Απελπισία.... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 60 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Τι κάνεις ;;;
    Ο συγκεκριμένος ξενοπηδάει ;;;

ή ξενοξεροσταλιάζει ;;;;;;;;;
    δεν ξερουμε. μπορει να χει κι αλλες και την φιλη μας απλα την ψηνει, μεχρι να ειναι ετοιμη..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μπορει μονο επειδη νομιζες οτι εισαι ασχημη, να αρνιοσουν να βγεις ενω στο προτειναν...
    αυτα γινονται σε ενα συντηρητικο περιβαλλον που εχεις συνδεσει το σεξ με την ευτελεια...
    διοτι αν ειχες ορμες, που πιστευω οτι ειχες, θα εκανες σεξ, κι ας ησουν κατα την γνωμη σου, ασχημη.
    γιατι; σεξ κανουν μονο οι ομορφες;
    Δεν σου μιλάω για σεξ τώρα σου μιλάω για μια γνωριμια για μια σχέση. Ελεγα και ακόμη δηλαδή λέω από μέσα μου γιατί εφόσον είμαι ασχημη αυτός να θέλει να βγουμε?αρα με κοροιδευει άρα είναι απελπισμενος και έρχεται μαζί μου γιατι δεν έχει καμία άλλη. Αυτό με μπλοκάρει.
    Έχω κάνει πολλά βήματα από τότε.
    Να φανταστεις μέχρι τα 27 δεν είχα πάει ποτέ σε παραλία ντρεπομουν για το σώμα μου. Ήμουν πολύ αδύνατη δεν ήθελα να με βλεπουν.σε ένα βαθμο τα έχω ξεπεράσει αυτά. Απλως εξακολουθώ να ντρέπομαι για εμένα.
    Το περιβαλλον μου ήταν μεν αυστηρό αλλά σε λογικά πλαισια.δηλαδή στην εφηβεία μπορούσα να εχω κάτι έστω και κρυφά δεν ήμουν κλειδωμενη στο σπίτι και με τις φίλες καναμε αρκετές βλακιες αυτές δηλαδή κανανε εγώ εμένα απ έξω αλλά είχα την δυνατότητα να το κάνω. Απλώς ήθελα να είμαι το καλό κορίτσι να μην έχουν να κάνουν καμια παρατηρηση σε εμενα.και η αδερφή μου πχ στα 26 έκανε σχεση πρώτη φορά αλλά αυτη εκανε αμέσως σεξ καμία σχέση με εμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν σου μιλάω για σεξ τώρα σου μιλάω για μια γνωριμια για μια σχέση. Ελεγα και ακόμη δηλαδή λέω από μέσα μου γιατί εφόσον είμαι ασχημη αυτός να θέλει να βγουμε?αρα με κοροιδευει άρα είναι απελπισμενος και έρχεται μαζί μου γιατι δεν έχει καμία άλλη. Αυτό με μπλοκάρει.
    Έχω κάνει πολλά βήματα από τότε.
    Να φανταστεις μέχρι τα 27 δεν είχα πάει ποτέ σε παραλία ντρεπομουν για το σώμα μου. Ήμουν πολύ αδύνατη δεν ήθελα να με βλεπουν.σε ένα βαθμο τα έχω ξεπεράσει αυτά. Απλως εξακολουθώ να ντρέπομαι για εμένα.
    Το περιβαλλον μου ήταν μεν αυστηρό αλλά σε λογικά πλαισια.δηλαδή στην εφηβεία μπορούσα να εχω κάτι έστω και κρυφά δεν ήμουν κλειδωμενη στο σπίτι και με τις φίλες καναμε αρκετές βλακιες αυτές δηλαδή κανανε εγώ εμένα απ έξω αλλά είχα την δυνατότητα να το κάνω. Απλώς ήθελα να είμαι το καλό κορίτσι να μην έχουν να κάνουν καμια παρατηρηση σε εμενα.και η αδερφή μου πχ στα 26 έκανε σχεση πρώτη φορά αλλά αυτη εκανε αμέσως σεξ καμία σχέση με εμένα.
    καλα, εχεις τετοιο κολλημα απο παιδι και πας σε ομοιοπαθητικο να σε ταιζει ματζουνια; αυτο θελει ψυχοθεραπεια βαρβατη και συνεχη, οχι ομοιοπαθητικη...

μηπως ο πατερας σου σε κοροιδευε για το σωμα σου η σου δημιουργουσε την εντυπωση οτι δεν εισαι ομορφη;

ακου αγαπητη, αν και η αδερφη εκανε σχεση στα 26, ο λογος ειναι η οικογενεια σας.
    απλα εσενα σου φαινεται "σε λογικα πλαισια" γιατι αυτο γνωρισες μονο...

καλα, εχεις τετοιο κολλημα απο παιδι και πας σε ομοιοπαθητικο να σε ταιζει ματζουνια; αυτο θελει ψυχοθεραπεια βαρβατη και συνεχη, οχι ομοιοπαθητικη...

μηπως ο πατερας σου σε κοροιδευε για το σωμα σου η σου δημιουργουσε την εντυπωση οτι δεν εισαι ομορφη;

ακου αγαπητη, αν και η αδερφη εκανε σχεση στα 26, ο λογος ειναι η οικογενεια σας.
    απλα εσενα σου φαινεται "σε λογικα πλαισια" γιατι αυτο γνωρισες μονο...
    Κοίτα αυτά τα έχω απόδεχτει πλέον. Δηλαδή αν εισαι ασχημη δεν αλλαζει αυτό σε όποιο ψυχολογο και να πας.
    Πλέον κάνω μια ας το πούμε κανονική ζωή και για μπάνιο θα πάω και για ποτο παλιά δεν εκανά ούτε αυτά. Δεν έβγαινα γιατί ντρεπομουν.
    Ο πατέρας μου πάντα ήταν επικριτικος μαζί μου. Σε όλα.πάντα με μειωνε και για την εμφάνιση και για τον χαρακτήρα. Πότε δεν είχα ακούσει ένα μπραβο από κανεναν.όταν το ρώτησα γιατί μου μιλάγες ετσι τότε είπε γιατί έτσι θα επερνες μπροστα να πετυχεις.
    Τελευταία μου είπε 《 τι τον θες αυτόν που είσαι?τον φίλο μου εννοούσε ειναι ασχημος και θα λένε αυτή η ωραία κοπέλα στραβη είναι και βγάινει με αυτόν? Να λεγα ότι έχει και λεφτά αυτός δεν έχει τίποτα 》
    Τις προαλλες πάλι ειπε 《η αδερφή σου δεν μου άρεσε ποτέ σαν εμφανιση εσύ κάπως τρωγεσαι》δηλαδή κουβέντες που θα έπρεπε να ντρεπεται να της λέει.
    Σίγουρα πιστεύω οτι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρολο στη ζωη μου και με έχει πάει πολύ πίσω.
    Πάντως και φίλη της αδερφης μου τότε στα 27 ξεπαρθενιαστηκε.τι να πω ήταν το χωριό των παρθενων.

Senior Member
    Κοίτα αυτά τα έχω απόδεχτει πλέον. Δηλαδή αν εισαι ασχημη δεν αλλαζει αυτό σε όποιο ψυχολογο και να πας.
    Πλέον κάνω μια ας το πούμε κανονική ζωή και για μπάνιο θα πάω και για ποτο παλιά δεν εκανά ούτε αυτά. Δεν έβγαινα γιατί ντρεπομουν.
    Ο πατέρας μου πάντα ήταν επικριτικος μαζί μου. Σε όλα.πάντα με μειωνε και για την εμφάνιση και για τον χαρακτήρα. Πότε δεν είχα ακούσει ένα μπραβο από κανεναν.όταν το ρώτησα γιατί μου μιλάγες ετσι τότε είπε γιατί έτσι θα επερνες μπροστα να πετυχεις.
    Τελευταία μου είπε 《 τι τον θες αυτόν που είσαι?τον φίλο μου εννοούσε ειναι ασχημος και θα λένε αυτή η ωραία κοπέλα στραβη είναι και βγάινει με αυτόν? Να λεγα ότι έχει και λεφτά αυτός δεν έχει τίποτα 》
    Τις προαλλες πάλι ειπε 《η αδερφή σου δεν μου άρεσε ποτέ σαν εμφανιση εσύ κάπως τρωγεσαι》δηλαδή κουβέντες που θα έπρεπε να ντρεπεται να της λέει.
    Σίγουρα πιστεύω οτι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρολο στη ζωη μου και με έχει πάει πολύ πίσω.
    Πάντως και φίλη της αδερφης μου τότε στα 27 ξεπαρθενιαστηκε.τι να πω ήταν το χωριό των παρθενων.
    τραγικος απλα , ο πατερας σου. σου κατεστρεψε την μιση ζωη ο παπαρας.
    εκανε μπαμ οτι εκεινος ειναι η αιτια.
    χρειαζεσαι εντατικη ψυχοθεραπεια κοπελα μου. σε εχει ισοπεδωσει.

τραγικος απλα , ο πατερας σου. σου κατεστρεψε την μιση ζωη ο παπαρας.
    εκανε μπαμ οτι εκεινος ειναι η αιτια.
    χρειαζεσαι εντατικη ψυχοθεραπεια κοπελα μου. σε εχει ισοπεδωσει.
    Τα έχω ξεπεράσει όλα τώρα ρεμεντυ μου ακόμη και την απιστια που ειχε κάνει στη μαμά μου.όταν ήμουν 6-7 το τράγικο ήταν ότι το μαθαμε και εμεις.για αυτό δε μου κάνει εντύπωση που και οι δύο είχαμε ψυχολογικα στο παρελθον.εγώ βέβαια έχω πολλά περισσότερα. Τώρα αν μου λέγε κερατωσα την μάνα σου θα του λεγα και μπραβο γιατί μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Τότε όμως δεν μπορουσα.ίσως είναι και ο λόγος που δεν εμπιστεύομαι τους άντρες και δεν τους πιστεύω.
    Αυτός είναι και ένας λόγος ας μη τον έχω αναφέρει εδω που πρέπει επειγόντως να διακοψω με τον παντρεμενο.έχω βρεθεί στη θέση των παιδιών που ο πατέρας τους ήταν απιστος και πιστεψε με.είναι τραγικό. Με τίποτα δεν θα ήθελα εγώ να είμαι η αιτία έστω και να μάθουν κάτι.

Και ακόμη με ισοπεδωνει απλώς το διαχειριζομαι διαφορετικα.δεν είμαι παιδί πλέον.με πιεζει για παραδειγμα να αρραβωνιαστω η να παντρευτω για να μη δίνω δικαιωματα στον κόσμο. Στα χωριά βλεπεις ετσι το έχουν. Χωρίς να ξέρει κάν το πρόβλημα που αντιμετωπιζω με το σεξ.
    Βέβαια εγώ τον γράφω στα παπαρια μου πλέον αλλά με επηρεάζει η μουρμουρα του.
    Last edited by Αποστολια; 19-06-2022 at 16:47.

Senior Member
    Τίποτα δεν είχα βγει με κανεναν.οποίος μου έλεγε για καφέ δεν δεχομουν.πίστευα ότι είμαι άσχημη για να έχω σχέση με τον οποιονδηποτε.και τώρα άσχημη πίστευω ότι είμαι αλλά πως πήρα απόφαση να βγω δεν ξέρω. Μαλλον γιατι στα 27 βέβαια αρχίσα εγώ να αυνανιζομαι και εκεί μπουφος δηλαδή. Ε και τοτε είπα θέλω να κάνω σεξ με άντρα και όχι να αυνανιζομαι μόνη. Αλλά που.Το σεξ πήγε περίπατο.
    Εδώ μέχρι τα 27 δεν είχα βγει ποτέ σε παραλια.ντρέπομουν για το σώμα μου ήμουν πολύ αδύνατη δεν μου άρεσα.δεν μπορούσα να με βλέπουν απορώ και πως εκανα την πρώτη μου σχέση τότε. Αλλά σου είπα με αναγκασε η τότε μεγάλη επιθυμια να κάνω σεξ.αυνανιζομουν 3-4 φορές την ημέρα.

γιατί μπουφος? οπότε αισθάνεται κάνεις έτοιμος
    όταν λες πολλοί αδύνατοι, δηλαδή στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας φαινόταν τα κόκαλα σου?

είναι υπερβολικός αριθμός αυνανισμου την ημέρα, εδώ εμείς τα αγόρια όταν ειμασταν στην εφηβεία δεν αυνανιζομασταν τόσο

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    είναι υπερβολικός αριθμός αυνανισμου την ημέρα, εδώ εμείς τα αγόρια όταν ειμασταν στην εφηβεία δεν αυνανιζομασταν τόσο
    Μίλα για τον εαυτό σου φίλε.. δεν θα μας πεις και πόσες φορές θα αυνανιστούμε. Σιγά μη μας φορολογήσουν και για αυτό! αχαχαχχααχαχαχχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cmos View Post
    Μίλα για τον εαυτό σου φίλε.. δεν θα μας πεις και πόσες φορές θα αυνανιστούμε. Σιγά μη μας φορολογήσουν και για αυτό! αχαχαχχααχαχαχχα
    Εντάξει μην βαρας μια κουβέντα είπαμε :-):-)

γιατί μπουφος? οπότε αισθάνεται κάνεις έτοιμος
    όταν λες πολλοί αδύνατοι, δηλαδή στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας φαινόταν τα κόκαλα σου?

Όχι στο πρόθυρα νευρικής ανορεξίας δεν ήμουν ποτέ. Μόνο τότε που χώρισα είχα φτάσει 39 κιλά και αυτό από στεναχωρια.
    Απλώς ήμουν αδυνατη.σε όλες τις αδυνατες ξέρεις φαίνονται κοκαλα.και τώρα που είμαι αδύνατη προς κανονικη πάλι έχω κοκκαλα.

4 φορες είχα φτάσει την ημερα.βέβαια δεν θυμάμαι αν το έκανα και μέρα παρα μέρα αλλά ηταν πολλές οι φορές και έπρεπε να βγω με κάποιον για το λόγο αυτό.

Senior Member
    Όχι στο πρόθυρα νευρικής ανορεξίας δεν ήμουν ποτέ. Μόνο τότε που χώρισα είχα φτάσει 39 κιλά και αυτό από στεναχωρια.
    Απλώς ήμουν αδυνατη.σε όλες τις αδυνατες ξέρεις φαίνονται κοκαλα.και τώρα που είμαι αδύνατη προς κανονικη πάλι έχω κοκκαλα.

4 φορες είχα φτάσει την ημερα.βέβαια δεν θυμάμαι αν το έκανα και μέρα παρα μέρα αλλά ηταν πολλές οι φορές και έπρεπε να βγω με κάποιον για το λόγο αυτό.

δεν φαίνεται σε όλους τα κοκκαλα ,39 κιλά όντως είναι αρκετά
    θα μπορούσε άνετα να σε επερνε ο αέρας :-)

εκείνη την περίοδο δεν είχες αυτές τις φοβίες?

δεν φαίνεται σε όλους τα κοκκαλα ,39 κιλά όντως είναι αρκετά
    θα μπορούσε άνετα να σε επερνε ο αέρας :-)

εκείνη την περίοδο δεν είχες αυτές τις φοβίες?
    Από τα 27 που ξεκίνησα να βγαίνω με άντρα τις απεκτησα.

Senior Member
    Από τα 27 που ξεκίνησα να βγαίνω με άντρα τις απεκτησα.
    οκ είχες αυτές τις φοβίες αλλά αυνανιζοσουν όμως για να "ξεχάσεις" τις εξάψεις σου αν μου επιτρέπεις και να καταπραΰνεις την όρεξη για σεξ

οκ είχες αυτές τις φοβίες αλλά αυνανιζοσουν όμως για να "ξεχάσεις" τις εξάψεις σου αν μου επιτρέπεις και να καταπραΰνεις την όρεξη για σεξ
    Ναι το έκανα αυτο

Senior Member
    Κοπελιά, ξεκόλλα. Κανείς δεν είναι άσχημος για όλους. Όλες οι γυναίκες έχουν επιτυχίες σε κάποιους. Και το αντίστροφο . Στην περίπτωσή σου μάλιστα, πολλές σε αυτή τη χώρα, έχουν πρόβλημα λόγω πάχους, όχι λόγω αδυνασίας. Αφού έχεις κάποιους που αρέσεις, άσχημη δεν είσαι για αυτούς. Διάλεξε από αυτούς κάποιον να μη σε χαλάει και κάνε παιχνίδι.

Page 11 of 60 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast