Απελπισία.... - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 60 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 616 to 630 of 900
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κατι στην συμπεριφορα, ισως.
    δεν μπορει κανεις να σου πει τι μπορει να εκανες λαθος ετσι αοριστα. εξαρταται απο τις συνθηκες και τις λεπτομερειες.
    μπορει να ησουν πολυ ανασφαλης και να ξενερωσε πχ.. αυτο δεν ειναι "χαλια χαρακτηρας", ειναι ελλατωμα που ξενερωνει πολλους και πολλες, ομως.
    Εγώ πάντως πιστευω ότι αν εκανα σεξ ο παντρεμένος θα ήθελε να συνεχισει μαζι μου.τώρα του είπα τέλος μου πεταξε ένα σε εχω ερωτευτει μήπως και τσιμπησω και εξαφανιστηκε δύο μέρες και μάλλον δεν θα με ξανά ψαξει.ενώ αν είχα κάνει σεξ θα με εψαχνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εγώ πάντως πιστευω ότι αν εκανα σεξ ο παντρεμένος θα ήθελε να συνεχισει μαζι μου.τώρα του είπα τέλος μου πεταξε ένα σε εχω ερωτευτει μήπως και τσιμπησω και εξαφανιστηκε δύο μέρες και μάλλον δεν θα με ξανά ψαξει.ενώ αν είχα κάνει σεξ θα με εψαχνε.
    τι ακριβως θα ηθελε να συνεχισει μαζι σου; να σε παντρευτει, ή να σε γνωρισει στην γυναικα του να γινετε φιλεναδες;
    δεν υπαρχει "συνεχεια" με τον παντρεμενο, ειτε κανεις σεξ, ειτε δεν κανεις.
    οποτε κανε σεξ με κανεναν ελευθερο μπας και δεις καμια προκοπη πριν παρεις συνταξη...

Senior Member
    Συμφωνώ στο τελευταίο κομμάτι που λες.ότι γούστα είναι αυτά. Απλως αναρωτιέμαι γιατί με εδιωξαν όσοι γουσταρα εγώ ενώ στην αρχή ελεγαν ότι με γουστάρουν αυτοι
    σίγουρα θα ήθελαν σεξ αφού δεν έκαναν δεν τους έκανες!
    δεν πρέπει να σε περνει ο χωρισμός από κάτω και τονωνεις την αυτοπεποιθηση του πρώην ότι μετράει και τρέχουν όλες από πίσω, το παίζει γυναίκας κλπ
    βγες σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγαινε για κανένα μπάνιο χαλάρωσε και προχωρά στον επόμενο

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ακριβως θα ηθελε να συνεχισει μαζι σου; να σε παντρευτει, ή να σε γνωρισει στην γυναικα του να γινετε φιλεναδες;
    δεν υπαρχει "συνεχεια" με τον παντρεμενο, ειτε κανεις σεξ, ειτε δεν κανεις.
    οποτε κανε σεξ με κανεναν ελευθερο μπας και δεις καμια προκοπη πριν παρεις συνταξη...
    Να κανει σεξ εννοω θα ήθελε να συνεχισει να βρισκομαστε.να με παντρευτει ούτε εγώ ήθελα φυσικά.

Εκεί με βλέπω τώρα που σταμάτησα με τον παντρεμενο να βγω σε σύνταξη και να μην έχω κάνει τιποτα.γιατί για εμένα αυτό σημαίνει απομακρυνση κατά πολύ από το στόχο μου.χωρίς άντρα δεν υπάρχει και σεξ και τώρα είμαι τελειως μονη.η κάθε μερα που περναει σημαντικη.εκεινος μου αναβε λιγο την διαθεση για σεξ ,λίγο και το ζόρι που μου εκανε ιιισως γίνοταν κατι.τώρα παπαλα.
    Last edited by Αποστολια; 13-07-2022 at 17:59.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    σίγουρα θα ήθελαν σεξ αφού δεν έκαναν δεν τους έκανες!
    δεν πρέπει να σε περνει ο χωρισμός από κάτω και τονωνεις την αυτοπεποιθηση του πρώην ότι μετράει και τρέχουν όλες από πίσω, το παίζει γυναίκας κλπ
    βγες σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγαινε για κανένα μπάνιο χαλάρωσε και προχωρά στον επόμενο
    Μα γιατί να κάνω ματαιες προσπαθειες.εφόσον δεν με ήθελαν γιατί δεν έκανα σεξ και ο επομενος τα ίδια θα κανει.

Senior Member
    Μην προσπαθείς να μαντέψεις ένα υποθετικό μέλλον ... ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ , ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΤΑΔΕ ... Απλά δεν θα μάθεις ποτέ. Όσες εκδοχές και να σκεφτείς, θα συνέβαινε κάτι άλλο , που δεν πάει ο νους σου. Δεν έχει και νόημα ... ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ .... ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ !!!!!

Πήγαινε μπροστά. Καλοκαίρι η λίμπιντο είναι ανεβασμένη . Ελάχιστοι άνδρες είναι κορεσμένοι σεξουαλικά ! Ψάχνεις το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

Senior Member
    Μα γιατί να κάνω ματαιες προσπαθειες.εφόσον δεν με ήθελαν γιατί δεν έκανα σεξ και ο επομενος τα ίδια θα κανει.
    γιατί προϊδεάζεις κάτι που δενέχει γίνει? και που ξέρεις μπορεί να γίνει κάτι

γιατί προϊδεάζεις κάτι που δενέχει γίνει? και που ξέρεις μπορεί να γίνει κάτι
    Δεν μπορώ να μάντεψω το υποθετικό μελλον όπως λέει ο φίλος ο Al οπότε σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει ότι έγινε και με τους άλλους. Τσαμπα χρόνο θα σπαταλησω.και όλο αγχος με γεμίζουν οι νεες γνωριμιες.
    Να φανταστείς με τον παντρεμενο είχα ραντεβού στις 10 το βράδυ και ετοιμάζομουν από τις 6 το απόγευμα. Ήθελα όλα να ήταν στην εντελεια πάνω μου,εχασα και κάποια κιλά από το αγχος για να του αρεσω και τι καταλαβα?μια σφαλιαρα εφαγα και από αυτόν

Senior Member
    Δεν μπορώ να μάντεψω το υποθετικό μελλον όπως λέει ο φίλος ο Al οπότε σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει ότι έγινε και με τους άλλους. Τσαμπα χρόνο θα σπαταλησω.και όλο αγχος με γεμίζουν οι νεες γνωριμιες.
    Να φανταστείς με τον παντρεμενο είχα ραντεβού στις 10 το βράδυ και ετοιμάζομουν από τις 6 το απόγευμα. Ήθελα όλα να ήταν στην εντελεια πάνω μου,εχασα και κάποια κιλά από το αγχος για να του αρεσω και τι καταλαβα?μια σφαλιαρα εφαγα και από αυτόν
    Τελικά ίσως μας τρολάρεις. Εσύ έφαγες σφαλιάρα ; Εσύ δεν ήσουν που δεν ήθελες τίποτε μαζί του και τον έδιωξες ;;;

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Τελικά ίσως μας τρολάρεις. Εσύ έφαγες σφαλιάρα ; Εσύ δεν ήσουν που δεν ήθελες τίποτε μαζί του και τον έδιωξες ;;;
    Λες να σε τρολαρω σε 40 τόσες σελίδες που γραφτηκαν?
    Εγώ σου είπα τον ερωτεύτηκα και κάθε φορά που πηγαινα μου άρεσε και πιο πολυ και δενομουν μαζι του.ενώ δεν είχα πει στην ουσία τίποτα μαζι του ενοιωθα σαν να τον ήξερα χρονια.το ίδιο είπε και αυτός για μένα.
    Τον 《εδιωξα》γιατί επρεπε.γιατί αυτός δεν είχε επενδύσει καθολου σε συναίσθημα ενώ εγώ ήθελα και λίγο από αυτό. Δεν ήθελα και δεν πίστευα φυσικά ότι θα χωρισει αλλά ήθελα ρε παιδί μου να με βλέπει και λίγο σαν άνθρωπο όχι σαν ένα κομμάτι κρεας.
    Δοκίμασα αρχικά τον εαυτό μου να δω μήπως μπορέσω να το δω χαλαρα και να μην στεναχωριεμαι και απλά να κοιτάξω να κάνω μόνο σεξ.δεν μπόρεσα όμως τι να κάνω σκοτωστε με που τον ερωτευτηκα.άσε που μετά που τον είδα γυμνό επαθα και το σοκ οπότε τι μου έμενε να κανω.
    Αν με κυνηγουσε λίγο θα ξανά γύρνουσα σίγουρα αλλά είπαμε για εμένα δεν έχει ούτε ένα λεπτό από τον ελευθερο του χρόνο.όχι τίποτε άλλο εταζε πολλά εκεί είναι που στεναχωρηθηκα πιο πολύ. Και του είχα πει χίλιες φορές πες μου ότι με θες μόνο για σεξ για να ξέρουμε που παταμε και ισως το συνεχισουμε ετσι και το αρνιοταν.ε δεν μπορουσα να κάνω κάτι άλλο μαζί του δυστυχως έπρεπε να γινει έτσι. Και να ξέρεις εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν λέω τέλος σε καποιον.περιμενω να με διώξει αυτός πρωτος.αυτός με εδιωξε με την συμπεριφορά του.

Senior Member
    ΛΚαι του είχα πει χίλιες φορές πες μου ότι με θες μόνο για σεξ για να ξέρουμε που παταμε και ισως το συνεχισουμε ετσι και το αρνιοταν.ε δεν μπορουσα να κάνω κάτι άλλο μαζί του δυστυχως έπρεπε να γινει έτσι. Και να ξέρεις εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν λέω τέλος σε καποιον.περιμενω να με διώξει αυτός πρωτος.αυτός με εδιωξε με την συμπεριφορά του.
    Δεν στέκει να λες τον έδιωξες , σε έδιωξε. Αφού δεν είχατε κάνει σεξ , δεν έχουν νόημα όλα αυτά.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Δεν στέκει να λες τον έδιωξες , σε έδιωξε. Αφού δεν είχατε κάνει σεξ , δεν έχουν νόημα όλα αυτά.
    Ναι τελειωσε πια

Senior Member
    αν σκεφτονταν ετσι ολοι μας θα μεινουμε μονοι
    ως συνηθως εσεις οι γυναικες θελετε ωρες για να ετοιμαστητε

αν σκεφτονταν ετσι ολοι μας θα μεινουμε μονοι
    ως συνηθως εσεις οι γυναικες θελετε ωρες για να ετοιμαστητε
    Για μένα λόγω του προβλήματος μου και της καταθλιψης μου είναι πιο δύσκολο να προχωρησω σε νεες γνωριμιες.

Senior Member
    Για μένα λόγω του προβλήματος μου και της καταθλιψης μου είναι πιο δύσκολο να προχωρησω σε νεες γνωριμιες.
    Ας ετοιμάζεσαι και 5 ώρες αν υπάρχουν διαθέσιμες. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το θέμα είναι να προχωρήσεις σε πράξεις και έργα.
    Μετά ... μπορεί να σου φύγει και η επιθυμία για πολύωρη ετοιμασία !!!! Να θες μόνο πολύωρο σεξ !!!!!!!!

Page 42 of 60 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast