Απελπισία.... - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 60 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast
Results 826 to 840 of 900
    Kopela τι θα κανεις?εχεις σκοπο να ξανα απαντησεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Τελικα μονο εμενα με γραφουν κανονικοτατα και δεν ξανα στελνουν.με ενα μηνυμα να μη με ξανα ενοχλησει, το κανε.και εκει που θυμωνω ειναι που δεν ειπε και μια συγνωμη.
    για ποιο πραγμα να ζητησει συγνωμη; του ειπες οτι ηξερες για τον γαμο και τα παιδια του;

kopela93
    Guest
    Ναι παιδιά στέλνει και δεν το περίμενα ρε σεις. Δηλαδή αυτή τη φορά που τα είπα τόσο χύμα περίμενα να ξενερώσει. Ο τύπος είναι αλλού για αλλού.
    Εγώ σκέφτηκα ότι εφόσον με είδε κι από κοντά κι απομακρύνθηκε θα ξενέρωσε, αλλά η επιβεβαίωση επιβεβαίωση
    Δε φαίνεται να σταματάει
    Περίεργη συμπεριφορά όντως
    Όχι δεν απαντάω.
    Αλλά θα ξαναστείλει
    Τελικά τι είδους επιβεβαίωση είναι αυτή; Μια μέρα δεν μπορεί να περιμένει και στέλνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καμια φορα οταν ενα νημα εχει εναν τονο παραβιασεις σαν αυτες που εκανε η λιτλ οταν επαθε την υστερια και μας εβριζε ολους, αποσυρουν το νημα για να το καθαρισουν απο τα σκουπιδια.
    αν ποτε το επιστρεψουν στην κυκλοφορια, θα λειπει σιγουρα το παραληρημα και ολα τα εκτος θεματος μηνυματα... θα δουμε...
    καλά πας καλα ! εσυ εβριζες και επαθες υστερία και με ελεγες καημενακι πεινασμένο ! κανε μας την χάρη επιτέλους !
    Θα το ξαναπω για τελευταια φορα αν εσενα θες να σου καθονται ολες απο το 2ο ραντεβου και το θεωρεις νορμαλ ΚΑΛΩΣ δεν με αφορα. Θα σέβεστε απο εδω και περα και τις επιλογες των αλλων !

kopela93
    Guest
    και τον εχει μπλοκαρει και πολλες φορες, οποτε κλονιζεται με καθε απομακρυνση της, οτι δεν τον θελει ουτε καν η κοπελα, που ηξερε οτι τον ηθελε.
    στελνει για να δει αν τον θελει παρολες τις καφριλες που εχει κανει.
    Κάθε φορά μπλοκ σε κάθε καφριλα. Κάθε φορά κράξιμο έξω από τα δόντια. Και εκεί αυτός. Αυτομαστιγώνεται
    Ενώ του έχω πει τόσα.
    Αυτή τη φορά όμως έδειξα το ποσό ξενέρωσα. Ήμουν αρκετά σοβαρή με αυτά που είπα "δε χωράς πουθενά στη ζωή μου, δε με καλύπτεις" κι άλλες "βαριές κουβέντες" που θα έπρεπε να πάρει προσωπικά και να πει "ποιος σε χέζει άντε γεια"
    Και παρόλα αυτά πάλι στέλνει
    Κάνει μαλακία γιατί μπορεί να βρει αλλού επιβεβαίωση υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
    Τόσο πολύ δεν ξεπέφτω ούτε εγώ!

kopela93
    Guest
    Γυναίκα είναι η ρέμεντυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Γυναίκα είναι η ρέμεντυ
    καλά οκ ! Ό,τι δηλώσεις είσαι !

για ποιο πραγμα να ζητησει συγνωμη; του ειπες οτι ηξερες για τον γαμο και τα παιδια του;
    οχι.ηθελε να προχωρησουμε και να του κανω στοματικο.και του λεω αμα μου πεις την αληθεια ολη θα προχωρησουμε και θα σου κανω.και μου ειπε οτι εχει δυο παιδια και ειναι παντρεμενος.οταν λοιπον εγω εκανα οτι ξαφνιαστηκα και στραβωσα το αλλαξε και ειπε οτι ειναι χωρισμενος με παιδια και μετα μου ειπε πες μου τι θες να ειμαι για να ειμαι.δουλευομασταν δηλαδη μεταξυ μας.του ειπα οτι φευγοντας εκεινο το βραδυ θα ρωτουσα αν οντως ειναι παντρεμενος μου λεει οτι και να γινει να ξερεις σε αγαπω.
    ε και τις επομενες ημερες που μου εστειλε του ειπα να μη με ξανα ενοχλησει και οτι δεν προκειται να πω κατι σε κανεναν και θα μεινει ματαξυ μας και να μην αγχωνεται.και να σβησει και τα μηνυματα για να μη τα δει η γυναικα και μπλεξω.ε και δεν ξανα εστειλε.περιμενα να επιμεινει λιγο να ζητησει ενα συγνωμη να πει γιατι ολα αυτα τα ψεματα.αλλα αυτος με εγραψε κανονικοτατα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    οχι.ηθελε να προχωρησουμε και να του κανω στοματικο.και του λεω αμα μου πεις την αληθεια ολη θα προχωρησουμε και θα σου κανω.και μου ειπε οτι εχει δυο παιδια και ειναι παντρεμενος.οταν λοιπον εγω εκανα οτι ξαφνιαστηκα και στραβωσα το αλλαξε και ειπε οτι ειναι χωρισμενος με παιδια και μετα μου ειπε πες μου τι θες να ειμαι για να ειμαι.δουλευομασταν δηλαδη μεταξυ μας.του ειπα οτι φευγοντας εκεινο το βραδυ θα ρωτουσα αν οντως ειναι παντρεμενος μου λεει οτι και να γινει να ξερεις σε αγαπω.
    ε και τις επομενες ημερες που μου εστειλε του ειπα να μη με ξανα ενοχλησει και οτι δεν προκειται να πω κατι σε κανεναν και θα μεινει ματαξυ μας και να μην αγχωνεται.και να σβησει και τα μηνυματα για να μη τα δει η γυναικα και μπλεξω.ε και δεν ξανα εστειλε.περιμενα να επιμεινει λιγο να ζητησει ενα συγνωμη να πει γιατι ολα αυτα τα ψεματα.αλλα αυτος με εγραψε κανονικοτατα.
    συγνωμη για τα ψεματα, δεν ζητησε γιατι δεν τα παραδεχτηκε ποτε. το επαιξε τρελιτσα τυπου "πες μου τι θες να ειμαι για να ειμαι".

"επισήμως", τον εδιωξες εσυ και του ειπες να μην σε ξαναενοχλησει κι αυτο εκανε.
    ουσιαστικα, εφυγες εσυ, γιατι δεν μπορουσε/ηθελε να προσφερει περισσοτερα πραγματα, αλλα κι εκεινος εβλεπε οτι ετσι, στα αυτοκινητα και στα ορθια, δεν τραβαει παραπανω το πραγμα...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 26-07-2022 at 15:48.

Senior Member
    Γυναίκα είναι η ρέμεντυ
    αστο καλε το κακομοιρικο. σιγα μην με νοιαζει αν αυτο το καημενο με θεωρει ανδρα... απλα αποδεικνυει την κατασταση στην οποια βρισκεται, με αυτα που λεει.. ολοι εχουν ματια και ειδαν..

Κάθε φορά μπλοκ σε κάθε καφριλα. Κάθε φορά κράξιμο έξω από τα δόντια. Και εκεί αυτός. Αυτομαστιγώνεται
    Ενώ του έχω πει τόσα.
    Αυτή τη φορά όμως έδειξα το ποσό ξενέρωσα. Ήμουν αρκετά σοβαρή με αυτά που είπα "δε χωράς πουθενά στη ζωή μου, δε με καλύπτεις" κι άλλες "βαριές κουβέντες" που θα έπρεπε να πάρει προσωπικά και να πει "ποιος σε χέζει άντε γεια"
    Και παρόλα αυτά πάλι στέλνει
    Κάνει μαλακία γιατί μπορεί να βρει αλλού επιβεβαίωση υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
    Τόσο πολύ δεν ξεπέφτω ούτε εγώ!
    Απαραδεκτος απλα.αν μπορεις μην του ξανα απαντας.αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι αν σου αρεσει καποιος.δεν σε αφηνει και εσενα να προχωρησεις ρε γαμωτο.

kopela93
    Guest
    Δε θα σού έλεγε συγνώμη για τα ψέματα γιατί ο τύπος έχει λογικά ένα δυστυχισμένο γάμο και κάνει δεύτερη ζωή (παράλληλη) γιατί αυτή που έχει δεν τον καλύπτει αλλά συμβιβάζεται για πολλούς λόγους.
    Δε ζητάει συγνώμη ο άνθρωπος για κάτι που είναι και δε θέλει να αλλάξει
    Σα να σου λέω εγώ ζήτα συγνώμη για κάτι που είναι καθημερινότητα σου και έχεις αποφασίσει να είναι έτσι
    Συγνώμη όχι, αλλά θα μπορούσε να ήταν ειλικρινής κι όχι ο μλκς που είναι. Αλλά λογικά φοβάται να αντιμετωπίσει τη ζωή του κατάματα και δεν είναι ειλικρινής ούτε με τον εαυτό του. Δε θέλει και μπλεξίματα. Είναι όλα μαζί
    Αλλά και εσύ, δε χρειάζεται να ζητάς από τον άλλο να σου πει την αλήθεια για να κάνεις κάτι σεξουαλικό μαζί του. Απλά κάντο επειδή το θες, ή μην το κάνεις επειδή δεν το θες.
    Γενικά, δε θα σου πουν την αλήθεια ούτε ζητώντας το ούτε "εκβιάζοντας" τους. Πρέπει να θέλουν να σού πουν την αλήθεια από μόνοι τους χωρίς να δώσεις κανένα αντάλλαγμα. Αλλά σε καταλαβαίνω ήθελες να του δώσεις ένα κίνητρο για να πάρεις κι εσύ μια ειλικρινή απάντηση.
    Είσαι τυχερή όμως που σε αφήνει και το σέβεται. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό και είναι καλύτερα έτσι.

συγνωμη για τα ψεματα, δεν ζητησε γιατι δεν τα παραδεχτηκε ποτε. το επαιξε τρελιτσα τυπου "πες μου τι θες να ειμαι για να ειμαι".

"επισήμως", τον εδιωξες εσυ και του ειπες να μην σε ξαναενοχλησει κι αυτο εκανε.
    ουσιαστικα, εφυγες εσυ, γιατι δεν μπορουσε/ηθελε να προσφερει περισσοτερα πραγματα, αλλα κι εκεινος εβλεπε οτι ετσι, στα αυτοκινητα και στα ορθια, δεν τραβαει παραπανω το πραγμα...
    να σου πω την αληθεια περιμενα να προσπαθησει λιγο ακομη.ειχα αυτη την ελπιδα.και οχι τιποτε αλλο αλλα δεν προλαβα να του κανω αυτα που ηθελα.

στεναχωριεμαι οχι γιατι τον εχασα σιγα το κελεπουρι.στεναχωριεμαι γιατι πλεον η σεξουαλικη επιθυμια ειναι μηδενικη,και γιατι για να μου αρεσει αλλος και να του αρεσω και εγω τωρα ισως περασουν χρονια οποτε ειμαι χιλιομετρα μακρια απο τον στοχο μου.επρεπε να μη μιλησω και εγω και να συνεχισω αλλα και παλι δεν μου εβγαινε με τοσο ψεμα να κανω κατι.αηδιαζα με την κοροιδια

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 26-07-2022 at 15:49.

Page 56 of 60 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast