Απελπισία.... - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 60 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 900
    kopela93
    Guest
    Ξεκόλλα!!!!!!!

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Ξεκόλλα!!!!!!!
    Τώρα ειδικά που σταματησα με εκείνον με βλέπω να μένω χρόνια στασιμη εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Για μένα Πανο όταν δεν σε γούσταρει κάποιος που είσαι ερωτευμενη σημαίνει αυτόματα ότι είμαι άσχημη για να μη με θέλει στη ζωή του.αυτό εισπρατω από όλους εγώ εξου και το συμπέρασμα.
    δεν στεκει καθολου αυτο που λες!μπορει να μην θελει δεσμευσεις,να θελει σεξ κλπ,
    η ομορφια με τον χωρισμο δεν εχουν καμια απολυτως σχεση,αρα για να ειναι μαζι σου κατι βρισκει σε εσενα που δεν το εχει βρει με καμια αλλη,αλλο που μετα χωρισατε

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    δεν στεκει καθολου αυτο που λες!μπορει να μην θελει δεσμευσεις,να θελει σεξ κλπ,
    η ομορφια με τον χωρισμο δεν εχουν καμια απολυτως σχεση,αρα για να ειναι μαζι σου κατι βρισκει σε εσενα που δεν το εχει βρει με καμια αλλη,αλλο που μετα χωρισατε
    Ναι βρηκε σε μένα μια χαζη που τρέχει από πίσω του και ότι και να της κάνει τον έχει Θεο.φυσικά και παιζει ρολο η ομορφιά. Άν ήμουν ωραία θα ετρεχε από πισω μου δεν θα με ειχε για φτυσιμο.

Senior Member
    Υπέρβαρη δεν είναι. Αρμονικο σώμα ,ωραίο δεν έχει όμως. Αλλά δεν έχει κιλά παραπανω.
    Δεν έχει ούτε σημάδια ούτε τίποτα απλώς δεν έχει όμορφο πρόσωπο στομα δόντια χειλη ματιά.
    Γενικά δεν έχει τίποτα ωραίο.
    Ε εμείς οι ασχημες λοιπον ότι μινι και να βάλουμε δεν θα κάνουμε τίποτα. Έτσι ειναι δυστυχως.

Πες μας ότι και η άλλη , η ψηλή λεπτή ... είναι παρθένα !

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Πες μας ότι και η άλλη , η ψηλή λεπτή ... είναι παρθένα !
    Ψηλη καλα δεν ειναι και δυο μετρα και δεν ειπα λεπτη ειπα κανονικη οχι υπερβαρη που είπες εσυ αλλα με περιεργο ασχημο σωμα.Ναι βρε τι σου λεω τόση ώρα. Άντρας μηδεν.τις άρεσαν κάποια 《μοντελα》 παλιά στην σχολή αλλά δεν την ήθελαν προφανως.Από όσο ξέρω ακόμη δεν έχει κανει καμία σχέση. Βέβαια είναι πολύ κλειστη ζει με την μαμά της δεν έχει εξοδους και τέτοια. Εγώ τουλάχιστον είχα εξοδους στο παρελθον παρεες φιλες αυτη τιποτα.και όχι δεν σε τρολαρω γιατι αυτο θα μας ξανά πεις.

Senior Member
    Ψηλη καλα δεν ειναι και δυο μετρα και δεν ειπα λεπτη ειπα κανονικη οχι υπερβαρη που είπες εσυ αλλα με περιεργο ασχημο σωμα.Ναι βρε τι σου λεω τόση ώρα. Άντρας μηδεν.τις άρεσαν κάποια 《μοντελα》 παλιά στην σχολή αλλά δεν την ήθελαν προφανως.Από όσο ξέρω ακόμη δεν έχει κανει καμία σχέση. Βέβαια είναι πολύ κλειστη ζει με την μαμά της δεν έχει εξοδους και τέτοια. Εγώ τουλάχιστον είχα εξοδους στο παρελθον παρεες φιλες αυτη τιποτα.και όχι δεν σε τρολαρω γιατι αυτο θα μας ξανά πεις.
    Και ζει αθήνα ή σε καμιά βουνοκορφή ;

Senior Member
    ...............................άκυρο!

Και ζει αθήνα ή σε καμιά βουνοκορφή ;
    Τα τελευταία χρόνια ζουν Αθήνα ναι.

Senior Member
    Ναι βρηκε σε μένα μια χαζη που τρέχει από πίσω του και ότι και να της κάνει τον έχει Θεο.φυσικά και παιζει ρολο η ομορφιά. Άν ήμουν ωραία θα ετρεχε από πισω μου δεν θα με ειχε για φτυσιμο.
    μόνη σου υποτιμάς τον εαυτό σου και αυτό εκπαιμπεται προς τα έξω
    ξέρεις κάτι εγώ λέω να κάνεις μια αποσύνδεση από το φόρουμ να βγεις έξω με τα νέα σου ρούχα να βαφτείς να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα , να πιεις την ποταρα να χαλαρώσεις
    και που ξέρεις μπορεί να βρεις κάποιον και να τρέχει αυτός από πίσω σου!

Εσύ ανέφερες για τον χωρισμό και την ομορφιά αν δεν του άρεσες δεν θα τα έφτιαχνε εξαρχής ισχύει και στους άντρες και γυναίκες

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μόνη σου υποτιμάς τον εαυτό σου και αυτό εκπαιμπεται προς τα έξω
    ξέρεις κάτι εγώ λέω να κάνεις μια αποσύνδεση από το φόρουμ να βγεις έξω με τα νέα σου ρούχα να βαφτείς να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα , να πιεις την ποταρα να χαλαρώσεις
    και που ξέρεις μπορεί να βρεις κάποιον και να τρέχει αυτός από πίσω σου!

Εσύ ανέφερες για τον χωρισμό και την ομορφιά αν δεν του άρεσες δεν θα τα έφτιαχνε εξαρχής ισχύει και στους άντρες και γυναίκες
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Όρεξη για έξω δεν υπάρχει καθόλου μετά την διακοπή με τον παντρεμενο.
    Σε αυτό κάνεις λάθος. Ένας άντρας δεν πάει να κάνει σεξ με μια που του αρεσει και την βρίσκει όμορφη απαραίτητα. Αν είναι απελπισμενος κάνει σεξ με οποία του τύχει χωρίς να την θεωρεί ωραία.
    Αν τη θεωρει ωραια κάνει σχέση μαζί της.η τουλάχιστον προσπάθει να κανει.

Senior Member
    Ένας άντρας δεν πάει να κάνει σεξ με μια που του αρεσει και την βρίσκει όμορφη απαραίτητα. Αν είναι απελπισμενος κάνει σεξ με οποία του τύχει χωρίς να την θεωρεί ωραία..
    Αν τη θεωρεί άσχημη, δεν μπορεί να κάνει σεξ . Και να ήθελε . Και σε εμένα ισχύει αυτό και έχω ακούσει και άλλους να το λένε.

Senior Member
    Αν τη θεωρεί άσχημη, δεν μπορεί να κάνει σεξ . Και να ήθελε . Και σε εμένα ισχύει αυτό και έχω ακούσει και άλλους να το λένε.
    πλακα πλακα
    η κυτταριτιδα στην σταση σκυλακι ειναι σκετος εμετος

Όπως το πες. Σε σένα και σε μερικούς .Δεν ισχυει σε όλους.
    Έχω ακούσει άντρες να λένε ότι πηγαν με κάποια γιατι ήταν κορμαρα πχ αλλά από προσωπο μπαζο.Πολύ σύνηθες αυτο το έχω ακούσει από πολλούς. Άρα δεν τους αρέσει απλά τους φτιαχνει ένα ωραιο κορμί.

Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    πλακα πλακα
    η κυτταριτιδα στην σταση σκυλακι ειναι σκετος εμετος
    Τι νομιζεις ότι κοιτάει ένας άντρας για να κάνει σεξ με μια γυναικα.το κορμι η το πρόσωπο? Δηλαδή αν είναι κάποια ασχημη και έχει ωραίο κορμι θα πηγαινες μαζί της?η το αντιστροφο?

Page 40 of 60 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast