Results 226 to 240 of 353
Thread: Σφαλιαρα σε ξενο παιδι.
-
08-07-2009, 22:16 #226
Βρε Σαββα οχι δεν ηθελα να μ πεις καλα εκανα.αν ηταν ετσι δεν θα ρωταγα καν την γνωμη σας εδω μεσα.
Αλλα οι αλλοι με βγαλανε εντελος αχρηστη κρινο-ρεμεντι και βοθρο μαλιστα.
Θελετε να σας πουνε και μπραβο δλδ?Το μονο π εδειξε η σταση σας ειναι οτι ειστε τα παραπανω που ειπα.
Και το καταλαβεν και αλλοι δυστηχως.Ειπαματια εχουν και μυαλο και καταλαβενουν.
Εγω ξερω τι θα κανω απο εκει και περα κοφτε τον λαιμο σας.Και οταν δει και η ρεμεντη η τσατσογρια αυτα π εγραψα δεν θα μπω στον κοπο να απαντησω,γιατι πολυ απλα αυτα π λεει ειναι η πικρα π βγαζει απο μεσα της και η μαυριλα.ειναι κακος ανθρωπος και οι κακοι παντα υποφερουν.
οτι ειχα να πω το ειπα.τελος.
- 08-07-2009, 22:19 #227
σαββα,
πριν μου ειπες οτι θες να με προφυλαξεις,
και καλως εγραψες οτι εγραψες πριν.
Πριν λιγα μηνυματα ειπα οτι πιστευω οτι πρεπει να κλεισει το θεμα.
Δεν το καταλαβες και συνεχιζεις να γραφεις, πιστευω προσπαθωντας να βρεις ακρη.
Θα στο πω οσο πιο απλα μπορω:
Οσο συνεχιζεις αυτη την λογικη του παραλογου, τοσο μπλεκεις καπου,
οπου δεν θα βγαλεις ποτε σου το συμπερασμα που επιδιωκεις.
Εγω ειπα αυτο το στοπ,
γιατι εκτιμησα οτι η κουβεντα ειναι (και ηταν πριν το πω) εντελως χαμενη
και οσο συνεχιζεται γινεται χειροτερη.
Αυτα ειναι φιλικη συμβουλη, (παιρνωντας θαρρος απο την συμβουλη που μου εδωσες)
αν θες την ακολουθεις, αλλιως συνεχιζεις και αυριο που θα ξαναμπω θα δω και
τα συμπερασματα....
08-07-2009, 22:23 #228
Originally posted by weird
Αλλο πλησιάζω, άλλο επικοινωνώ, άλλο αυτοπροβάλλομαι, άλλο γίνομαι αυτιστικός κι άλλο προσβάλλω.
διαλεξε τι απο ολα σε εκπροσωπει και ασε τους υπολοιπους να διαλεξουν επισης.
Για το αν προσβληθηκα, μην δινεις σημασια,
απλα εκανα καταγραφη των συμβαντων.
ΥΓ........ χαιρομαι που αρχισαν οι εκπτωσεις της ψευδολογιας.
Ισως οταν ολοκληρωθουν μπορει και να υπαρξει καλυτερη εικονα.
Μια φορα ψευτης, παντα ψευτης, ετσι λεγανε στο χωριο μου.
08-07-2009, 22:33 #229
Originally posted by krino
Originally posted by weird
Αλλο πλησιάζω, άλλο επικοινωνώ, άλλο αυτοπροβάλλομαι, άλλο γίνομαι αυτιστικός κι άλλο προσβάλλω.
διαλεξε τι απο ολα σε εκπροσωπει και ασε τους υπολοιπους να διαλεξουν επισης.
Για το αν προσβληθηκα, μην δινεις σημασια,
απλα εκανα καταγραφη των συμβαντων.
ΥΓ........ χαιρομαι που αρχισαν οι εκπτωσεις της ψευδολογιας.
Ισως οταν ολοκληρωθουν μπορει και να υπαρξει καλυτερη εικονα.
Μια φορα ψευτης, παντα ψευτης, ετσι λεγανε στο χωριο μου.
Επισης μια φορα μαλακας παντα μαλακας.ετσι λενε στο δικο μου
08-07-2009, 22:42 #230
σταματηστε το βρε παιδια αξιζει να χαλιεστε ?
Dum spiro spero (?)
08-07-2009, 23:04 #231
Originally posted by krino
Δεν το καταλαβες και συνεχιζεις να γραφεις, πιστευω προσπαθωντας να βρεις ακρη.
Όχι , δεν θα το συνεχίσω γιατί πράγματι είναι ψυχοφθόρα η διαδικασία...
Κάποιοι ωστόσο από εδώ πέρα μέσα οφείλουν να πάρουν θέση, ιδίως μετά την ομολογία της συκοφάντησης - πάνω στην οποία βασίστηκε και η τεκμηρίωση των απόψεων περί διαγραφών, περί του ποιος μπορεί να συμμετάσχει στο φόρουμ , περί του ποιος και γιατί εκτίθεται...
Η εμπλοκή μου έγινε με διάθεση εξισορρόπησης και τελικά την άκουσα κιόλας...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, μα την αλήθεια.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
08-07-2009, 23:10 #232
KAI EZHΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Αντε φτανει πια!βαρεθηκα να το βλεπω πρωτο θεμα στα σημερινα μηνυματα.
08-07-2009, 23:14 #233
Originally posted by melene
KAI EZHΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Αντε φτανει πια!βαρεθηκα να το βλεπω πρωτο θεμα στα σημερινα μηνυματα.
χα χα!
γιε σου melene
ουπς!
παλι πρωτο θα ναι...σορυυυυυυ
08-07-2009, 23:32 #234
panikoula, ας πούμε ότι όντως η ρέμεντι, ο κρίνο ή όποιος άλλος, είναι κακός άνθρωπος. Για εσένα, τι σημασία έχει αυτό? Ο δικός σου ο στόχος ποιος είναι? Έγραψες ένα θέμα που αν δεν κάνω λάθος, είχε σαν στόχο να μάθεις πώς να προστατεύεις και να βοηθάς πιο αποτελεσματικά το παιδί σου. Για την ακρίβεια, πώς να αντιμετωπίζετε τις επιθέσεις των άλλων παιδιών. Γιατί όπως σίγουρα καταλαβαίνεις, να τις αντιμετωπίζεις χτυπώντας εσύ τα άλλα παιδιά, δεν βοηθά, αντίθετα δημιουργεί στο παιδί σου το συναίσθημα της ανεπάρκειας, ότι χρειάζεται πάντα μια μαμά να ‘καθαρίζει’. Ενώ εσύ θέλεις να νιώθει ασφάλεια, έτσι γίνεται περισσότερο ανασφαλές. Κι όταν εσύ θυμώνεις, το παιδί σου ή θα μάθει να κρύβεται πίσω από το δικό σου θυμό ή θα μάθει κι εκείνο να μην ελέγχει τις αντιδράσεις του. Επιπλέον, αυτή η συμπεριφορά δυσκολεύει και τις δικές σου κοινωνικές σχέσεις, όταν οι γύρω σου σε βλέπουν τόσο ορμητική και επιθετική, όταν αδυνατείς να ελέγξεις το άγχος και το θυμό σου.
Το θέμα λοιπόν τελικά είναι πώς εσύ θα έχεις μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, πώς θα εκφράζεις το θυμό σου χωρίς να γίνεται καταστροφικός και αυτοκαταστροφικός, πώς θα μένεις σταθερή στους στόχους σου αντί να σπαταλάς ενέργεια στην επίθεση, την εκδίκηση, την ανταπόδοση. Και θα μπορούσες να ξεκινήσεις και από το φόρουμ. Αντί δηλαδή να ασχολείσαι με το τι στραβό κάνουν ή τι είναι οι άλλοι, να κοιτάξεις πώς μπορείς εσύ να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Για δικό σου όφελος θα είναι και βεβαίως και για όφελος του παιδιού σου, που δεν αμφιβάλλω ότι θέλεις το καλό του.
Κι εσύ σε αυτές τις 16 σελίδες, είπες και έκανες πράγματα τα οποία είναι εντελώς απαράδεκτα. Δεν μπορείς να αναφέρεις προσωπικά μηνύματα και συζητήσεις στο msn, γιατί δεν είναι δημόσια και είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα. Δεν σου δίνει πόντους όταν προσπαθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, αντίθετα κάνει τους άλλους να σκεφτούν ότι δεν μπορούν να σε εμπιστεύονται, ότι όποτε θυμώνεις καταφεύγεις σε ψέματα, υπερβολές και χαρακτηρισμούς. Αν κάποιος κάποτε σε ενόχλησε με μηνύματα, μπορείς να τον μπλοκάρεις και να απευθυνθείς στον αντμιν. Αν κάποιος σου κόλλαγε στο μσν, είναι προφανές ότι δεν μίλαγε μόνος του, συμμετείχες κι εσύ. Το ποιος είναι ζευγάρι με ποιον, ποιος είναι δυστυχισμένος, ποια γεροντοκόρη κλπ, σε τι βοηθά τα υπόλοιπα μέλη εδώ που υποτίθεται ότι ζητούν στήριξη? Έστω ότι κάποιος σε προκάλεσε και θέλεις να αμυνθείς, να ανταποδώσεις, ή να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Ο τρόπος που επιλέγεις να το κάνεις έχει μεγάλη σημασία: ας πούμε ότι κάποιος σε θεωρεί άχρηστη και ηλίθια. Πώς θα επιβεβαιώσεις ότι είσαι καλή και έξυπνη, με ανεπίτρεπτες συκοφαντίες?
Προσωπικά, δεν με νοιάζει να πω στον κρίνο ή τη ρέμεντι ή όποιον άλλο τι λάθος έκαναν, γιατί δεν ζήτησαν βοήθεια. Τα λέω σε εσένα γιατί όπως έχεις πει έχεις προβλήματα και έχεις και ένα παιδί. Η ευθύνη σου λοιπόν είναι μεγαλύτερη, όχι απέναντι στα μέλη του φόρουμ (όλοι ίσοι είναι για εμένα στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις, είτε έχουν προβλήματα είτε όχι), αλλά απέναντι στον εαυτό σου και το παιδί σου. Αν εσύ ηρεμήσεις μέσα σου, θα βρεις την ηρεμία και στη σχέση με το παιδί και τους άλλους. Η σφαλιάρα στο παιδί, η μπουνιά στο γιατρό και το βρίσιμο όσων σε ενόχλησαν απλά σε απομακρύνουν από τους στόχους σου.
08-07-2009, 23:43 #235
Πανικούλα η Μαρίνα έχει δίκιο άκουσε τις συμβουλές της
09-07-2009, 00:01 #236
Μαρινα κανεις δεν με βλεπει να φερομαι με θυμο.Απο που το εβγαλες συμπερασμα?
Σπανια το κανω αυτο και σπανια με εχουν δει να θυμονω σε ξενα παιδια και στο δικο μου.
Και πυστευω οτι μονο με καλο τροπο μπορω να τα καταφερω στο προβλημα μου.
Εδω το τοσο το κανανε τοοοοοοοοοοσο.
Και μην μου πειτε οτι καμια μανα δεν εχει δωσει στο παιδι μπατσο στο κωλο γιατι θα ειναι ψεμα.
Εγω τουλαχιστον ειχα τα κοτσια και το παραδεχτηκα .και ειναι σπανιες οι φορες π εχω προβει σε βια απεναντι και σε αλλα παιδακια και στο δικο μου.
Αν ειμουν ο μπαμπουλας π λετε δεν θα εγραφα καθολου εδωγιατι θα ειχα λεμωμενη την φωλια μου.
Εγω ξερω οτι ειμαι σωστη μανα και οτι απο αγανακτηση φερθικα ετσι.ενιωθα τοσο χαλια και τοσες τυψεις γιατι ποτε δεν φερθηκα ασχημα σε κανενα παιδακι.ισα ισα τα λατρευω και μακαρι νακανω και αλλα καποτε.
Οσο για το φερσημο μου εδω πολλες φορες ειμαι παρορμητικια αλλα δεν το κανω απο κακια ,παρα απο αφελεια.
Δεν ειπα καπιο φοβερο ψεμα .οτι ειπα ηταν αρκετα κοντα στην αληθεια.
Εδω μπενουμε για να ζητησουμε βοηθεια οχι για να μας στησουν στα 5 μετρα και να μας εκτελεσουνε.
09-07-2009, 00:18 #237
Μαρίνα συμφωνώ με τα όσα γράφεις.
Ωστόσο, για να είμαστε περισσότερο δίκαιοι, έναν καυγά ποτέ δεν κάνει κανένας μόνος του.
Και οι 3 σας σφάλατε κατά τη γνώμη μου, ίσως σε διαφορετικό βαθμό και με διαφορετικό τρόπο.
Δυστυχώς, λίγα ήταν τα μέλη που μπήκαν εδώ με διάθεση για βοήθεια προς το θέμα που άνοιξε η πανικούλα και όχι με διάθεση προσβολής. Άλλο επισημαίνω στον άλλο που σφάλει (ίσως και με τρόπο αυστηρό αν το εκάστοτε θέμα είναι ανάλογης σημασίας) για να τον βοηθήσω και άλλο τον προσβάλλω, που σημαίνει ότι δε θέλω να βοηθήσω αλλά να εκτονωθώ-αυτοπροβληθώ και δεν ξέρω εγω΄τι άλλο.
Εννοείται ότι αντί να προχωρούμε σε διαγραφές(!) καλό θα ήταν ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του. Αν πάλι δεν την κάνει (που δυστυχώς δεν είδα τέτοια διάθεση) με γεια του με χαρά του. Ας κοιμηθεί τον ύπνο του δικαίου.
Όπως και θεωρώ άσχημο και λυπηρό να φτάνουμε στο σημείο να φοβόμαστε εδώ μέσα, στο φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, να ανοίξουμε ένα θέμα για κάτι που μας προβληματίζει, επειδή πιθανό είναι να ξεφύγει ο διάλογος και το επίπεδο πραγματικά να ισοπεδωθεί. Και όχι μόνο. Να πληγωθούν άνθρωποι. Γιατί όσο απρόσωπα και να είναι αυτά τα μηχανήματα πίσω από τα οποία καθόμαστε, ξέρετε η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Και αυτό ισχύει και για την \"ηλεκτρονική\" γλώσσα.
Εδώ μπήκα ως ανώνυμη για ψυχολογική στήριξη. Η ανωνυμία εδώ μέσα είναι αυτό που κάνει το φόρουμ ιδιαίτερο, ειλικρινές, μα και εν δυνάμει ψεύτικο.
Ας μην φτάσουμε να φοβόμαστε να ανοιγόμαστε και εδώ μέσα και από φόρουμ στήριξης γίνει φόρουμ πολιτικής...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
09-07-2009, 00:36 #238
Είχα γράψει ολόκλητο κατεβατό το μεσημέρι, αλλά δεν τα κατάφερα να το ποστάρω...
Aπλά μερικές σκέψεις μου που θα γενικεύσουν το συγκεκριμένο θέμα
Πιάστηκα κυρίως από το post της weird που είπε ότι ξύπνησε ανήσυχη σκεφτόμενη τα διαδικτυακά τεκταινόμενα..
Τελικά μας επηρεάζει το τι γίνεται σε ένα φόρουμ και ας μην γνωρίζουμε προσωπικά τους ανθρώπους που μιλάμε εδώ!
Έχω αποδεχτεί πλήρως ότι οι συνομιλητές μου δεν κουβαλάνε τα ίδια μυαλά με εμένα,άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι, άλλοι πιο σκληροί και ούτω καθεξής.
Επειδή ακριβώς όμως δεν γνωρίζουμε τι γίνεται στο μυαλό του καθενός, καλό θα ήταν να κρατάμε τους τύπους...δλδ ευγένεια, όχι προσβολές και απόψεις με επιχειρήματα.
Είδαμε όλοι μας τις διάφορες αντιδράσεις μελών που συμμετείχαν στο θέμα...άλλος γέλασε, άλλος κορόιδεψε, άλλος τσαντίστηκε, άλλος δεν κοιμήθηκε!
Μπήκα σε σκέψεις όταν αναρωτήθηκα πως μπορεί να αντέδρασε η πανικούλα σε όλα αυτά ή ο κρίνο η το τάδε κτλ κτλ, κλείνοντας το pc του.
Εγώ πχ, δεν θα το σκεφτόμουν καν μετά, διότι έχω άλλη σκοπιά και διαφορετική αντίδραση σε τέτοια θέματα.
\'Οσον αφορά την δημοσιοποίση προσωπικών μηνυμάτων το βρίσκω ρατσιστικό και δεν αρμόζει σε κανένα φόρουμ.
Με κάλυψε πλήρως η Μαρίνα με τις λύσεις που προτείνει παραπάνω..
Επίσης, άκρως ρατσιστικό βρίσκω το να συμμετέχουν άτομα στο φόρουμ που έχουν κάποιο πρόβλημα.
Αλήθεια πως θα αλληλοηθηθούν άτομα μεταξύ τους που νοσούν?
Και ειλικρινά, πως γίνεται να παθιάζεται κάποιος με κάτι που συμβαίνει διαδικτυακά?Και δεν μιλάω για παιχνίδια
Το τι θεωρώ σωστό εγώ, για τον απέναντι μου μπορεί να είναι το χειρότερο λάθος.
Γιαυτό επιμένω στο να κρατάμε τους τύπους μην ξέροντας σε ποιον απευθυνόμαστε πραγματικά και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει πάνω του.
Αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του φόρουμ...οι διαφορετικές αντιδράσεις και σκέψεις που δίνουν τροφή για συνέχεια:)
09-07-2009, 00:40 #239
Επίσης, άκρως ρατσιστικό βρίσκω το να συμμετέχουν άτομα στο φόρουμ που έχουν κάποιο πρόβλημα.
Αλήθεια πως θα αλληλοηθηθούν άτομα μεταξύ τους που νοσούν?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-07-2009, 00:45 #240
Επίσης, άκρως ρατσιστικό βρίσκω το να συμμετέχουν MONO άτομα στο φόρουμ που έχουν κάποιο πρόβλημα
μαλλον αυτο ελλειπε...!
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή