτι δεν ανετρεξες στο θρεντ για να αποκτησεις πληρη αποψη.
    Κακως.
    Αν το εκανες, θα εβλεπες οτι στην ουσια η αποψη μου ηταν να κατανοησει οτι κατι παει στραβα στις πραξεις της (οπως και αρκετοι αλλοι) καιοχι να την νουθετησω ουτε να τις ριξω μια να παει απο κατω.
    Υπηρξαν αλλοι που ειπαν χειροτερα απο οτι εγω, ενω μερικοι επικροτησαν και τις πραξεις της.
    Αν θες την κριτικη μου σε αυτο, ειναι λαθος και οι δυο κινησεις.
    Δεν χρειαζοταν ουτε επικροτηση (γιατι ειναι λαθος) ουτε \"μαστιγωμα\".
    Απλα και μονο, καποιες νυξεις σε αναφορες που αφορουν την σωματικη βια σε παιδια (αυτο ειναι και το θεμα του θρεντ) για να αντιληφθει πανω κατω οτι δεν εχει σωστες αντιδρασεις και οτι αυτο πρεπει να το δει περαιτερω σαν οχι η καλυτερη αντιδραση.

Για τα υπολοιπα που βαζεις,
    αν εχω προβλημα, αν δεν πρεπει η οτι αλλο,
    δεν εχω να σχολιασω κατι.
    Λες οτι δεν πρεπει να μετεχω στο site επειδη δεν τυγχανω των προδιαγραφων που βαζεις, το ειπε και η αλλη χρηστρια.
    Αλλα δεν θα ηθελα να μπω στην θεση των αντμιν.
    Αν οι αντμιν θεωρουν οτι πρεπει να αποκτησω προβλημα (η οτι αλλο) μπορουν να μου το πουν και φυσικα να διαγραφω απο το site και να επανελθω μολις μου κατσει καμια καταθλιψουλα και ετσι συν τω χρονο να σας ενημερωσω.....

Θα σου προτεινα να στειλεις μυνημα στην ομαδα διαχειρισης του site με τις αποψεις σου και να ζητησεις διαγραφη μου, για τους λογους που προβαλεις.
    Πολυ πιθανο η αποψη σου να γινει δεκτη.

Κατα τα αλλα,
    επετρεψε μου να διαφωνω σε ενα κομματι.
    Αυτο που λεει αν εχω βοηθησει η οχι.
    Η μεχρι τωρα επαφη και αισθηση που εχω με κοσμο, λεει οτι μερικοι ΝΑΙ εχουν βοηθηθεί και μου το εχουν εκφρασει κατα καιρους με διαφορους τροπους τα 5 αυτα χρονια που γραφω.
    Επετρεψε μου λοιπον, αυτο το κομματι να μην το εκχωρησω οχι μονο σε εσενα, αλλα και σε κανενα αλλο τριτο που προσπαθει να επιβουλευτει αυτο το κομματι.
    Ειναι κατι που ανηκει σε αυτους που τα οσα τους ειπα τα εκτιμησαν ως βοηθεια.

Δυστυχως (η και ευτυχως) δεν ειμαι τοσο βολικος για ολο το κοσμο,
    αλλα οπως γραφεις, θα σε βεβαιωσω οτι ουτε επιδιωκω.
    Δεν θελω να αλλαξω κανενα, μου αρεσουν ολοι ετσι οπως ειναι, αρκει να ειμαστε αληθινοι και να μην κρυβομαστε πισω απο κακοηθειες.
    Μην προσπαθεις λοιπον να παρεμβεις ετσι πανω μου.
    Σεβασου με οπως σε σεβομαι και εγω,
    οπως σεβομαι ολους τους χρηστες.

Καλη σου μερα,
    και ευχομαι να πανε ολα οπως θα ηθελες.

Senior Member
    Θέμα: Οτι μου κατεβει για την panikoula!!!
    Από: krino
    Προς: boubourina
    Φάκελλος: Inbox
    Απεστάλθη: 3-7-2009 στις 13:12
    Μήνυμα: Παράθεση:
    Παράθεση:
    Παράθεση:

Το μηνυμα αυτο δεν μου το εστειλε ο Κρινο ποτε!!!
    Μπορω να κανω copy paste και να γραψω οτι μου ερθει στο κεφαλι!!!!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Originally posted by boubourina
    Θέμα: Οτι μου κατεβει για την panikoula!!!
    Από: krino
    Προς: boubourina
    Φάκελλος: Inbox
    Απεστάλθη: 3-7-2009 στις 13:12
    Μήνυμα: Παράθεση:
    Παράθεση:
    Παράθεση:

Το μηνυμα αυτο δεν μου το εστειλε ο Κρινο ποτε!!!
    Μπορω να κανω copy paste και να γραψω οτι μου ερθει στο κεφαλι!!!!!!
    boubourinoula ευγε για το ντεντεκτιβικο σου χαρισμα!

παντως ειναι κριμα

πολυ λυπηθηκα για το σκηνικο

α στο καλο....

Senior Member
    ....Στο ίδιο θέμα υπέστη άσχημα πυρά και η ρέμεντυ. Δεν έχω μιλήσει πολύ μαζί της και δεν έχω κατασταλαγμένη γνώμη. Δεν επιθυμώ καν να γυρίσω πίσω στο θέμα και να μελετήσω γραμμή προς γραμμή τι κουβέντες ανταλλάχθηκαν για να σχηματίσω δίκαιη γνώμη. Η αίσθηση όμως που μου έμεινε είναι ότι τουλάχιστον εδώ σ’ αυτό το θέμα, έκανες ρέμεντυ ακριβώς αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Εδωσες μια στον πάσχοντα να πάει παρακάτω. Τη λέξη πάσχοντα την λέω με τη πλατειά έννοια, δηλ αυτόν που υποφέρει τη συγκεκριμένη στιγμή. Και πάλι λοιπόν από τη μια καταδικάζω τα λόγια της πανικούλας που σε είπε γεροντοκόρη, κλπ, αλλά αναρωτιέμαι αν το να λες στυγνά τη γνώμη σου χωρίς ίχνος κατανόησης σε έναν άνθρωπο που υποφέρει μπορεί να φέρει τέτοια και ….ακόμα χειρότερα απρόβλεπτα αποτελέσματα.

.....
    πραγματι αν δεν βαριοσουν να διαβασεις την εξελιξη του θεματος ισως να ειχες μια πιο κατασταλαγμενη γνωμη γι αυτο που σχολιασες.

.........δεν είναι τόσο ότι βαριέμαι (αν και θα ήταν δικαιολογημένο-ποιός θέλει να επαναλαμβάνει και να εμπεδώνει αντιαισθητικά υβρεολόγια?) Είναι ότι το έκανα στη προσπάθεια να είμαι δίκαιη. Ηθελα να πω τη γνώμη μου βάσει της αίσθησης που μου άφησε η στιχομυθία και όχι της ακριβολογικής ανάλυσης. Η αίσθησή μου λοιπόν είναι ότι ήσουν σκληρή. Και φυσικά τόνισα πως καταδικάζω τους χαρακτηρισμούς για το άτομό σου.

δεν θεωρω παθηση την ηλιθιοτητα και την αναλγησια απεναντι σε αθωες ψυχες, ειδικα οταν η καλυψη ειναι ηλιθια σαλιαρισματα ως υποκοριστικα..το να αυτοαποκαλειται καποια μανουλα, η γλυκουλα ,η τρυφερουλα δεν αφαιρει τιποτε απο την υστερια, την σκληροτητα και την ηλιθιοτητα με την οποια φερεται και μιλα και πραττει.

................Αυτά τα λόγια πχ είναι σκληρά και δεν βοηθούν σε τίποτα τον \"πάσχοντα\" όπως είπα. Η γνώμη μου είναι αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα να μη μιλάμε.

εννοειται οτι το προβλημα δεν ειναι ο χαρακτηρισμος γεροντοκορη :) μιας και εχω και ειχα παντα αντρα στην ζωη μου και κοιμαμαι με αυτον, κι οχι με ενα παιδακι για να του φορτωσω τις ελλειψεις μου και το γεγονος οτι δεν με πλησιαζει κανεις με τη βλακεια που με δερνει...

................Ομοίως και αυτά τα λόγια είναι σκληρά και δεν βοηθούν. Βρίσκεις χρήσιμο να τα αναφέρεις σε μία στιχομυθία με την πανικούλα, ακόμα και αν τα πιστεύεις? Σε τι μπορούν να βοηθήσουν εκτός από το να εξαγριώσουν κάποιον? Το ζουμί που λες, παρεπιπτόντως, το βρίσκω σωστό, αλλά μπορείς να το πεις με πιο γλυκό τρόπο. Π.χ. : δεν είναι όμορφο να αντικαθιστούμε τον/την σύζυγο με το παιδί μας. Αλλη η μία αγάπη, άλλη η άλλη. Τα παιδιά καταλαβαίνουν όταν κρεμόμαστε από πάνω τους και φορτώνονται με άγχος.... Να ένα παράδειγμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι πολλοί τρόποι να πεις το ίδιο αλλά με περισσότερο σεβασμό στον συνομιλητή.

λες \"παθηση με την πλατεια εννοια του ορου\"
    απο τι επασχε η πανικουλα την συγκεκριμενη στιγμη? απο την σκεψη οτι αν και χτυπησε για δευτερη φορα ξενο παιδι καλως εκανε κι αν χρειαστει θα το ξανακανει?
    ελεος...

.................Ναι ρέμεντυ, από αυτό έπασχε και από άλλα που μας έχει πει κατά καιρούς. Δεν φτάνει αυτό για λίγη προσοχή εκ μέρους μας, τουλάχιστον όσων από εμάς έχουμε λιγότερα προβλήματα?
    Κατά την άποψή μου φυσικά.

Senior Member

Εδώ είναι που πιστεύω ότι χωράει σκέψη.
    Πράγματι, εδώ είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης….
    Κατά τη γνώμη μου πρέπει να συμμετέχουν:
    1) Ατομα με ψυχολογικά μικρά ή μεγάλα ζητήματα που ζητούν τη λύση τους.
    2) Ατομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τον εαυτό τους
    3) Ατομα χωρίς ψυχολογικά ζητήματα (αλήθεια υπάρχουν τέτοια?) που όμως έχουν απόθεμα ενσυναίσθησης, κατανόησης και ως εκ τούτου μπορούν να στηρίξουν ένα συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Αναρωτιέμαι λοιπόν πώς κάποια άτομα που δεν εμπίπτουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, αποφασίζουν ότι τους περισσεύει χρόνος για να τον ξοδεύουν εδώ μέσα. Ναι κρίνο, μιλάω και για σένα.
    Μέσα από ένα πρόβλημα που προέκυψε έξαφνα και που αφορά προσωπική αντιπαράθεση , όσοι γνωρίζουν από διαχείριση p/c μπορούν να καταλάβουν τι είναι αλήθεια και τι όχι...
    Κι αν θέλεις nature, συμφωνώ μαζί σου πως κι εγώ θα ζητούσα - απ\' τον εαυτό μου πρώτιστα - να επαναπροσδιορίσω τη θέση μου σε σχέση με το φόρουμ, αν κι εφόσον οι αντμίν έδιναν τα δικά τους φώτα στην αλήθεια...

Ελπίζω να το κάνουν...

Πιστεύω ακράδαντα πως η αλήθεια είναι προαπαιτούμενο για να μπορούμε να υποστηρίξουμε τις ψυχές που νοσούν, είτε είναι των άλλων είτε οι δικές μας...

Επί της βαθύτερης ουσίας τώρα..
    Από την παράθεση που έχω προτάξει, σου δηλώνω με απόλυτη ειλικρίνεια πως διαφωνώ πλήρως με τα στεγανά που θέτεις για την συμμετοχή ή όχι στο φόρουμ (και νομίζω πως τα έχουμε ξαναπεί αυτά)...
    Μπορεί να μην πάσχω ψυχικά, να μην θέλω να αυτοβελτιωθώ (!!) και να μην συναισθάνομαι είτε λόγω έλλειψης ειδικών γνώσεων, είτε για χίλιους δυο άλλους λόγους την ανάγκη να συμμετάσχω υποστηρικτικά...
    Φόρουμ ψυχολογίας για μένα δεν σημαίνει πως πρέπει να πάσχω για να συμμετάσχω - \"ψυχή\" σημαίνει πολλά περισσότερα απ\' όσα η ορολογία η επιστημονική μπορεί να δώσει σαν έννοια , πολλές φορές η ψυχολογία των μαζών είναι η πάσχουσα σε σχέση με την ψυχολογία των ατόμων...
    Αυτό μπορεί κανείς να το κατανοήσει πολύ εύκολα αναλύοντας την πολιτική επικαιρότητα και τις αντιδράσεις της μάζας στο κοινωνικό γίγνεσθαι..
    Ποιοι πάσχουν ?
    Το 80% που τη βρίσκει να τους πηδάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι (πολιτικά) ή ο sabb και η nature που πολλές φορές μπορεί διαφωνώντας να βρίσκουν και μια συνισταμένη διαλόγου στο τέλος? Και να κερδίζουν και οι δύο από μία διαδικασία διανόησης - πολλές φορές χωρίς το αντικείμενο να έχει τόση μεγάλη σημασία από την ανταλλαγή ιδεών ούτως ή άλλως ?
    Και που είτε ανήκουν ή όχι στο παραπάνω 80%, ποιος μπορεί να τους αποκλείσει από την καλοπροαίρετη διάθεση να πουν την άποψη τους επί παντός επιστητού ?
    Πάσχοντες ή μη ?
    Αυτοβελτιούμενοι ή όχι ?
    Ενσυναίσθητοι ή αναίσθητοι ?

Ανάγαγες το θέμα, πέρα από μια προσωπική αντιπαράθεση σε ζήτημα δημοκρατικών διαδικασιών...

Τα στεγανά στη δημοκρατία είναι ανεπίτρεπτα...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 9 of 24 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast