Results 691 to 705 of 900
Thread: Απελπισία....
-
17-07-2022, 09:26 #691kopela93Guest
Μού αρέσει αλλά λίγο. Μού άρεσε αυτό που εδώ και ένα χρόνο έβλεπα από μακριά από μηνύματα. Έφαγα κόλλημα μαζί του και μετά με απέρριψε. Έτσι έγινε. Δεν είναι ότι μού είναι αδιάφορος. Απλά δεν είναι και ο έρωτας της ζωής μου. Αυτό λέω.
Τώρα που τον είδα από κοντά, ναι μεν ένιωσα πολύ ωραία δίπλα του, ήρεμα, ήταν σαν ένα αρκουδάκι που αγκάλιαζα....αλλά μέχρι εκεί. Ξέρω αν ταιριάζουμε επειδή τον είδα μια φορά; Όχι. Ούτε αυτός ξέρει. Όλοι θέλουμε να βγάζουμε συμπεράσματα από νωρίς για τους άλλους. Και για τον εαυτό μας το κάνουμε αυτό. Νομίζω ότι μας αφαιρεί τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τον άλλον όταν βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα
Εσύ, σου ξαναλέω, να δοκιμάσεις τον εαυτό σου. Άμα νταντεύουμε συνέχεια τους εαυτούς μας ότι θα πληγωθούμε ΑΡΑ και δεν το κάνουμε, θα μένουμε στάσιμοι. Βρες και εσύ λοιπόν 1-2-3 άτομα να μαζέψεις κάποιες εμπειρίες να σε γνωρίσεις περισσότερο μέσω των γνωριμιών αυτών. Δεν ξέρεις τι είσαι ικανή να κάνεις αν δεν πειραματιστείς. Εγώ φοβόμουν την απόρριψη, πήγα εκεί πέρασα καλά και γύρισα πίσω. Παραμένω ο άνθρωπος που ήμουν, να σκέφτομαι και να υπεραναλυω πράγματα ανθρώπους καταστάσεις αλλά τουλάχιστον έζησα κάτι έστω ένα 5% και το υπόλοιπο 95% απλά συνεχίζω να υπεραναλυω.
Ζήσε και εσύ, δοκίμασε τον εαυτό σου για τι είναι ικανός γιατί δεν μπορείς να ξέρεις αν τελικά θα τα καταφέρεις. Κι αν τα καταφέρεις όπως εγώ, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σου έστω και λίγο! Να ξέρεις...στο τέλος μένουν οι αναμνήσεις. Οι πεποιθήσεις χτίζονται από αυτές τις αναμνήσεις. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση σου να ζήσεις μερικά πράγματα. Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση είναι αυτοί που έζησαν εμπειρίες και πέρασαν καλά και άσχημα και έμαθαν τι θέλουν τι όχι. Αλλιώς δε θα ξέρεις!!!
- 17-07-2022, 10:13 #692
Αυτό ξεκίνησα και εγώ να κάνω με τον παντρεμενο.είπα θα πάω και θα το πάρω χαλαρα.Εμ έλα όμως που δεν μπόρεσα να το πάρω χαλαρα και την πάτησα.
Εσένα που λες αυτός σου αρέσει λίγο αν συνεχιζε να σου ζητάει ραντεβού και σου έλεγα σε θέλει για σχέση θέλει να είστε μαζί σε αγαπαει κτλ κτλ και πολλά άλλα κοπλιμεντα που δεν τα είχες ξανά ακούσει δεν θα κολλαγες?δεν θα ερωτευοσουν?μετά πιστεύω δεν θα σκεφτοσουν όπως τωρα.
Θέλω να πω πως μπορείς να διαχειριστεις μέχρι που μπορει να φτάσει η καψουρα σου.
17-07-2022, 15:03 #693kopela93Guest
17-07-2022, 16:18 #694
17-07-2022, 20:32 #695kopela93GuestΤώρα στις 21 Ιουλίου θα ξαναπάω αλλά σκέφτομαι να του πω ή να μην του πω να βρεθούμε ;;;
Ρωτάω γνώμες μερικοί μου λένε ναι κάντο όπως την πρώτη φορά άλλοι μου λένε όχι αστον να σε ψάξει. εσύ τι λες;;
Μαθήματα ε; Χαχα τόσο πολύ σαρεσε;
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω
17-07-2022, 20:50 #696
17-07-2022, 21:01 #697kopela93Guest
17-07-2022, 21:08 #698
Κι εγώ είχα βγει σε μια αντίστοιχη περίπτωση, που δεν ήθελα να κάνω κάτι, απλά βγήκα επειδή δεν ήθελα να φοβάμαι και τέτοια.
Πάντως κοπέλα93 σου προτείνω να μην πας, γιατί φαίνεται και ολίγον ζαβός αυτός. Δηλαδή δεν βλέπω να έκανε και καμιά προσπάθεια αυτός να καλοπεράσεις και να αράξεις, απλά το έπαιζε ιστορία.
17-07-2022, 21:17 #699kopela93GuestΝαι μωρέ, εγώ ήμουν το άτομο που προσπάθησε και πιο πολύ και πιστεύω εγώ πέρασα και πιο καλά απ'ότι αυτός. Εντάξει, θα το σκεφτώ άμα είναι. Έχω μέρες μέχρι την Πέμπτη. Ίσως να μην του πω τίποτα, και να το αφήσω και έτσι. Χωρίς συνάντηση. Άμα θέλω το αραιωνω κιόλας και το κόβω. Δε με κρατάει κανείς. Ίσα ίσα εγώ κερδίζω πιο πολλά από αυτόν γιατί εγώ τουλάχιστον πέρασα καλά είχα και κάποια συναισθήματα γι'αυτόν που βγήκαν εκεί και εκφράστηκα όπως ήθελα ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι από τη δική του πλευρά. Σκέψου να βγαίνεις με μια κοπέλα που δε γουστάρεις και να δαπανας το χρόνο σου έτσι και να το ζει μόνο εκείνη. Άρα κακοπερασε ας πούμε; Χαχα αυτός ρίχνει τον εαυτό του όχι εγώ. Εγώ ίσα ίσα, θα βρω και κάτι άλλο και δεν τελείωσε κι ο κόσμος.
17-07-2022, 21:27 #700
17-07-2022, 21:51 #701kopela93GuestΔεν έχει σχέση, μιλάμε, ξέρω αρκετά πράγματα γι'αυτόν. Όλες τον μπλοκάρουν γιατί είναι καφρος. Όπως είχα κάνει κι εγώ.
Άμα ξενερώσω μέχρι την Πέμπτη δε θα του πω τίποτα. Θα δω πως θα πάει η διάθεση γιατί τώρα έχω και περίοδο και τα παίρνω εύκολα στην κράνα!
Πριν τού έστειλα και τού είπα "να σε χαιϊδεψω λίγο ; "
Και είπε "Ωχ. Ωχ ωχ ωχ όχι"
Τώρα τι εννοούσε και τι όχι μόνο αυτός ξέρει. Γενικά το παίζει ιστορία όπως είπε ο φίλος πάνω. Οπότε και χεσμένο τον έχω άμα κάνει τέτοια. Τού απάντησα ένα ξερό οκει και το άφησα εκεί. Και αυτός γέλασε. Μα είναι νούμερο ώρες ώρες οκει. Μπορεί ναναι και σχεσοφοβικος και να νομίζει ότι επειδή φασωθηκαμε τώρα θα περιμένω κι άλλα από αυτόν. Αλλά δεν είναι έτσι. Εγώ λέω ότι αν δεν ασχοληθεί μαζί μου έτσι ζεστά μέχρι την Πέμπτη, να μην του πω καν να βρεθούμε. Απλά πιστεύω στο πρώτο ραντεβού βλέπεις προθέσεις στο 50% και στο δεύτερο ίσως το άλλο 50%. Μπορεί στο πρώτο ραντεβού να φαίνονται πολλά, αλλά αν κάποιος σε θέλει, σίγουρα θα θέλει και δεύτερο ραντεβού. Οπότε θεωρώ το δεύτερο ραντεβού είναι πιο σημαντικό ουσιαστικά από το πρώτο.
Όπως και ναχει, θα το σκεφτώ μέχρι τότε αν του πω ή όχι. Μέχρι τότε ίσως να έχω ξενερώσει κιόλας. Ποιος ξέρει; Άμα απαντάει όχι στο χάιδεμα! Χαχα
Αυτού θα του τσούξει άμα με χάσει. Ε δεν θα του είναι κι εύκολο να χάσει μια καβατζα έτσι απλά μη έχοντας καμία γκόμενα να του κάθεται. Ας κλάψει στη γωνία του χαχα Σορι βγάζω κακία αλλά έχω περίοδο χαχα
17-07-2022, 22:01 #702
Αυτό παλι που είμαστε καβατζες και το χαιρομαστε αθλιο μου ακούγεται. Αλλα έτσι είμαι και εγώ.
Καταλαβα πολυ ιστορίας το παιζει ο τύπος και πρέπει να είναι και ψώνιο μεγάλο.
Πιστεύω μέχρι την Πέμπτη θα έχεις ξενερώσει αν δεν κάνει μια κίνηση και αυτός. Και όντως το δεύτερο ραντεβού είναι πιο σημαντικό απ το πρώτο. Γιατί θα δείξει αν πέρασε καλά στο πρώτο.
Ας τον να σε ψάξει αυτός. Τώρα αν τον έχεις και γραμμένο τελειως δεν χάνεις κάτι να του ξανά προτεινεις κι αν πει και οχι στα παπαρια σου.
17-07-2022, 22:50 #703kopela93GuestΣωστά ακριβώς αυτό. Και όχι να πει στα παπάρια μου.
Τι ψώνιο; Ένα χαζό είναι που όχι απλά ψάχνει επιβεβαίωση, ρίχνει και τρελά κάποια στάνταρντς του και τον εαυτό του και είναι λυπηρό. Και όχι μόνο αυτό, δεν παίρνει και σημασία από αυτές που θέλει. Παίρνει μόνο από αυτές που δε θέλει και σκάει γι'αυτό το λόγο. Γενικά σέρνεται.
Εμένα αυτό που πιο πολύ απ' όλα με πειράζει δεν είναι ούτε ότι δε με θέλει ούτε τίποτα. Χειρότερο όλων είναι που ενώ δε με θέλει, ήρθε, φασωθηκαμε και δεν έχει αυτό που θέλει. Δεν έχει την κοπέλα που θέλει, δεν ξέρει να μιλήσει στις κοπέλες, είναι κι άτυχος , είναι και καφρος και δεν ξέρει να φερθεί. Είναι όλα τα σκατά μαζί με συγχωρείς κιόλας. Δυστυχώς δεν έχει επιλογές γιατί όσες είχε τις έκαψε. Αυτό με λυπει το γεγονός. Το ότι φαίνεται ώρες ώρες ρε παιδί μου, καημενος. Και λυπάμαι που μιλάω έτσι γι'αυτόν, αλλά αυτό πιστεύω.
Είναι κρίμα να μού κάνει επανασύνδεση μετά από σχεδόν ένα χρόνο, να έρχεται στη συνάντηση, να φασωνεται, αλλά να ψάχνει επιβεβαίωση από παντού, να μην ξέρει τι του γίνεται και πάνω απόλα ;;; Να πληγώνεται συνέχεια επειδή δεν τον θέλει η τάδε κοπέλα που θέλει αυτός κάθε φορά. Σα να λέμε τον κυνηγάει η γκαντεμια. Δεν ξέρω τι να πω.
Αλλά σού λέω, άντε εγώ τον γουσταρα και λίγο και πήγα. Αυτός ; Συνεχίζει και ασχολείται με μια κοπέλα που δε θέλει καν για να πάρει επιβεβαίωση και μόνο μέχρι να βρει κάτι καλύτερο.
17-07-2022, 23:04 #704
Γιατί σου ειπε ότι δεν του αρεσεις?δεν νομίζω να μη του αρέσεις καθόλου πάντως για να ήρθε μαζί σου.λένε ότι δεν βγαινουν με κοπελες που δεν θεωρούν ωραιες.απλώς ποιος ξέρει τι σκατά έχει στο μυαλό του και αυτός.
Και αφού όντως τον λυπασαι και τον περιγράφεις ετσι δεν έχεις ξενερωνει για να φασωθεις μαζι του?
17-07-2022, 23:25 #705kopela93GuestΜου ειχε ρίξει άκυρο πριν με γνωρίσει. Από κοντά έδειξε ενδιαφέρον αλλά μέχρι ένα σημείο. Ξέρεις
Αυτή τη στιγμή σκέφτηκα αυτά. Δεν είναι ότι δεν τα έχω ξανασκεφτεί. Απλά όσο προχωράς μια γνωριμία όλο και καινούργια πράγματα βγαίνουν. Βλέπεις ότι ο άλλος το τραβάει και έρχεται σε κάτι που δεν τον γεμίζει. Και κει λες Ώπα φίλε, πάτα φρένο. Ξεφτιλίζεις τα θέλω σου.
Αν το δούμε από την άλλη, εφόσον ούτε για μένα είναι ο ιδανικός και γω συμβιβάστηκα σε κάτι λιγότερο.
Μπορεί και αυτός να ψάχνει εμπειρίες. Δεν ξέρω δεν το συζήτησα μαζί του.
Δεν ξέρω, απλά με έπιασε τώρα όλο αυτό.
Πάω να κοιμηθώ να ηρεμήσω λίγο και θα επανέλθω με όποια νέα υπάρχουν!
Αν υπάρχουν!