Απελπισία.... - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 60 FirstFirst ... 8485657585960 LastLast
Results 856 to 870 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εκείνο που με νοιαζει πχ αν εβγαινα με τον γείτονα περιπτερα θα ήταν αν ελεγε σε καποιον για το θέμα το σεξουαλικο.για τα άλλα δεν με αφορά. Αλλά εγώ θέλω να βρω κάποιον παραλληλα με τον φιλο μου.να του εξηγησω την κατασταση.να του πω οτι αν πχ δεν κανω σεξ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα να το αφησουμε να μην ταλαιπωρω και αυτον.Αλλωστε θα με εδιωχνε από μόνος τους κάποια στιγμη.Ποιος θα δεχτει να βγει μαζί μου έτσι? Ο παντρεμένος ήταν ιδανικη περίπτωση αλλά ήταν ψεύτης πως να του έλεγα εγώ για μένα.

Δεν ξέρω αν φοβαμαι την κριτικη.νομίζω πως όχι πάντως.

Καλά σιγά μη μου ανοίγε κουβέντα ο μπαρμπαν.έχει πλάκα πάντως άμα με δεις εξω με παρεα.κάθομαι πολύ κουμπωμενη για αυτό αποφεύγω να βγω.θα προσπαθήσω να βρω παρεες αλλά πολύ δύσκολο. Να φανταστεις περιμένω ένα ξάδερφο μου από Αθήνα μήπως με βγάλει καμία βόλτα λίγες μερες.άσε.
    δεν υπαρχει λογος να λες σε οποιον γνωριζεις το σεξουαλικο προβλημα.
    απο οσους γνωρισεις με εναν η με πολυ λιγους θα φτασεις στο σεξ.
    δεν θα δινεις αναφορα, ωστε να φοβασαι οτι θα διαδοθει...
    ΑΝ καποια γνωριμια προχωρησει τοσο πολυ, ΑΝ αποκτησετε τοση οικειοτητα, ΑΝ φτασετε στο σεξ, ΑΝ υπαρχει ακομα προβλημα,ΤΟΤΕ στον συγκεκριμενο μπορεις να το πεις ωστε να μην βαλει αλλα με το μυαλο του. πχ οτι δεν τον θελεις.
    αλλα προς το παρον μιλαμε για ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, εξοδους, παρεες. φυσικα και δεν θα λες στον καθενα τι σου συμβαινει..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν υπαρχει λογος να λες σε οποιον γνωριζεις το σεξουαλικο προβλημα.
    απο οσους γνωρισεις με εναν η με πολυ λιγους θα φτασεις στο σεξ.
    δεν θα δινεις αναφορα, ωστε να φοβασαι οτι θα διαδοθει...
    ΑΝ καποια γνωριμια προχωρησει τοσο πολυ, ΑΝ αποκτησετε τοση οικειοτητα, ΑΝ φτασετε στο σεξ, ΑΝ υπαρχει ακομα προβλημα,ΤΟΤΕ στον συγκεκριμενο μπορεις να το πεις ωστε να μην βαλει αλλα με το μυαλο του. πχ οτι δεν τον θελεις.
    αλλα προς το παρον μιλαμε για ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, εξοδους, παρεες. φυσικα και δεν θα λες στον καθενα τι σου συμβαινει..
    Καλημερα.εννοειται δεν μιλαω για απλες γνωριμιες.δεν λεω στον καθενα φυσικα το προβλημα μου.αλλα πχ τωρα με τον παντρεμενο που προχωρουσαμε λιγο αν του ελεγα το θεμα μου και τωρα σταματουσαμε μετα φοβομουν μηπως το ελεγε δεξια και αριστερα.

Senior Member
    Καλημερα.εννοειται δεν μιλαω για απλες γνωριμιες.δεν λεω στον καθενα φυσικα το προβλημα μου.αλλα πχ τωρα με τον παντρεμενο που προχωρουσαμε λιγο αν του ελεγα το θεμα μου και τωρα σταματουσαμε μετα φοβομουν μηπως το ελεγε δεξια και αριστερα.
    δεν αρνουμαι οτι θα ηταν αβολο, αλλα εκεινος γελοιοποιειται αν καθεται να λεει δεξια κια ριστερα οτι κερατωνει την γυναικα του και λεει και λεπτομερειες απο τις φασεις...

Senior Member
    Το πρόβλημά σου, τόσες μέρες που έχεις ανοίξει αυτό το θέμα, μπορούσες να το είχες λύσει και να ήταν παρελθόν. Δεν θέλεις όμως. Δικαιολογίες θα βρείς πολλές, είμαι σίγουρος, έχεις πείρα δεκαετιών . Οπότε μετά από αρκετά χρόνια και πολλά θέματα , το ίδιο θα συζητάς εδώ. Σου αρέσει, δεν θες να αλλάξεις κάτι . Αν ήθελες θα το έκανες.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν αρνουμαι οτι θα ηταν αβολο, αλλα εκεινος γελοιοποιειται αν καθεται να λεει δεξια κια ριστερα οτι κερατωνει την γυναικα του και λεει και λεπτομερειες απο τις φασεις...
    Στον παντρεμενο δεν είχα πει τιποτα ξεκαθαρα εκτός κι αν είχε καταλάβει. Αλλά δεν είχαμε και κοινούς γνωστούς οπότε ήταν πιο εύκολο να βγω μαζί του.
    Σήμερα πχ μου προτεινε ο γείτονας στη δουλεια να πάμε βόλτα αρχικά είπε με ποδηλατο μετά περιπατο για πλακα και μετά βόλτα με το αυτοκίνητο σε ενα μερος εδώ με δροσιά.έριχνε άδεια για να πιάσει γεματα μήπως δεχτώ κάτι. Αυτός βέβαια δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και παλιά που μου είχε πει δεν δεχτηκα.αλλά για να ξεχάσω τον άλλον θα πήγαινα. Το θέμα όμως είναι ότι όλοι είναι κοινό γνωστοι και στην δουλειά ο γιος του αφεντικου είναι φίλος μαζί του.όλοι στη δουλεια ξέρουν ότι έχω σοβαρή σχεση λογικά αν δεν το ξέρει θα το μάθει κι αυτός. Οπότε ακυρώνεται και αυτή η γνωριμία.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Το πρόβλημά σου, τόσες μέρες που έχεις ανοίξει αυτό το θέμα, μπορούσες να το είχες λύσει και να ήταν παρελθόν. Δεν θέλεις όμως. Δικαιολογίες θα βρείς πολλές, είμαι σίγουρος, έχεις πείρα δεκαετιών . Οπότε μετά από αρκετά χρόνια και πολλά θέματα , το ίδιο θα συζητάς εδώ. Σου αρέσει, δεν θες να αλλάξεις κάτι . Αν ήθελες θα το έκανες.
    Αν δεν ξερεις από δυσκολίες, ανασφαλειες,καταθλιψη,φοβί ες καλύτερα να μη περνεις θεση.
    Ναι έχεις δίκιο μπορεί μετά από χρόνια να συζηταω το ίδιο αλλα δεν είναι κάτι που το κάνω γιατί μου αρέσει. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το αλλαξω.δεν έχω την δύναμη να το αλλαξω.
    Άμα ήταν όλοι να μπορούσαμε να ξεπερασουμε τις φοβίες μας και τις ψυχικες μας διαταραχες τόσο ευκολα δεν θα υπήρχε και κανενας ψυχολογος-ψυχιατρος.

kopela93
    Guest
    Αποστολία μια απόφαση είναι όλα. Εγώ σε νιώθω και ξέρω ότι βάζω τον εαυτό μου σε δύσκολες καταστάσεις πολλές φορές γιατί κολλάω και τα εύκολα τα κάνω δύσκολα. Υπάρχουν απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα αν το θέλεις. Μπορείς να το ξεπεράσεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Απλά πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα σού γίνει το κλικ. Μια μέρα θα έρθει και θα τα ξεπεράσεις όλα.

Senior Member
    Άμα ήταν όλοι να μπορούσαμε να ξεπερασουμε τις φοβίες μας και τις ψυχικες μας διαταραχες τόσο ευκολα δεν θα υπήρχε και κανενας ψυχολογος-ψυχιατρος.
    Δεν νομίζω ότι τεκμηριώνεται με αναμφισβήτητο τρόπο , ότι η παρθενιά είναι ασθένεια και ο ψυχίατρος είναι ο ενδεδειγμένος ιατρός για να τη ... θεραπεύσει .

Δεν νομίζω ότι τεκμηριώνεται με αναμφισβήτητο τρόπο , ότι η παρθενιά είναι ασθένεια και ο ψυχίατρος είναι ο ενδεδειγμένος ιατρός για να τη ... θεραπεύσει .
    Η παρθενια η ή μη παρθενια είναι αδιαμφισβητητο δικαίωμα του καθενος.εσύ αν εντοπισες σε όλο το θέμα μου ότι το μόνο πρόβλημα είναι η παρθενια τότε κάτι δεν έχεις διαβάσει και κατανοησει σωστά.

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Αποστολία μια απόφαση είναι όλα. Εγώ σε νιώθω και ξέρω ότι βάζω τον εαυτό μου σε δύσκολες καταστάσεις πολλές φορές γιατί κολλάω και τα εύκολα τα κάνω δύσκολα. Υπάρχουν απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα αν το θέλεις. Μπορείς να το ξεπεράσεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Απλά πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα σού γίνει το κλικ. Μια μέρα θα έρθει και θα τα ξεπεράσεις όλα.
    Μακάρι kopela μου δεν είναι όλα τόσο εύκολα για όλους. Για κάποιους θέλει μεγάλη προσπαθεια κάτι που για άλλους είναι απλό.

Senior Member
    Η παρθενια η ή μη παρθενια είναι αδιαμφισβητητο δικαίωμα του καθενος.εσύ αν εντοπισες σε όλο το θέμα μου ότι το μόνο πρόβλημα είναι η παρθενια τότε κάτι δεν έχεις διαβάσει και κατανοησει σωστά.
    Οι κακές επιλογές ανδρών , η δυσκολία ανεύρεσης ανδρών , η ατολμία , οι δισταγμοί για σεξουαλική ολοκλήρωση , δεν είναι ψυχικά νοσήματα .
    Αν διαφωνεί κάποιος ή έχει τεκμήρια, ας μας αποδείξει ότι δεν είναι έτσι .
    Το "επιχείρημά" σου ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ... δεν θα υπήρχαν ψυχίατροι , δεν στέκει και είναι παράλογο . 100% .

Οι κακές επιλογές ανδρών , η δυσκολία ανεύρεσης ανδρών , η ατολμία , οι δισταγμοί για σεξουαλική ολοκλήρωση , δεν είναι ψυχικά νοσήματα .
    Αν διαφωνεί κάποιος ή έχει τεκμήρια, ας μας αποδείξει ότι δεν είναι έτσι .
    Το "επιχείρημά" σου ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ... δεν θα υπήρχαν ψυχίατροι , δεν στέκει και είναι παράλογο . 100% .
    Λες να μην υπάρχει εξήγηση γιατί κάποιες φορές ερωτευομαστε ανθρώπους που μας φερονται άσχημα η μας μειώνουν?Μήπως ευθύνεται το ότι απο μικρή ηλικία κάποιοι έχουν σχηματισει χαμηλή εικονα για τον εαυτό τους και μπορεί να αναζητουν η να ελκουν ένα συντροφο ο οποίος θα ταιριαζε στην χαμηλή τους αυτοεικονα?όλα αυτά δεν λέγονται ατολμια και δυσκολία ανευρεσης ανδρων.είναι ψυχολογικα προβλήματα και θέλουν δουλειά για να ξεπεραστουν.όπως επίσης και ο φόβος διεισδυσης.είναι όπως εκατομμυρια άλλοι φόβοι που έχουμε απλώς είναι πολυ πιο σπάνιος.
    Δεν είπα απαραιτητα ψυχίατρο. Είπα ψυχίατρο-ψυχολογο.
    Από ότι κατάλαβα είσαι εδώ μέσα για να λες θεωρίες.και να αμφισβητεις ότι αντιτιθεται με τα πιστεύω σου.οκ το σεβομαι.

...............

..............

Senior Member
    Λες να μην υπάρχει εξήγηση γιατί κάποιες φορές ερωτευομαστε ανθρώπους που μας φερονται άσχημα η μας μειώνουν?Μήπως ευθύνεται το ότι απο μικρή ηλικία κάποιοι έχουν σχηματισει χαμηλή εικονα για τον εαυτό τους και μπορεί να αναζητουν η να ελκουν ένα συντροφο ο οποίος θα ταιριαζε στην χαμηλή τους αυτοεικονα?όλα αυτά δεν λέγονται ατολμια και δυσκολία ανευρεσης ανδρων.είναι ψυχολογικα προβλήματα και θέλουν δουλειά για να ξεπεραστουν.όπως επίσης και ο φόβος διεισδυσης.είναι όπως εκατομμυρια άλλοι φόβοι που έχουμε απλώς είναι πολυ πιο σπάνιος.
    Δεν είπα απαραιτητα ψυχίατρο. Είπα ψυχίατρο-ψυχολογο.
    Από ότι κατάλαβα είσαι εδώ μέσα για να λες θεωρίες.και να αμφισβητεις ότι αντιτιθεται με τα πιστεύω σου.οκ το σεβομαι.
    Στη ζωή κανείς δεν έχει δικαιωματικά αυτό που του αξίζει και ταιριάζει με το επίπεδό του , όπως λες. De Jure δηλαδή. Δεν υπάρχει σύστημα αξιολόγησης. Κύριε Al Bundy ,εμφανισιακά είστε 7/10, οικονομικά 6/10 , από ευφυία είστε 9/10 , σας αξίζει μία γυναίκα με μέσο όρο 7.4/10 . Χαλαρά μπορεί ο οποιοσδήποτε Al Bundy , να μην έχει όχι 7.4/10 , αλλά ούτε 1/10 . Γιατί δεν παίρνει αυτό που αξίζει de jure. Πρέπει να κουνηθεί . Και πάλι κι αυτό δεν αρκεί . Πρέπει και οι κινήσεις να είναι πετυχημένες. Αν πετύχουν και πάλι ανάλογα. Μπορεί να έχει κάτι πολύ κάτω από το 7.4 που λένε οι ... αναλυτές ότι του αξίζει . Αντίστοιχα , άλλος , που κινήθηκε πιο νωρίς , κινήθηκε σε καλύτερο χώρο , ήταν πιο θρασσύς, ήταν πιο άτιμος, ήταν πιο τυχερός ή και όλα μαζί ,μπορεί να είναι 3/10 και να έχει μια γυναίκα 9/10 . Δεν του Άξιζε ; Ίσως να μην του άξιζε, αλλά ποιός νοιάζεται ; Αυτός την έχει. Άλλοι που είναι καλοί σε πολλά , δεν έχουν τίποτε. Κανείς δεν έχει αυτό που του αξίζει . Ειδικά αν περιμένει το μάνα εξ ουρανού. Έχει μόνο αυτό που μπορεί να αρπάξει .