Τι θα κανατε στη θεση μου?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    ολοι πρεπει να πιανουμε το ταυρο απο τα κερατα...ολοι....κι εγω χαλια ημουνα αλλα απο τη στιγμη πο αρχισα να κανω αυτα που φοβαμαι ειμαι πολυ καλυτερα...δεν πηγαινα στη θαλασσα και τωρα παω και κολυμπαω στο πουθενα και στου διαολου τη μανα μονος μου δεν μου εχει συμβει τιποτα....φοβομουνα να απομακρυνθω και τωρα παω παντου με τ αμαξι...φοβομουνα να κουραστω και οταν με νιωσω οτι κατι δεν παει καλα παω για τρεξιμο κανω δουλειες και ετσι η μαχη κερδιζεται σιγα σιγα και παλι αρχιζω και ξαναβρισκω τον παλιο μου εαυτο...μην αναβαλεται τιποτα απ αυτα που θα κανατε αν εισασταν οπως παλια..,.ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ.......πρεπει ολοι να προσπαθουμε εστω με μικρα βηματα καθε μερα πρεπει να κανουμε ενα βηματακι μπροστα καθε μερα ομως.....ολοι μας εχουμε κρυμμενη δυναμη μεσα μας που μας περιμενει να την ανακαλυψουμε...αν δεν προσπαθησουμε πως θα τη βρουμε.......οπτε ψηλα το κεφαλι και ενα μικρο βηματακι καθε μερα...

Senior Member
    εγώ εχω άλλου είδους προβλήματα... Εχω εμμονές και ψυχαναγκασμούς... το κύριο ομως πρόβλημα μου είναι η αυπνία. Οταν δεν κοιμάμαι την επομενη μου μπαίνουν ιδέες ασχημες για αγαπημένα μου προσωπα οτι παθαίνουν κακό και νιώθω οτι θέλω να πάθουν κακό αλλά δεν είναι ετσι φυσικά! Νιωθω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου οταν κανω αυτες τις σκέψεις. Φαντάζομαι οτι η αλλαγή περιβάλλοντος θα μου προκαλέσει αυπνία και μετα εμμονες και παει λέγοντας!!

Senior Member
    Οχι βρε Σοφακι...Η αλλαγη περιββαλλοντος μονο καλο θα σου κανει..Να ξεφυγεις σιγα σιγα....Ως προς την αυπνια ελαφρη φαγητο το βραδυ(ή και καθολου οπως εγω)και να πινεις ενα γαλατακι....Ολα θα πανε καλα..

Member
    και γιατι δεν παιρνεις μαζι σου ενα ηρεμιστικο? για την διαρκεια των διακοπων?τα ηρεμιστικα χρησιμοποιουνται για μικρο χρονικο διαστημα και η λογικη τους ειναι αυτη ,αν και πολλοι τα πινουν χρονια..μεγαλες δοεσεις η μικρες...καλως η κακως...και εσενα τι κακο θα σου κανει για καποιες μερες?
    επομενως εχουμε δυο πραγματακια.

παιρνεις ηρεμιστκο όποτε το χρειαζεσαι, ωστε να μπορεις να νιωσεις καλυτερα και γιατι οχι να προσαρμοστεις στις διακοπες...να νιωσεις ωραια με τους αλλους να περασεις καλα οσο μπορεις....να μην τρεμεις, να μην αγχωνεσαι, και να βγεις και νικητρια.
    αν γινει αυτο μονο καλο θα εχεις κανει...
    η αγοραφοβια δεν λυνεται με την σκεψη και γενικα δεν υπαρχει λυση που θα κανεις εσυ...δεν ειναι κατι που κανεις εσυ λαθος.λυνετε με το να μην σκεφτεσαι επιμονα τις φοβιες...και αυτο γινεται με φαρμακα...και τον χρονο
    επομενως αν πας και παιρνεις και καποιο αγχολυτικο βοηθας στην προσαρμογη σου, εκει, και στην αγοραφοβια σου.
    εχεις καθε δικαιωμα να το παρεις...και αμα νιωθεις ενοχες μετα τις διακοπες κοφτο αναλογα.οι διακοπες θα ειναι ενα βημα προς την καλυτερευση του πανικου σου.και πιστεψε με το αγχολυτικο αξιζει σε εσενα περισοτερο απο τον καθενα.για αυτες τις περιπτωσεις ειναι...
    επομενως η καθεσαι σπιτι , η πας με καποιο αγχολυτικο, προσπαθεις να προσαρμοστεις...εχεις την μεγαλη βοηθεια του αγχολυτικου που στην ουσια σε βοηθαει πολυ.σε φερνει πιο μπρστα ως προς το συναισθημα προσαρμοζεσαι.
    εγω αυτο θα εκανα αν ειχα τις γνωσεις που εχω τωρα.βοηθαει πολυ.παλια στις διακοπες με βοηθουσε παρα πολυ...
    γιατι δεν σου διωχνει παροδικα το αγχος...αλλα σε κανει να ξεχαστεις...που αυτο ειναι το φαρμακο....οσο περισοτερο ξεχνιεσαι τοσο απομακρυνεσαι απο τον πανικο.
    ο πανικος ειναι μια πολυ πολυ κακια συνηθεια....τα χω περασει....και βγηκα νικητης με τον τροπο που σου λεω......το ιδιο μυαλο ειχαμε απλα εγω τωρα νιωθω διαφορετικα οχι επειδη το αποφασισα και ειπα πανικοι τελος!!και τους νικησα. αλλα γιατι ενιωσα (με τον χρονο, αυτο που σου λεω τωρα μου τα ελεγαν, αλλα δεν μπορουσα να τα νιωσω ,τωρα τα νιωθω)οτι οι η αντιμετωπιση των πανικων δεν ειναι αποτελεσμα σκεψης και προσπαθειας της στιγμης. νομιζα οτι εγω εφταιγα , αν και ηξερα οτι δεν εφταιγα..........το οτι νομιζεις οτι φταις, δεν ειναι σκεψη. ειναι συναισθημα που ηρθε με τον χρονο, και θελει χρονο να συνιθισεις να νιωθεις οτι δεν φταις και να σκεφτεσαι οτι δεν φταις.για αυτο ειναι και νευρωση.εχεις τη λογικη αλλα το συναισθημα παει κοντρα.και δεν αλλαζει με την λογικη δυστηχως.αλλαζει με την συνηθεια...και αυτο που κανεις τωρα και διαβαζεις συνηθεια ειναι και σου κανει καλο.ειναι μεσα στο προγραμμα.αμα δεν ψαξεις δεν μαθαινεις.
    .θα το νιωσεις με τον καιρο.πηγαινε διακοπες....και παρε και κανενα xanax.
    ακου τον παλιο...δεν ειμαι πρωταρης.....εχω νιωσει το καθε δεπτερολεπτο οπως εχεις νιωσει και εσυ.και δεν σου λεω σκεψου ετσι. σου λεω παρε ενα xanax οσα θες και χρειαζεσαι και ριξε μια βουτια, αυτο σε παει βηματα μπροστα.....κανε τη βουτια και τα λεμε παλι εδω.οσο για το αγχος το μειωνεις με αγχολυτικο.

Page 3 of 3 FirstFirst 123