Results 676 to 690 of 900
Thread: Απελπισία....
-
16-07-2022, 00:45 #676kopela93Guest
Πέρασα πολύ ωραία. Θα σας πω λεπτομέρειες αύριο χαχα
- 16-07-2022, 01:46 #677
16-07-2022, 20:27 #678kopela93GuestΕντάξει ήταν ωραία. Δηλαδή είδα ποιος πραγματικά είναι από κοντά. Πρώτα από όλα το παρουσιαστικό του που είχα δει μόνο από φωτό. Αδυνάτισε κι άλλο! Πόσο ακόμα αυτό το παιδί;;;;
Εν πάση περιπτώσει. Αρκετά ψηλός κι αδύνατος. Με περνάει λίγο. Μού είπε σε περίμενα πιο κοντή (πρώτη καφριλα) εγώ είμαι 179,5 αυτός 1,84 νομίζω ε εντάξει !
Τον βλέπω με βλέπει κάπως περίεργα να το πω;;; Σε φάση κοιτούσε λεπτομέρειες χαχααχα
Μού έδωσε την εντύπωση ότι του άρεσα από το βλέμμα. αλλά δεν ξέρω κιόλας
Τον αγκάλιασα και με φίλησε μόλις πήγα κοντά του για την αγκαλιά ,στο μάγουλο και στο μέτωπο. Δεν το περίμενα να το κάνει ούτε καν. Δεδομένου ότι δε με γουστάρει
Άργησε να έρθει βέβαια αλλα μού είπε να συναντηθούμε κάπου στη μέση για να μην περιμένω
Μετά πήγαμε σε ένα μέρος που διάλεξε αυτός και ήταν υπέροχα
Βέβαια δεν είχα να προτείνω κάτι εφόσον είναι στα μέρη του
Γυρίσαμε εκεί κάναμε βόλτες. Δε μού άρεσε το ότι σε κάποιες φάσεις περπατούσε μπροστά από μένα και γω πίσω. Ήταν λίγο ξενερωτο. Του λέω πάμε να καθίσουμε και μου λέει οκ μόνο πέντε λεπτά όμως γιατί θέλω να πάω να δω το τάδε μέρος
Σε φάση;;;; Εμένα περίμενες για να γυρίσεις τα μέρη; Λολ πάνε και μόνος σου αν καίγεσαι τόσο
Ε καθισαμε πολύ παραπάνω από πέντε λεπτα. Του άρεσε στο παγκάκι τελικά. Αρχικά ήταν λίγο άβολα. Περίμενα να κάνει κίνηση και δεν έκανε. Δεν είχαμε και τι να πούμε γιατί τα λέμε συχνά. Ε μετά βάζει το χέρι στο μπούτι λέω από μέσα μου α πώς κι έτσι; Ε πετούσε και κάτι απόντες για να δει αν θα ανταποκριθώ. Μετά έκανα κίνηση εγώ και ανταποκρίθηκε στο δευτερόλεπτο. Σα να περίμενε εμένα ένα πράγμα. Ωραία ήταν.
Κάναμε διάφορα εκεί. Απλά όταν σταματούσα σταματούσε. Δεν ξέρω. Ίσως εγώ το ήθελα πιο πολύ; Ίσως επειδή ήταν άπειρος; Φάνηκε αρκετά η απειρία του. Και σίγουρα εγώ ήμουν πιο ζεστή. Ούτε κι αυτό το περίμενε γιατί μού το είπε. Δεν ξέρω. Σίγουρα τού άρεσε αλλά σαν πρώτη φορά περίμενα να είναι πιο ζεστός. Ε δεν πειράζει μωρέ. Μια εμπειρία ήταν. Γυρίσαμε βολτάραμε. Μετά έφυγε. Στο αντίο έκανε κίνηση και με φίλησε αυτός. Αυτά! Δεν ξέρω. Μετά του είπα ότι θα ξαναπάω κι αν θέλει ας έρθει και είπε το βλέπουμε!
Σαν εμπειρία ήταν πολύ ωραία. Αλλά μέχρι εκεί. Όπως ξαναειπα δεν έχω προσδοκίες γιατί ξέρω ότι δε με θέλει. Μετά μόλις έφυγα μού έστειλε μήνυμα θέλω να με πάρεις αγκαλιά. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά δε θα κάτσω να ασχοληθώ γιατί νομίζω ότι ο τύπος απλά ψάχνει επιβεβαίωση. Το κατάλαβα κι από ένα πράγμα που έκανε. Μού στέλνει "ήμουν άσχημος από κοντά; " Και του λέω όχι. Και μού λέει έτσι μου λέει μια. Και το έκανε σκρινσοτ. Και το έστειλε σε εκείνη. Το δικό μου το όχι.
Ε εντάξει. Επιβεβαίωση θέλει. Δεν πειράζει μωρέ. Απλά θα βρω κάτι καλύτερο
Πάντως με ανανέωσε όλο αυτό το φάσωμα. Είχα καιρό να το ζήσω. Και σκέφτομαι "πού ζω" πρέπει να ξυπνήσω. Γιαυτα είναι η ζωή. Εγώ τι κάνω; Μόνο υπεραναλυω. Μαλακίες. Σκέφτομαι να διεκδικήσω κάποιες παρόμοιες εμπειρίες. Δεν μπορώ να μένω στα ίδια και να ασχολούμαι με τύπους που δε θέλουν κάτι παραπάνω από μένα
16-07-2022, 22:04 #679
Μπραβο σου πάντως που το εζησες.λίγο απομακρος ο τύπος νομίζω. Και τι ήταν αυτό που σε ρωτήσε και το εστειλε στην αλλη?περίεργη φαση και πρέπει να έχει και ανασφαλειες.
πηγατε κάπου εννοείς για καφε η περίπατο και στο παγκακι?
Από ότι κατάλαβα εσυ επερνες πρωτοβουλια στα πιο πολλά. Αλλα είναι πολύ καλό αυτό.
Και εγώ το ίδιο με εσενα σκέφτομαι.ότι θα μου άρεσε και εγώ να κάνω φασεις (με τον παντρεμενο) και μέχρι εκεί που μπορουσα.όντως χανουμε πολλά εξαιτιας των ανασφαλειων μας και των φοβιων μας.
Επίσης δεν κατάλαβα του είπες ότι θέλεις να ξανά πάτε και σου ειπε θα δουμε?και μετά σου στέλνει ότι θελει να τον πάρεις αγκαλια?Last edited by Αποστολια; 16-07-2022 at 22:35.
16-07-2022, 22:35 #680kopela93Guest
16-07-2022, 22:40 #681
Εγώ ρε κούκλα μου όμως όλα αυτά που εκανε και είπε σαν Αποστολια θα τα παρεξηγουσα.δηλαδή αν έβλεπα μια τέτοια συμπεριφορα δεν θα μου άρεσε. Δηλαδή αν εβγαινα με κάποιον και δεν επερνε πρωτοβουλια σε τίποτα θα έλεγα δεν του αρεσω τέλος.
Εσύ λες ξέρεις ότι δεν του αρεσεις αλλά είσαι οκ με αυτο.γιατί πηγές εσύ τι κερδισες απο αυτο?και επίσης πως δεν του αρεσεις αφού σου είπε να πατε βολτα και σου είπε θέλει αγκαλια από εσένα .αν δε του αρεσεςς θα σου λεγε δεν θελω να σε ξανα δω.
16-07-2022, 22:46 #682kopela93GuestΕσύ να ξεκολλήσεις και να κάνεις βήματα. Να σου πω κάτι;
Δε θα κάτσω να χάσω άλλο χρόνο με το να μη ζω εμπειρίες. Κουράστηκα. Όλο θέλω να με θέλουν για όλο το πακέτο. Τελικά τι συμβαίνει; Άλλος θέλει σχέση άλλος θέλει πήδημα άλλος απλά είναι για μια φορά. Ε τι να κάνω; Να κάτσω να σκάσω; Δε λέει ρε συ. Στην τελική εγώ χάνω αν δεν κυνηγάω καμία ευκαιρία νομίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος για μένα που να τα θέλει όλα μαζί μου. Οπότε παίρνω από τον καθένα όσα μπορεί να δώσει και δίνω και εγώ όσα δίνει και κεινος. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ ωραίο σα λογική αλλά δεν ξέρω ρε συ; Με βολεύει προς το παρόν. Τώρα να ψάχνω και να ψειρίζω δώσε μου σεξ αλλά δώσε και σχέση. Και να μη θέλει να δώσει ε και τι; Θα πεθάνω χωρίς πολλές εμπειρίες στη ζωή μου επειδή είχα εγωισμό και ζητούσα πολλά; Στην τελική όπως αυτός ήρθε για να το ζήσει έτσι πήγα και εγώ. Δε θέλει πολλά πολλά, συμβιβάζομαι και εγώ. Σού ακούγεται λάθος;;;
Γιατί να είμαι πάντα το θύμα δηλαδή και να λέω ότι θα πληγωθώ από τον τάδε τύπο επειδή δε θέλει κάτι παραπάνω; Θα πάω θα περάσω καλά και ας πληγωθεί αυτός από μένα (σε περίπτωση που με ερωτευτεί)
Βαρέθηκα να μην κυνηγάω ευκαιρίες επειδή φοβάμαι μην πληγωθώ επειδή φοβάμαι ότι δε θα θέλει τα ίδια με μένα. Μετά μένω εγώ χωρίς εμπειρίες. Είναι άσχημο αυτό.
Το ξέρω ότι θα ήταν ωραίο να είχε ένας όλο το πακέτο, αλλά αν δεν τον έχω βρει δε θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια
16-07-2022, 22:49 #683
16-07-2022, 23:03 #684
Εμενα μου ακουγεσαι παρα μα πάρα πολύ σωστη.Σε ζηλευω να ξέρεις. Πες μου ομως πως μπόρεις να το κανεις αυτό. Έχεις δουλεψει με το εαυτο σου ?πηγες σε καποιον ψυχολογο?γιατί θυμάμαι μου είχες πει ότι φοβασαι την απόρριψη.
Ήθελα και εγώ να σκεφτομαι όπως εσύ. Να πω θα πάω για να πάρω ότι μου δώσει αφού τον γουσταρω και ας μου δώσει ότι θέλει. Δεν θεωρω ότι χανεις την αξιοπρεπεια σου που ειπε η little.
Αλλα να σε ρωτήσω. Εσυ νοιωθεις κάτι για αυτον?σου αρέσει θα ήθελες να ειχες κάτι παραπανω μαζί του?
16-07-2022, 23:18 #685
16-07-2022, 23:27 #686
Δεν πρέπει να έχουμε το γνωθις σαυτον?Δεν είναι ότι γενικά δεν αξιζουμε πολλα (εγώ για μένα πρόσωπικα το πιστευω) αλλά ότι για τους συγκεκριμενους που λεμε, αυτό μαλλον αξιζουμε .δηλαδή δεν αξιζουμε και πολλα για αυτούς. Για κάποιους αλλους όμως μπορεί. Αλλά μέχρι να βρουμε τους άλλους κι αν θα τους βρούμε να μη ζήσουμε τιποτα?αυτό νομίζω εννοει η kopela.
16-07-2022, 23:30 #687
17-07-2022, 06:55 #688kopela93GuestΠού ξέρεις εσύ τι θα μάς γεμίσει;;; Εξηγώ τη λογική μου και δε χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι.
Αποστολία, συμφωνούμε. Έτσι να το δεις κι εσύ και να κάνεις βήμα. Δεν πήγα σε ψυχολόγο όχι. Απλά βαρέθηκα να μην αρπάζω ευκαιρίες επειδή φοβάμαι την απόρριψη, επειδή φοβάμαι ότι δε θα πάρω όσα θέλω κτλ κτλ Και τι κέρδισα τόσο καιρό με το να απομακρύνομαι από άτομα που ήθελαν να μού δώσουν λίγα; Δεν έκανα τίποτα. Έλεγα μλκς αυτός μλκς ο άλλος αστον. Μπλοκ εδώ αντίο εκεί. Και; Δεν κέρδισα τίποτα. Καμία αξιοπρέπεια δεν κέρδισα. Όπως το ξεπερνάνε αυτοί και τρώνε συνέχεια χυλοπίτες έτσι θα το ξεπερνάμε και μεις. Αυτοί νομίζεις είναι αλώβητοι; Δεν τρώνε πόρτες; Χαχα συνέχεια και πιο πολλές από μας. Αλλά προσπαθούν και ψάχνονται με την επόμενη. Παίρνουν ο,τι είναι να πάρουν από την καθεμία. Γαμιάδες δεν τους λένε; Ωραία. Κανείς δε μίλησε για αξιοπρέπεια γι'αυτούς. Θα πάρουμε ο,τι θέλουμε και θα φύγουμε μετά. Όχι, θα κάτσουμε να σκάσουμε επειδή δε θέλουν σχέση κτλ Όχι! Κι άντε γεια. Μέχρι να βρεις κάτι καλό πρέπει να ζεις!
17-07-2022, 09:07 #689
Εμένα προσωπικά ναι δεν γεμιζει. η τελευταία ιστορία και η συμπεριφορά του με αδειασε τελειως μεσα μου. Με εκανε να αισθανθω πολύ χειροτερα και να πεσει κι άλλο η αυτοεκτιμηση μου.
Βέβαια αν μπορούσα και διαχειριζομουν την όλη κατάσταση θα ήθελα να κάνω όπως είπε η kopela. Μα μου είναι δύσκολο να το καταφέρω αυτό. Με την λογική της όμως συμφωνω.
17-07-2022, 09:12 #690
Όχι δεν είναι θέμα αξιοπρεπειας συμφωνώ σε αυτό. Αλλά εμένα με ριχνει ακόμη πιο πολύ η συμπεριφορά αυτή.
Δεν ξέρω αν μπορείς να διαχειριστεις εσύ αυτές τις καταστάσεις. Εγώ πχ μετά από αυτό με τον παντρεμενο έχω κλειστει ακόμη πιο πολύ. Είμαι θυμωμενη και απογοητευμενη.Και με αυτόν που με ειχε για τα μπαζα και με εμένα που του εδωσα αξια.βέβαια εγώ ημουν ερωτευμενη.εσένα όμως αυτός μπορεί να μη σου αρεσει τόσο και λες ε ας πάω για την εμπειρια που και αυτο πολύ καλό είναι.
Η μόνη περίπτωση που θα εκανα και θα σκεφτομουν όπως εσύ ακριβώς θα ήταν να μη μου αρέσει ο άλλος καθολου.αλλά αν δεν μου άρεσε καθόλου δεν θα μπορούσα να βγω μαζί του.