Σφαλιαρα σε ξενο παιδι. - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 24 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 353
    Senior Member
    Originally posted by weird
    ...Σε άλλους που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της και να της εξήγήσουν την γνώμη τους, αντί να την αφορίζουν προκειμένου να «διορθωθεί», η κατάληξη ήταν αυτή:

«Οσο για τα ιπολπιπα εχεται ολοι δικιοκαι γιαυτο ρωτησα την γνωμη σας εξαλου.σας ευχαρηστω για τις συνβουλες .Δεν ειμαι κανενανς μπαμππουλας,αγαπαωπολυ τα παιδια και δεν ξερω πως εφτασα σε τετιο σημειο ,οταν σπανια τημορω ακομα και το δικο μου παιδι.την επομενη φορα θα πιασω γονεις η θα παρω τον γιο μ μεσα απο τετια θηρια.»
    ....
    Διαφωνω σε αυτο weird
    ο λογος που η πανικουλα συμφωνησε, ειναι οτι ειδε οτι ολοι ειχαν την ιδια γνωμη για την πραξη της, κι οχι γιατι συμφωνησε πραγματικα με την ουσια των λεγομενων. η πανικουλα δεν μπορει να διακρινει το δικιο καποιου, βλεπει μονο συμμαχους και αντιπαλους. γι αυτον ακριβως τον λογο, επιτεθηκε αδιακριτα ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ για τιος πραξεις της ασχετως αν δεν την εθιξε κανενας απολυτως...δεν \"πηραν τα σκαγια \" τον σαββ, οπως πας και παλι να δικαιολογησεις, συκοφαντησε αδικα τον σαββ και για επιθεση και για σκληροτητα και για κλικα χωρις να της εχει πει μιση αδικη η σκληρη κουβεντα, επιτεθηκε κατα της αρκτου, μονο γιατι της ζητησε τον λογο που με εβριζε, συκοφαντησε τον κρινο, μονο γιατι επεμεινε στον δεκαλογο κατα της βιας, δεν υπηρξε ατομο το οποιο της ειπε για την συμπεριφορα της που δεν του επιτεθηκε.

οσο για εμενα, παραβλεπεις τεχνηεντως απο την αρχη το γεγονος οτι μεχρι την σελιδα 9 οπου φαινομενικα ειχε ληξει το θεμα, δεν την εβρισα ποτε, με εβριζε με χαρακτηρισμους επι ωρα , συκοφαντωντας με, διοτι ελεγε ψεματα και για εμενα οπως και για οποιον αλλον μιλησε. νομιζω οτι το να σχολιασω την αντιδραση της ως αντιδραση ατομου μειωμενου καταλογισμου, μιας και δεν ηταν η πρωτη φορα που την εβλεπα, ηταν πολυ πιο ανωδυνο απο το να καταγγειλω την συμπεριφορα της η να της πω την αληθεια για οσα πιστευω γι αυτην, πραγμα που ειχα καθε δικαιωμα να κανω εφοσον βριζομουν χυδαια και μαλιστα με ψεματα και συκοφαντιες.
    ειπες καπου οτι της πατησα τον καλο...ο δικος μου ο καλος αν θες να ξερεις ειναι η βια εναντιον των παιδιων...δεν δεχομαι σαν απαντηση το \"θα το ξανακανω γιατι εγω θεωρω οτι ετσι προστατευω το παιδι μου\".

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 9 κι ενω φαινομενικα οπως ειπα το θεμα ειχε τελειωσει, βλεποντας τις ανηθικες αντιδρασεις της εναντιον οποιουδηποτε και τις συκοφαντιες κατα του κρινο, την αδιαφορια της εναντι οιουδηποτε της ζητησε τον λογο για το υβρεολογιο,αποφασισα να πω την πραγματικη μου γνωμη για την βοθρουλα...
    φυσικα θα μπορουσα να μη το κανω...
    αποφασισα συνειδητα να το κανω, πιστευοντας οτι δεν μπορει ενα ατομο βαζοντας σαν ασπιδα την αρρωστια του οπως συχνα κανει η πανικουλα,η τον χωρισμο του οπως επισης κανει, να ειναι στο απυροβλητο και να βριζει ανενοχλητος δικαιους και αδικους και να συκοφαντει..
    αυτη ηταν για μενα η αποδοση δικαιοσυνης.
    αυτα που ειπα τα πιστευω μεχρι κεραιας.ποτε δεν ειπα βοθρο το παιδι της οπως η ιδια ψευδως ειπε για να κλαφτει και παλι. ειπα και ξαναλεω οτι ειναι ενα κακιστο παραδειγμα για το παιδι της και θα του δημιουργησει πολλα προβληματα αν δεν το εχει ηδη κανει...δεν την ειπα ποτε σκατομαμα οπως η ιδια λεει...εχει τις καλυτερες προθεσεις για το παιδι της αλλα του κανει κακο χωρις να το θελει γιατι δεν λυνει τα προβληματα της αλλα βρισκει δικαιολογιες για τον εαυτο της, και δημιουργει κι αλλα..

φυσικα το πιστευω οτι οξυνα την κατασταση της με την \"κριτικη\" μου περι βοθρων.οπως πιστευω και οτι το αξιζε μετα απο τετοια συμπεριφορα...δεν ειμαι υποχρεωμενη να ανεχομαι την καθε κακομοιρα να με βριζει και μετα να κρυβεται πισω απο υποτιθεμενα προβληματα και απο πραγματικους υποστηρικτες. ειδικα οταν με συκοφαντει λεγοντας (και παλι ψεματα) για ολα..

Banned
    Ρεμεντι δεν το κοβεις πια?
    Δεν μπορεις να μας πισεις πλεον.
    Εχουμε καταλαβει οτι κατι αλλο σε καιει αδικα χτυπιεσε κ επιμενεις.

Και ειμαι σιγουρη οτι εσυ με τον σκληρο και αδιστακτο χαρακτηρα που δειχνεις οτι σιγουρα εχεις χτυπησει παιδια και μην μας το παιζεις προστατης των παιδιων.Η συμπεριφορα σου η απαισια αλλα δειχνει.
    Ακομα με αποκαλεις βοθρο.Τοσο πολυ σε εχω βλαψει Remedy?
    Και η/o weird απλα βλεπει την αληθεια και αυτο δεν σε συμφερει.

Γιατι θες να πυστευουν ολοιοτιεγω ειμαι η σκαρτη οτι εγω φταιω για ολα

Ο καλος σου δεν ειμαι εγω κ ουτε η σταση απεναντι στο παιδακι μου.

Ο καλος σου ειναι ο ιδιος ο αποκρουστικος και απαισιος ευατος σου.

Banned
    και η Μαρινα αυτο πηθελε να μου περασει το καταφερε με πολυ ομορφο τροποκαι οχι με τον συχαμερο τροπο π ειδιξες εσυ.
    αντιθετα εσυ οχιμονο μου φερθηκες απεσια αλλα εδειξες σαν αν εχεις να χωρισεις κατι μαζι μου(μαλλον τον κρινο λολ).

καλημερα :)

Banned
    ας βαλω και ενα λολ
    γιατι λειπει απο το κειμενο.....
    :D

Senior Member
    Το θέμα εδώ άνοιξε μία μητέρα που μόνη της διαπίστωσε ένα φάουλ στον εαυτό της σχετικό με βία σε παιδιά και ζήτησε τη βοήθειά μας.
    Στο σημείο αυτό όλοι συμφωνούμε, ακόμα και η πανικούλα, γιαυτό θέτει και το θέμα άλλωστε ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Εκεί που εγώ βλέπεω το πράγμα να ξεφεύγει, είναι όταν κάποια μέλη, ασκούν βία στη πανικούλα ....στο όνομα της μη- βίας!!!!! Τι οξύμορο αλήθεια!

Σταχυολογόντας εδώ την παρακάτω περήφανη διαπίστωση ενός από τα μέλη που ασκούν ψυχική βία, κάνω μία ελεύθερη μετάφραση.
    Πολλοί από τους γονείς που καταδικάζουμε όλοι, λένε, \"ασκώ βία στο παιδί μου για το καλό του\". Εδώ όλοι οι νοήμονες γελάνε.
    Οταν σε ένα φόρουμ ψυχολογικής στήριξης, ασκείται ομολογημένη ψυχική βία για το καλό του \'\'πάσχοντα\" μήπως πρέπει να γελάσουμε ή μάλλον να κλάψουμε?
    Δηλαδή, \"δέρνω το παιδί μου για να βάλει μυαλό\" είναι λάθος, αλλά \"ασκώ ψυχική βία σε έναν άνθρωπο για να βάλει μυαλό\" είναι σωστό?
    Ελεος!!!

Συμφωνώ απόλυτα με τη διαπίστωση της ανώνυμης ότι τέτοιες συμπεριφορές, αποτρέπουν όσους έχουν ανάγκη να εκμυστηρευτούν το πρόβλημά τους, επειδή φοβούνται τη βία που θα τους ασκηθεί (πάντα για το καλό τους!!??).
    Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τη weird.
    Συμφωνώ και με τη μαρίνα, εκτός από ένα κομμάτι, αυτό που λέει ότι ο κρίνο και η ρέμεντυ στη προκειμένη περίπτωση, δεν ζήτησαν βοήθεια, γιαυτό δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Εχω μια φίλη ψυχολόγο και σε σχετικές συζητήσεις λέει τα ίδια. Εγώ σαν ενεργός πολίτης διαφωνώ. Αν βλέπω κάτι στραβό και είμαι σίγουρη γιαυτό και γνωρίζω το σωστό, θα το πω, έστω και αν δεν μου ζητηθεί. Το θεωρώ κρίμα να μη βοηθήσω, κολλώντας στο τυπικό \"δεν μου ζητήθηκε\".
    Ασε μαρίνα που ειδικά στον ψυχολογικό τομέα, είναι τόσοι και τόσοι που δεν βλέπουν το σοβαρό τους πρόβλημα.
    Στο τέλος- τέλος πιστεύω ότι αυτοί έχουν περισσότερη ανάγκη από τη γνώμη ενός ειδικού.
    Γιατί αυτοί που ομολογούν το πρόβλημά τους, ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν βοήθεια.

Originally posted by krino
    Originally posted by melene
    και δεν σε προβληματιζει καθολου γιατι εχεις τοσες κοντρες και εχουν ζητησει τοσες φορες τη διαγραφη σου?

γιατι ειμαι εριστικος και δεν συνηθιζω να χαιδευω αυτια,
    κατι που σε καποιους δεν ειναι αρεστο.
    Ωστοσο εχω την αποψη οτι αμα χαιδευεις αυτια,
    κανεις κακο αντι καλο.
    Ειμαι αυτης της σχολης.

..........................
    ....και εγώ είμαι της σχολής ότι ο εριστικός άνθρωπος πάσχει και χρειάζεται βοήθεια. Σε καλό δρόμο είναι όποιος το αναγνωρίζει. Και επειδή είμαστε σε φόρουμ ψυχολογίας, διατίθεμαι να βοηθήσω τους εριστικούς.

Banned
    λολ και ξανα μανα λολ....
    αντε βοηθεια μας....
    :)

Senior Member
    τι οφελει το να κακοχαρακτηριζεις καποιον?

ισως το οτι σου δινει την αισθηση

πως ο,τι ισχυει για τον αλλον

δεν ισχυει και για σενα

η οτι επειδη εχεις την εξουσια να το λες

δεν ισχυει για σενα το ιδιο

ισως ειναι μια ασφαλεια αυτο

σκεψεις . δεν ισχυουν για καποιον συγκεκριμενα .

λεμε αυτος ειναι χαλια

η αυτη ειναι μπαζο

αρα τι?

αρα εγω που το λεω ειμαι και ωραιος γκομενος?

δεν ξερω...

Banned
    Originally posted by researcher

δεν ισχυει και για σενα

λεμε αυτος ειναι χαλια

η αυτη ειναι μπαζο

αρα τι?

δεν ξερω...

πια εξουσια καλε?απο μονοι τους ανακιριχθηκαν και καλα κατι?ουτε ψυχολογοι ουτε ψυχιατροι ειναι.κιαν ειναι θελω αποδειξεις....

οσογια το μπαζο π ειπες καλυτερα ενας ανθρωπος να ναι μπαζο απο εξω παρα μπαζο στην ψυχη.ασε π η πανικουλα ειναι αστερι και εμφανισιακα.
    αυτο δεν μπορει να χωνεψει μια ψυχη εδω :P

18 σελιδες φορουμ.4 χιλιαδεςπεριπου θεασεις και ολα αυτα παιδια για εναν αντρα.αυτο εχω να πω μονο.
    για εναν αντρα με νκ νειμ κρινο
    δεν εχω να πω τπτ αλλο.
    οσοι εχετε μυαλουδακι θα καταλαβετε.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    Originally posted by researcher

δεν ισχυει και για σενα

λεμε αυτος ειναι χαλια

η αυτη ειναι μπαζο

αρα τι?

δεν ξερω...

πια εξουσια καλε?απο μονοι τους ανακιριχθηκαν και καλα κατι?ουτε ψυχολογοι ουτε ψυχιατροι ειναι.κιαν ειναι θελω αποδειξεις....

οσογια το μπαζο π ειπες καλυτερα ενας ανθρωπος να ναι μπαζο απο εξω παρα μπαζο στην ψυχη.ασε π η πανικουλα ειναι αστερι και εμφανισιακα.
    αυτο δεν μπορει να χωνεψει μια ψυχη εδω :P

18 σελιδες φορουμ.4 χιλιαδεςπεριπου θεασεις και ολα αυτα παιδια για εναν αντρα.αυτο εχω να πω μονο.
    για εναν αντρα με νκ νειμ κρινο
    δεν εχω να πω τπτ αλλο.
    οσοι εχετε μυαλουδακι θα καταλαβετε.
    δηλαδη εσυ δεν κακοχαρακτηρισες κανενα εδω μεσα?

Πανικουλα δεν το εγραψα για κανεναν συγκεκριμενα

Senior Member
    Ρεμεντι δεν το κοβεις πια?
    Δεν μπορεις να μας πισεις πλεον.
    Εχουμε καταλαβει οτι κατι αλλο σε καιει αδικα χτυπιεσε κ επιμενεις.

Και ειμαι σιγουρη οτι εσυ με τον σκληρο και αδιστακτο χαρακτηρα που δειχνεις οτι σιγουρα εχεις χτυπησει παιδια και μην μας το παιζεις προστατης των παιδιων.Η συμπεριφορα σου η απαισια αλλα δειχνει.
    Ακομα με αποκαλεις βοθρο.Τοσο πολυ σε εχω βλαψει Remedy?
    Και η/o weird απλα βλεπει την αληθεια και αυτο δεν σε συμφερει.

Γιατι θες να πυστευουν ολοιοτιεγω ειμαι η σκαρτη οτι εγω φταιω για ολα

Ο καλος σου δεν ειμαι εγω κ ουτε η σταση απεναντι στο παιδακι μου.

Ο καλος σου ειναι ο ιδιος ο αποκρουστικος και απαισιος ευατος σου.
    Οσο σιγουρη και να εισαι, δεν εχω χτυπησει ποτε μου κανενα παιδι ουτε και για πλακα καν...δεν εχω χτυπησει ουτε γιατρο ουτε αλλη ειδικοτητα...
    οσο και να σου φαινεται περιεργο δεν σου μοιαζουν ολοι στις αντιδρασεις

συνεχιζεις τις συκοφαντιες και τις σιγουριες ακαθεκτη. δεν με εκπλησεις. με δικαιωνεις..

Banned
    Και που το ξερουμε εμεις?
    Αν κρινουμε απο τον χαρακτηρα σου εισαι ικανη για ολα εσυ.Μεγερα.

Νομιζεις οτι δικαιωνεσε.Το δικιο σου το εχασες απο την ωρα π εδειξες τι εισαι.

Και επιτελους παραδεξου οτι αλλο ειναι το προβλημα σου με εμενα.Προβλημα αντιζηλειας.
    Ολα τα αλλα ειναι περιτα.

Senior Member
    και η Μαρινα αυτο πηθελε να μου περασει το καταφερε με πολυ ομορφο τροποκαι οχι με τον συχαμερο τροπο π ειδιξες εσυ.
    αντιθετα εσυ οχιμονο μου φερθηκες απεσια αλλα εδειξες σαν αν εχεις να χωρισεις κατι μαζι μου(μαλλον τον κρινο λολ).

στην μαρινα, δεν απαντουσες, οτι θα το ξανακανεις, ουτε οτι εδειρες τα παιδακια γιατι δεν σεβαστηκαν την προσπαθεια που εκανες για να μεγαλωσεις το δικο σου..... της ειπες (και παλι ψεματα υποθετω απο τα ψεματα που λες συνεχως) οτι κανεις δεν σε εχει δει να ασκεις βια...τι κανεις αληθεια οταν φωναζεις και χτυπας τα παιδακια? κλεινεις τα ματια του δικου σου παιδιου?

για τα περι κρινου, τι να σου πω... συνεχισε ετσι, καλα το πας...μετα φταιω εγω που σε λεω μειωμενου καταλογισμου..

Senior Member
    Και που το ξερουμε εμεις?
    Αν κρινουμε απο τον χαρακτηρα σου εισαι ικανη για ολα εσυ.Μεγερα.

Νομιζεις οτι δικαιωνεσε.Το δικιο σου το εχασες απο την ωρα π εδειξες τι εισαι.

Και επιτελους παραδεξου οτι αλλο ειναι το προβλημα σου με εμενα.Προβλημα αντιζηλειας.Ολα τα αλλα ειναι περιτα.
    ελπιζω οτι τωρα νομιμοποιουμαι να σου πω να πας να κοιταχτεις...
    το να κλαψουριζεις στο φορουμ δεν ειναι θεραπεια...

Banned
    Originally posted by Remedy

στην μαρινα, δεν απαντουσες, οτι θα το ξανακανεις, ουτε οτι εδειρες τα παιδακια γιατι δεν σεβαστηκαν την προσπαθεια που εκανες για να μεγαλωσεις το δικο σου..... της ειπες (και παλι ψεματα υποθετω απο τα ψεματα που λες συνεχως) οτι κανεις δεν σε εχει δει να ασκεις βια...τι κανεις αληθεια οταν φωναζεις και χτυπας τα παιδακια? κλεινεις τα ματια του δικου σου παιδιου?

για τα περι κρινου, τι να σου πω... συνεχισε ετσι, καλα το πας...

σε ολους απαντουσα.
    δεν μιλαγα prive μαζι σου, αλλα μπροσα σε ολους.

Και δεν εχω πει σε τπτ αλλο ψεματα εκτος τα μηνηματα του κρινου π εξαλου ειχαν κ αληθεια μεσα.
    μου την επεσε πριν ενα χρονο και αυτο δεν αλλαζει.

και οι φορες πμε ειδαν θυμμενη παιδια και γιος και γονειςειναι μετρημενες στα δαχτηλα.3!!

μην το λες και δεν κανω αλλη ουλλη δουλεια απο το να δερνω παιδια
    εχεις καταντηση βαρετη πια.
    Εξηγησα 100 φορες γιατι εφτασασε τετιο σημειο.
    Ειμουν αγαναξτησμενηγιατι περασα τοσακαι τοσα να μεγαλοσω το μωρακι μου καιδεν αντεχα με τπτ να δω να μου το χτυπανε κατι παιδοβουβαλα.
    τελια και παυλα.
    τοπροβλημα σου δεν ειναι τα παιδακια και το ξερεις πολυ καλα/
    το προβλημα σου τελικαειναι με τον σιχαμερο εατος σου.
    δεν σου φταιω εγω αν δεν αντεχεις τον εαυτο σου.

Senior Member
    δεν νομιζεται οτι παει πολυ αυτο το θεατρο του παραλογου?
    συγγνωμη τα βλεπω τοση ωρα και λεω μα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και κανουν ετσι.....?

Ρεμ,αγαπητη Ρεμ.
    Μου ειναι αδυνατο να καταλαβω πως απο τη στιγμη που θεωρεις βοθρο την πανικ και χαμηλου επιπεδου κλπ κλπ ο,τι εχει ειπωθει τελοσπαντων εδω,
    αναστατωνεσαι τοσο πολυ απο τα σχολια της...
    θελω να πω οτι εγω πχ,οταν καποιος ο οποιος ειναι στα ματια μου οπως η πανικ στα δικα σου και με βριζει/σχολιαζει κλπ ειτε θα μου περασει παγερα αδιαφορος(θεωροντας οτι η αποψη μου υπαγεται στην αντικειμενικη πραγματικοτητα ε αρα θα το καταλαβουν και οι αλλοι,δεν εχω να απολογηθω η να με υποστηριξω με λιγα λογια) ειτε θα εσπαγα πλακα μαζι του για να εχω με κατι να ασχολουμαι...
    Αληθεια δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που σου ερεθιζει τα νευρα?
    οτι σε συκοφαντει και βριζει ενα ατομο το ποιο κατα τα λεγομενα σου παντα(δεν ασπαζομαι τιποτα) ειναι τοσο.......τοσο δεν μπορω να βρω τι λεξη τωρα αλλα φανταζομαι καταλαβες.......

Page 18 of 24 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast