Results 61 to 75 of 900
Thread: Απελπισία....
-
19-06-2022, 02:56 #61
Η λύση μου δεν θα βρεθεί αν χωρισω.Αυτή την στιγμή είναι σαν να μην έχω σχεση.αφού τον έχω ενημερώσει ότι βγαίνω με άλλον ότι είμαι ερωτευμενη με άλλον βλέπει μήνυματα ερωτικά και δεν εξοργιζετε δεν κάνει τίποτα. Βέβαια μου έχει τόση εμπιστοσύνη που θεωρεί ότι του κάνω πλάκα η εφόσον ξέρει το πρόβλημα μου με το σεξ λέει σιγά μη προχωρήσει σε κατι άλλο. Δεν ξέρω πως το σκεφτεται ακριβώς. Σιγουρα όμως εγώ άνετα θα μπορούσα να έχω μια άλλη σχέση χωρίς να καταλαβει.
Το ζητούμενο είναι πως θα ξεπεράσω την φοβια μου.ήθελα να δοκιμάσω με τον παντρεμένο που σίγουρα είναι πιο έμπειρος από τον φίλο μου δεν μου βγηκε όπως ήθελα και εκεί στεναχωρηθηκα πάλι και πάλι από την αρχή τα ίδια.
- 19-06-2022, 02:57 #62
19-06-2022, 02:58 #63
19-06-2022, 03:00 #64
19-06-2022, 03:06 #65
19-06-2022, 03:19 #66kopela93GuestΔε θα πονέσεις ρε φίλη. Ξεκίνα να πειραματίζεσαι. Η ιδέα με τα σεξ τόιζ είναι πολύ καλή. Μην πάρεις ομοίωμα ή δονητη αν δε θες. Πάρε κάτι για την κλειτορίδα περνα καλά εστω κι έτσι!!! Κάνε κάτι
19-06-2022, 08:36 #67
καλημερα αποστολια.
εγω δεν πιστευω οτι εισαι ασεξουαλ με αυτα που μας εχεις πει.
εσυ το θες και το φαντασιωνεσαι το σεξ.
αυτο που φοβασαι ειναι η πρωτη διεισδυση γιατι πιστευεις οτι θα ειναι αφορητο εως αδυνατο.
πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι ενας συνδυασμος κακης αρχης, λαθος επιλογων και ΠΟΛΥ χρονου που εχει περασει χωρις να λυνεται το προβλημα , αλλα αντιθετα . βρηκες εναν με χειροτερο σεξουαλικο προβλημα κι απο σενα, ενω επρεπε να βρεις εναν εμπειρο κι ειστε εδω και χρονια "τραβα με να σε τραβω, να πνιγουμε και οι δυο".
συμφωνω με την ιδεα με τα σεξ τοις. ειναι πολυ καλη. θα παρεις εναν δονητη σε μικρο μεγεθος. και θα πειραματιστεις στην εισοδο του κολπου. ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ. αν πονεσεις θα σταματησεις. ο υμενας δεν ειναι κανενα τουβλο και συνηθως ειναι ελαστικος. μπορει να μην σπασει και ποτε και να γινεται κανονικα η πραξη, η να σπασει μονο αν γεννησεις. μπορει επισης να μην σπασει την πρωτη φορα, αλλα καποια επομενη. οταν εξοικειωθεις με το αντικειμενο, θα γινει πιο ευκολο.
δεν ξερω ανε χεις επωδυνη περιοδο. η περιοδος ποναει πολυ περισσοτερο απο την πρωτη φορα και ειναι καθε μηνα. στο μυαλο σου ειναι μονο ο αφορητος πονος.
19-06-2022, 09:19 #68
19-06-2022, 09:29 #69
μα αν εισαι τοσο ικανοποιημενη οσο λες, τι την θες την διεισδυση;
δεν ειναι υποχρεωτικο τπτ στο σεξ. αρκει να εισαι ικανοποιημενη εσυ και να ταιριαζεετε με τον παρτενερ.
19-06-2022, 09:31 #70
Καλημέρα.
Ο πολύς χρόνος που έχει περάσει χωρίς να κάνω κάτι ναι σίγουρα λειτουργει αρνητικά στο θέμα μου και με φοβιζει περισσοτερο.
Πίστευα ότι αν γνώριζα άλλον και του ελεγα εφόσον με γουσταρε και αυτός να με βοηθήσεις στο θέμα θα το ελυνα.πολλές φορές κατηγορω και τον φιλο μου για την έλλειψη εμπειρίας του.αλλά δεν φταιει αυτος.
Συνειδητοποιησα ότι μάλλον ούτε με τον παντρεμενο θα μπορέσω να αφέθω γιατί ο τρόπος που οδηγει στο σεξ τα προκαταρκτικα που λίγο καναμε ήταν αγαρμπα.να μου πεις που να ξέρει και ο άνθρωπος ότι είμαι παρθένα αυτός ήταν βουρ στον πατσα.
Επίσης εγώ άρχισα να αισθανομαι ερωτευμενη και να με ενοχλει το γεγονός ότι με έβλεπε μόνο για σεξ.οπότε απογοήτευτηκα και από αυτόν.
Η ιδεα για δόνητη μου δημιουργεί φόβο και αηδία. Πιο πολύ φοβάμαι ένα πλαστικό πράγμα παρα το πεος.άλλωστε μου αρέσει η εικόνα του αληθινου γεννητικου οργανου.πως να στο πω ερεθιζομαι όταν το βλέπω, όταν κάνω παιχνιδια με αυτο.γενικά η εικόνα ενος γυμνου αντρα με τρελενει.σκέφτομαι ότι κάνουμε σεξ σαν σκέψη εκείνη την ώρα που βρίσκομαι με κάποιον με ερεθιζει πολύ. Η πράξη όμως αποτυχία. Δεν ξέρω αν δοκιμαζα με τον παντρεμενο αν θα αλλαζε κάτι λόγω της μεγαλης έλξης που νοιώθω για αυτόν. Όταν όμως ειμαστε μαζί και ξεκιναμε λίγο δεν αφήνω το μυαλό ελεύθερο. Ακούω και τα ψέματα του στη σειρα για το πόσο με θελει για το πόσο ωραία είμαι και αμέσως ξενερωνω και κολλαω.έτσι δεν έχω προχωρήσει με αυτόν. Μόνο κάτι χουφτωματα και αυτό πάνω από τα ρούχα και ότι προλαβε να δει αυτός. Εγώ δεν εχω δει καν το μόριο του.μπορεί να είναι κανενα τεράστιο και να εξαφανιστω.
Πάντως η ιδέα του δονητη με φοβιζει.ειδικά για διεισδυση δεν θα το χρησιμοποιουσα ποτέ.
19-06-2022, 09:33 #71
Νομίζω ότι παιρνω αρκετή ικανοποιηση.αλλά σίγουρα έχω περιέργεια να δοκιμασω και την άλλη ικανοποίηση που την έχω συνδυάσει με πόνο χωρίς να έχω κάνει κάτι. Πχ όταν τοποθετει το πεος στον κολπο μου νοιώθω μια δυσφορια.η όταν παραδειγμα βαλει το δάχτυλο του εκεί νοιώθω κάπως. Θεωρώ ότι είναι φόβος αλλά δεν δεχόμαι πολλά αγγιγματα εκεί με χερι αλλά μόνο με γλωσσα που είναι πιο απαλη.
Επίσης αν δεν δοκιμασω δεν μπορώ να έχω κάποιον που μου αρέσει. Πχ με τον παντρεμενο δεν μπορώ να είμαι μαζί έστω και σεξουαλικα αφού δεν μπορώ να του δώσω αυτό που θέλει.
19-06-2022, 09:49 #72
ο φιλος σου εχει ελλειψη εμπειριας, επειδη εχει προωρη εξπερματιση. που να την βρει την εμπειρια , οταν δεν προλαβαινει να κανει σεξ; επρεπε να ασχοληθει, να λυσει το προβλημα του, αν τον ενδιεφερε το σεξ.
εσυ ευθυνεσαι για την επιλογη σου, να παραμενεις τοσα χρονια μαζι του. οι ευθυνες οι δικες του ειναι απεναντι στον εαυτο του.
κατσε βρε κοπελα μου... για τι αλλο θα σε βλεπει ενας παντρεμενος, αν οχι για σεξ;
ρομαντζο εχει και με την γυναικα του. σεξ θελει απο τις αλλες και ειδικα ενας ψευτης οπως αυτος, που ουτε καν σου λεει οτι ειναι παντρεμενος και σου λεει παπαριες. να γ..μησει θελει. οχι να σε παντρευτει..
οσο για την βιασυνη του, κατ αρχας μπορει να ειναι ετσι σαν παρτενερ. βιαστικος και επιθετικος. πολλοι ειναι ετσι. μην ξαφνιαστεις κι αν εχει προωρη εξπερματιση κι αυτος.
κατα δευτερον, παντρεμενος ειναι. δεν εχει πολυ χρονο στην διαθεση του. ξεπετες ψαχνει, οχι γνωριμιες..
αν θες χρονο και ρομαντζα, πρεπει να βρεις ελευθερο...
απ οτι ειδα σε αλλα προσφατα μηνυματα σου, τελικα τα εχεις παρει με τα ψεματα του και τον πιεσες να σου πει την αληθεια να ξεκαθαρισετε. και παλι ειπε ψεματα. αφου αποφασισες να τον ξεμπροστιασεις και να μιλησετε ειλικρινα, γιατι δεν του ειπες οτι ηδη ξερεις οτι ειναι παντρεμενος;
α, τα "πλαστικα πραγματα" εχουν βελτιωθει πολυ, ξερεις. εχει πολυ ρεαλιστικα πεη, αν σου αρεσουν τα πεη, δεν χρειαζεται να μοιαζει με λεβιε... δεν σου ειπε κανεις να κανεις δεσμο με δονητη. ειναι κατι καθαρα τεχνικο το να δοκιμασεις με ασφαλεια και με τους δικους σου χρονους και δικο σου ελεγχο την διεισδυση... οταν το καταφερεις, θα κανεις ελευθερα σεξ με ολοκληρο ανθρωπο...
ωραια τα λες για τα παιχνιδια κλπ, αλλα οταν μετα απο τοσα χρονια δεν ε χεις προχωρησει, τι σου λεει οτι θα συμβει απο μονο του; κανε κι εσυ κατι αν σε απασχολει..
μα μια μας λες οτι σε ξενερωνει με τα ψεματα του ο παντρεμενος, μια μας λες οτι δεν τον ξεσκεπαζεις για να μη τον χασεις. αποφασισε καποια στιγμη αν θες να ξεκαθαρισεις η να παιζετε τις κουμπαρες.
οσο για το σεξ, οι παντρεμενοι ειναι κοκορακια , δεν ειναι καλοι εραστες . να πηδανε και να φευγουν θελουν. μην περιμενεις πολλα. το καλο σεξ το κραταει ο καθενας για την γυναικα που εχει δεσμο, οχι για καποια που δεν θελει να συνδεθει μαζι της . ξεπετες βλεπουν μπροστα τους, οχι σχεσεις..
19-06-2022, 10:15 #73
Πάντως ξέρω καποιους παντρεμενους που κάθε άλλο παρά ρομαντζο έχουν με τις γυναίκες τους.βρισιες υποτιμιση καυγαδες.τοσο που έχει γυρίσει και μου είπε θέλω μια γυναικα να με αγαπά να μη μαλωνουμε δεν με νοιάζει το σεξ μόνο να ζω ήρεμα.δηλαδή όλοι οι παντρεμενοι απιστουν μόνο για σεξ?
Ο συγκεκριμένος βεβαια όλο μου λέει θέλω να κάνουμε σεξ φυσικά ποιος δεν θα ήθελε αλλά δεν θέλω μόνο αυτό από εσένα. Σαν να μη το νοιάζει αν θα κάνουμε και τοσο.το επιδιωκει αλλά δεν βλέπω να καιγεται.ίσως όπως είπε και κάποιος άλλος εδώ να έχει κι άλλες για αυτό το λόγο.
Κοιταξε αυτό σκέφτομαι να κάνω να του πω ότι έμαθα και να φύγω γιατί βλέπω ότι η στάση του με ενοχλει.πχ γιατί να μη ζουσαμε ένα ρομαντζο με φιλια χάδια κρυφές συναντησεις και όλα τα παιχνίδια εκτός του σεξ?δηλαδή να ολοκληρωναμε όπως με τον φίλο μου αλλά να του εξηγούσα ότι εγω μπορεί να μην κάνω σεξ ποτέ μαζί του.why not? Να πηδηξει έχει και την γυναικα του όπως είπες.
Θεώρησα ότι θα δεχόταν αυτό αν του το λεγα.δεν τον ενοχλώ πουθενά δεν με ενοχλεί πουθενά και όταν είχε καυλες θα επερνε ένα τηλ και θα βρισκομασταν μια στο τοσο.καμία δέσμευση. Αυτός όμως εξακολουθοντας να μου λέει ψέματα με εξοργιζει.δείχνει ότι μάλλον δεν θα δεχτει αυτό που θέλω εγώ. Οπότε θα φύγω μόνη πριν με διώξει.
Τώρα σιγουρα πρέπει να κάνω κάτι για να ξεκολλήσω από αυτη την κατάσταση. Εκανα αυτή την προσπάθεια με τον παντρεμενο που για εμένα να ξέρεις ηταν παρα πολύ δύσκολο να βγω μαζί του και εναντια σε αυτά που πίστευα,και δεν ειχε αποτέλεσμα. Νομιζα ότι αυτός θα με σώσει ότι λόγω του μεγάλου πάθους θα έκανα σεξ μαζί του.όμως δεν τολμώ πλέον να δοκιμασω αν μπορω γατί εγώ αρχίζω και καψουρευομαι πάλι. Οπότε πρέπει να τελειωσει.με στεναχωρει άλλωστε να με βλέπει μονο για σεξ.
19-06-2022, 10:28 #74
Κάτσε λίγο βρε Αποστολία, εγώ βλέπω μονίμως μία παθητική στάση σε όλα. Κάθεσαι και κάνεις σενάρια στο μυαλό σου χωρίς να λες ξεκάθαρα κι εσύ τι θέλεις. Να μυρίσει ο άλλος τα νύχια του ακόμα και για το πως θεωρητικά θα σμίξετε στο κρεββάτι ξέρω κι εγώ; Πάρε πρωτοβουλίες και μη περιμένεις από τους άλλους.
19-06-2022, 10:34 #75
δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις! και εσυ να εισαι καλα και καποια στιγμη να το ξεπερασεις και να ευχαριστηθεις το σεξ
γιατι ψεματα?μπορει να ειναι και αληθεια
και αν ειναι μικρο?
ο αυνανισμος δεν συγρκρινεται με την σαρκικη απολαυση
εσενα σου εχει κανει καποιος στοματικο?
δεν θα προτεινα για πρωτη φορα να τις παρει την παρθενια ενας δονητης αλλα ενας αντρας