Απελπισία.... - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 60 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Για μένα λόγω του προβλήματος μου και της καταθλιψης μου είναι πιο δύσκολο να προχωρησω σε νεες γνωριμιες.
    πρεπει να σφιξεις τα δοντια σου και να προχωρησεις
    θα σε κανει να ξεχασεις οι γνωριμιες ,ο ερωτας με ερωτα περναει

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Ας ετοιμάζεσαι και 5 ώρες αν υπάρχουν διαθέσιμες. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το θέμα είναι να προχωρήσεις σε πράξεις και έργα.
    Μετά ... μπορεί να σου φύγει και η επιθυμία για πολύωρη ετοιμασία !!!! Να θες μόνο πολύωρο σεξ !!!!!!!!
    Το μόνο στανταρακι αυτό χαχα.

Senior Member
    Το μόνο στανταρακι αυτό χαχα.
    Εγώ και ο Φρόϋντ ! Είμαι ο Φρόϋντ του φόρουμ !!!

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    πρεπει να σφιξεις τα δοντια σου και να προχωρησεις
    θα σε κανει να ξεχασεις οι γνωριμιες ,ο ερωτας με ερωτα περναει
    Άμα γνωρισω κανέναν καλό δεν θα πω όχι. Αλλά δε θα βγω στο δρόμο και με τον πρώτο που δε θα μου αρέσει θα πάω για σεξ.
    το λέτε τοσο εύκολο ενω και για εσάς και για τις γυναίκες ξέρετε ποσο δυσκολες ειναι οι γνωριμιες.

Senior Member
    Άμα γνωρισω κανέναν καλό δεν θα πω όχι. Αλλά δε θα βγω στο δρόμο και με τον πρώτο που δε θα μου αρέσει θα πάω για σεξ.

Σπίτι του κανείς δεν γνωρίζει κόσμο . Το ξέρεις φαντάζομαι !

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Σπίτι του κανείς δεν γνωρίζει κόσμο . Το ξέρεις φαντάζομαι !
    Το ξέρω. Αλλά είμαι δουλεία σπίτι. Άρα δεν πρόκειται να ξανά γνωρισω κανεναν.εκτός και γνωρίσω στο σούπερ μάρκετ όπως τον παντρεμένο.άμα έχω ξανά τετοια τυχη ποιος με πιανει.

Senior Member
    το λέτε τοσο εύκολο ενω και για εσάς και για τις γυναίκες ξέρετε ποσο δυσκολες ειναι οι γνωριμιες.
    εννοειται πως δεν θα πεις οχι και δεν θα βγεις στον δρομο,ενταξει ειπαμε
    το να εισαι αναβλητικος δεν βοηθαει σε κατι

τωρα ολοι ασχολουνται με στα social απο κοντα δεν φλερταρουν πολλοι

Το ξέρω. Αλλά είμαι δουλεία σπίτι. Άρα δεν πρόκειται να ξανά γνωρισω κανεναν.εκτός και γνωρίσω στο σούπερ μάρκετ όπως τον παντρεμένο.άμα έχω ξανά τετοια τυχη ποιος με πιανει.
    μεσω τις δουλειας μπορεις

Senior Member
    δεν εχεις καθολου φιλες να βγαινετε καμια βολτα;
    η δουλεια παντως ειναι ο πιο καλος χωρος για γνωριμιες....

εννοειται πως δεν θα πεις οχι και δεν θα βγεις στον δρομο,ενταξει ειπαμε
    το να εισαι αναβλητικος δεν βοηθαει σε κατι

τωρα ολοι ασχολουνται με στα social απο κοντα δεν φλερταρουν πολλοι

μεσω τις δουλειας μπορεις
    Το ξέρω ότι φλερτάρουν πολλοί από εκεί. Παλιά που είχα φβ είχα πιο πολλές προτάσεις για καφε και μάλιστα ήταν και κάποια ωραία άτομα. Κάποιοι γνωστοί από την δουλειά κάποια και αγνωστοι.

Στη δουλειά δεν θέλω να φλερτάρω και να βγω με κανεναν.το έκανα την πρώτη φορά και το μετάνιωσα. Οπότε ότι βρω πάλι στο δρόμο. Πόσο ευκολο είναι?μάλλον καθόλου

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν εχεις καθολου φιλες να βγαινετε καμια βολτα;
    η δουλεια παντως ειναι ο πιο καλος χωρος για γνωριμιες....
    Είχα φίλες μέχρι που παντρευτηκαν και εκαναν οικογένειες.τώρα δεν έχω καμία να μπορώ να βγω.
    Στη δουλειά το αποφευγω.άσε που όλοι σχεδόν ξέρουν και με έχουν δει με την σχεση μου.

Senior Member
    Είχα φίλες μέχρι που παντρευτηκαν και εκαναν οικογένειες.τώρα δεν έχω καμία να μπορώ να βγω.
    Στη δουλειά το αποφευγω.άσε που όλοι σχεδόν ξέρουν και με έχουν δει με την σχεση μου.
    δεν εννοω με συναδελφους κι αφεντικα. εννοω με τον κοσμο που συναναστρεφεσαι καθημερινα λογω δουλειας.
    οκ, ξερουν οτι εχεις σχεση, αλλα αν υπαρξει μια καλη επικοινωνια, μπορεις απ εξω απ εξω να πεις οτι δεν εισαι και τοσο καλα στην σχεση σου και το σκεφτεσαι κλπ... γενικα "το ποιημα". μονο αυτοι θα το λενε;

Senior Member
    Το ξέρω ότι φλερτάρουν πολλοί από εκεί. Παλιά που είχα φβ είχα πιο πολλές προτάσεις για καφε και μάλιστα ήταν και κάποια ωραία άτομα. Κάποιοι γνωστοί από την δουλειά κάποια και αγνωστοι.

Στη δουλειά δεν θέλω να φλερτάρω και να βγω με κανεναν.το έκανα την πρώτη φορά και το μετάνιωσα. Οπότε ότι βρω πάλι στο δρόμο. Πόσο ευκολο είναι?μάλλον καθόλου

αυτοί από την δουλειά, δεν σε προσέγγισαν μετά από τα μήνυμάτα
    ναι όντως μερικοί δεν θέλουν να μπλέκουν τα προσωπικά με τα επαγγελματικα επιλογή τους είναι

τώρα fb δεν έχεις?

υγ έχω απορία χαρακτηρίζεις συνέχεια το μορίου του παντρεμενου ως τεράστιο, μπορείς να μας το παρομοιασεις με κάποιο αντικείμενο ?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν εννοω με συναδελφους κι αφεντικα. εννοω με τον κοσμο που συναναστρεφεσαι καθημερινα λογω δουλειας.
    οκ, ξερουν οτι εχεις σχεση, αλλα αν υπαρξει μια καλη επικοινωνια, μπορεις απ εξω απ εξω να πεις οτι δεν εισαι και τοσο καλα στην σχεση σου και το σκεφτεσαι κλπ... γενικα "το ποιημα". μονο αυτοι θα το λενε;
    Όσοι μου έχουν πει μέχρι τώρα από τους πελατες δεν βγήκα μαζί τους γιατί δεν έχω κανει σεξ και γιατί αν τό μάθουν θα το πει ο ένας στον άλλον και θα έρθω σε δύσκολη θέση στη δουλειά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν εχω βγει με κανεναν από εκεί. Ντρέπομαι τα κουτσομπολια γιατί είναι και μικρή κοινωνια εκεί. Ψάχνω γενικά όλους τους άσχετους και όσους συναντησω τυχαια στο δρόμο. Αυτές είναι κατά βάση οι σχέσεις μου.

αυτοί από την δουλειά, δεν σε προσέγγισαν μετά από τα μήνυμάτα
    ναι όντως μερικοί δεν θέλουν να μπλέκουν τα προσωπικά με τα επαγγελματικα επιλογή τους είναι

τώρα fb δεν έχεις?

υγ έχω απορία χαρακτηρίζεις συνέχεια το μορίου του παντρεμενου ως τεράστιο, μπορείς να μας το παρομοιασεις με κάποιο αντικείμενο ?
    Φβ δεν έχω τώρα.

Δεν ξέρω πως να το παρομοιασω βρε Πάνο.πάντως προχθες επειδή μου είχες πει και γέλασα ότι 《πόσο είναι πια μεγαλυτερο και από το λεβιε του αυτοκινήτου》? εκεί που οδηγούσα για να πάω στη δουλειά το σκεφτηκα και είδα ότι σε πάχος είναι οσο ο λεβιες του αυτοκινήτου στο πάνω μέρος του όντως. Δεν ξέρω τεραστιο μου φάνηκε κρίμα που δεν έχω ευκαιρία να το ξανά δω για να σου πω.σε πάχος πάντα λέμε σε μηκος δεν θυμόμουν αν ήταν τεραστιο και δεν ξέρω αν ηταν σε πληρη στηση όταν το ειδα γιατί ήταν πιο μαλακό.πάντως το μετάνιωσα που του είπα τέλος. Η ζωή μου είναι άδεια χωρίς αυτον.

Senior Member
    Φβ δεν έχω τώρα.

Δεν ξέρω πως να το παρομοιασω βρε Πάνο.πάντως προχθες επειδή μου είχες πει και γέλασα ότι 《πόσο είναι πια μεγαλυτερο και από το λεβιε του αυτοκινήτου》? εκεί που οδηγούσα για να πάω στη δουλειά το σκεφτηκα και είδα ότι σε πάχος είναι οσο ο λεβιες του αυτοκινήτου στο πάνω μέρος του όντως. Δεν ξέρω τεραστιο μου φάνηκε κρίμα που δεν έχω ευκαιρία να το ξανά δω για να σου πω.σε πάχος πάντα λέμε σε μηκος δεν θυμόμουν αν ήταν τεραστιο και δεν ξέρω αν ηταν σε πληρη στηση όταν το ειδα γιατί ήταν πιο μαλακό.πάντως το μετάνιωσα που του είπα τέλος. Η ζωή μου είναι άδεια χωρίς αυτον.

αρκεί που σε έκανα και γέλασες, μπορείς από το χαμόγελο να καταλάβεις πολλά για κάποιον
    θα ήθελες να το ξαναδείς καλά διάβασα?
    πάντως όταν είσαι καθιστός δεν φαίνεται τόσο το μέγεθος σε αντίθεση με αν είναι όρθιος
    αν ήταν μαλακό δεν θα ήταν σε πλήρη στύση!
    το πάχος εννοείς ολόκληρο ή στην βαλανο?

Όσοι μου έχουν πει μέχρι τώρα από τους πελατες δεν βγήκα μαζί τους γιατί δεν έχω κανει σεξ και γιατί αν τό μάθουν θα το πει ο ένας στον άλλον και θα έρθω σε δύσκολη θέση στη δουλειά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν εχω βγει με κανεναν από εκεί. Ντρέπομαι τα κουτσομπολια γιατί είναι και μικρή κοινωνια εκεί. Ψάχνω γενικά όλους τους άσχετους και όσους συναντησω τυχαια στο δρόμο. Αυτές είναι κατά βάση οι σχέσεις μου.

δεν είσαι υποχρεωμένη να τους δώσεις αναφορά τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή

Page 43 of 60 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast