Πρόβλημα; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 207
    Senior Member
    δεν τ βρισκω ενδιαφερον για βιβλιο, σκιουρακι...
    δεν υπαρχει σχεση, παρα μονο συζητησεις. δεν υπαρχει σεξ, ενω μιλαμε για ρομαντζο...
    τι να διαβασει κανεις;
    οτι ηπιατε εναν καφε, σου γυρισε την πλατη και δεν προχωρας την ζωη σου εδω και 4 χρονια;
    σεναριο μονο για ψυχοθεραπεια, ειναι αυτο...

Senior Member
    Τέλος πάντων. Εχω πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θα σταματήσω και δεν τα κατάφερα. Αυτή τη φορά θα το κάνω γιατί η επίσκεψή της διέλυσε τις παλιές μου ψευδαισθήσεις. Θα συγχωρήσω και εκείνην και εμένα και θα δεν θα σκεφτώ πια για το θέμα.
    Κράτα αυτό και μην το αναλύεις τόσο πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν τ βρισκω ενδιαφερον για βιβλιο, σκιουρακι...
    δεν υπαρχει σχεση, παρα μονο συζητησεις. δεν υπαρχει σεξ, ενω μιλαμε για ρομαντζο...
    τι να διαβασει κανεις;
    οτι ηπιατε εναν καφε, σου γυρισε την πλατη και δεν προχωρας την ζωη σου εδω και 4 χρονια;
    σεναριο μονο για ψυχοθεραπεια, ειναι αυτο...
    Ε αυτό λέω κι εγώ.
    Το δεν προχωράω στη ζωή μου είναι κάτι σχετικό βέβαια (δύο χρόνια, όχι τέσσερα) Εγώ στο διάστημα που δεν μιλάμε: βρήκα πολύ καλή δουλειά εκτός της οικογενειακής επιχείρησης (τώρα παραιτήθηκα βέβαια γιατί δεν μπορούσε να βγει αλλιώς η σεζόν), έμαθα Ιταλικά, μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι, έκανα μία σχέση, ξεπέρασα την αρρωστοφοβία, ξεπέρασα μερικώς την ορθοστατική, ξεπέρασα τις πολλές κρίσεις πανικού, κέρδισα δύο δικαστήρια για φόλες, μετείχα σε δύο ανθολογίες και εκδίδω καινούργιο βιβλίο. Εκείνη τι έκανε; Πήγε διακοπές και συνεχίζει να γράφει στο φόρουμ, κρατώντας την ίδια στάση, χωρίς καμία εσωτερική εξέλιξη. Ωραία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Ε αυτό λέω κι εγώ.
    Το δεν προχωράω στη ζωή μου είναι κάτι σχετικό βέβαια (δύο χρόνια, όχι τέσσερα) Εγώ στο διάστημα που δεν μιλάμε: βρήκα πολύ καλή δουλειά εκτός της οικογενειακής επιχείρησης (τώρα παραιτήθηκα βέβαια γιατί δεν μπορούσε να βγει αλλιώς η σεζόν), έμαθα Ιταλικά, μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι, έκανα μία σχέση, ξεπέρασα την αρρωστοφοβία, ξεπέρασα μερικώς την ορθοστατική, ξεπέρασα τις πολλές κρίσεις πανικού, κέρδισα δύο δικαστήρια για φόλες, μετείχα σε δύο ανθολογίες και εκδίδω καινούργιο βιβλίο. Εκείνη τι έκανε; Πήγε διακοπές και συνεχίζει να γράφει στο φόρουμ, κρατώντας την ίδια στάση, χωρίς καμία εσωτερική εξέλιξη. Ωραία.
    το οτι μετα απο ολα αυτα που περιγραφεις, ασχολεισαι ακομα μαζι της τοσο ΕΝΤΟΝΑ ενω δεν σε θελει, δειχνει το μεγεθος του προβληματος...
    αν οντως εκεινη παραμενει στασιμη, ενας παραπανω λογος να ασχολουνταν μαζι σου, μιας και δενε χει ενδιαφεροντα. αλλα δεν θελει... αυτο δεν σου λεει οτι προκειται για κατι οριστικο; γιατι επιμενεις;
    γιατι δεν δεχεσαι οτι τελειωσε;
    4 ειναι τα χρονια, οχι 2. μετα την συναντηση σας, η σ ταση της αλλαξε μουστ- αρδην και απομακρυνοταν ολο και πιο πολυ.
    η επιθυμια να κανετε κατι παραπανω, σταματησε με την συναντηση σας, κατα την γνωμη μου, απο οσα εχεις πει.

Senior Member
    το οτι μετα απο ολα αυτα που περιγραφεις, ασχολεισαι ακομα μαζι της τοσο ΕΝΤΟΝΑ ενω δεν σε θελει, δειχνει το μεγεθος του προβληματος...
    αν οντως εκεινη παραμενει στασιμη, ενας παραπανω λογος να ασχολουνταν μαζι σου, μιας και δενε χει ενδιαφεροντα. αλλα δεν θελει... αυτο δεν σου λεει οτι προκειται για κατι οριστικο; γιατι επιμενεις;
    γιατι δεν δεχεσαι οτι τελειωσε;
    4 ειναι τα χρονια, οχι 2. μετα την συναντηση σας, η σ ταση της αλλαξε μουστ- αρδην και απομακρυνοταν ολο και πιο πολυ.
    η επιθυμια να κανετε κατι παραπανω, σταματησε με την συναντηση σας, κατα την γνωμη μου, απο οσα εχεις πει.
    ναι, όντως, πριν τη συνάντηση ήταν το πικ και εκείνη επέμενε πολύ να συναντηθούμε, με έβαλε να κλείσω εισιτήρια και να ταξιδέψω και έλεγε ότι αν δεν εμφανιστώ θα με σκοτώσει, γιατί ήμουν διστατικός. Ξενέρωσε μάλλον με το ύψος μου. Αν και μετά από αυτό πάλι όταν είχε τύχει να μαλώσουμε και την είχα μπλοκάρει, είχε κάνει ολόκληρο θέμα στο φόρουμ να την ξεμπλοκάρω και ΜΕΤΑ από αυτό ήταν που μου είχε πει να της στείλω ανθοδέσμη κλπ. Μπορεί βέβαια όλα αυτα να ήταν για επιβεβαιώση του εγωισμού της, απλώς εγώ τότε τα παρεξηγούσα και θεωρούσα ότι νιώθει πράγματα για μένα.

Αλλά έστω ότι όλα τελείωσαν πια, εγώ πώς θα αναρρώσω από μια τέτοια απόλυτη απόρριψη; Πώς θα καταφέρω να μην πληγεί η αυτοπεποίθησή μου και να με πείσω ότι δεν είμαι τόσο φρικτός; Ακόμα και η ψυχοθεραπεία μου φαίνεται λειψό μέσο, γιατί θεωρώ ότι επειδή πληρώνω , η ψυχολογος δεν είναι αντικειμενική.

Senior Member
    Αλλά έστω ότι όλα τελείωσαν πια, εγώ πώς θα αναρρώσω από μια τέτοια απόλυτη απόρριψη; Πώς θα καταφέρω να μην πληγεί η αυτοπεποίθησή μου και να με πείσω ότι δεν είμαι τόσο φρικτός; Ακόμα και η ψυχοθεραπεία μου φαίνεται λειψό μέσο, γιατί θεωρώ ότι επειδή πληρώνω , η ψυχολογος δεν είναι αντικειμενική.
    Της έχεις δώσει μεγάλη αξία. Το πρόβλημα σου δεν είναι η αυτοπεποίθηση, αλλά ο αυτοέλεγχος.

Senior Member
    Είσαι σε θέση να κατανοήσεις ότι για ... "την κοπέλα του φόρουμ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ; ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ;
    Για την άλλη με την οποία λες ότι είχατε σχέση .... ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Είσαι σε θέση να κατανοήσεις ότι για ... "την κοπέλα του φόρουμ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ; ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ;
    Για την άλλη με την οποία λες ότι είχατε σχέση .... ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ;;
    Θεωρητικά το καταλαβαίνω, πρακτικά δεν ξέρω. Για παράδειγμα, μου είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί το φόρουμ είναι τοσο μεγάλο μέρος της ζωής της. Εξακολουθεί να γράφει ανελλιπώς . Εγώ γιατί εξαιρέθηκα απο αυτό; Σίγουρα επειδή επηρεάστηκε από τις υπόλοιπες κατινες.

Δεν είχα μόνο μια σχέση στη ζωή μου, είχα αρκετές και ναι, γνώριζαν την ύπαρξη μου. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν εξ αποστάσεως γιατί είχαμε γνωριστεί καλοκαίρι. Πιο παλιά ήταν πάλι εξαποστασεως με ντόπια λόγω σπουδών. Σχέση που να συγκατοικουμε για πάνω από 6 μηνες,δεν είχα ποτέ.

Senior Member
    Αυτός ανέβασε στορυ. Είναι σε ιστορικά αξιοθέατα και σκέφτομαι πόσο χάνει που τα βλέπει μαζί του και όχι μαζί μου που είμαι ιστορικά πολυμαθής και μπορούσα να της δειξω το νησί εμβριθως.

Senior Member
    Και φαίνεται πως δεν την επηρέασε καθόλου το μήνυμα. Παίζει να μην το διάβασε καν βέβαια ή να με έχει μπλοκάρει. Αν με έχει μπλοκάρει από τη μια θα ήταν θετικό γιατί δεν θα έχει διαβάσει κανένα μήνυμα ως τώρα, αλλά από την άλλη, αν δεν εχει διαβάσει κανένα μήνυμα σημαίνει ότι κρατάει μανιάτικο για κατι που έγινε δύο χρόνια πριν. Δηλαδή θεωρω πως πριν τα μηνύματα μπορούσε να επανορθωθεί η κατάσταση.

Τώρα σκέφτομαι μήπως να της στείλω μήνυμα με άλλο τρόπο.

Θέλω να φύγουν. Πάει και βγάζει φωτογραφία δίπλα στα αγάλματα, ο ανιστορητος φελλός.

Σκιουρε πρεπει καπου καπως να βρεις τη δυναμη να προχωρησεις τη ζωη σου. Και στο λεει αυτο ενας ανθρωπος που δυο χρονια μετα το χωρισμο με τον ερωτα της ζωης του, δεν εχει προχωρησει παρα τις υπεραρκετες ερωτικες συναναστροφες. Συνηθως οσοι τα κανουμε σκατα στις προσωπικες μας υποθεσεις μπορουμε και συμβουλευουμε καλυτερα τους γυρω μας.

Εχεις την "πολυτελεια" του οτι δεν εχει γινει τιποτα μεταξυ σας και ετσι δεν εχεις κατι το εξιδανικευμενο να αποδομησεις. Σκεψου καποιον που χει βιωσει το 'ιδανικο' και προσπαθει να το απομυθοποιησει. Δεκα φορες χειροτερο απ'τη δικη σου περιπτωση. Που και πως θα βρεις τη δυναμη? Δε το ξερω. Ομως βρισκεσαι σε οριακο σημειο stalkαρισματος.

Στις περισσοτερες περιπτωσεις, εξαιτιας του οτι ο ανθρωπος ειναι απο τη φυση του απληστο ον, θελουμε παντα αυτο που δε μπορουμε να εχουμε. Δεδομενοποιουμε υποσυνειδητα χωρις να το αντιλαμβανομαστε οτι μας διεκδικει και τρεχουμε πισω απο τη μαγεια του αγνωστου και την "αδιαφορια". Ειτε χρειαστει να προχωρησεις γενικα ειτε να εξαντλησεις τη μια στο εκατομμυριο να κερδισεις κατι απ'ολο αυτο, πρεπει να δειξεις πληρη αδιαφορια. Απο σοσιαλ δεν πολυκατεχω αλλα σταματα ακομα και το να βλεπεις τα στορυ της. Εξαφανισου απο το οπτικο ή διαδικτυακο της πεδιο, και μπορει καπως καπου καποτε να εμφανιστει. Μη δινεις αλλη τροφη σε ολο αυτο.

Senior Member
    ναι, όντως, πριν τη συνάντηση ήταν το πικ και εκείνη επέμενε πολύ να συναντηθούμε, με έβαλε να κλείσω εισιτήρια και να ταξιδέψω και έλεγε ότι αν δεν εμφανιστώ θα με σκοτώσει, γιατί ήμουν διστατικός. Ξενέρωσε μάλλον με το ύψος μου. Αν και μετά από αυτό πάλι όταν είχε τύχει να μαλώσουμε και την είχα μπλοκάρει, είχε κάνει ολόκληρο θέμα στο φόρουμ να την ξεμπλοκάρω και ΜΕΤΑ από αυτό ήταν που μου είχε πει να της στείλω ανθοδέσμη κλπ. Μπορεί βέβαια όλα αυτα να ήταν για επιβεβαιώση του εγωισμού της, απλώς εγώ τότε τα παρεξηγούσα και θεωρούσα ότι νιώθει πράγματα για μένα.

εμ αυτο λεω. μετα την συναντηση, ξενερωσε. κι αυτο, ηταν 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
    ο λογος, δεν εχει καμια σημασια. αλλωστε κι εσυ, αλλες φορες λες οτι φταιει η εμφανιση σου, κι αλλες λες οτι ησουν αγχωδης και ισως πιεστικος αργοτερα.
    μπορει καποιο απο αυτα να ειναι ο λογος, η και ολα μαζι.
    το θεμα ειναι οτι της τελειωσε και το εδειξε με 1000 τροπους.
    ε, ξεκολλα κι εσυ!!!! επεμβαση χρειαζεται για να ξεκολλησεις απο μια ξενερωμενη;;

θα αναρρωσεις απο την αποριψη,
    πρωτον οταν σταματησεις να ασχολεισαι, γιατι οσο ασχολεισαι ειναι σαν να επαναλαμβανονται οι αποριψεις και βαθαινεις κι αλλο το προβλημα σου
    και δευτερον, ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    οταν το αποδεχτεις αυτο, ειρηνικα, θα γινεις καλα.
    μεινε με την πληγωμενη σου αυτοπεποιθηση για ενα διαστημα, μεχρι να γινεις καλα. αλλα το οτι κανεις αχρειαστες κι ανεπιθυμητες κινησειε- δηλωσεις κλπ, δεν ειναι θεμα αυτοπεποιθησης, αλλα αυτοελεγχου, οπως σου ειπαν πιο πανω.

επισης, ενω λες σε τοσα σημεια ποσο ψηλα εχεις την αξιοπρεπεια, δεν καταλαβαινω πως αντεχεις να ριχνεις τοσο χαμηλα την αξιοπρεπεια σου, μιλωντας για μια που σε αποριπτει!
    οποιος δεν σε θελει σκιορε, να μην τγον θελεις επι 100.
    ΕΤΣΙ κρατιεται η αυτοπεποιθηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Velcoro View Post
    Σκιουρε πρεπει καπου καπως να βρεις τη δυναμη να προχωρησεις τη ζωη σου. Και στο λεει αυτο ενας ανθρωπος που δυο χρονια μετα το χωρισμο με τον ερωτα της ζωης του, δεν εχει προχωρησει παρα τις υπεραρκετες ερωτικες συναναστροφες. Συνηθως οσοι τα κανουμε σκατα στις προσωπικες μας υποθεσεις μπορουμε και συμβουλευουμε καλυτερα τους γυρω μας.

Εχεις την "πολυτελεια" του οτι δεν εχει γινει τιποτα μεταξυ σας και ετσι δεν εχεις κατι το εξιδανικευμενο να αποδομησεις. Σκεψου καποιον που χει βιωσει το 'ιδανικο' και προσπαθει να το απομυθοποιησει. Δεκα φορες χειροτερο απ'τη δικη σου περιπτωση. Που και πως θα βρεις τη δυναμη? Δε το ξερω. Ομως βρισκεσαι σε οριακο σημειο stalkαρισματος.

Στις περισσοτερες περιπτωσεις, εξαιτιας του οτι ο ανθρωπος ειναι απο τη φυση του απληστο ον, θελουμε παντα αυτο που δε μπορουμε να εχουμε. Δεδομενοποιουμε υποσυνειδητα χωρις να το αντιλαμβανομαστε οτι μας διεκδικει και τρεχουμε πισω απο τη μαγεια του αγνωστου και την "αδιαφορια". Ειτε χρειαστει να προχωρησεις γενικα ειτε να εξαντλησεις τη μια στο εκατομμυριο να κερδισεις κατι απ'ολο αυτο, πρεπει να δειξεις πληρη αδιαφορια. Απο σοσιαλ δεν πολυκατεχω αλλα σταματα ακομα και το να βλεπεις τα στορυ της. Εξαφανισου απο το οπτικο ή διαδικτυακο της πεδιο, και μπορει καπως καπου καποτε να εμφανιστει. Μη δινεις αλλη τροφη σε ολο αυτο.

Αυτό με έτρεφε όλο αυτό το διάστημα. Επί της ουσίας είχα δεχτεί ένα προσωρινό διάλειμμα μεταξύ μας και πίστευα ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει το λάθος της και θα εμφανιστεί. Αλλά πρέπει να σταματήσω να το πιστεύω γιατί είναι κάτι ανεδαφικό και το αντίθετο είναι εκτός πραγματικότητας.

Senior Member
    εμ αυτο λεω. μετα την συναντηση, ξενερωσε. κι αυτο, ηταν 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
    ο λογος, δεν εχει καμια σημασια. αλλωστε κι εσυ, αλλες φορες λες οτι φταιει η εμφανιση σου, κι αλλες λες οτι ησουν αγχωδης και ισως πιεστικος αργοτερα.
    μπορει καποιο απο αυτα να ειναι ο λογος, η και ολα μαζι.
    το θεμα ειναι οτι της τελειωσε και το εδειξε με 1000 τροπους.
    ε, ξεκολλα κι εσυ!!!! επεμβαση χρειαζεται για να ξεκολλησεις απο μια ξενερωμενη;;

θα αναρρωσεις απο την αποριψη,
    πρωτον οταν σταματησεις να ασχολεισαι, γιατι οσο ασχολεισαι ειναι σαν να επαναλαμβανονται οι αποριψεις και βαθαινεις κι αλλο το προβλημα σου
    και δευτερον, ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    οταν το αποδεχτεις αυτο, ειρηνικα, θα γινεις καλα.
    μεινε με την πληγωμενη σου αυτοπεποιθηση για ενα διαστημα, μεχρι να γινεις καλα. αλλα το οτι κανεις αχρειαστες κι ανεπιθυμητες κινησειε- δηλωσεις κλπ, δεν ειναι θεμα αυτοπεποιθησης, αλλα αυτοελεγχου, οπως σου ειπαν πιο πανω.

επισης, ενω λες σε τοσα σημεια ποσο ψηλα εχεις την αξιοπρεπεια, δεν καταλαβαινω πως αντεχεις να ριχνεις τοσο χαμηλα την αξιοπρεπεια σου, μιλωντας για μια που σε αποριπτει!
    οποιος δεν σε θελει σκιορε, να μην τγον θελεις επι 100.
    ΕΤΣΙ κρατιεται η αυτοπεποιθηση.

Ε τώρα είναι λίγο αργά για να της δείξω ότι δεν την θέλω επί εκατό, ειδικά αν τελικά διάβασε τα μηνύματα, θα θεωρεί ότι είμαι ακόμα κολλημένος. Τέλος πάντων. Ίσως να απασχοληθώ πια με το βιβλίο που βγαίνει, μετά να κάτσω να γράψω νέο, αν με πάρουν και στο μεταπτυχιακό θα έχω άλλα πράγμαατα στο μυαλό μου και ίσως έτσι δικτυωθώ και περισσότερο στο νησί. Και αν ομαλοποιηθεί κι άλλο και η κατάσταση με τον κόβιντ ίσως πάω κι εγώ κάποιο ταξίδι, θα δω. Σκέφτομαι να πάω στη χώρα που δουλεύει, όχι για να της κάνω κάτι ανάλογο, όπως αυτή σε μένα, απλώς τυχαίνει να έχω γνωστούς και μία παρελθοντική σχέση από αυτή τη χώρα. Βέβαια πλέον έχουν αλλάξει και οι εποχές, από την άποψη ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη οικογένειες, άρα ίσως δεν έχει νόημα να πάω για να βγούμε μαζί όπως παλιά. Όταν ήταν να πάει σε αυτή τη χώρα, εγώ ήμουν που την έπεισα επί της ουσίας, της έλεγα πόσο καλή νυχτερινή ζωή έχει κλπ κλπ, και εν τέλει γύρισε μπούμερανγκ, γιατί αν ήταν Ελλάδα, ίσως να είχα καταφέρει να την πείσω να συναντηθούμε και δεύτερη φορά και να είχε αλλάξει γνώμη για μένα.
    Μου αρέσει αυτή η χώρα και έχω πάει αρκετές φορές, πριν ακόμα πάει εκείνη να μείνει εκεί. Άρα γιατί όχι;

Αξιοπρέπεια δεν νομίζω οτι έχω σε αυτό το θέμα. Δεν είμαι καθόλου εγωιστής σε θέματα καρδιάς. Πολύ λάθος. Εξαρχής χειρίστηκα λάθος το όλο θέμα, από τότε που ήμουν μικρότερος, πάντα την είχα τοποθετημένη σε κάποιου είδος βάθρο. Αυτό της έδινε το ελεύθερο να μου συμπεριφέρεται ενίοτε άσχημα. Αλλά δεν έχει σημασία πια.

Senior Member
    εν τω μεταξυ, ολοι αυτοι που αναφερεις , στο εδω φορουμ δεν γνωριστηκατε; αρα, οτι γραφουμε εδω, τα διαβαζουν...

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast