Results 736 to 750 of 900
Thread: Απελπισία....
-
21-07-2022, 20:46 #736kopela93Guest
Ναι και το συνέχισε. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έστελνε κάποια μηνύματα που ρωτούσε πράγματα για σήμερα, που τα ξέρει από την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε, που μπορεί να τα βρει στο ίντερνετ και γενικά φάνηκε ότι ήθελε να του πω έλα. Φυσικά και δεν του είπα. Αν ήθελε να ερχόταν. Εγώ καλά πέρασα με το φίλο που ήρθε. Ο άλλος να σκάσει.
- 22-07-2022, 06:37 #737kopela93Guest
Εν τέλει στέλνω στον τύπο τελευταία στιγμή και του λέω έλα και δεν ήρθε.
Το ξέρω ότι δεν έπρεπε να στείλω. Αλλά ήταν πολύ μλκςς που δεν πήρε μια πρωτοβουλία να έρθει
Δεν προλάβαινε είπε, γιατί δεν οδηγεί και τα μέσα κλείνουν νωρίς το βράδυ.
Μετά έγινε χειρότερο. Έκατσα και του έγραψα σε μηνύματα κατεβατα ότι έπρεπε να έρθει εφόσον καθόταν και με ρωτούσε ένα σωρό χαζές ερωτήσεις για το τι ώρα φτάνω και τι έχει το πρόγραμμα. Του είπα ήταν τελείως περιττές οι ερωτήσεις σου, φάνηκε ότι ήθελες να έρθεις και θα μπορούσες κάλλιστα να έλεγες "να έρθω"
Ένα σωρό του είπα μετά. Προσπάθησε να με σταματήσει λέγοντας μου "νομίζω δεν είσαι καλά" και του είπα καλά είμαι αλλά δε θέλω να συνεχίσουμε να μιλάμε γιατί δεν είμαστε τίποτα. Και μετά είπα δε θα σε κάνω μπλοκ ας το ληξουμε ειρηνικα και είπε ",καλά χέστηκα κιόλας" και του λέω "δε νομίζω να χεστηκες" και λέει "εννοείται"
Μετά είπα δε βγάζω άκρη μαζί σου και είπε "τραβά κοιμήσου"
Αλλά μετά ήταν που ξεκίνησα να τα λέω όλα, "γιατί με κρατάς στη ζωή σου; Δεν κερδίζεις τίποτα" και είπε "δε σε κρατάω"
Και του λέω "γιατί μου έστειλες μετά από εννιά μήνες τότε; Δεν είμαστε φίλοι δεν είμαστε τίποτα δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε, αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι με κάποιον τον αφήνεις να φυγει"
Και μου λέει "καλά τα διαβάζω αύριο"
Η ώρα είχε πάει 1:28πμ
Του είπα ότι βαρέθηκα τα ψίχουλα μου αξίζει ένα πραγματικό ενδιαφέρον, δε με καλύπτεις μη μου ξαναστειλεις και ξανακοπαναω ότι δεν είμαστε φίλοι
Και μου λέει "οκ φίλη"
Του λέω με κρατάς για παρέα και επιβεβαίωση, θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου δε μου είσαι τίποτα δε σε βλέπω φιλικά και εσύ δε με βλέπεις ερωτικά
Μετά μού είπε "σταματα να κλαίγεσαι βαριέμαι να σβήνω τις ειδοποιήσεις"
(Πριν είπε θα τα διαβάσει αύριο αλλά ήταν μέσα και τα διάβαζε)
Του λέω ότι λέω αυτά που νιώθω ενώ εσύ δε λες τίποτα
Και λέει οκ Σταμάτα τώρα
Και μετά είπα οκ και βγήκε και βγήκα
Μια καταστροφή. Δεν άντεχα να μην τα πω. Νομίζω ούτως ή άλλως κατεστραμμένο είναι, χειρότερα δε γίνεται. Εύχομαι να σταματήσει να μου μιλάει και να σταματήσω και εγώ
Τόσο υποφέρω για το τίποτα
Έχω την αίσθηση ότι δε θέλει να με αφήσει να φύγω από τη ζωή του
Ίσως έτσι θέλω να πιστεύω γιατί είναι το μοναδικό που μένει
Να πάρει το μπούλο πραγματικά αυτή τη φορά. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Δεν έπρεπε να τον ξεμπλοκαρω ποτέ. Με τα ψίχουλα που μου σέρβιρε
Ξέρω ότι όλα αυτά που είπα (που δεν τα λέω όλα εδώ) θα τον πλήγωσαν, αλλά αυτό είχα σκοπό. Δεν ήρθε να με δει. Τώρα πάει η ευκαιρία. Χεσμενη με έχει και όταν έρθει αυτός σιγά μη μιλάμε μέχρι τότε
Θέλω να δω πως θα συμπεριφερθεί. Λογικά θα μού πει να μιλήσουμε τηλ να το λύσουμε. Όπως την άλλη φορά. Γιατί ρε φίλε να το λυσουμε; Δεν έχουμε κάτι να σώσουμε εδώ. Τα πράγματα είναι χαλασμένα προ πολλού
22-07-2022, 09:20 #738
Κοίτα αυτός η αλήθεια είναι έχει δείξει με χίλιους τρόπους τι είναι. Απλά νομίζω πως επειδή τον έβλεπες ερωτικά και είχες πλάσει την ιδεατή εικόνα του πως θα τον ήθελες και τι θα έκανες, απλά παρασύρθηκες σε όλο αυτό. Αλλά από τα λίγα που έχεις πει, εγώ σαν τρίτη είχα μια ξεκάθαρη εικόνα.
22-07-2022, 09:24 #739
22-07-2022, 09:37 #740
καλημερα.
δεν εγινε καμια καταστροφη, γιατι δεν υπηρχε κατι καλο για να καταστραφει.
ηθελες να ξεσπασεις και ξεσπασες.
το οτι δεν σε ηθελε οσο ηθελες να σε θελει, το ηξερες.
αν ωστοσο, με αυτες τις συνθηκες , με το χλιαρο του ενδιαφερον δηλαδη, ηθελες να τον δεις, μονο για την συναντηση, μπορουσες να το κανεις. αν επικοινωνουσες νωριτερα. θα ερχοταν, αφου ξυνοταν, φανηκε... δεν τον ειδοποιησες και καλα εκανες , αφου σ την εσπασε που ξυνοταν χωρις να παιρνει πρωτοβουλια να σου πει οτι θελει να ερθει. και γι αυτο δεν ηρθε.
μετανιωσες και τον καλεσες εστω και αργα, αλλα δεν τον βολευε να ερθει τοσο αργα, και γι αυτο δεν ηρθε.
τιποτε δεν αλλαξε στην ουσια.
22-07-2022, 09:53 #741
Ο τύπος δεν έχει κάτι να του αρέσει . Ψάχνει το από το "όλοτελα , καλύτερα η παναγιόταινα". Κπέλα93 , η παναγιόταινα είσαι. Παίζει να είναι και παρθένος τρόμπας. Ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες. Μόνο ιντερνετικά έχετε μιλήσει ;
22-07-2022, 11:53 #742
22-07-2022, 11:56 #743
Ρε Kopela, οι άλλες στο άλλο θέμα που "τρεντάρει" τελευταία στο φόρουμ, έχουν προβλήματα κοινωνικότητας και ιδέες που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα πλαίσια της λογικής κι ένα σωρό άλλα θέματα. Εσύ από όσα έχεις γράψει, είσαι σε γενικές γραμμές νορμάλ. Γιατί το ψειρίζεις με μεσοβέζικες καταστάσεις; Χαθήκανε οι άλλοι άντρες;
Εγώ είμαι η πρώτη που λέω από το να παίζεις την κολοκυθιά στα τηλέφωνα να βρεθείς με τον άλλο να δεις πως θα πάει. Αν όμως μετά από μία συνάντηση αρχίζει τα σούξου μούξου μανταλάκια και το γυρνάτε στην κολοκυθιά πάλι, τι τα θες τα μισόλογα και τις χλιαρές καταστάσεις; Να καθόμαστε να χαζοκουβεντιάζουμε ότι ο άλλος επειδή μας κάνει νερά και είναι στο ντεμί κι εμείς τον θέλαμε και έχουμε ξενερώσει τώρα τον λέμε κατακαημένη Αράχωβα που δεν έχει επιλογές κι έτσι κι αλλιώς, που σε βοηθάει; Ακόμα περισσότερο όταν μετά κάνεις κινήσεις κι αυτός δεν ανταποκρίνεται όπως θες και το ρίχνεις στην ανάλυση και θυμίζεις εσύ την κατακαημένη Αράχωβα. Δεν είναι αυτός ξεκάθαρος; Ξεκάθαρα πράγματα εσύ παρακαλώ. Αποφάσισε τι θες, αλλά πραγματικά τι θες από αυτόν, διεκδίκησέ το κι αν δεν τσουλάει μην ασχολείσαι. Γιατί να μπλέκεις σε τόσο χλιαρές και μπερδεμένες καταστάσεις;
22-07-2022, 12:09 #744
και ακομα περισσοτερο, γιατι να μπουρδουκλωνει τετοιες χλιαρες καταστασεις..
ειναι χλιαρος μαζι της, καφρος και κρυοκωλος και δειχνει και απειρος.
ή παρτο χαλαρα κι αν βολεψει κι οποτε βολευψει κι αλλιως κλαιν, η ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
αν ειναι δηλαδη να καθεσαι να αναλυεις τον ψυλλο, ενω ο αλλος ειτε ειναι ο,τι ναναι, ειτε απλα δεν πολυγουσταρει, μην ασχολεισαι καθολου. πηγαινε παρακατω..
22-07-2022, 12:17 #745
καλα εκανες και ξεσπασες κουκλα μου.καλα του τα ειπες.σου στελνει και δεν ξερει τι θελει απο εσενα.
εσυ αφου ξερεις οτι σε χαλαει και στεναχωριεσαι βγαλτον απο την ζωη σου.εκτος κι αν μπορεις να το δεις χαλαρα δηλαδη αμα ξανα τυχει καποτε.αλλα βλεπω το περνεις κατακαρδα.
οπως σου ειπε και η sonia μια χαρα νορμαλ κοπελα εισαι.μην αναλωνεσαι σε καταστασεις τετοιες.ψαξε βρες κατι να σου αξιζει.αυτος δεν ειναι για τιποτα.
22-07-2022, 12:57 #746
αχ όταν εγώ είπα πως "αυτό δεν θα σας γεμίσει" μου πες και που ξερεις εσυ τι μας γεμίζει;
22-07-2022, 13:28 #747kopela93GuestΚαλημέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκαιο. Δε θέλω να δω αυτό που πρέπει να δω. Δεν πρέπει να ξαναμιλήσουμε ποτέ. Έχω τα κοτσια να το κάνω ή θα ξανακυλησω ;;;
22-07-2022, 13:35 #748
Νομίζω πως αν δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, απασχοληθείς και δεν ρίξεις τον εαυτό σου, θα τον ξεχάσεις. Σιγά την περίπτωση κιόλας αυτουνού.
22-07-2022, 13:38 #749kopela93GuestΜα άμα κολλήσει το μυαλό είδες τι γίνεται. Το ξέρω ότι δεν είναι καλή περίπτωση. Πουθενά δεν πάει το πράγμα. Ένα μηδενικό είναι η περίπτωση αυτή. Πρέπει να ασχοληθώ με κάτι άλλο και αυτός να σεβαστεί ότι δε θέλω τίποτα άλλο και να μην τολμήσει να ξαναστείλει. Θέλω να προχωρήσω
Κουράστηκα με τη φάση του μλκ που με πληγώνει συνέχεια και το παίζει χαλαρός
22-07-2022, 15:00 #750
Αυτή η ερώτηση ποσο με αντιπροσωπευει.πως να έχουμε τα κοτσια να μην ξάνα κυλησουμε.
Εγώ προσωπικα το έλυσα το θέμα. του είπα να μην με ξανά ενοχλησει και τον μπλοκαρα από τις κλησεις του κινητού μου.Βεβαια αν ήθελε μπορουσε να επικοινωνησει με άλλο τρόπο. Τουλάχιστον το σεβαστηκε κοινώς δεν του καιγεται καρφι.έχω όμως το καλό εγώ να μην στέλνω ποτέ πρώτη όσο και να καίγομαι. Οπότε εληξε το θέμα.
Εσύ του είπες να μη σε ξανά ενοχλησει?τον είχες μπλοκαρει μια φορα λες.γιατί τον ξεμπλοκαρες?
Θες να κρατησεις επαφη τελικα η αυτό σε χαλαει και θες να σταματησετε να μιλατε.