Απελπισία.... - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 60 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 900
    Honorata
    Guest
    Προφανώς όχι να είναι καποια παρθένα με τη βούλα γιατι αυτά τελείωσαν πλέον
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αναφέρεσαι στα ματωμένα σεντόνια που κρεμάγαν σε κάτι βλαχοχώρια ;
    Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εσύ αν ειχες μια σχέση που σου εξασφαλιζε μόνο την ασφάλεια. Σε έκανε να μη νοιώθεις μόνη και από την άλλη δεν σε ενοχλούσε πουθενά γιατι να χωριζες?εγώ πχ λειτουργω σαν ελευθερη.ότι και να δει ότι και να κάνω δεν το καταλαβαινει η δεν τον νοιαζει.και για καφέ δημόσια αν μου λεγε ο παντρεμενος μπορούσα να πάω.Ότι δικαιολογία και να του έλεγα θα την πίστευε και επιπλεον σου λέω δεν με ενοχλεί πουθενά.

Οσο για την συγκατοικηση η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κάθε μέρα μαζί του λόγω μεγάλης αποστασης από την δική μου δουλεια.δεν φοβάμαι να μείνω μόνη. Ναι ίσως τις υποχρεωσεις ενος σπιτιού να μην τις ξέρω και να μην μπορώ να ανταπεξελθω μόνη γιατί περνω ένα μισθό ημιαπασχολησης που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τα βγαζεις όλα πέρα ετσι.εκεί ίσως δυσκολευτω στο οικονομικο.στα αλλά δεν έχω ανάγκη να μείνω με τους γονείς μου.
    Αισθάνομαι ασφαλής μόνη μου, δεν θέλω να είμαι με κάποιον χωρίς σχέση ερωτική, και το τονίζω το ερωτική, όχι μόνο σεξουαλική, για να λέω ότι είμαι με κάποιον. Κάποιον να συζητάω, να με νοιάζεται, να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, ακόμα και να συζώ παλιότερα, έχω τους φίλους μου. Να λέω σχέση κάποιον που δεν είναι στα αλήθεια σχέση, τι να το κάνω;

Εγώ στο είχα αναλύσει και παλιότερα το γιατί θα σε βοηθούσε να μείνεις μόνη, αρκεί να ήσουν πρόθυμη και να το "εκμεταλλευτείς" για να αλλάξεις κι άλλους τομείς της ζωής σου. Κοινωνικότητα γενικότερα και όχι μόνο με στόχο ερωτικές γνωριμίες. Να δεις καλύτερα τις δυνατότητές σου, τα όριά σου, τον εαυτό σου. Θα έρθουν κι αυτές οι ερωτικές γνωριμίες αυθόρμητα. Γενικά να σταθείς στα πόδια σου και να βασιστείς στον εαυτό σου. Να τον αγαπήσεις. Αλλά εσύ παντού προσκόμματα βρίσκεις. ΑΚόμα και για τη δουλειά παλιότερα είχες πει ότι δεν θες να αλλάξεις. Μία δουλειά που στα 34 δεν σου φτάνει για να ζήσεις χωρίς βοήθεια.

Senior Member
    Όταν θα μπω σε μια σχέση πρέπει να κάνω σεξ.αυτό το πρέπει φοβάμαι ενώ με τον φίλο μου λέω οκ αν βγει και με τον παντρεμενο τι ίδιο σκεφτηκα θα βγαινουμε κι αν μου βγει. Αν όμως πάω για αποκλειστική σχέση εκεί λειτουργεί το πρεπει.
    Όταν γνωρίσεις κάποιον και σε συναρπάσει και γουστάρει κι αυτός και υπάρχει χημεία ερωτική, θα γίνει με διείσδυση εκεί που δεν το περιμένεις. Εσύ σώνει και καλά κολλάς ότι δε θα γίνει ποτέ. Και δεν πρέπει τίποτα. Όταν σου βγει θα το κάνεις, όχι επειδή πρέπει.

Senior Member
    Άμα είσαι άσχημη και έχεις όλα τα στραβά γιατί επιδίωκε ο κόσμος να πάτε για καφέ και να γνωριστείτε καλύτερα; Ο τρόπος σκέψης σου είναι προβληματικός κι αν θες μία γνώμη, ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος προέρχεται από τα παιδικά σου χρόνια. Θες δουλειά με ψυχολόγο, από αυτούς που σου προτείνουν να κάνεις πράγματα όμως και που είσαι έτοιμη να τους ακούσεις. Όχι από αυτούς που λέτε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια κι απλώς ακούει και δεν πηγαίνει πουθενά το θέμα.
    Επίσης το να ζεις ακόμα με το άτομο (πατέρας) που σου προκάλεσε ηθελημένα ή άθελά του ένα σωρό τραύματα, κάτι λέει για εσένα και δεν σε βοηθάει και είναι μέρος του προβλήματος.

Πιάστο από κάπου να ξεκολλήσει το μυαλό σου. Από το οτιδήποτε σου έχει προταθεί εδώ. Κάτι πρακτικό όμως, όχι θεωρίες.

Honorata
    Guest
    Συμφωνώ με τη Σόνια που σου λέει ότι καλό είναι να χωρίσεις τη σχέση σου.

Εξάλλου αν θέλετε μπορείτε να υπάρχετε ο ένας στη ζωή του αλλού ως φίλοι . Πέρα από τη συνήθεια που σας δένει δεν υπάρχει κάτι αλλο μεταξύ σας. Και αυτός έχει συμβιβαστεί και είναι χλιαρός όσο και εσύ.

Δεν είναι αυτός μόνο ο λόγος που πρέπει να χωρίσεις. Ο λόγος είναι ότι όσο μένεις σε αυτή τη σχέση που δεν σε καλύπτει αλλα δεν σε αφήνει και ξεκρεμαστη, βολεύεσαι! Και έτσι δεν ωριμάζεις, δεν εξελίσσεσαι ως άνθρωπος και ως γυναίκα, μέσα από τις εμπειρίες πλάθεται ένας ανθρώπος και μαθαίνει ποιος είναι, τι θέλει και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Διατηρώντας μια χλιαρή κατάσταση ως μόνιμη εφυσηχαζεσαι και ζεις περιοριστικά. Αν όμως χωρίσεις θα αναγκαστείς να "πιέσεις" τον εαυτό σου να ζήσει, να βγει έξω, να δει τι παίζει στη ζωή, να αρχίσει να διεκδικει και να φτάσεις να βρεις αυτό που θες όπως το θες. Αλλά το κυριότερο να εξελιχθείς ως άνθρωπος μέσα από εμπειριες που δεν ζεις.

Και μη ξεχνάς ότι ευάλωτοι και ευαίσθητοι είμαστε τη πρώτη φορά που θα γίνει το κακό. Τις επόμενες φορές είμαστε πιο σοφοι και πιο σκληροί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Μη βλέπεις τον εαυτό σου σαν ανήμπορο και αδύναμο, ούτε σαν βάζο που εάν το μετακινήσουν θα σπάσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Όχι αναφέρομαι σε κάτι άντρες που στους φίλους τους το παίζουν γαμιαδες, που βγαίνουν με γκόμενες μόνο για να πηδήξουν αλλά αυτές δεν θέλουν και τις κράζουν ως μυξοπαρθενες και ανεραστες γιατι τους αφήνουν σε στέρηση και δεν τους κάνουν τα χατίρια. Αλλά οι ίδιοι άντρες θέλουν να παντρευτούν μια γυναικα εμπιστη και σεμνή για να κάνουν παιδιά μαζί της. Γιατί ως γνωστόν ο άντρας που πηδαει αβέρτα είναι μάγκας οι γυναίκες που πηδιουνται αβέρτα είναι πουτανες. Και υπάρχουν εκεί έξω χίλιοι πατεράδες που μαθαίνουν στους γιους τους να είναι γαμιαδες αλλα να πάρουν κορίτσι από "σπίτι"
    Αναφέρεσαι σε λεμούριους, που δεν έχουν τελειώσει ούτε γυμνάσιο και κυκλοφορούν με κάτι καγκουρομηχανές , τατουάζ κτλ .
    Πολλές ηλίθιες μπλέκουν με τέτοιους και ονειρεύονται να τους κάνουν καλά παιδιά. Σε κάποιες περιπτώσεις, γίνονται ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου.
    Προσδοκίες εκτός πραγματικότητας.

Η θεματοθέτρια , πρέπει να βρει κάποιον άνδρα που να μην είναι προβληματικός και να μην είναι προβληματική ούτε η ... στύση του και απλά να της αλλάξει τα φώτα.
    Θα τα ξεχάσει όλα αυτά που λέει τώρα. Που είναι παπαριές εδώ που τα λέμε. Δεν θέλει άλλη ανάλυση .

Senior Member
    Λοιπόν Αποστολία, βλέπω ότι έγραψες ότι έχεις σκέψεις σεξουαλικές και ότι έχεις κάνει προκαταρκτικά και σου άρεσαν. Από αυτά που ξέρω, σε κόβω όχι για πλήρως ασέξουαλ, αλλά για grey sexual, ή grey asexual. Ψάξε να δεις τι είναι στο ίντερνετ, πάντως γενικά αυτά τα άτομα θέλουν να κάνουν σεξ κάποιες φορές, αλλά χρειάζονται πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για να διεγερθούν. Εγώ, ας πούμε, δεν έχω φτιαχτεί ποτέ με φαντασίωση ή τσόντα που έχει διείσδυση μέσα, άρα μάλλον δεν θα κάνω ποτέ κάτι τέτοιο, δεν μου αρέσει καθόλου. Κατά καιρούς βλέπω γυναίκες που με "φτιάχνουν", ή τσόντες με γυναίκες που μου αρέσουν να γδύνονται, έχω στύση, αλλά δε μου αρέσει καθόλου να σκέφτομαι ή να βλέπω διείσδυση. Ούτως ή άλλως είμαι μοναχικός, δεν με πειράζει που δεν έχω σχέση όσο έχω φίλους να βγαίνω, οπότε δεν είμαστε ίδια περίπτωση, αλλά θεωρώ ότι εσύ μπορείς να κάνεις και σεξ στις κατάλληλες συνθήκες και με τον κατάλληλο άντρα, ενώ εγώ μάλλον όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Λοιπόν Αποστολία, βλέπω ότι έγραψες ότι έχεις σκέψεις σεξουαλικές και ότι έχεις κάνει προκαταρκτικά και σου άρεσαν. Από αυτά που ξέρω, σε κόβω όχι για πλήρως ασέξουαλ, αλλά για grey sexual, ή grey asexual. Ψάξε να δεις τι είναι στο ίντερνετ, πάντως γενικά αυτά τα άτομα θέλουν να κάνουν σεξ κάποιες φορές, αλλά χρειάζονται πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για να διεγερθούν. Εγώ, ας πούμε, δεν έχω φτιαχτεί ποτέ με φαντασίωση ή τσόντα που έχει διείσδυση μέσα, άρα μάλλον δεν θα κάνω ποτέ κάτι τέτοιο, δεν μου αρέσει καθόλου. Κατά καιρούς βλέπω γυναίκες που με "φτιάχνουν", ή τσόντες με γυναίκες που μου αρέσουν να γδύνονται, έχω στύση, αλλά δε μου αρέσει καθόλου να σκέφτομαι ή να βλέπω διείσδυση. Ούτως ή άλλως είμαι μοναχικός, δεν με πειράζει που δεν έχω σχέση όσο έχω φίλους να βγαίνω, οπότε δεν είμαστε ίδια περίπτωση, αλλά θεωρώ ότι εσύ μπορείς να κάνεις και σεξ στις κατάλληλες συνθήκες και με τον κατάλληλο άντρα, ενώ εγώ μάλλον όχι.
    Αρχηγέ , σεξ κανονικά έχεις κάνει ποτέ ; Με κάποια να γουστάρεις ; ή μόνο διαβάζεις στο ίντερνετ για gray sexual , black and white asexual , falcon nerds , eagle virgins κτλ ;
    Έχει κάψει κόσμο τοι ίντερνετ με τις παπαριές που γράφουν διάφορες εναλλακτικές γεροντοκόρες που έχουν κάψει φλάτζα από την πείνα , την κάνναβη και όχι μόνο.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    πρεπει να υπαρχουν πολλες ερμηνειες
    γιατι δεν δοκιμαζεις σε site γνωριμιων?

αφου εχεις κανει προκατακτικα,πως και πανω στην φουντωσει δεν το προχωρησες,λιγο το ενα λιγο το αλλο σε παρασερνει το παθος
    Δεν ξέρω γιατί δεν προχωραω.μάλλον γιατί ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορια ασεξουαλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αρχηγέ , σεξ κανονικά έχεις κάνει ποτέ ; Με κάποια να γουστάρεις ; ή μόνο διαβάζεις στο ίντερνετ για gray sexual , black and white asexual , falcon nerds , eagle virgins κτλ ;
    Έχει κάψει κόσμο τοι ίντερνετ με τις παπαριές που γράφουν διάφορες εναλλακτικές γεροντοκόρες που έχουν κάψει φλάτζα από την πείνα , την κάνναβη και όχι μόνο.
    Έχω πάει και σε στριπτιζάδικο παλιά και σε οίκο ανοχής και, αν και μου άρεσαν οι κοπέλες, δεν μου ήρθε καμία όρεξη για διείσδυση. Εντάξει, όντως διάφορες εναλλακτικές καμένες γυναίκες ανακαλύπτουν 500 φύλα, περίεργες σεξουαλικότητες που δεν υπάρχουν, σεκλετίζονται με gothic horror και λένε ότι "πολεμάνε τον καθωσπρεπισμό, τον συντηρητισμό και... το σύστημα", και συνήθως είναι εξαρτημένες από τσιγάρα, ποτά ή ναρκωτικά, αλλά τι σχέση έχει αυτό με εμένα? Εγώ αντικειμενικά είμαι αδιάφορος στο θέμα του σεξ, δε μου βγαίνει και, πλέον, δεν έχω και πρόβλημα που δεν κάνω. Επίσης, τον τελευταίο καιρό έχω βγει κάποιες φορές με μια αντικειμενικά πολύ όμορφη φίλη που γνώρισα μέσω μιας άλλης φίλης, και πάλι δεν μου κάνει το (σεξουαλικό) κλικ. Αν δε μου βγαίνει με αυτήν, με ποια θα μου βγει? Με τη Μις Κόσμος? Και αν, ας πούμε, θα μου έβγαινε με τη Μις Κόσμος, αντικειμενικά, έχω ελπίδες να τη γνωρίσω και να κάνω κάτι μαζί της? Υπάρχει βέβαια μία γνωστή που μου έκανε κάπως "κλικ", της είχα κολλήσει παλιότερα θέλοντας να δω αν μπορεί να μου βγει κάτι με αυτήν, αλλά με απέφευγε, οπότε δε συζητάμε για ρεαλιστικές πιθανότητες να κάνω κάποτε σεξ, και το θέμα είναι ότι δε με νοιάζει πλέον.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αισθάνομαι ασφαλής μόνη μου, δεν θέλω να είμαι με κάποιον χωρίς σχέση ερωτική, και το τονίζω το ερωτική, όχι μόνο σεξουαλική, για να λέω ότι είμαι με κάποιον. Κάποιον να συζητάω, να με νοιάζεται, να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, ακόμα και να συζώ παλιότερα, έχω τους φίλους μου. Να λέω σχέση κάποιον που δεν είναι στα αλήθεια σχέση, τι να το κάνω;

Εγώ στο είχα αναλύσει και παλιότερα το γιατί θα σε βοηθούσε να μείνεις μόνη, αρκεί να ήσουν πρόθυμη και να το "εκμεταλλευτείς" για να αλλάξεις κι άλλους τομείς της ζωής σου. Κοινωνικότητα γενικότερα και όχι μόνο με στόχο ερωτικές γνωριμίες. Να δεις καλύτερα τις δυνατότητές σου, τα όριά σου, τον εαυτό σου. Θα έρθουν κι αυτές οι ερωτικές γνωριμίες αυθόρμητα. Γενικά να σταθείς στα πόδια σου και να βασιστείς στον εαυτό σου. Να τον αγαπήσεις. Αλλά εσύ παντού προσκόμματα βρίσκεις. ΑΚόμα και για τη δουλειά παλιότερα είχες πει ότι δεν θες να αλλάξεις. Μία δουλειά που στα 34 δεν σου φτάνει για να ζήσεις χωρίς βοήθεια.
    Καταλαβαινω πως αυτό είναι το σωστό. Κάθε ενηλικας πρέπει να μπορει να σταθεί μόνος του στα πόδια του και συμφωνω.Δεν ξέρω αν βρίσκω δικαιολογιες για να μη τα κανω όλα αυτά η αν όντως δεν μπορώ να τα κανω
    Ναι σε θέματα δουλειάς δεν έχω ψαξει σχεδόν ποτέ να βρω αλλού. Γιατί φοβάμαι τις αλλαγες τις συνθήκες στην εργασία γιατί είμαι 12 χρόνια εκεί και μου φαίνεται εύκολη η δουλειά. Τώρα αν τα πιασω από την αρχή πρεπει να τρεξω πολύ.να αγχωθω.και επειδή έχω περάσει από το στάδιο του τρελου άγχους δεν θέλω να το κανω αυτό στον εαυτο μου.από την άλλη όταν μένω μόνη σπίτι χωρίς τον φίλο μου και χωρίς τους γονείς μου γίνομαι χειρότερα.θέλω πάντα άνθρωπους γύρω μου για να μη σκεφτομαι.πχ το σαββατοκύριακο που μας περασε ήμουν μόνη. Ε το σαββατοκύριακο έγινα πολύ χάλια για αυτό ανεβασα το θέμα αυτό για να μιλήσω με κάποιον.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Όταν γνωρίσεις κάποιον και σε συναρπάσει και γουστάρει κι αυτός και υπάρχει χημεία ερωτική, θα γίνει με διείσδυση εκεί που δεν το περιμένεις. Εσύ σώνει και καλά κολλάς ότι δε θα γίνει ποτέ. Και δεν πρέπει τίποτα. Όταν σου βγει θα το κάνεις, όχι επειδή πρέπει.
    Μα υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι ασεξουαλ.δεν μπορω να είμαι σιγουρη ότι όταν θα βρω κάποιον θα κάνω σεξ για αυτό κόλλαω.
    Επίσης πιστευω ότι όλοι αυτοί που μου λένε για καφέ είναι απελπισμενοι για αυτό δεν τους ενδιαφέρει πως είμαι.

Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Συμφωνώ με τη Σόνια που σου λέει ότι καλό είναι να χωρίσεις τη σχέση σου.

Εξάλλου αν θέλετε μπορείτε να υπάρχετε ο ένας στη ζωή του αλλού ως φίλοι . Πέρα από τη συνήθεια που σας δένει δεν υπάρχει κάτι αλλο μεταξύ σας. Και αυτός έχει συμβιβαστεί και είναι χλιαρός όσο και εσύ.

Δεν είναι αυτός μόνο ο λόγος που πρέπει να χωρίσεις. Ο λόγος είναι ότι όσο μένεις σε αυτή τη σχέση που δεν σε καλύπτει αλλα δεν σε αφήνει και ξεκρεμαστη, βολεύεσαι! Και έτσι δεν ωριμάζεις, δεν εξελίσσεσαι ως άνθρωπος και ως γυναίκα, μέσα από τις εμπειρίες πλάθεται ένας ανθρώπος και μαθαίνει ποιος είναι, τι θέλει και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Διατηρώντας μια χλιαρή κατάσταση ως μόνιμη εφυσηχαζεσαι και ζεις περιοριστικά. Αν όμως χωρίσεις θα αναγκαστείς να "πιέσεις" τον εαυτό σου να ζήσει, να βγει έξω, να δει τι παίζει στη ζωή, να αρχίσει να διεκδικει και να φτάσεις να βρεις αυτό που θες όπως το θες. Αλλά το κυριότερο να εξελιχθείς ως άνθρωπος μέσα από εμπειριες που δεν ζεις.

Και μη ξεχνάς ότι ευάλωτοι και ευαίσθητοι είμαστε τη πρώτη φορά που θα γίνει το κακό. Τις επόμενες φορές είμαστε πιο σοφοι και πιο σκληροί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Μη βλέπεις τον εαυτό σου σαν ανήμπορο και αδύναμο, ούτε σαν βάζο που εάν το μετακινήσουν θα σπάσει
    Μα γιατί να χωρίσω όταν ο άλλος δεν με ενοχλει πουθενά και με αφήνει να λειτουργω σας ελεύθερη? Επίσης όταν τον χρειαστω κάτι θα είναι εκεί και θα με ακούσει. Είναι σημαντικό αυτό. Είτε φιλικό το πεις είτε ερωτικό είναι σημαντικό να έχεις κάποιον να σε πάρει αγκαλιά και να σου πει όλα θα πάνε καλά.

Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Αυτό φοβάμαι και εγώ ότι ανήκω σε κάποια ιδιαίτερη κατηγορία ασεξουαλ επομένως κανονική σχέση δεν μπορώ να κάνω.
    Εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση?

Banned
    Αυτό φοβάμαι και εγώ ότι ανήκω σε κάποια ιδιαίτερη κατηγορία ασεξουαλ επομένως κανονική σχέση δεν μπορώ να κάνω.
    Εσύ δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση?
    τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ασέξουαλ? τα κυριότερα σημεία που σε κάνουν να το πιστεύεις αυτό!

Page 19 of 60 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast