Απελπισία.... - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 60 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 900
    kopela93
    Guest
    Δεν είναι πηδηχταράς αυτός ρε Αποστολία. Αν ήταν θα σε είχε ρίξει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι κιόλας. Αυτός απλά σεξ θέλει. Και κάνει και υπομονή και συμβιβάζεται και με λίγα. Μην τον θεοποιείς.

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Έλα ρε Αποστολία ένας πεος είναι βρε αγάπη μου τι σοκ και ξεσοκ;
    Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Πάρε έναν άντρα που σαρεσει και δέσε του και τα μάτια (με τη συγκατάθεση του) και κάνε του εκεί τα δικά σου. Ξεπέρασε το. Αλήθεια δεν είναι τόσο φοβερό. Δοκίμασε το βρες έτσι τρόπους να χαλαρώσεις με αυτό και να προχωρήσεις
    Προς το παρον ψάχνω τον άντρα που θα μου αρέσει που θα εχει επιθυμια σεξουαλικη για μενα που δεν θα είναι παντρεμένος και που θα διαθέτει λιγοοο από τον ελεύθερο του χρόνο για μένα. Και που θα δεχτεί ότι είμαι παρθένα.
    Δεν ψάχνω και λίγα νομίζω.

Senior Member
    παλι δικαιολογιες λες.
    το οτι θες να παιρνεις περισσοτερα ρουχα και παπουτσια , ενω ηδηε χεις, ΔΕΝ ειναι λογος για να μην κανεις ψυχοθεραπεια.
    ειναι αλλη μια κωλλυσιεργια για να ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ την ευτυχια σου.
    η μονη λυση για σενα ειναι η ψυχοθεραπεια.
    δεν ειναι τεχνικο το προβλημα σου. ειναι ψυχολογικο και ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

Δεν είναι πηδηχταράς αυτός ρε Αποστολία. Αν ήταν θα σε είχε ρίξει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι κιόλας. Αυτός απλά σεξ θέλει. Και κάνει και υπομονή και συμβιβάζεται και με λίγα. Μην τον θεοποιείς.
    Εντάξει πηδηχταραδες δεν είναι αυτοί που θέλουν σεξ?δεν το νοιάζει γιατί προφανώς πηδαει και αλλού.

Senior Member
    και ΟΧΙ, δεν λες σε καθε ειδικοτητας γιατρο τα σεξουαλικα σου.
    στο ομοιοπαθ. για την επιθυμια, μπορεις να του πεις οτι εχεις κανονικη επιθυμια, αλλα δεν επιθυμεις τον φιλο σου. επιθυμει αλλους ανδρες.
    δεν χρειαζεται να του πεις κι οτι συναντιεσαι με αλλον. δεν θα βοηθησει σε κατι..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παλι δικαιολογιες λες.
    το οτι θες να παιρνεις περισσοτερα ρουχα και παπουτσια , ενω ηδηε χεις, ΔΕΝ ειναι λογος για να μην κανεις ψυχοθεραπεια.
    ειναι αλλη μια κωλλυσιεργια για να ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ την ευτυχια σου.
    η μονη λυση για σενα ειναι η ψυχοθεραπεια.
    δεν ειναι τεχνικο το προβλημα σου. ειναι ψυχολογικο και ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
    Προφανως και είναι δικαιολογία αυτό με τα ρούχα αλλά σου είπα και παλι δεν το κάνω επιτηδες.είναι σαν ένα ναρκωμανη μου ψάχνει την δόση του και μετά ηρεμει.ε έτσι κάνω κάι εγώ για να ηρεμησω και να ξεχαστω και να πάρω μια στιγμιαια χαρά.

και ΟΧΙ, δεν λες σε καθε ειδικοτητας γιατρο τα σεξουαλικα σου.
    στο ομοιοπαθ. για την επιθυμια, μπορεις να του πεις οτι εχεις κανονικη επιθυμια, αλλα δεν επιθυμεις τον φιλο σου. επιθυμει αλλους ανδρες.
    δεν χρειαζεται να του πεις κι οτι συναντιεσαι με αλλον. δεν θα βοηθησει σε κατι..
    Δεν ξέρω. Θέλει κάθε αντίδραση του εαυτού μου μου έχει πει.σε έναν ψυχολόγο πχ δεν θα το έλεγα αυτό? Και αυτός έχει ειδικότητα νευρολογου δεν ξέρω τι πρέπει να του πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν ξέρω. Θέλει κάθε αντίδραση του εαυτού μου μου έχει πει.σε έναν ψυχολόγο πχ δεν θα το έλεγα αυτό? Και αυτός έχει ειδικότητα νευρολογου δεν ξέρω τι πρέπει να του πω.
    δεν εχει καμια σχεση με ψυχοθεραπευτη.
    αν σου δινει κατι για την επιθυμια, πρεπει να του πεις οτι ΕΧΕΙΣ επιθυμια. το για ποιον την εχεις, ειναι κουτσομπολιο, δεν τον αφορα, γιατι δεν σου κανει ψυχοθεραπεια, ουτε μπορει να σου κανει ως νευρολογος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Γιατί μηδέν?θέλω να κάνω όλα τα υπόλοιπα με τον παντρεμενο εκτός από σεξ λόγω φοβου.αν το δεχτεί καλως.αν δε το δεχτεί δεν πειράζει. Εκεινο που με αγχωνει και φρεναρω με αυτον ειναι οτι νοιωθω καθε φορα και κατι παραπανω ενω ξερω οτι η 《σχεση》 μας ειναι μονο για το σεξ.
    Την ψυχοθεραπεία την δουλεύω σαν σκεψη αλλα όταν θα αποφασίσω θα ειναι τελικά αργά.
    Γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καις την όποια ευκαιρία έχεις να κάνεις κάτι με αυτόν, για αυτό μηδέν. Κάθεσαι και φέρνεις το θέμα του γάμου του σαν πρόφαση ενώ τα ξέρεις όλα και του πετάς το μπαλάκι να σου πει ή να μη σου πει αυτό που ξέρεις ήδη. Καθυστερείς τόσο καιρό να προχωρήσεις σε κάτι σεξουαλικό εκτός από κάτι γλωσσόφιλα και χουφτώματα και μόλις κάτι πήγε να γίνει παραπάνω σοκαρίστηκες. Διστάζεις να του πεις στα ίσα και να διεκδικήσεις αυτά που λες εδώ, θέλω το και το, παίζοντας την κολοκυθιά. Αφήνεις αυτουνού την πρωτοβουλία για το πως και που θα βρεθείτε ενώ ξέρεις ότι είναι χλωμό να είσαι άνετη ποτέ έτσι όπως το πάτε.

Αν πράγματι το μόνο που σε φρέναρε ήταν ότι νοιώθεις το κάτι παραπάνω, είτε θα το είχες κόψει από την αρχή, είτε θα είχες ήδη προχωρήσει εδώ και καιρό σε κάτι πιο σεξουαλικό κι ας ήξερες ότι είναι λάθος όπως λες. Απλά υποσυνείδητα θρέφεσαι από τις ντεμί καταστάσεις και δεν τολμάς όντως να κάνεις κάτι για ξεκολλήσεις σε κανέναν επίπεδο. Αν θες όντως να κάνεις όλα αυτά που λες με τον παντρεμένο, πες του θέλω να βρεθούμε κάπου άνετα κι ωραία και κανόνισε συγκεκριμένα. Αν είσαι σταθερή και γουστάρει όσο φαίνεται ότι γουστάρει, είτε λίγο είτε πολύ είτε οτιδήποτε, αργά ή γρήγορα θα δεχτεί και τους δικούς σου "όρους". Συναντιέστε με καλές προϋποθέσεις και βλέπεις πως θα πάει.

Πάρε εσύ την πρωτοβουλία και διεκδίκησε αυτά που μας λες εδώ. Καθαρά και ξάστερα, όχι με σουξου μούξου μανταλάκια. Μη λες περιμένω να μου πει αν είναι παντρεμένος, περιμένω να θέλει ότι θέλω χωρίς να του το λέω, του λέω κάτι και δεν επιμένω και προσαρμόζομαι σε ότι του κατέβει αυτουνού, περιμένω να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες αλλά τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια... Τι να δεχτεί ή να μη δεχτεί όταν όλα αυτά είναι απλά σκέψεις στο κεφάλι σου που δεν του τις εκφράζεις καθαρά;

δεν εχει καμια σχεση με ψυχοθεραπευτη.
    αν σου δινει κατι για την επιθυμια, πρεπει να του πεις οτι ΕΧΕΙΣ επιθυμια. το για ποιον την εχεις, ειναι κουτσομπολιο, δεν τον αφορα, γιατι δεν σου κανει ψυχοθεραπεια.
    Εντάξει ίσως να μη πω κάτι αν δεν με ρωτησει παραπερα.αν με ρωτήσει πάντως θα τα πω.δεν ξερω και εγώ τι λέμε και το όχι σε ομοιοπαθητικο.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καις την όποια ευκαιρία έχεις να κάνεις κάτι με αυτόν, για αυτό μηδέν. Κάθεσαι και φέρνεις το θέμα του γάμου του σαν πρόφαση ενώ τα ξέρεις όλα και του πετάς το μπαλάκι να σου πει ή να μη σου πει αυτό που ξέρεις ήδη. Καθυστερείς τόσο καιρό να προχωρήσεις σε κάτι σεξουαλικό εκτός από κάτι γλωσσόφιλα και χουφτώματα και μόλις κάτι πήγε να γίνει παραπάνω σοκαρίστηκες. Διστάζεις να του πεις στα ίσα και να διεκδικήσεις αυτά που λες εδώ, θέλω το και το, παίζοντας την κολοκυθιά. Αφήνεις αυτουνού την πρωτοβουλία για το πως και που θα βρεθείτε ενώ ξέρεις ότι είναι χλωμό να είσαι άνετη ποτέ έτσι όπως το πάτε.

Αν πράγματι το μόνο που σε φρέναρε ήταν ότι νοιώθεις το κάτι παραπάνω, είτε θα το είχες κόψει από την αρχή, είτε θα είχες ήδη προχωρήσει εδώ και καιρό σε κάτι πιο σεξουαλικό κι ας ήξερες ότι είναι λάθος όπως λες. Απλά υποσυνείδητα θρέφεσαι από τις ντεμί καταστάσεις και δεν τολμάς όντως να κάνεις κάτι για ξεκολλήσεις σε κανέναν επίπεδο. Αν θες όντως να κάνεις όλα αυτά που λες με τον παντρεμένο, πες του θέλω να βρεθούμε κάπου άνετα κι ωραία και κανόνισε συγκεκριμένα. Αν είσαι σταθερή και γουστάρει όσο φαίνεται ότι γουστάρει, είτε λίγο είτε πολύ είτε οτιδήποτε, αργά ή γρήγορα θα δεχτεί και τους δικούς σου "όρους". Συναντιέστε με καλές προϋποθέσεις και βλέπεις πως θα πάει.

Πάρε εσύ την πρωτοβουλία και διεκδίκησε αυτά που μας λες εδώ. Καθαρά και ξάστερα, όχι με σουξου μούξου μανταλάκια. Μη λες περιμένω να μου πει αν είναι παντρεμένος, περιμένω να θέλει ότι θέλω χωρίς να του το λέω, του λέω κάτι και δεν επιμένω και προσαρμόζομαι σε ότι του κατέβει αυτουνού, περιμένω να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες αλλά τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια... Τι να δεχτεί ή να μη δεχτεί όταν όλα αυτά είναι απλά σκέψεις στο κεφάλι σου που δεν του τις εκφράζεις καθαρά;
    Εγώ συμφωνώ με όλα.
    Αλλα να πάρω πρωτοβουλια να ζητήσω να πάμε κάπου άνετα και μετά να του πω σορυ δεν μου βγήκε δεν μου αρέσει. Επίσης δεν μπορεί να έρθει σε ραντεβού κανονικό. Το γιατί δεν το ξέρω. Δεν μπορεί να φύγει από τη γυναίκα, δεν γουστάρει ,δεν ξέρω. Όσες φορές του έχω πει γιατί δεν πάμε μια βόλτα η ένα ποτό καφέ λέει θα πάμε όπου θες και δεν κανονιζει φυσικά. Μάλιστα τις προάλλες μου έριξε της ευθύνες ότι εγώ μπορω μόνο πρωι που εσύ δουλευεις
    Άρα τι να ζητήσεις?
    Αυτά που θέλω εγώ τα περνώ. Λίγα φιλιά λιγα χαδια λίγα γλυκολογα και γιατί ίσως αργότερα και κανενα στοματικο.αλλα σεξ εφοσον φοβάμαι δεν γίνεται.πάντως του είπα ότι σεξ από εμένα δεν θα δεις.και δεν ειπε κάτι. Εντάξει ίσως στις επόμενες να το καταλάβει και να φύγει.

Senior Member
    Νοιώθω ότι κάνουμε κύκλους πάλι. Σε όλα έχεις έναν αντίλογο και μία δικαιολογία έτοιμη.
    ΟΚ, οπότε όλα καλά. Αφού αυτό που θες το παίρνεις λες.

kopela93
    Guest
    Αποστολία οφείλεις σε όλους εμάς που έχουμε ασχοληθεί να πάρεις τον κωλο σου και να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση για αλλαγή. Πώς σού φαίνεται το κίνητρο;

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Νοιώθω ότι κάνουμε κύκλους πάλι. Σε όλα έχεις έναν αντίλογο και μία δικαιολογία έτοιμη.
    ΟΚ, οπότε όλα καλά. Αφού αυτό που θες το παίρνεις λες.
    Σε ευχαριστώ για τις απάντησεις σου.ήθελα και παραπανω φυσικα απο αυτον συναισθηματικης φυσεως αλλα δεν μπορει να μου τα δωσει.παντως δεν το κανω εσκεμμενα.

Αποστολία οφείλεις σε όλους εμάς που έχουμε ασχοληθεί να πάρεις τον κωλο σου και να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση για αλλαγή. Πώς σού φαίνεται το κίνητρο;
    Χαχα πολύ καλό.
    Τόση ώρα που μιλάμε κατεληξα στο συμπέρασμα να του κάνω αποκλεισμο κλησης να μην ξανά μιλήσουμε. Αλλωστε την τελευταία φορά του είπα ότι αφού μια λες είσαι παντρεμενος μια δεν είσαι μια έχεις παιδιά μια όχι θα ρωτήσω και θα μάθω. Και αν μάθω ότι είσαι και δεν το παραδεχεσαι δεν ξανά απαντω στις κλήσεις. Αυτός μου είπε ότι και να μάθεις να ξέρεις σε αγαπαω.άρα αποχαιρετιστηριο ήταν αυτό. Οπότε όταν θα με καλεσει θα καταλάβει χωρίς να του δώσω εξήγηση.

Page 31 of 60 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast