Απελπισία.... - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 60 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εντάξει σίγουρα θα τα χρησιμοποιουν απλώς εγώ θέλω την αντρικη παρουσία διπλα μου αλλιώς δεν
    μπορείς να κλείσεις τα μάτια και να την ονειρευτείς την παρουσία

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Για σεξ σε αμάξι , δεν το συζητάμε καν . Απαράδεκτο . Άπαξ και είσαι ενήλικος για να έχεις αμάξι , είσαι ενήλικος για να πας και σε ξενοδοχείο . Γυφτιές είναι αυτά.
    Ειδικά στην αττική που έχει υπερπροσφορά ξενοδοχείων .

Αποστολία ... μου φέρνεις στο νου το γνωστό ανέκδοτο ... με το μήτσο και τη χάϊδω ... που ετοιμάζονταν να κάνουν σεξ πρώτη φορά ...
    και η χάϊδω του έλεγε ότι τον έχει μεγάλο ... λέγεται με βλάχικη βουκολική προφορά το ανέκδοτο !!!!!

-Ούλη αυτή μπαίνει μέσα μήτσουμ ;; μι τίπουτα ... δεν χουρά ....
    -Θα σ'μπει χάϊδω μ ... μη φουβάς ...
    -Μι τιπουτα μητσουμ .... ειν πουλυ μεγαλ ....
    -θα βάλου τότε την μισή χάϊδω μ' ....
    -Υπόσχεσαι μητσουμ ;;; τη μισή μονο !!!!
    -ναι μανάριμ ... τη μισή ... ούτε καν τη μισή ... πιο λίγη ....

Μπαίνει ο μήτσος ... μετά το πρώτο σοκ .... η χάϊδω βογκά ... μούσκεμα .. γουστάρει τρελά ....

-βάλτην ούλη μήτσουμ .... μ' αρές ....-
    -ούλη την έχω βαλ χάϊδωμ .... ούλη μέσα είν ....
    -αυτή είναι ούλη μήτσο μμ ;;; Θέλου κι αλλ !!!!!!
    Χαχαχα εκλαψα.καλό πολύ καλό δεν το είχα ξανά διαβασει.
    Με εμενα ούτε η μισή δεν χωράει η Χαιδω μια χαρά τα πηγε.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μπορείς να κλείσεις τα μάτια και να την ονειρευτείς την παρουσία
    Μπα με τίποτα. Δεν έχει καμία σχέση η παρουσία κάποιου από τη φαντασιωση.και εγώ γουσταρω πολύ να με ποθείς καποιος και να το νοιώθω να μου το δειχνει.όχι σαν τον φίλο μου που παρακαλαω να του κάνω στοματικο και του πέφτει.

Senior Member
    Μπα με τίποτα. Δεν έχει καμία σχέση η παρουσία κάποιου από τη φαντασιωση.και εγώ γουσταρω πολύ να με ποθείς καποιος και να το νοιώθω να μου το δειχνει.όχι σαν τον φίλο μου που παρακαλαω να του κάνω στοματικο και του πέφτει.
    Τον έγλειψες και του έπεσε ; Χωρίς να τον δαγκώσεις ή να κάνεις καμιά κουλαμάρα ;;;;
    Μπορείς να καταφέρεις πιστεύω όσα καταφέρνει κάθε χάϊδω και στα βουνά . Οινοπνευματώδη πίνεις ;

Τον έγλειψες και του έπεσε ; Χωρίς να τον δαγκώσεις ή να κάνεις καμιά κουλαμάρα ;;;;
    Ναι βρε.δεν ειμαι και άσχετη.με την πρώτη σχέση όλο στοματικο του εκανα.δεν είχε ποτέ παραπονο σε αυτό.
    Χθες λοιπόν αφού με είχε φτιαξει ο παντρεμενος και δεν τολμησα εκείνη την ημέρα να του κάνω στοματικο είπα θα ξεθυμανω με τον φίλο μου όπως κάνω παντα.
    Κοιμοταν βέβαια δεν είχε διάθεση για σεξ αλλά εγώ ήθελα να το κάνω. Ε στην αρχή φάνηκε να του αρέσει να ερεθιζεται πολύ. Μετά δεν έκανα κάτι διαφορετικό και μου λέει ας το γιατί δεν είναι πολύ ερεθισμενος.όχι δαγκωματα και βλακιες βρε.
    Βεβαια στον φίλο μου μου είχε πει από την αρχή ότι δεν θέλει να του κάνω στοματικο.γιατί το βλέπει σαν να με εκμεταλευεται ,δεν του αρέσει,δεν ειχα κατάλαβει και καλά.
    Οπότε σπάνια το εκανα εγώ σε αυτόν. Βέβαια μου έλεγε κάπου κάπου εμένα δεν θα μου κάνεις όπως σου κάνω και εγώ? Πιο πάλια δεν ήθελα με τον φίλο μου μετά τις συναντησεις με τον παντρεμενο ξανά πήρα πάλι μπρος.
    Αλλά μπρος εγώ πίσω αυτός.Ας τα

Κανένα κρασάκι μόνο. Αλλά για να κάνω σεξ θα πιο και όλη την κάβα άμα είναι να λύσω το θέμα.

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by Cmos View Post
    Καλημέρα.
    Τι ακριβώς σε φοβίζει? Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένη στις σκέψεις που κάνεις?
    Αν σε προβληματίζει, άνοιξε νέο θέμα να το συζητήσουμε
    Είναι ένα μεγάλο θέμα που αφορά τις ανασφάλειες μου την απειρία μου τους φόβους μου. Τώρα εδώ είναι το θέμα της Αποστολίας..
    Με λίγα λόγια ο φόβος έχει ως εξής "οι άνθρωποι δίνουν και παίρνουν στις σχέσεις και τελικά τίποτα δε μένει "
    Αλλά αν θέλετε να το συζητήσουμε μπορούμε σε π.μ.
    Τώρα εδώ μη χαλάσουμε το θέμα
    Να βρεθεί λύση

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Είναι ένα μεγάλο θέμα που αφορά τις ανασφάλειες μου την απειρία μου τους φόβους μου. Τώρα εδώ είναι το θέμα της Αποστολίας..
    Με λίγα λόγια ο φόβος έχει ως εξής "οι άνθρωποι δίνουν και παίρνουν στις σχέσεις και τελικά τίποτα δε μένει "
    Αλλά αν θέλετε να το συζητήσουμε μπορούμε σε π.μ.
    Τώρα εδώ μη χαλάσουμε το θέμα
    Να βρεθεί λύση
    Όχι αγάπη μου πες μας εδώ αν θες.και εμένα με απασχολει πολύ το γεγονός των ανασφαλειων μου. Και θα ήθελα να ακούσω τι σε φοβίζει και εσένα.το θέμα χαλασμενο είναι από μόνο του μη σου πω καμμενο πια.πες μας αν θες γιατι τις εχω και εγω αυτές τις φοβίες μαζί με το σεξ.

Senior Member

Κανένα κρασάκι μόνο. Αλλά για να κάνω σεξ θα πιο και όλη την κάβα άμα είναι να λύσω το θέμα.
    Αν έχεις κάποια οικιότητα με ποτά και δεν είναι να γίνεις λειώμα , να ξερνάς ή να πέσεις σέκος ... θα βοήθαγε να έχεις πιεί λίγο , ώστε να είσαι πιο χαλαρή και άνετη και να μη φοβάσαι . Κάντο έτσι . Μετά μπορεί να σε χάσει το φόρουμ . Να το κάνεις 6-7 φορές την ημέρα, 12ώρα.

Αν έχεις κάποια οικιότητα με ποτά και δεν είναι να γίνεις λειώμα , να ξερνάς ή να πέσεις σέκος ... θα βοήθαγε να έχεις πιεί λίγο , ώστε να είσαι πιο χαλαρή και άνετη και να μη φοβάσαι . Κάντο έτσι . Μετά μπορεί να σε χάσει το φόρουμ . Να το κάνεις 6-7 φορές την ημέρα, 12ώρα.
    Μπα ζαλιζομαι όταν θα πιω τρια κρασακια πχ έχω ζαλαδα και νυσταζω.δεν το έχω με το ποτό.

Θα δοκιμαζα βεβαια για να χαλάρωσω αλλά που?στην ερημια με το αμαξι της αστυνομιας?τι σεξ να κάνεις εκει?όσο για το αν θα κάνω σεξ ποτέ πιστεύω ότι θα είμαι ξενερωτη.ήδη όταν τελειώνω μια φορά δεν έχω όρεξη μετά ουτε να με αγγιξει ο άλλος. Οπότε σεξ πολλων ωρων αδυνατον.

Senior Member
    Μπα ζαλιζομαι όταν θα πιω τρια κρασακια πχ έχω ζαλαδα και νυσταζω.δεν το έχω με το ποτό.

Θα δοκιμαζα βεβαια για να χαλάρωσω αλλά που?στην ερημια με το αμαξι της αστυνομιας?τι σεξ να κάνεις εκει?όσο για το αν θα κάνω σεξ ποτέ πιστεύω ότι θα είμαι ξενερωτη.ήδη όταν τελειώνω μια φορά δεν έχω όρεξη μετά ουτε να με αγγιξει ο άλλος. Οπότε σεξ πολλων ωρων αδυνατον.
    βρε πουλακι μου...
    για καθε λυση που σου δινεται, βρισκεις 10 προβληματα.
    ψυχοθεραπεια χρειαζεσαι.
    ακομα και το κολλημα οτι "δεν χωραει τιποτα", ειναι κατι πουε χεις εφευρει για να μην δεις ποτε προκοπή στο σεξ... αφου ξερουμε ολοι, ΚΑΙ ΕΣΥ, οτι με την λογικη, δεν ισχυει... χωρανε, πολλα πραγματα, οσο στενη κι αν νομιζεις οτι εισαι..
    αναστολες και απαξιωση του εαυτου σου ειναι ολα αυτα.
    δεν εχουν λογικη αυτα που μας λες. τα εφευρισκει το μυαλο σου για να ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΣΑΙ.
    παμε παλι απο την αρχη.
    ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

υ.γ. τι θα πει "θα εισαι ξενερωτη", δηλαδη!!!! ας εισαι ο,τι εισαι!!! καινουργιο ειναι αυτο παλι; να ζητησει τα λεφτα του πισω αν δεν του αρεσει!!!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε πουλακι μου...
    για καθε λυση που σου δινεται, βρισκεις 10 προβληματα.
    ψυχοθεραπεια χρειαζεσαι.
    ακομα και το κολλημα οτι "δεν χωραει τιποτα", ειναι κατι πουε χεις εφευρει για να μην δεις ποτε προκοπή στο σεξ... αφου ξερουμε ολοι, ΚΑΙ ΕΣΥ, οτι με την λογικη, δεν ισχυει... χωρανε, πολλα πραγματα, οσο στενη κι αν νομιζεις οτι εισαι..
    αναστολες και απαξιωση του εαυτου σου ειναι ολα αυτα.
    δεν εχουν λογικη αυτα που μας λες. τα εφευρισκει το μυαλο σου για να ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΣΑΙ.
    παμε παλι απο την αρχη.
    ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

υ.γ. τι θα πει "θα εισαι ξενερωτη", δηλαδη!!!! ας εισαι ο,τι εισαι!!! καινουργιο ειναι αυτο παλι; να ζητησει τα λεφτα του πισω αν δεν του αρεσει!!!
    Γιατί να σαμποταρω τον εαυτό μου ομως?δεν το κάνω εσκεμμενα σίγουρα. Δεν το καταλαβαίνω ότι το κάνω. Απλώς αυτά που αναφερω τα θεωρώ προβλήματα.
    Ξέρεις πόσες φορές σκέφτηκα τελευταία να πάω σε ψυχολογο?έχω βρει και έναν απεναντι από το σπίτι του φίλου μου.όμορφο καραφλο όπως μου αρεσουν.και ντρέπομαι να πάω να του τα πω είναι και γοητευτικος άντρας ρεζιλι θα γίνω.

Επιπλέον δεν μπορώ αν μου πει δύο τρια ραντεβού τη βδομαδα να τα βγαλω εις περας. Λογικά δεν θα μπορώ να ορισω εγώ πόσα ραντεβού θα κάνω το μηνα και πόσο βγαινω να πληρωσω.και έχω και το άλλο το άκυρο εγώ που θέλω να ψωνιζω συνέχεια ρουχα παπούτσια τσαντες και αν πάω γιατρό θα κόψω αυτά και είναι σαν να μου κόβεις τα πόδια. Αλλη εξαρτηση και αυτή που εχω σοβαρή.

Επίσης σε λίγες μέρες θα πάω στον ομοιοπαθητικο.και ήθελα να σε ρωτήσω εσένα ειδικά επι του θεματος.μου έδωσε μια αγωγή για να ενίσχυσει την σεξουαλικη μου επιθυμία. Φυτικη πάντα.και αυτούς τους δύο μήνες ξανά κύλησα με τον παντρεμενο όπως ξέρεις. Θα με ρωτησει πως ειμαι.πως να πω του ανθρώπου για να έχει μια εικόνα για εμένα ιατρικη σωστη ότι κερατωσα τον φίλο μου που τυχαίνει να είναι πελατης του και γνωριζονται καλύτερα ,με ένα παντρεμενο?και ότι έμαθα ότι είναι παντρεμένος και κάθομαι ακομη?ντρέπομαι τι να πω

Senior Member
    εσύ όμως δεν αφήνεις να σου το δείχνει πόσα φιλιά και χάδια θα κάνεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να ολοκληρώσεις
    του φίλου του πέφτει, ο παντρεμένος την έχει μεγάλη κάποια ενδιάμεση λύση δεν βρίσκω

Senior Member
    O ομοιοπαθητικός δεν ξέρει ακριβώς το πρόβλημά σου, έτσι δεν είναι; Κάποια στιγμή κάτι για την κατάθλιψη είχες αναφέρει ότι πήγαινες. Άρα που κολλάει η αγωγή για σεξουαλική επιθυμία; Μια χαρά επιθυμία έχεις όταν κάποιος σε εξιτάρει, άλλο αν δεν προχωράς με διείσδυση.
    Εγώ νομίζω ότι το χρόνο σου και τα χρήματά σου σπαταλάς εκεί.

Επίσης χωρίς να θέλω να σου βάλω ιδέες, είσαι τόσο σίγουρη ότι ο φίλος σου δεν έχει αναφέρει ποτέ και πουθενά το θέμα σας ή τελοσπάντων δεν έχει μαθευτεί πουθενά με κάποιον τρόπο; Όχι ότι είναι κακό και να μαθευτεί σε τελική ανάλυση κάτι, απλά έχω μία υποψία μήπως και ο παντρεμένος που λες είναι πιο υποψιασμένος από όσο νομίζεις...

Senior Member
    Γιατί να σαμποταρω τον εαυτό μου ομως?δεν το κάνω εσκεμμενα σίγουρα. Δεν το καταλαβαίνω ότι το κάνω. Απλώς αυτά που αναφερω τα θεωρώ προβλήματα.
    Ξέρεις πόσες φορές σκέφτηκα τελευταία να πάω σε ψυχολογο?έχω βρει και έναν απεναντι από το σπίτι του φίλου μου.όμορφο καραφλο όπως μου αρεσουν.και ντρέπομαι να πάω να του τα πω είναι και γοητευτικος άντρας ρεζιλι θα γίνω.

Επιπλέον δεν μπορώ αν μου πει δύο τρια ραντεβού τη βδομαδα να τα βγαλω εις περας. Λογικά δεν θα μπορώ να ορισω εγώ πόσα ραντεβού θα κάνω το μηνα και πόσο βγαινω να πληρωσω.και έχω και το άλλο το άκυρο εγώ που θέλω να ψωνιζω συνέχεια ρουχα παπούτσια τσαντες και αν πάω γιατρό θα κόψω αυτά και είναι σαν να μου κόβεις τα πόδια. Αλλη εξαρτηση και αυτή που εχω σοβαρή.

Επίσης σε λίγες μέρες θα πάω στον ομοιοπαθητικο.και ήθελα να σε ρωτήσω εσένα ειδικά επι του θεματος.μου έδωσε μια αγωγή για να ενίσχυσει την σεξουαλικη μου επιθυμία. Φυτικη πάντα.και αυτούς τους δύο μήνες ξανά κύλησα με τον παντρεμενο όπως ξέρεις. Θα με ρωτησει πως ειμαι.πως να πω του ανθρώπου για να έχει μια εικόνα για εμένα ιατρικη σωστη ότι κερατωσα τον φίλο μου που τυχαίνει να είναι πελατης του και γνωριζονται καλύτερα ,με ένα παντρεμενο?και ότι έμαθα ότι είναι παντρεμένος και κάθομαι ακομη?ντρέπομαι τι να πω
    δεν το κανεις εσκεμμενα, αποστολια.
    το κανεις επειδη ο παΤΕΡΑΣ σου σε χει πεισει απο παιδι οτι εισαι αχρηστη και ασχημη, και κυριως αναξια να αγαπηθεις...

να πας στον ομορφο καραφλο και να του τα πεις. μπας και δεις καμια προκοπή...
    νομιζω οτι τα ραντεβου που λες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. και αν τυχον σου πει κατι τετοιο, θα απαντησεις μεχρι ποσα ραντεβου εχεις δυνατοτητα να κανεις. επισης, θα διαπραγματευτεις την τιμη αν ειναι υψηλη.
    αλλα το βλεπεις οτι παλι ξεκινας απο το εμποδιο;;;;
    χωρις να εχεις παει, με το που ειπες οτι σκεφτεσαι μηπως πας, ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι θα θελει τοσο πολλα ραντεβου που δεν θα μπορεσεις να ανταπεξελθεις.

εχεις παθει "γρυλλο" σε ολα τα θεματα που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν να ξεμπλεξεις.
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ. τραβα στον καραφλο μπας και σε πεισει οτι μπορειτε να κανετε δουλεια.

βρε τι σχεση εχει ο ομοιοπαθητικος;;; δεν εχεις θεμα ελλειψης επιθυμιας! ουτε αλλο οργανικο θεμα! μονη σου το λες! τι παπαριες σου δινει για αυξηση επιθυμιας;;;;
    ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ χρειαζεσαι κοπελια, οχι ματζουνια! τι να του πεις;;; τιποτα να μην του πεις! να του πεις οτι το κολλημα σου ε ιναι καθαρα ψυχολογικο. ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ε ΧΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ;;;

Senior Member
    τι δουλεια εχεις να πεις στον ομοιοπαθητικο αν κερατωσες τον φιλο σου;;;; εξομολογος , ειναι;;; ουτε ψυχοθεραπευτης ειναι, ουτε παπας. κι εφοσον ξερει τον φιλο σου, μην πας και του πεις οτι τον κερατωνεις. ουτε να βοηθησει σε κατι μπορει και μπορει να μπλεξεις για το τιποτε.

Page 29 of 60 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast