Απελπισία.... - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 60 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 841 to 855 of 900
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 26-07-2022 at 15:45.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 26-07-2022 at 15:45.

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    να σου πω την αληθεια περιμενα να προσπαθησει λιγο ακομη.ειχα αυτη την ελπιδα.και οχι τιποτε αλλο αλλα δεν προλαβα να του κανω αυτα που ηθελα.

στεναχωριεμαι οχι γιατι τον εχασα σιγα το κελεπουρι.στεναχωριεμαι γιατι πλεον η σεξουαλικη επιθυμια ειναι μηδενικη,και γιατι για να μου αρεσει αλλος και να του αρεσω και εγω τωρα ισως περασουν χρονια οποτε ειμαι χιλιομετρα μακρια απο τον στοχο μου.επρεπε να μη μιλησω και εγω και να συνεχισω αλλα και παλι δεν μου εβγαινε με τοσο ψεμα να κανω κατι.αηδιαζα με την κοροιδια
    Μη στεναχωριέσαι λοιπόν γιατί βάζεις με το μυαλό σου σκέψεις του τύπου "δε θα βρω άλλον επειδή δε θα μού βγει"
    Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλά άτομα να γνωρίσεις εκεί έξω και ο καθένας θα σου βγάλει κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς μόνο αν γνωρίσεις άτομα θα δεις τι θα σού βγάλουν. Δεν τελείωσαν οι ευκαιρίες
    Στεναχωριέσαι επειδή έχεις αυτές τις πεποιθήσεις

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Δε θα σού έλεγε συγνώμη για τα ψέματα γιατί ο τύπος έχει λογικά ένα δυστυχισμένο γάμο και κάνει δεύτερη ζωή (παράλληλη) γιατί αυτή που έχει δεν τον καλύπτει αλλά συμβιβάζεται για πολλούς λόγους.
    Δε ζητάει συγνώμη ο άνθρωπος για κάτι που είναι και δε θέλει να αλλάξει
    Σα να σου λέω εγώ ζήτα συγνώμη για κάτι που είναι καθημερινότητα σου και έχεις αποφασίσει να είναι έτσι
    Συγνώμη όχι, αλλά θα μπορούσε να ήταν ειλικρινής κι όχι ο μλκς που είναι. Αλλά λογικά φοβάται να αντιμετωπίσει τη ζωή του κατάματα και δεν είναι ειλικρινής ούτε με τον εαυτό του. Δε θέλει και μπλεξίματα. Είναι όλα μαζί
    Αλλά και εσύ, δε χρειάζεται να ζητάς από τον άλλο να σου πει την αλήθεια για να κάνεις κάτι σεξουαλικό μαζί του. Απλά κάντο επειδή το θες, ή μην το κάνεις επειδή δεν το θες.
    Γενικά, δε θα σου πουν την αλήθεια ούτε ζητώντας το ούτε "εκβιάζοντας" τους. Πρέπει να θέλουν να σού πουν την αλήθεια από μόνοι τους χωρίς να δώσεις κανένα αντάλλαγμα. Αλλά σε καταλαβαίνω ήθελες να του δώσεις ένα κίνητρο για να πάρεις κι εσύ μια ειλικρινή απάντηση.
    Είσαι τυχερή όμως που σε αφήνει και το σέβεται. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό και είναι καλύτερα έτσι.
    Τουλαχιστον σε αυτο ειμαι τυχερη δεν με ενοχλει πλεον οποτε και εγω δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να του εστελνα πρωτη.
    χρειαζοταν να μαθω την αληθεια.ασχετα με τον αν θα καναμε η δεν θα καναμε σεξ.δεν γινεται ενας αντρας 40 χρονων να μην εχει μια ωρα ελευθερο χρονο να βρεθουμε και να κανουμε κατι σε ενα μερος αξιοπρεπες και οχι στο αυτοκινητο στα ορθια για 1 ωρα και με το αγχος αν θα προκυψει κατι στη δουλεια του εφοσον ηταν σε υπηρεσια εκεινη την ωρα.αυτες τις εξηγησεις ζητουσα.

το θεμα ειναι οτι δεν του κρατησα κακια.και εγω αλλωστε του εκρυψα την σχεση μου γιατι στην ουσια ειναι σαν να μην εχω.δεν πειραζει ας ειναι καλα.

μακαρι να γνωριζα αλλον αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι για μενα αυτο.
    ενω μου λενε κοπλιμεντα μερικοι δεν μου λενε κατι παραπανω.πριν λιγο πχ πηγα να παρω ενα δεμα.το ξερω το παιδι ειμαστε σχεδον διπλα στη δουλεια.πολυ ομορφος.μου λεει να σου δινω καθε μερα 5 -10 ευρω σου φτανουν να περνας απο εδω να ομορφαινει το γραφειο.αλλα εκτος απο τετοιες μαλακιες κι απο καποιους αλλους κανεις δεν μου προτεινει για καφε.
    μολις τωρα ο αλλος γειτονας πελατης μας ειμαι μονη στο γραφειο και μου εφερε κερασμα και ηρθε μου ειπε απλα να με δει και του λεω να ερχεσαι οποτε θες.αυτος μου την ειχε πεσει καποτε ενω ειχα την πρωτη σχεση και ακομη μου στελνει email οτι εχω ωραια ποδια ωραιο ντυσιμο κτλ.μετα μου ξανα εστειλε οτι οτι και να φορεσω ειμαι παιδαρος.μου αρεσει να γινεται ενα φλερτ.αλλα και να μου λεγαν κατι παραπανω δεν θελω να γινω ρεζιλι με το σεξουαλικο μου προβλημα σε ατομα που ξερω και μπορουν να το πουν σε ολους στο χωρο που εργαζομαι.
    Last edited by Αποστολια; 26-07-2022 at 13:14.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 26-07-2022 at 15:46.

Senior Member
    Τουλαχιστον σε αυτο ειμαι τυχερη δεν με ενοχλει πλεον οποτε και εγω δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να του εστελνα πρωτη.
    χρειαζοταν να μαθω την αληθεια.ασχετα με τον αν θα καναμε η δεν θα καναμε σεξ.δεν γινεται ενας αντρας 40 χρονων να μην εχει μια ωρα ελευθερο χρονο να βρεθουμε και να κανουμε κατι σε ενα μερος αξιοπρεπες και οχι στο αυτοκινητο στα ορθια για 1 ωρα και με το αγχος αν θα προκυψει κατι στη δουλεια του εφοσον ηταν σε υπηρεσια εκεινη την ωρα.αυτες τις εξηγησεις ζητουσα.

το θεμα ειναι οτι δεν του κρατησα κακια.και εγω αλλωστε του εκρυψα την σχεση μου γιατι στην ουσια ειναι σαν να μην εχω.δεν πειραζει ας ειναι καλα.

μακαρι να γνωριζα αλλον αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι για μενα αυτο.
    ενω μου λενε κοπλιμεντα μερικοι δεν μου λενε κατι παραπανω.πριν λιγο πχ πηγα να παρω ενα δεμα.το ξερω το παιδι ειμαστε σχεδον διπλα στη δουλεια.πολυ ομορφος.μου λεει να σου δινω καθε μερα 5 -10 ευρω σου φτανουν να περνας απο εδω να ομορφαινει το γραφειο.αλλα εκτος απο τετοιες μαλακιες κι απο καποιους αλλους κανεις δεν μου προτεινει για καφε.
    μολις τωρα ο αλλος γειτονας πελατης μας ειμαι μονη στο γραφειο και μου εφερε κερασμα και ηρθε μου ειπε απλα να με δει και του λεω να ερχεσαι οποτε θες.αυτος μου την ειχε πεσει καποτε ενω ειχα την πρωτη σχεση και ακομη μου στελνει email οτι εχω ωραια ποδια ωραιο ντυσιμο κτλ.αλλα και να μου λεγαν κατι παραπανω δεν θελω να γινω ρεζιλι με το σεξουαλικο μου προβλημα σε ατομα που ξερω και μπορουν να το πουν σε ολους στο χωρο που εργαζομαι.
    Αποστολία, δεν το κοιτάω συνεχώς αυτό το thread, αλλά όποτε το κοιτάω αναρωτιέμαι. Δεν βλέπεις με όλα αυτά που γράφεις ότι λίγο κοινωνική ζωή να αποκτήσεις βρίσκεις όσους θες για πλάκα; Στο έχω πει πάρα πολλές φορές, αλλά συνεχώς με επιβεβαιώνεις με αυτά που περιγράφεις! Έχεις πέραση κορίτσι μου, θα γνωρίσεις ένα σωρό ελεύθερους να ενδιαφερθούν! Κι όταν κάποιος σου αρέσει κι εσένα από αυτούς, θα δεις πως τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Πάρε λίγο τα πάνω σου, στο μυαλό σου είναι το θέμα. Θα ξεμπλοκάρεις, αρκεί λίγο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι!

kopela93
    Guest
    Αποστολία συμφωνώ πολύ με Σόνια ρε συ. Απλά ανοίξου σε νέες γνωριμίες

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αποστολία, δεν το κοιτάω συνεχώς αυτό το thread, αλλά όποτε το κοιτάω αναρωτιέμαι. Δεν βλέπεις με όλα αυτά που γράφεις ότι λίγο κοινωνική ζωή να αποκτήσεις βρίσκεις όσους θες για πλάκα; Στο έχω πει πάρα πολλές φορές, αλλά συνεχώς με επιβεβαιώνεις με αυτά που περιγράφεις! Έχεις πέραση κορίτσι μου, θα γνωρίσεις ένα σωρό ελεύθερους να ενδιαφερθούν! Κι όταν κάποιος σου αρέσει κι εσένα από αυτούς, θα δεις πως τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Πάρε λίγο τα πάνω σου, στο μυαλό σου είναι το θέμα. Θα ξεμπλοκάρεις, αρκεί λίγο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι!
    Eυχαριστω κοριτσια μου σονια μου και kopela.μου ανεβαζετε λιγο την διαθεση με αυτα που λετε γιατι αυτες τις μερες εχω γυρισει στην παλια εκδοχη του εαυτου μου που εχω κλειστει στο καβουκι μου λογω του παντρεμενου.

δεν εχω ομως καμια μα καμια παρεα ρε σεις.και η αδερφη μου τις προαλλες που πηγε στην παραλια με τον αντρας της δεν μου ειπαν να παω μαζι ενω τους ειχα πει οτι αισθανομαι μονη και δεν εχω παρεα και θελω να παω σε παραλια να δω κοσμο.για να βγω εξω δεν το συζητω.δεν υπαρχει ουτε μια φιλη.και στο χωριο που ειμαι γνωριμια μηδεν.

αν εβρισκα καποιον που να μην εχει σχεση με το εργασιακο μου περιβαλλον και το χωριο μου θα εβγαινα.αλλα αφου μονο εκει κυκλοφορω που αλλου να βρω αλλον?εκει λοιπον ερχομαι σε αδιεξοδο.και μετα εχω και τον φοβο μου και να βρω θα κανω σεξ?η θα ταλαιπωρησω κι αλλον εναν αντρα?εχω πεσει σε ενα φαυλο κυκλο.

Senior Member
    Πως γνωρίζεις ανθρώπους βρε Αποστολία; Περιμένοντας σώνει και καλά να πάρει κάποιος άλλος την πρωτοβουλία; Λόγω δουλειάς, άλλαζα τόπο διαμονής πάρα πολύ συχνά από τα 18 μου μέχρι τα 30τόσα. Συχνά ήμουν εντελώς άγνωστη σε όλους, σε νέο μέρος. Όταν επέστρεψα στο μέρος που είμαι τώρα, μου φαινόταν ότι δεν έχω κανένα κοινό σημείο επαφής με κανένα και ότι ήταν απειροελάχιστες οι επιλογές στην ηλικία και στη φάση μου. Κι όμως, ποτέ δεν ξέμεινα από φιλίες, παρέες, εξόδους.

Βγες και μόνη σου, τι έγινε; Μπορεί να γνωρίσεις κόσμο αμέσως, μπορεί και όχι. Αν χαλαρώσεις να πιείς έναν καφέ και να κοιτάς την περατζάδα ή αν πιείς ένα ποτό, απολαύσεις την μουσικούλα και πεις δυο μαλακίες με τον μπάρμαν που είναι το θέμα; Πας συχνά στην κούριερ ή στον μανάβη και πιάνεις την πάρλα ή γνωρίζεις κάποιον στη δουλειά που δεν δουλεύει εκεί και σου δίνει πάτημα να αναπτύξεις κοινωνικά τις σχέσεις σας; Πες κι εσύ μια μαλακία και ψάρεψε διαθέσεις. Πρότεινε εσύ μια έξοδο ή δραστηριότητα. Δεν είναι δύσκολο, εμείς κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.

Πως γνωρίζεις ανθρώπους βρε Αποστολία; Περιμένοντας σώνει και καλά να πάρει κάποιος άλλος την πρωτοβουλία; Λόγω δουλειάς, άλλαζα τόπο διαμονής πάρα πολύ συχνά από τα 18 μου μέχρι τα 30τόσα. Συχνά ήμουν εντελώς άγνωστη σε όλους, σε νέο μέρος. Όταν επέστρεψα στο μέρος που είμαι τώρα, μου φαινόταν ότι δεν έχω κανένα κοινό σημείο επαφής με κανένα και ότι ήταν απειροελάχιστες οι επιλογές στην ηλικία και στη φάση μου. Κι όμως, ποτέ δεν ξέμεινα από φιλίες, παρέες, εξόδους.

Βγες και μόνη σου, τι έγινε; Μπορεί να γνωρίσεις κόσμο αμέσως, μπορεί και όχι. Αν χαλαρώσεις να πιείς έναν καφέ και να κοιτάς την περατζάδα ή αν πιείς ένα ποτό, απολαύσεις την μουσικούλα και πεις δυο μαλακίες με τον μπάρμαν που είναι το θέμα; Πας συχνά στην κούριερ ή στον μανάβη και πιάνεις την πάρλα ή γνωρίζεις κάποιον στη δουλειά που δεν δουλεύει εκεί και σου δίνει πάτημα να αναπτύξεις κοινωνικά τις σχέσεις σας; Πες κι εσύ μια μαλακία και ψάρεψε διαθέσεις. Πρότεινε εσύ μια έξοδο ή δραστηριότητα. Δεν είναι δύσκολο, εμείς κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.
    Εγώ δεν ξέρω πως οι άλλοι μπορούν και κάνουν φιλικές γνωριμιες εμένα μου φαινεται βουνό.
    Βρήκες τον ανθρωπο που θα μιλησει πρώτα και ειδικά σε μπαρμαν.εγώ και όταν εβγαινα με τις φίλες μου αισθανόμουν αβολα με τον κοσμο.νόμιζα ότι με σχολιαζουν και ότι θα έχουν κάτι αρνητικο να πουν για μένα. Σιγά δηλαδή μην ασχολείται ο κόσμος μαζί μου απλώς ακόμη και σήμερα αβολα νοιωθω όταν είμαι σε πολύ κόσμο.
    Τι να πιασω βρε κουβεντα στον κουριερ και στον φουρναρη.αυτοί είναι δίπλα στη δουλειά μου.αν γίνει καμία στραβη δε θα θέλω ούτε στη δουλειά να πάω.
    Δεν μπορώ να πιάσω κουβεντα και ίδιως με άντρες γιατί υποσυνείδητα τους αποφευγω.δεν ξέρω γιατί.
    Άσε που όλους ακόμη τους συγκρίνω με τον παντρεμένο και δε μου αρέσει κανεις άλλος.

Senior Member
    Απάντησέ μου κάτι, ειλικρινά όμως. Ποιανού την "κριτική" φοβάσαι πιο πολύ; Των γνωστών σου, των συναδέλφων σου, των συγγενών; Μήπως πιο πολύ από όλα φοβάσαι μην φτάσει κάποιο αρνητικό σχόλιο στους γονείς σου και ειδικά στον πατέρα σου;

Δηλαδή ας πούμε λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα να σε δουν με τον παντρεμένο αλλά έχεις πρόβλημα να πάει κάτι στραβά στη δουλειά και δυσκολία κοινωνικοποίησης στο χωριό σου που είναι όλοι γνωστοί. Γιατί νομίζεις;

Senior Member
    Απάντησέ μου κάτι, ειλικρινά όμως. Ποιανού την "κριτική" φοβάσαι πιο πολύ; Των γνωστών σου, των συναδέλφων σου, των συγγενών;
    Για να λέμε αλήθειες, οι "κριτικές" αυτές που φοβάται η οποιαδήποτε Αποστολία , όχι η συγκεκριμένη , είναι οι φόβοι και οι αδυναμίες που έχει ο καθένας μέσα του.
    Κανενός τις κριτικές δεν φοβάται . ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ, αλλά αυτές πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν για οποιαδήποτε κατάσταση .
    Είναι αυτό που λένε ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟΜΑ , ΚΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. Πάντα θα λένε κάτι . Δεν έχει καμία σημασία. Είναι δικαιολογία ο φόβος για τις όποιες κριτικές, για τη δειλία και την αδυναμία του καθενός. Λες ότι αν αρχίσεις να πηγαίνεις με διάφορους θα πουν τι ; Ότι είσαι τσούλα ; Ότι είσαι αλανιάρα ; Τώρα δεν λένε ; Ότι είσαι κλεισμένη σπίτι ; Ότι είσαι ανέραστη ; Για όλους λένε οι κακές γλώσσες. Αυτή είναι οι μοίρα τους και ο σκοπός τους. Όταν ξεπερνάει κανείς τις δικές του αδυναμίες και πάει μπροστά, θα πουν μερικά ...
    μετά θα κουραστούν και θα βγάλουν το σκασμό . Όταν διαπιστώσουν ότι αυτός που πιάνουν στο βρωμόστομά τους, τους έχει χεσμένους ... θα βρουν άλλο στόχο ...
    μέχρι να τους πάρει ο χάρος και να γλυτώσουμε από αυτούς.

Απάντησέ μου κάτι, ειλικρινά όμως. Ποιανού την "κριτική" φοβάσαι πιο πολύ; Των γνωστών σου, των συναδέλφων σου, των συγγενών; Μήπως πιο πολύ από όλα φοβάσαι μην φτάσει κάποιο αρνητικό σχόλιο στους γονείς σου και ειδικά στον πατέρα σου;

Δηλαδή ας πούμε λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα να σε δουν με τον παντρεμένο αλλά έχεις πρόβλημα να πάει κάτι στραβά στη δουλειά και δυσκολία κοινωνικοποίησης στο χωριό σου που είναι όλοι γνωστοί. Γιατί νομίζεις;
    Την κριτικη για ποιο πραγμα?για το ότι δεν έχω κάνει σεξ?αυτό ναι δεν θέλω να το μαθουν.και στη δουλειά και στο χωριό. Ντρεπομαι.
    Με τον παντρεμένο δεν θα με ενδιεφερε αν με βλέπαν πχ για καφέ μαζί του.οποίος και να μας έβλεπε δεν θα ήξερε ότι είναι παντρεμένος γιατί δεν είναι από τα μερη μου αυτός. Τώρα αν μας εβλεπε κάποιος συγγενής φιλος η από τη δουλειά που ξέρει για την σχέση μου σίγουρα θα με ρώτουσαν και θα ερχομουν σε δύσκολη θεση.αλλα θα τους ελεγα οτι είναι ένας φίλος.
    Ο φίλος μου πάντως αν με εβλεπε μαζί του για καφέ και του λεγα ενα ψέμα είμαι σίγουρη θα το πιστευε.η δεν θα τον ενδιαφερε καν.

Senior Member
    Την κριτικη για ποιο πραγμα?για το ότι δεν έχω κάνει σεξ?αυτό ναι δεν θέλω να το μαθουν.και στη δουλειά και στο χωριό. Ντρεπομαι.
    Με τον παντρεμένο δεν θα με ενδιεφερε αν με βλέπαν πχ για καφέ μαζί του.οποίος και να μας έβλεπε δεν θα ήξερε ότι είναι παντρεμένος γιατί δεν είναι από τα μερη μου αυτός. Τώρα αν μας εβλεπε κάποιος συγγενής φιλος η από τη δουλειά που ξέρει για την σχέση μου σίγουρα θα με ρώτουσαν και θα ερχομουν σε δύσκολη θεση.αλλα θα τους ελεγα οτι είναι ένας φίλος.
    Ο φίλος μου πάντως αν με εβλεπε μαζί του για καφέ και του λεγα ενα ψέμα είμαι σίγουρη θα το πιστευε.η δεν θα τον ενδιαφερε καν.
    Όχι βρε 'συ συγκεκριμένα για το θέμα του σεξ, γενικότερα μιλάω. Δηλαδή αν προκύψει μία γνωριμία και παρέα με τον περιπτερά κοντά στη δουλειά σου ξέρω 'γω τι σε νοιάζει αν θα μάθουν για αυτό στη δουλειά; Ακόμα και κάποια παρεξήγηση άσχετη να γίνει και κάτι αρνητικό να πει για εσένα σε κάποιον συνάδελφο γιατί σε ανησυχεί να μαθευτεί;

Έχεις γενικότερα τον φόβο του τι θα πει ο καθένας θέλω να πω, αλλά είναι τόσο έντονο επειδή έχεις δεχτεί ψυχολογική κακοποίηση από τον πατέρα σου. Και πιστεύω ότι φοβάσαι πάρα πολύ την "κριτική" ανθρώπων του κοντινού περιβάλλοντος. Αν απομακρυνόσουν λίγο θα σου έκανε καλό. Είναι ένα θέμα που έχω νομίζω θίξει κάπου μέσα στις τόσες σελίδες και πολύ βασικό, αλλά δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ μέσα προφανώς.
    Κάτι λέει που μένεις με τους γονείς τον περισσότερο καιρό και είσαι σε μία φάση ντεμί.

Πάντως για να επιστρέψω στο θέμα της κοινωνικοποίησης, πάρτο εσύ απόφαση να δραστηριοποιηθείς κι όλα θα γίνουν. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις εσύ συζήτηση στον μπάρμαν, θα ανοίξει αυτός! ΧαΧα!

Όχι βρε 'συ συγκεκριμένα για το θέμα του σεξ, γενικότερα μιλάω. Δηλαδή αν προκύψει μία γνωριμία και παρέα με τον περιπτερά κοντά στη δουλειά σου ξέρω 'γω τι σε νοιάζει αν θα μάθουν για αυτό στη δουλειά; Ακόμα και κάποια παρεξήγηση άσχετη να γίνει και κάτι αρνητικό να πει για εσένα σε κάποιον συνάδελφο γιατί σε ανησυχεί να μαθευτεί;

Έχεις γενικότερα τον φόβο του τι θα πει ο καθένας θέλω να πω, αλλά είναι τόσο έντονο επειδή έχεις δεχτεί ψυχολογική κακοποίηση από τον πατέρα σου. Και πιστεύω ότι φοβάσαι πάρα πολύ την "κριτική" ανθρώπων του κοντινού περιβάλλοντος. Αν απομακρυνόσουν λίγο θα σου έκανε καλό. Είναι ένα θέμα που έχω νομίζω θίξει κάπου μέσα στις τόσες σελίδες και πολύ βασικό, αλλά δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ μέσα προφανώς.
    Κάτι λέει που μένεις με τους γονείς τον περισσότερο καιρό και είσαι σε μία φάση ντεμί.

Πάντως για να επιστρέψω στο θέμα της κοινωνικοποίησης, πάρτο εσύ απόφαση να δραστηριοποιηθείς κι όλα θα γίνουν. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις εσύ συζήτηση στον μπάρμαν, θα ανοίξει αυτός! ΧαΧα!
    Εκείνο που με νοιαζει πχ αν εβγαινα με τον γείτονα περιπτερα θα ήταν αν ελεγε σε καποιον για το θέμα το σεξουαλικο.για τα άλλα δεν με αφορά. Αλλά εγώ θέλω να βρω κάποιον παραλληλα με τον φιλο μου.να του εξηγησω την κατασταση.να του πω οτι αν πχ δεν κανω σεξ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα να το αφησουμε να μην ταλαιπωρω και αυτον.Αλλωστε θα με εδιωχνε από μόνος τους κάποια στιγμη.Ποιος θα δεχτει να βγει μαζί μου έτσι? Ο παντρεμένος ήταν ιδανικη περίπτωση αλλά ήταν ψεύτης πως να του έλεγα εγώ για μένα.

Δεν ξέρω αν φοβαμαι την κριτικη.νομίζω πως όχι πάντως.

Καλά σιγά μη μου ανοίγε κουβέντα ο μπαρμπαν.έχει πλάκα πάντως άμα με δεις εξω με παρεα.κάθομαι πολύ κουμπωμενη για αυτό αποφεύγω να βγω.θα προσπαθήσω να βρω παρεες αλλά πολύ δύσκολο. Να φανταστεις περιμένω ένα ξάδερφο μου από Αθήνα μήπως με βγάλει καμία βόλτα λίγες μερες.άσε.
    Last edited by Αποστολια; 26-07-2022 at 22:27.

Page 57 of 60 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast