Results 406 to 420 of 900
Thread: Απελπισία....
-
10-07-2022, 01:15 #406
- 10-07-2022, 01:33 #407
Και όμως και η παρθενες πηγαίνουν σε αμαξια με παντρεμενους.Από πίσω δεν είπα ότι ήθελα να με πάρει. Αυτός είπα ηθελε.στη σκεψη πάντα όλα τα θέλω όμως.
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Όταν αρχιζει η σεξουαλικη πραξη όμως εκεί φαίνεται η απειρια μου και η φοβια μου.
Όχι αγαπη μου .μακαρι να τρολαρα.αλλά είναι όλες μου οι λέξεις μια προς μια αλήθεια δυστυχώς.
10-07-2022, 01:36 #408
10-07-2022, 01:47 #409
10-07-2022, 07:55 #410kopela93GuestΤο θέμα είναι ότι ο τύπος έχει χαμηλές απαιτήσεις και προσδοκίες και αυτό το κάνει ακόμη πιο περίεργο και βασανίζεσαι και εσύ. Κανονικά, ένας άνθρωπος που έχει ανάγκη από σεξ, δε θα κάτσει να το λιβανίζει κάναν αιώνα. Με το να λέει "εγώ μόνο να σε γλείψω θέλω" και ψέματα είναι και δείχνει ότι δεν έχει άλλες επιλογές στη φάση που είναι. Δεν του δίνεις αυτό που θες κι αυτός περιμένει. Από την άλλη, εσύ είσαι σε φάση 'α ας ασχοληθώ και με αυτόν για να τρέχει κάτι στη ζωή μου και να αποφύγω τις φοβίες μου"
Δε θα αποφύγεις τις φοβίες σου. Κανείς δεν τις αποφεύγει. Μας κυνηγάνε οι φόβοι μας. Όλους εμάς. Θα φύγουν από πάνω μας μόνο αν ρισκάρουμε..
Πχ. Εμένα με φοβίζει η σχέση/δέσμευση/απόρριψη/απογοήτευση
Εσένα σε φοβίζει το πέος. Νομίζεις ότι θα το ξεπεράσουμε αν καθόμαστε έτσι απλά και περιμένουμε να μάς περάσει; Δεν πρόκειται
Έχεις ακυρώσει κάθε πιθανή ευκαιρία διείσδυσης. Ερωτικό βοήθημα δε θες. Δάχτυλο δε θες. Το πέος το φοβάσαι ακόμη και τα πιο μικρά. Ε δε βγαίνει σε μίνι. Δηλαδή από τη στιγμή που δε θες βοήθημα (που βγαίνει σε πολλά μεγέθη και σχήματα ) και δε θες δάχτυλο που είναι πολύ πιο λεπτό από ένα πέος, ε τότε δεν πρόκειται να το ξεπεράσεις. Μη σπαταλάς άλλο το χρόνο σου. Το σεξ είναι ευχαρίστηση. Κάνε κάτι να χαλαρώσεις και να δεχθείς το πέος. (Πώς τα λέω έτσι)
Αυτή είναι η λύση σου. Αν δε θες αυτό, πήγαινε αγόρασε ένα βοήθημα που θα είναι στα μέτρα σου. Τι επιλέγεις; micropenis δεν έχουμε. Κι αυτό μεγάλο θα σου φανεί.
Πρέπει να το ξεπεράσεις με το να το ζήσεις. Κάντο και έλα να μας πεις πώς σου φάνηκε. Θα το κάνεις και θα πεις οκ πόνεσα λίγο αλλά δεν ήταν κάτι φοβερό. Έλα μωρέ! Δεν είναι και θάνατος η πρώτη φορά. Μια πολύ μικρή ενόχληση θα νιώσεις. Στην τελική, έχεις βιώσει μεγαλύτερους και δυνατότερους πόνους. Γυναίκα είσαι. Τα περνάμε εμείς αυτά. Το πέος δεν είναι τίποτα ακόμα και στενή να είσαι. Πονάει πολύ μόνο κάποια που έχει σοβαρό θέμα υγείας να παίζει εκεί κάτω πχ ξηρότητα κόλπου, ξέρω γω κάποια φλεγμονή κάποια ενδομητριωση
Εσύ μια χαρά θα τα πας. Άντε πιέσου και κάντο
10-07-2022, 08:16 #411
10-07-2022, 09:04 #412
10-07-2022, 09:15 #413
Πιστεύω μέχρι στιγμής δεν με βοηθανε και οι επιλογες μου να προσπαθήσω να ξεπεράσω το πρόβλημα μου.αλλά αυτή τη στιγμή ούτε εγω έχω άλλες επιλογες οπότε για αυτό είμαι με αυτούς που είμαι. Τον ενα τον αγαπω επειδη μου είχε σταθεί πολυ στο παρελθον,με τον άλλον είμαι ερωτευμένη κάτι το οποίο δεν μου συμβαίνει και συχνα.
Χάμηλες προσδοκιες ο παντρεμένος δεν έχει. Πιστεύει ότι θα κάνω σεξ.άλλωστε δεν έχει κουραστεί πολύ. Περνάει για δουλειά και λέει ε δεν ρίχνω κανένα μπαλαμουτι και με αυτη να περάσει η ώρα της βαρδιας?δεν ετρεξε για μένα ούτε πρόκειται να θυσιασει ούτε μια ώρα από τον ελευθερο του χρονο.
Και εκεί που λέω σήμερα θα το τελειωσω με αυτον και πηγαινω στον άλλον για παρηγορια εκεί τα βρίσκω ακόμη πιο σκούρα με την συμπεριφορά του.Χθες εγώ ήθελα να του κάνω στοματικο γενικά να κάνουμε αυτές τις βλακιες που κανουμε.Στην αρχή του άρεσε και μετά του επεσε.πάει και αυτό το πουλακι πεταξε.
Και έτσι ξανά γυρνάω στον παντρεμένο που τουλάχιστον έχει καυλες.
Βοήθημα δεν σκεφτηκα να πάρω ποτέ. Δύο άντρες υποτιθετε οτι έχω. Δεν με ερεθιζει το ίδιο ένα βοηθημα το ίδιο ένας άντρας. Τον άντρα τον βλέπω και αναστατωνομαι θέλω να τον βάλω εγώ κάτω. Τα βοηθηματα πιστεύω είναι για αυτές που έχουν κάνει σεξ και θέλουν να ξεκαυλωνουν όταν δεν έχουν αντρα.
Έχω απόδεχτει ότι πλέον ίσως να μην κάνω ποτέ σεξ.αλλά δεν μπορώ να καταδικασω τον εαυτό μου να στερηθεί και τα άλλα που μου αρέσουν πολυ.Όσο το δέχεσαι ο παντρεμενος το κάνω και εγώ. Άλλωστε γιατι να τον χαλάει λίγο φασωμα και λιγο γλυψιμο χωρίς δεσμευσεις?
10-07-2022, 10:22 #414
Αρχίσαμε τώρα και θέματα ηθικής ; Αμαρτίας ; Τι ; Τα αμάξια, είναι για φτωχούς και λεχρίτες ! Οι σένιοι τύποι που συνευρίσκονται με κυριλέ γυναίκες , πάνε σε ξενοδοχεία ή σπίτια.
Μάλιστα όταν έχουν αποφασίσει να χαλάσουν και λίγο χρήμα , πάνε σε ξενοδοχεία που δεν είναι ημιπαραμονής, αλλά κυριλέ. Σε όλες τις πισίνες των 5στερων της αθήνας, εκτός από τουρίστες, καθημερινές, είναι ζευγάρια παντρεμένων ... παράνομα ... ζευγάρια παντρεμένων όταν λέω ... όχι μεταξύ τους ! Ζωάρα .
10-07-2022, 10:39 #415
10-07-2022, 10:44 #416
παντως το θεμα του ξενοδοχειου, δεν ειναι μονο θεμα "κυριλε" για την περιπτωση σου.
ΔΕΝ ειναι δυνατον με τοσα προβληματα πουε χεις, να γινει κατι σε αυτοκινητο, χωρις ανεση χωρου...
απο την αλλη, για εκεινον δειχνει οτι ειναι τσιφουτης και δεν σε υπολογιζει καθολου.
δεν κανει τον κοπο να βρει χρονο για μια εξοδο, παρα περναει μηπως παιξει καμια ξεπετα σε ωρα δουλειας..
εμενα μου δινει την εντυπωση οτι την πεφτει παντου και παιρνει ο,τι κι αν του κατσει.
και το οτι δεν εχετε κανει σεξ ακομη, δεν τον πειραζει, γιατι τρεχει πολλα παραλληλα project. εσυ εισαι ακομα στο ψησιμο, αλλη του καθεται αμεσως, αλλη την γνωριζει τωρα, κλπ κλπ. σε ολες τα ιδια λεει, πιστευω...
10-07-2022, 10:57 #417
Πιστεύω και εγώ ότι ναι θέλω τον χώρο μου.σε ξενοδοχείο όμως ίσως ενοιωθα πιο αβολα.
Σίγουρα δεν με υπολογιζει.αφού του είπα και εγώ εστω μια φορά να πάμε για ένα καφέ ή μια βόλτα και όχι να μου φερεσαι έτσι λες και είμαι τελευταία. Βέβαια πάντα λέει θα πάμε αλλα ποτέ δεν έχει χρόνο διάθεση ελεύθερια δεν ξέρω τι από όλα.
Αυτό του είπα και εγώ που λες ότι αυτή την εντύπωση μου δίνει. Και του λέω σε καθε πόλη που κάνεις περιπολιες εχεις και από μια.και λέει άμα είχα άλλες δεν θα ερχόμουν σε εσένα. Σίγουρα ψαχνεται αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν έχει. Δεν είναι και κανενας ωραιος γκομενος μη νομίζεις. Σε όσες τον εδειξα μου είπαν είναι χειρότερος και από τον φίλο μου που δεν είναι ωραίος. Άμα βάλεις και την χάλια συμπεριφορά του δεν ξέρω πόσες χαζες σαν εμενα θα ετρεχαν απο πίσω του.
Ίσως έχει τα τυχερα του όμως ίσως σε αλλες να φέρεται καλά. Δεν ξέρω. Συμφωνώ πάντως με όσα γράφεις.
10-07-2022, 10:57 #418
10-07-2022, 11:01 #419
10-07-2022, 11:03 #420
Για σεξ σε αμάξι , δεν το συζητάμε καν . Απαράδεκτο . Άπαξ και είσαι ενήλικος για να έχεις αμάξι , είσαι ενήλικος για να πας και σε ξενοδοχείο . Γυφτιές είναι αυτά.
Ειδικά στην αττική που έχει υπερπροσφορά ξενοδοχείων .
Αποστολία ... μου φέρνεις στο νου το γνωστό ανέκδοτο ... με το μήτσο και τη χάϊδω ... που ετοιμάζονταν να κάνουν σεξ πρώτη φορά ...
και η χάϊδω του έλεγε ότι τον έχει μεγάλο ... λέγεται με βλάχικη βουκολική προφορά το ανέκδοτο !!!!!
-Ούλη αυτή μπαίνει μέσα μήτσουμ ;; μι τίπουτα ... δεν χουρά ....
-Θα σ'μπει χάϊδω μ ... μη φουβάς ...
-Μι τιπουτα μητσουμ .... ειν πουλυ μεγαλ ....
-θα βάλου τότε την μισή χάϊδω μ' ....
-Υπόσχεσαι μητσουμ ;;; τη μισή μονο !!!!
-ναι μανάριμ ... τη μισή ... ούτε καν τη μισή ... πιο λίγη ....
Μπαίνει ο μήτσος ... μετά το πρώτο σοκ .... η χάϊδω βογκά ... μούσκεμα .. γουστάρει τρελά ....
-βάλτην ούλη μήτσουμ .... μ' αρές ....-
-ούλη την έχω βαλ χάϊδωμ .... ούλη μέσα είν ....
-αυτή είναι ούλη μήτσο μμ ;;; Θέλου κι αλλ !!!!!!