Απελπισία.... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 60 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Και η αμφεταμινη που συνταγογραφουν οι ψυχιατροι ναρκωτικο ειναι
    ναι, αλλα εσυ δεν εισαι ψυχιατρος. αυτο ειναι το προβλημα..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το θεμα δεν ειναι αν το ξερεις.
    το θεμα ειναι οτι εφοσον δεν μπορειτε να ειστε πραγματικα μαζι, να ζειτε κοινα πραγματα, να του μιλας οποτε θελησεις, ειναι αυταποδεικτο οτι ειναι παντρεμενος...

οσο για το οτι σου ειπε ρωτα οτι θες, θα σε στεναχωρησω αλλα η απαντηση του σημαινει οτι του ειναι αδιαφορο αν τα σπασετε η οχι.
    κοινως, δεν σε υπολογιζει... θα παει παρακατω...
    Καλά για μένα σαφως δεν τον νοιαζει.για την γυναίκα του αν μάθει ότι κάποια ρωτάει τι κάνει στη ζωή του δεν τον νοιαζει?δεν θα δωσει στοχο ετσι?

Honorata
    Guest
    Για αυτό το λόγο το σεξ δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα.

Εγω πάντως λέω εφόσον νιώθεις τόσο μεγάλη έλξη όπως λες, να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ μαζί του.

Ξεχνά τα ρομαντζα και τις μονογαμικες σχέσεις και άστα για κάποιον άλλον. Πήγαινε για τη στιγμή. Στη τελική όλα στιγμές είναι. Αυτο μετράει

Πες του να έρθει σπίτι σου να του μαγειρέψεις ένα βράδυ και να πιείτε κάτι να χαλαρώσετε και πήγαινε το μέχρι όπου βγει.
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Αυτοπεποιθηση?αυτό είναι άγνωστη λέξη για εμένα. Εδώ μου λέει ο άλλος πόσο του άρεσω και εγώ τον κοιταω σαν ουφο.λέω αυτός να βλέπει καλά η να μη βλεπει?
    Ε μετά λέω με κοροιδευει για να με ριξει ενώ μπορεί όντως να του άρεσω όμως ασχετα αν με θελει μονο για σεξ.
    Γενικά αν μου πει κάποιος είσαι ωραια εισαι ετσι εισαι αλλιώς νομίζω με λυπουνται και τα λένε.

Αποστολια αν δεν εισαι ειλικρινης στους γιατρους δεν μπορουν να σε βοηθησουν, δεν μπορουν να γινουν μαντεις και δεν μπορουν να περιμενουν απο καποια που ειναι 37 χρονων να μην μπορει να μιλησει καθαρα και ξαστερα, ειναι κατανοητο κατα καποιο τροπο αλλα παραλογο, γιατι δεν εχει νοημα να συμβαινει κατι τετοιο
    34 είμαι. Θα του το πω στη επομενη συνάντηση μάλλον.

Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Για αυτό το λόγο το σεξ δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα.

Εγω πάντως λέω εφόσον νιώθεις τόσο μεγάλη έλξη όπως λες, να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ μαζί του.

Ξεχνά τα ρομαντζα και τις μονογαμικες σχέσεις και άστα για κάποιον άλλον. Πήγαινε για τη στιγμή. Στη τελική όλα στιγμές είναι. Αυτο μετράει

Πες του να έρθει σπίτι σου να του μαγειρέψεις ένα βράδυ και να πιείτε κάτι να χαλαρώσετε και πήγαινε το μέχρι όπου βγει.
    Πιο σπίτι μου καλε?αυτός έρχεται μόνο εν ώρα υπηρεσίας και με το όχημα της δουλειάς.
    Δεν διαθέτει άλλο χρόνο για εμένα πάρα μόνο όταν βαριεται στη δουλειά του.
    Βέβαια μου έχει προτεινει να πάμε σε ξενοδοχειο αλλά δεν ήθελα.

Senior Member
    Εγώ του είπα ότι έχω σχέση αν και στην ουσία δεν έχω τίποτα γιατί μπορω ανετα να βγω μπόρω ανετα να μιλήσω στο τηλ ότι ώρα και να με παρει και μπροστά στο φίλο μου μπορώ να πάω ταξιδι μαζι του μπορώ να κοιμηθω μαζί του.όλα τα μπορώ.
    Αυτός όμως δεν μπορεί. Όταν του είπα έχω σχέση είπε και αυτός και εγώ κάτι έχω αλλά μαλωνουμε έχουμε καιρό να κάνουμε σεξ.και του λέω αφού έχεις σχέση και δεν σου κάνει γιατί δεν χωριζεις?δεν τολμησε να πει ότι είναι παντρεμένος με παιδιά.
    Επίσης είμαι ειλικρινής γιατί την τελευταία φορά του είπα ότι ίσως είμαι ασεξουαλ και δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του.βεβαια δεν το πιστεψε γιατί γελασε αλλά με ξανά ρώτησε μετά. Και του είπα γίνε εσύ ειλικρινής απεναντι μου και θα στα πω όλα.
    ειναι απλο αποστολια...
    εσυ μπορει να του εδωσες το "ελευθερο" να ειναι ειλικρινης, αλλα εκεινος εχει στηριξει ολες τις μπαρουφες που σου λεει, πανω στα ψεματα του.
    πως θα σου πει οτι ειναι παντρεμενος, οταν σου εχει ηδη πει, οτι δεν σε θελει για ενα πηδημα αλλα θελει να ειστε μαζι , να ζησετε μαζι και δεν ξερω τι αλλο ελεγε...
    δεν θα φανει κατευθειαν οτι μονο μπαρουφες λεει για να πηδηξει;;;
    πως ειναι δυνατον να θελει να ειστε μαζι, αν παραδεχτει οτι ειναι παντρεμενος;

Honorata
    Guest
    Σου έχει προτείνει να πάτε σε ξενοδοχείο γιατί δεν του έχεις προτείνει να ερθει σπίτι σου.

Άσε τις δικαιολογίες. Κάλεσε τον να φάτε βράδυ σπίτι σου με ποτό και θα το πιασει, θα βρει κάποια δικαιολογια για να έρθει.

Περαστε μετα σε αγκάλιες και φιλια να κάνετε τα προκαταρκτικά και όπου βγει.

Αν δεν βγει πες του συγνωμη αλλα δεν νιώθω πολύ καλά. Και τελειώστε αλλιως.ασχημα δεν θα περάσει, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Αφού λες για τόσο μεγάλη έλξη
    Πιο σπίτι μου καλε?αυτός έρχεται μόνο εν ώρα υπηρεσίας και με το όχημα της δουλειάς.

Senior Member
    κι α φου ειναι ελευθερος που μενει με γονεις, γιατι μονο εν ωρα υπηρεσιας; βραδια, δεν βγαινει εξω ο "ελευθερος";

ειναι απλο αποστολια...
    εσυ μπορει να του εδωσες το "ελευθερο" να ειναι ειλικρινης, αλλα εκεινος εχει στηριξει ολες τις μπαρουφες που σου λεει, πανω στα ψεματα του.
    πως θα σου πει οτι ειναι παντρεμενος, οταν σου εχει ηδη πει, οτι δεν σε θελει για ενα πηδημα αλλα θελει να ειστε μαζι , να ζησετε μαζι και δεν ξερω τι αλλο ελεγε...
    δεν θα φανει κατευθειαν οτι μονο μπαρουφες λεει για να πηδηξει;;;
    πως ειναι δυνατον να θελει να ειστε μαζι, αν παραδεχτει οτι ειναι παντρεμενος;
    Μα εγώ ή ίδια του ειπα ότι δεν είναι κακο να θες μόνο να πηδηξεις δεν θα με ενοχλούσε αυτό. Απλώς να μου το πεις.και πάλι δεν λεει τίποτα

Αποστολια εχεις παει σε ψυχιατρο και του εχεις πει οτι δεν μπορεις να κανεις σεξ λογω φοβου; Ναι ή οχι και τι σου ειπε;
    Σου έχει προτείνει να πάτε σε ξενοδοχείο γιατί δεν του έχεις προτείνει να ερθει σπίτι σου.

Άσε τις δικαιολογίες. Κάλεσε τον να φάτε βράδυ σπίτι σου με ποτό και θα το πιασει, θα βρει κάποια δικαιολογια για να έρθει.

Περαστε μετα σε αγκάλιες και φιλια να κάνετε τα προκαταρκτικά και όπου βγει.

Αν δεν βγει πες του συγνωμη αλλα δεν νιώθω πολύ καλά. Και τελειώστε αλλιως.ασχημα δεν θα περάσει, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Αφού λες για τόσο μεγάλη έλξη
    Πρώτον σπιτι μου δεν μπορεί να ερθει.από την μια στο πατρίκο μου μένω με τους γονείς και από την άλλη μένω σε σπίτι με το φίλο μου.βέβαια υπάρχουν μέρες που είμαι εντελώς μόνη σπίτι αλλά δεν θέλω να μας δεί κάποιος. Όπως και αυτός έχω και εγώ σχέση υποτιθεται.
    Όλο το αλλο σενάριο καλό ακούγεται. Θα μπορούσα να δεχτώ να πάω σε ξενοδοχειο.άμα του το κόψω όμως στο καλύτερο φοβάμαι θα αντιδρασει ασχημα.βέβαια του έχω πει ότι σεξ δεν και να μη περιμενει πολλά. Αλλά την κοροιδια του δεν αντεχω τώρα και θα σταματήσω. Ήθελα να μου πει ναι ρε παιδι μου σε θελω μόνο για σεξ κακό είναι? Εκεί θα έλεγα ορίστε τουλάχιστον αφού το είπε είναι αξιοπιστος και μπορω να του εκμυστηρευτω το πρόβλημα μου.

Honorata
    Guest
    Ε τώρα ομως σόρρυ η συζήτηση είναι για παιδάκια.

Έκατσε και σου είπε ότι είναι ελευθερος τόσες φορές τόσα ψέματα, θα κάτσει να "ταπεινωθει" να παραδεχτεί ότι είναι ψεύτης και να διακινδυνεύσει να φάει και κανα βάζο στο κεφαλι;σου λέει κιόλας "αυτές είναι γυναίκες είναι και τρελες, τέτοια λέει τώρα αλλα μετά μπορεί να μου φέρει κανα κουβα στο κεφαλι"

Μη ψυριζεις ρε συ. Αυτό είναι. Είναι ψεύτης και θέλει να κερδίσει κάτι. Όλα στιγμες είναι, δεν εισαι μωρο να πάθεις κάτι αν το προσπαθήσετε. Προσπαθήστε το εκεί εφόσον σου αρέσει μπας και σε ξεκολλήσει και κάνεις σεξ σαν άνθρωπος και βρεις κάποιον άλλον άντρα που θα ανταποκρίνεται στα γούστα σου να φτιάξεις τη ζωή σου. Να ερωτευτεις να παντρευτείς να κάνεις παιδιά ...

Σιγά μη κρεμεσαι μια ζωή από τα @ρχιδια του παντρεμένου. Εφοσον είσαι τυχερή και σου αρέσει πολύ αυτός που σε φλερτάρει. Δώστου εκεί να καταλάβει και η ζωή συνεχίζεται
    Μα εγώ ή ίδια του ειπα ότι δεν είναι κακο να θες μόνο να πηδηξεις δεν θα με ενοχλούσε αυτό. Απλώς να μου το πεις.και πάλι δεν λεει τίποτα

κι α φου ειναι ελευθερος που μενει με γονεις, γιατι μονο εν ωρα υπηρεσιας; βραδια, δεν βγαινει εξω ο "ελευθερος";
    Του τα λεω ρέμεντυ μου.έχει καταλάβει ότι κάτι έχω καταλάβει αλλά επιμένει στα ίδια. Θα παμε θα κάνουμε θα θα θα.
    Όταν σου λέει η άλλη είμαι οκ με το να θες μόνο σεξ απλά πες το μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κρυβει.
    Ισως θυμαται τις πρωτες συναντησεις μας που του είχα πει αν έχεις σχεση γιατί να βγω μαζί σου θα βγω με έναν ελεύθερο. Τότε όταν μου είχε πει ότι έχει σχεση εξαφανιστηκα.

Honorata
    Guest
    Πηγαίνετε σε ξενοδοχείο κανονίστε ένα δείπνο με ποτό και καταληξτε εκεί και ότι βγει. Και στη τελική αν δε βγει χεστηκες και πως θα το πάρει. Άμα σου πει και κάτι προσβλητικό πες του και εσύ ότι ξέρεις πως σου λέει ψέματα και από εκεί πάνε και οι άλλοι
    Πρώτον σπιτι μου δεν μπορεί να ερθει.από την μια στο πατρίκο μου μένω με τους γονείς και από την άλλη μένω σε σπίτι με το φίλο μου.βέβαια υπάρχουν μέρες που είμαι εντελώς μόνη σπίτι αλλά δεν θέλω να μας δεί κάποιος. Όπως και αυτός έχω και εγώ σχέση υποτιθεται.
    Όλο το αλλο σενάριο καλό ακούγεται. Θα μπορούσα να δεχτώ να πάω σε ξενοδοχειο.άμα του το κόψω όμως στο καλύτερο φοβάμαι θα αντιδρασει ασχημα.βέβαια του έχω πει ότι σεξ δεν και να μη περιμενει πολλά. Αλλά την κοροιδια του δεν αντεχω τώρα και θα σταματήσω. Ήθελα να μου πει ναι ρε παιδι μου σε θελω μόνο για σεξ κακό είναι? Εκεί θα έλεγα ορίστε τουλάχιστον αφού το είπε είναι αξιοπιστος και μπορω να του εκμυστηρευτω το πρόβλημα μου.

Ε τώρα ομως σόρρυ η συζήτηση είναι για παιδάκια.

Έκατσε και σου είπε ότι είναι ελευθερος τόσες φορές τόσα ψέματα, θα κάτσει να "ταπεινωθει" να παραδεχτεί ότι είναι ψεύτης και να διακινδυνεύσει να φάει και κανα βάζο στο κεφαλι;σου λέει κιόλας "αυτές είναι γυναίκες είναι και τρελες, τέτοια λέει τώρα αλλα μετά μπορεί να μου φέρει κανα κουβα στο κεφαλι"

Μη ψυριζεις ρε συ. Αυτό είναι. Είναι ψεύτης και θέλει να κερδίσει κάτι. Όλα στιγμες είναι, δεν εισαι μωρο να πάθεις κάτι αν το προσπαθήσετε. Προσπαθήστε το εκεί εφόσον σου αρέσει μπας και σε ξεκολλήσει και κάνεις σεξ σαν άνθρωπος και βρεις κάποιον άλλον άντρα που θα ανταποκρίνεται στα γούστα σου να φτιάξεις τη ζωή σου. Να ερωτευτεις να παντρευτείς να κάνεις παιδιά ...

Σιγά μη κρεμεσαι μια ζωή από τα @ρχιδια του παντρεμένου. Εφοσον είσαι τυχερή και σου αρέσει πολύ αυτός που σε φλερτάρει. Δώστου εκεί να καταλάβει και η ζωή συνεχίζεται
    Θα τα έκανα όλα αυτά αν εβλεπα ότι μπορώ να είμαι και εγώ ψυχρή απέναντι του.αλλά εγώ αρχίζω και την παταω.για αυτό είπα θα φύγω τώρα που μπορώ.
    Τωρα στο ξεκλειδωμα ίσως και να μπορούσα να τα καταφέρω μαζί του.αλλά δεν ξέρω,εσυ αν πηγαινες με κάποιον που σου έλεγε ψέματα κατά μούτρα που στη ουσία δεν απόσκοπουν πουθενά εφόσον η άλλη σου λέει είναι οκ με το σεξ θα μπορουσες να λειτουργησεις κανονικα?θα ήσουν άνετη μαζί του?θα τον εμπιστευοσουν να τους εκμυστηρευτεις κάτι τόσο προσωπικό?

Senior Member
    δεν εχει σημασια που το λες εσυ η ιδια.
    κι εκεινος ο ιδιος, εχει ηδη εκτεθει οταν λεει οτι σε θελει οχι για σεξ αλλα για σχεση και μπαρμπου τσαλα. αν πει οτι ειναι παντρεμενος , τι σχεση θελει δηλαδη; βγαινει διπλά ψευτης.
    επισης, φοβαται οτι θα περιμενες να ακουσεις για μια σχεση αλλα οχι και γαμο με παιδια...
    δεν ξερω αν τα εχεις το ιδιο στο μυαλο σου, αλλα δεν ειναι καθολου το ιδιο...

Page 9 of 60 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast