Απελπισία.... - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 60 FirstFirst ... 94957585960 LastLast
Results 871 to 885 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Στη ζωή κανείς δεν έχει δικαιωματικά αυτό που του αξίζει και ταιριάζει με το επίπεδό του , όπως λες. De Jure δηλαδή. Δεν υπάρχει σύστημα αξιολόγησης. Κύριε Al Bundy ,εμφανισιακά είστε 7/10, οικονομικά 6/10 , από ευφυία είστε 9/10 , σας αξίζει μία γυναίκα με μέσο όρο 7.4/10 . Χαλαρά μπορεί ο οποιοσδήποτε Al Bundy , να μην έχει όχι 7.4/10 , αλλά ούτε 1/10 . Γιατί δεν παίρνει αυτό που αξίζει de jure. Πρέπει να κουνηθεί . Και πάλι κι αυτό δεν αρκεί . Πρέπει και οι κινήσεις να είναι πετυχημένες. Αν πετύχουν και πάλι ανάλογα. Μπορεί να έχει κάτι πολύ κάτω από το 7.4 που λένε οι ... αναλυτές ότι του αξίζει . Αντίστοιχα , άλλος , που κινήθηκε πιο νωρίς , κινήθηκε σε καλύτερο χώρο , ήταν πιο θρασσύς, ήταν πιο άτιμος, ήταν πιο τυχερός ή και όλα μαζί ,μπορεί να είναι 3/10 και να έχει μια γυναίκα 9/10 . Δεν του Άξιζε ; Ίσως να μην του άξιζε, αλλά ποιός νοιάζεται ; Αυτός την έχει. Άλλοι που είναι καλοί σε πολλά , δεν έχουν τίποτε. Κανείς δεν έχει αυτό που του αξίζει . Ειδικά αν περιμένει το μάνα εξ ουρανού. Έχει μόνο αυτό που μπορεί να αρπάξει .
    και παλι γενικευεις αυθαιρετα...
    εχεις την ταση να καταλογιζεις ταπεινες μεθοδους σε οσους καταφερνουννα εχουν αυτο που θελουν, αλλα δεν αναφερεις ποτε τις κοινωνικες δεξιοτητες, παρα μονο την τυχη (απο παραγοντες που δεν εινια δολιοι), αλλιως ειτε λαμογια τους θεωρεις, ειτε γρηγορους(!) , ειτε απατεωνες κλπ.
    θα σε δυσαρεστησω αλλα ΠΟΛΛΟΙ, οι περισσοτεροι κατα την γνωμη μου, εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που τους αξιζει, γιατι σε "αυτο που τους αξιζει", συνυπολογιζεται αυτο που οι ιδιοι θελουν, αλλα και οι κοινωνικες τους δεξιοτητες και η γοητεια τους (που ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο την ξερη εμφανιση) κι αυτα, ισχυουν και για τις γυναικες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εκείνο που με νοιαζει πχ αν εβγαινα με τον γείτονα περιπτερα θα ήταν αν ελεγε σε καποιον για το θέμα το σεξουαλικο.για τα άλλα δεν με αφορά. Αλλά εγώ θέλω να βρω κάποιον παραλληλα με τον φιλο μου.να του εξηγησω την κατασταση.να του πω οτι αν πχ δεν κανω σεξ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα να το αφησουμε να μην ταλαιπωρω και αυτον.Αλλωστε θα με εδιωχνε από μόνος τους κάποια στιγμη.Ποιος θα δεχτει να βγει μαζί μου έτσι? Ο παντρεμένος ήταν ιδανικη περίπτωση αλλά ήταν ψεύτης πως να του έλεγα εγώ για μένα.

Δεν ξέρω αν φοβαμαι την κριτικη.νομίζω πως όχι πάντως.

Καλά σιγά μη μου ανοίγε κουβέντα ο μπαρμπαν.έχει πλάκα πάντως άμα με δεις εξω με παρεα.κάθομαι πολύ κουμπωμενη για αυτό αποφεύγω να βγω.θα προσπαθήσω να βρω παρεες αλλά πολύ δύσκολο. Να φανταστεις περιμένω ένα ξάδερφο μου από Αθήνα μήπως με βγάλει καμία βόλτα λίγες μερες.άσε.

Αυτή η απάντηση όπως και άλλες είναι χαρακτηριστικό δείγμα του χαωτικού τρόπου σκέψης σου. Δεν χρειάζεται να αναλύεις τι μπορεί να γίνει μετά από πολλά βήματα μίας κατάστασης. Έτσι δεν κάνεις ποτέ το πρώτο βήμα και μένεις στο τίποτα. Έχω μία φίλη που σκέφτεται έτσι και ο ψυχολόγος της λέει "Χαώνεσαι πάλι" για να την επαναφέρει στο προκείμενο. Το εξήγησε και η Remedy πολύ ωραία, μιλάμε για γνωριμίες, παρέες, ανθρώπινες σχέσεις, κοινωνικοποίηση. Όταν και ΑΝ φτάσει μία κατάσταση στο σεξουαλικό, το κοιτάς τότε. Στο μεταξύ δεν υπάρχει λόγος να βάζεις μόνη σου εμπόδια σε απλές γνωριμίες.

Senior Member
    δεν ειναι απλα χαοτικος ο τροπος σκεψης της αποστολιας.
    ειναι ενας τροπος που σαμποταρει την εξελιξη της, με τον ιδιο τροπο που η φοβια που (καθολου τυχαια) ανεπτυξε στο σεξουαλικο, σαμποταρει τις ερωτικες σχεσεις της και την ευτυχια της..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αυτή η απάντηση όπως και άλλες είναι χαρακτηριστικό δείγμα του χαωτικού τρόπου σκέψης σου. Δεν χρειάζεται να αναλύεις τι μπορεί να γίνει μετά από πολλά βήματα μίας κατάστασης. Έτσι δεν κάνεις ποτέ το πρώτο βήμα και μένεις στο τίποτα.
    Αντιμετωπίζει τη ζωή , σαν σκάκι . Στο σκάκι είναι πάρα πολλές οι πιθανές επόμενες κινήσεις, αλλά δεν είναι ανεξάντλητες. Και πάλι μόνο υπολογιστές και γκραν μαιτρ , μπορούν να τις αναλύσουν . Στη ζωή , είναι άπειρες. Όσες κι αν προσπαθήσει να σκεφτεί κάποιος , θα αντιμετωπίσει κάποιες άλλες στις οποίες ποτέ δεν είχε πάει ο νους του.
    Στην περίπτωση της αποστολίας, μάλλον είναι και δικαιολογία. Δεν θέλει να κάνει τίποτε. Είναι αυτή της παροιμίας που δεν θέλει να ζυμώσει και κοσκινίζει.
    Μετά από 15 χρόνια , χαλάρα , μπορεί να γράφει εδώ , αν είχα πάει για ιαματικά λουτρά με τον τάδε και είχαμε πιεί τσάι μέσα, αντί για χαμομήλι έξω και η σελήνη ήταν 3/4 μήπως μου είχε πιάσει το χέρι και είχα έρθει σε διέγερση και κάναμε σεξ, αν δεν είχαμε και ανοιχτή την τηλεόαραση να μας διακόψει η είδηση του σεισμού ανατολικά του νησιού του πάσχα ....

Senior Member
    Κάπως έτσι είναι, μόνο που είναι ένας εδραιωμένος τρόπος σκέψης που οφείλεται συχνά σε παιδικά τραύματα, άσχημες εμπειρίες κτλ και δεν αλλάζει εύκολα από τη μία στιγμή στην άλλη. Το ζήτημα είναι να το καταλάβεις και να κάνεις κάποιο πρώτο βήμα να το αλλάξεις. Έστω ρε παιδί μου, να πεις ας προσπαθήσω να κάνω κάτι κι αν δεν μου βγει, δεν μου βγήκε.

Το ίδιο έβλεπα συχνά και στο φόρουμ με τις αγχώδεις διαταραχές και τις νοσοφοβίες, ειδικά όταν ήταν πιο ενεργό. Πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου να κάνει μία αρχή και όχι να προδικάζεις το αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν μία κατάσταση βελτιωθεί ένα 20, 30, 50, 80%, σίγουρα είναι καλύτερο από το 0. Αλλά προδικάζουν ότι δεν θα γίνει τίποτα ποτέ και μένουν στο 0.

Senior Member
    Υπό του μηδενός. Αν είσαι στο μηδέν , επειδή προσπάθησες, δεν φταις. Απλά δεν πήγε καλά. Αν κοιτάς τους τοίχους όμως, φταις.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι απλα χαοτικος ο τροπος σκεψης της αποστολιας.
    ειναι ενας τροπος που σαμποταρει την εξελιξη της, με τον ιδιο τροπο που η φοβια που (καθολου τυχαια) ανεπτυξε στο σεξουαλικο, σαμποταρει τις ερωτικες σχεσεις της και την ευτυχια της..
    Δεν ξερω αν ειναι χαοτικος ο τροπος σκεψης μου η συναμα ειμαι και πολυ ατυχη στα προσωπικα μου η απλα προσελκυω λαθος ανθρωπους υποσυνειδητα.εκεινο που ξερω ειναι οτι θελω να ξανα βρεθω με τον παντρεμενο.δεν θελω να γνωρισω κατι καινουργιο δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ κατι καινουργιο αφου η σκεψη μου εχει μεινει στον παλιο.

μετα απο μια αποτυχημενη βραδια με τον φιλο μου που ειχε να με δει πολλες μερες και ουτε το χερακι δεν μου αγγιξε θελω να ξανα βγω με τον αλλον.μου ειπε ο φιλος μου οτι απο την πολυ δουλεια εχει χασει την ορεξη του για σεξ οτι ειχε απομεινει δηλαδη και οντως δουλευει πολλες ωρες και τις υπολοιπες κοιμαται.σημερα ειδα κληση απο τον παντρεμενο βεβαια τον εχω μποκαρισμενο ακομη και η κληση πηγε στις απορριφθεισες αλλα σκεφτομαι να ξανα ανοιξω τις κλησεις.μονο ετσι θα πω οτι κανω κατι και δεν ειμαι στασιμη που λεει και ο Al. Ας ειναι και λαθος.απο το να λεω αν ειχα παει για ιαματικα λουτρα με τον ταδε και αν αν καλυτερα να πω πηγα με τον παντρεμενο και οτι εγινε εγινε.
    Last edited by Αποστολια; 29-07-2022 at 15:55.

Senior Member
    όταν δεν δουλεύει έχει όρεξη για σεξ?
    Γιατί δεν έκανες κίνηση μπας και πάρει μπρος?

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    όταν δεν δουλεύει έχει όρεξη για σεξ?
    Γιατί δεν έκανες κίνηση μπας και πάρει μπρος?
    Δεν είπα ότι δεν εχει ποτέ όρεξη για σεξ.κάνει αρκετά δύσκολη δουλειά και δουλεύει πολλές ώρες.απλώς στεναχωρηθηκα που είχες μέρες να με δει και δεν του ήρθε καμία διάθεση.

Senior Member
    Δεν είπα ότι δεν εχει ποτέ όρεξη για σεξ.κάνει αρκετά δύσκολη δουλειά και δουλεύει πολλές ώρες.απλώς στεναχωρηθηκα που είχες μέρες να με δει και δεν του ήρθε καμία διάθεση.
    προσπαθησε και εσυ να τον χαλαρωσεις κανοντας μασαζ και εκει μπορει να του ερθει η ορεξη
    καθε μερα δουλευει?

προσπαθησε και εσυ να τον χαλαρωσεις κανοντας μασαζ και εκει μπορει να του ερθει η ορεξη
    καθε μερα δουλευει?
    Ναι το καλοκαίρι δουλεύει κάθε μέρα εκτός Κυριακής.πολύ κουραση.ότι και να κάνω για να χαλαρωσει δεν γίνεται πολύ ταλαιπωρια.εκεί τον καταλαβαίνω οκ.

Senior Member
    Ναι το καλοκαίρι δουλεύει κάθε μέρα εκτός Κυριακής.πολύ κουραση.ότι και να κάνω για να χαλαρωσει δεν γίνεται πολύ ταλαιπωρια.εκεί τον καταλαβαίνω οκ.
    αν το πας ετσι δεν θα κανεςι σεξ ολο το καλοκαιρι
    ας πουμε το χειμωνα ειναι καλυτερα?

ισα ισα το μασαζ θα τον χαλαρωνε,να μπειτε στο μπανιο μαζι

Senior Member
    Δουλεύει κάθε μέρα ... και δεν μπορεί να κάνει σεξ ... που δεν έχει ξανακάνει και ποτέ του ...
    και όταν λέμε δουλεύει ... σπάει πέτρες σε νταμάρι ; ή κομπρεσέρ ;;;
    Είναι αυτό που λένε της στραβής ... της φταίνε οι τρίχες !

Senior Member
    αν το πας ετσι δεν θα κανεςι σεξ ολο το καλοκαιρι
    ας πουμε το χειμωνα ειναι καλυτερα?

ισα ισα το μασαζ θα τον χαλαρωνε,να μπειτε στο μπανιο μαζι
    ρε πανο... τι να το κανει το μπανιο ο ανθρωπος που τελειωνει σε 2 δευτερολεπτα; ουτε την βρυση δεν θα προλαβει να ανοιξει...
    το θεμα ηταν αν υπαρχει θεραπεια, να παει να βελτιωσει το προβλημα του. αυτος εχει παραιτηθει απο το σεξ, γιατι δεν ειναι βιωσιμο γι αυτον. τα αφρολουτρα τον μαραναν; ουτε στην μπανιερα δεν προλαβαινει να μπει, οχι στην αποστολια..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ρε πανο... τι να το κανει το μπανιο ο ανθρωπος που τελειωνει σε 2 δευτερολεπτα; ουτε την βρυση δεν θα προλαβει να ανοιξει...
    το θεμα ηταν αν υπαρχει θεραπεια, να παει να βελτιωσει το προβλημα του. αυτος εχει παραιτηθει απο το σεξ, γιατι δεν ειναι βιωσιμο γι αυτον. τα αφρολουτρα τον μαραναν; ουτε στην μπανιερα δεν προλαβαινει να μπει, οχι στην αποστολια..
    Κάπως έτσι είναι όπως τα λες.ίσως έχουμε παραιτηθει και οι δυο από το σεξ οπότε τα βρηκαμε.εγώ βέβαια εχω ακόμη κάτι ερωτικες επιθυμιες αλλά και αυτές κοντευουν να εξαφανιστουν.

Πανο το χειμώνα ναι είναι καλύτερα. Σεξ μπορεί να μη κάνουμε αλλά κανούμε αλλα και λίγες προσπαθειες.Από το τίποτα δεν με χαλαει και αυτό. Το καλοκαίρι όμως δεν κάνουμε απολυτως τίποτα.

Page 59 of 60 FirstFirst ... 94957585960 LastLast