αυτοπεποίθηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    γουστον θα σου ελεγα απο προσωπικη πειρα ..η αυτοπεποιθηση εστω κι αυτη η λιγη :P ηρθε σιγα σιγα πετυχαινοντας στοχους..λιγους καθε φορα ..ισως ασημαντους για καποιον τριτο αλλα για μενα ουσιωδεις.οταν πηρα το πτυχιο μου πχ με βαθμο που ηθελα.οταν εκανα καλυτερα στη δουλεια καποια πραγματα απο συναδελφους.αυτο τον καιρο παλευω με κατι αλλο που ειχα παραμελησει και ενιωθα οτι υστερω σε σχεση με αλλες κοπελες θα στο πω και ας σου φανει γελοιο[με την μαγειρικη:P:P]
    αυτο με την οικογενεια ειναι ενα θεμα ναι ..αχ αυτοι οι γονεις...καμια φορα εχουν τις καλυτερες των προθεσεων αλλα μας κανουν κακο με τον τροπο τους ..μας ευνουχιζουν θαρρεις..πιστευω σιγουρα μας επηρεαζουν ολους σε ενα βαθμο στην ενηλικη ζωη μας αλλα δεν πρεπει να το χρησιμοποιουμε και σαν δικαιολογια για την αδρανεια μας..δεν πρεπει να παραιτηθουμε κι εμεις..χρειαζεται πεισμα...αν δεν πεισμωσουμε δεν κανουμε τιποτα! αρα στοχοι-εφικτοι και πραγματοποιησιμοι- και πεισμα πρεπει να υπαρχει και βελτιωνονται τα πραγματα
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Winston είσαι πολύ απόλυτος ή έχεις μεγάλο θυμό;Για σκέψου καλύτερα όταν γράφεις κάτι.Εσύ τελικά έχεις αυτοπεποίθηση;

Senior Member
    Εχω πολυ μεγαλο θυμο ειναι αλήθεια...

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    για ποιο λογο εχεις θυμο, winston ?

Senior Member
    Θυμό για κάποιους που σε πλήγωσαν;νομίζεις ότι μισείς τους ανθρώπους;Φαίνεται απο τα λόγια σου ότι έχεις θυμό όμως μόνο κακό σε σένα κάνεις.

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    για ποιο λογο εχεις θυμο, winston ?

Εχω θυμο διοτι δεν μου αρεσει οπως ειμαι εμφανισιακα. Και με τρελενει το οτι δεν μπορω να το αλλαξω αυτο. Ειμαι πολυ θυμωμενος με τους γονεις μου που με γεννησαν και με καναν ετσι. Ειδικα με τη μανα μου.

Senior Member
    winston ειχες παντα ανασφαλεια σε σχεση με την εικονα σου? ή εγινε καποια αλλαγη που σε εκανε να νιωθεις ετσι?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    winston ειχες παντα ανασφαλεια σε σχεση με την εικονα σου? ή εγινε καποια αλλαγη που σε εκανε να νιωθεις ετσι?

Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου... (Σχεδον)

Senior Member
    τι ακριβως δεν σου αρεσει επανω σου αν δεν γινομαι αδιακριτη πολυ?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Αυτά τα λόγια τα έχω ακούσει και απο άλλον εκτός φόρουμ.Νομίζω πάνω στα νεύρα σου τα λες δεν τα πιστεύεις.Ξέρεις κανένα παιδί να διαλέγει τους γονείς του; Οι γονείς σου δεν σ\' αγαπούν; Υπάρχουν γονείς που γεννούν παραπληγικά παιδιά ή με άλλα προβλήματα.Τι πρόβλημα έχεις winston θεωρείς ότι είσαι άσχημος;Ξέρεις πως μπορούν να αισθάνονται οι γονείς που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σύνδρομο ντάουν ή διάφορες κληρονομικές παθήσεις;αν έμπαινες στην ψυχή της μάνας θα έβλεπες πόσο πονάει.Εαν δεν σε αγαπούν δεν είναι κοντά σου θα σου πω εντάξει έχεις δίκιο και έχεις θυμό.Εχεις τέτοια παράπονα απο τους γονείς σου;Οσο για την εμφάνιση δεν μπορούν όλοι να είναι σαν τον Μπράντ Πιτ τι να κάνουμε.Και εγώ θα ήθελα να είμαι πιο ψηλή.

Senior Member
    Θα ηθελα να ημουν πολυ ψηλοτερος και ανδροπρεπη χαρακτηριστικα προσωπου οχι να ειμαι 27 χρονων και να δειχνω παιδακι... Κληρονομησα τη φατσα της μανας μου ε ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ

Senior Member
    Winston το σπουδαιότερο είναι να ωριμάσεις αν μπορούσε να σε κάνει ψηλότερο να είσαι σίγουρος θα το έκανε.Δηλαδή οι κοντοί στον καιάδα;Ελπίζω να μην ακούει αυτά τα κοσμιτικά η μάνα σου.

Senior Member
    Μην ανησυχεις δεν πολυμιλαμε. Ειχα 2 χρονια να της μιλησω τωρα τελευταια αρχισαμε παλι.

Senior Member
    Θα ηθελα να ημουν πολυ ψηλοτερος και ανδροπρεπη χαρακτηριστικα προσωπου οχι να ειμαι 27 χρονων και να δειχνω παιδακι... Κληρονομησα τη φατσα της μανας μου ε ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ
    κατ αρχας το παραδειγμα με το υψος το ειπα εντελως τυχαια.δεν ειχα ιδεα οτι ηθελες να ησουν αρκετα ψηλοτερος.
    ολοι θα θελαμε να ειχαμε κατι διαφορετικο σε καποιον τομεα.
    αν ομως περιοριστουμε στην αυτολυπηση γιατι δεν το χουμε και αδρανησουμε, δεν θα βελτιωσουμε ποτε κι αλλα1000 πραγματα που ειναι στο χερι μας.
    πολλοι μεγαλοι ανδρες της ιστοριας ηταν κοντοι.λενε οτι δεν ηταν τυχαιο,οτι η ελλειψη υψους τους κινητοποιησε να κανουν πραγματα μνημειωδη ωστε να δοξαστουν γι αυτα.
    θα σε χαλαγε να ησουν ο μεγας αλεξανδρος?

Senior Member
    Ας ημουν ψηλος και ας μην ημουν ο Μεγας Αλέξανδρος. Περισσοτερο με πειραζει το παιδικο προσωπο που μου τυπωσε το δικο της η ******* και με περνανε για 16 χρονων νιανιαρο ενω ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ γαμω τη μανα μου γαμω και δεν με περνουν στα σοβαρα ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΨΟΛΑ ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. αΡΚΕΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΗΡΑΜΗΣΩ.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast