αυτοπεποίθηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Ας ημουν ψηλος και ας μην ημουν ο Μεγας Αλέξανδρος. Περισσοτερο με πειραζει το παιδικο προσωπο που μου τυπωσε το δικο της η ******* και με περνανε για 16 χρονων νιανιαρο ενω ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ γαμω τη μανα μου γαμω και δεν με περνουν στα σοβαρα ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΨΟΛΑ ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. αΡΚΕΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΗΡΑΜΗΣΩ.
    το παιδικο προσωπο αλλαζει αν το αγριεψεις λιγο με αξυρισιες και το καταλληλο κουρεμα.οταν ολοι οι συνομηλικοι σου 40 ρηδες θα παραπονιουνται που μεγαλωνουν εσυ θα δειχνεις νεωτερος και δεν θα προβληματιζεσαι...συμβαινε� � και με τις γυναικες αυτο.οι μικροκαμωμενοι ανθρωποι αργουν πολυ να γερασουν...

αντε καλη βολτα

Senior Member
    λυπαμαι που βγαζεις τοσο θυμο απεναντι στη μητερα σου..σκεφτομαι απο την αλλη ομως τι καλο που θα ηταν για σενα αν αυτο το θυμο μπορουσες να τον διοχετευσεις καπου δημιουργικα ..στο να αντιμετωπισεις οτι σε ταλαιπωρει ..
    οσο για το υψος.ναι αυτο δεν διορθωνεται.το babyface ομως..ειμαι σιγουρη οτι εχεις ακουσει αρκετες να εκφραζονται θετικα γι αυτο. αλλα κι αν βαρεθηκες το στυλ αυτο σιγουρα ..καποιες βελτιωσεις στην εικονα σου για να γινεις πιο <αρρενωπος>μπορεις να κανεις οπως σου προτειναν ηδη...
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Θα ηθελα να ημουν πολυ ψηλοτερος και ανδροπρεπη χαρακτηριστικα προσωπου οχι να ειμαι 27 χρονων και να δειχνω παιδακι... Κληρονομησα τη φατσα της μανας μου ε ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ
    Η αρρενωποτητα δεν βρισκεται στο υψος, αλλα στο μυαλο, στον τροπο, στο βλεμμα, στη συμπεριφορα, στο πως εισαι περα απο την πρωτη εντυπωση...

Μπορει το δυνατο σου σημειο να μην ειναι η εμφανιση (κι αυτο για σενα ή για καποιες), αλλα πολλες φορες μια καλη εμφανιση ειναι μια πολυ καλη παγιδα για νωθροτητα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Θα ηθελα να ημουν πολυ ψηλοτερος και ανδροπρεπη χαρακτηριστικα προσωπου οχι να ειμαι 27 χρονων και να δειχνω παιδακι... Κληρονομησα τη φατσα της μανας μου ε ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ
    Η αρρενωποτητα δεν βρισκεται στο υψος, αλλα στο μυαλο, στον τροπο, στο βλεμμα, στη συμπεριφορα, στο πως εισαι περα απο την πρωτη εντυπωση...

Μπορει το δυνατο σου σημειο να μην ειναι η εμφανιση (κι αυτο για σενα ή για καποιες), αλλα πολλες φορες μια καλη εμφανιση ειναι μια πολυ καλη παγιδα για νωθροτητα.

Καλες οι θεωριες αλλα η πρωτη εντυπωση ειναι ολα τα λεφτα. Και αν σε βλεπουν για παιδακι ως τετοιο θα σου συμπεριφερονται οτι και να κανεις. Να φανταστεις εχω αρχισει και χαιρομαι που αρχισα να κανω φαλακρα οσο περιεργο και αν ακουγεται.

Anyway το σταματαω εδω δεν εχω διαθεση για συνεχεια.-

Senior Member
    winston σεβομαι οτι δεν θες να το συνεχισεις.

θα θελα μονο να σου πω πώς παιδακι μπορει να σου συμπεριφερονται αρχικα ή με την πρωτη εντυπωση. Την πορεια της σχεσης μας, δεν την καθοριζει η εμφανιση...τουλάχιστον μιλάω για μενα. Δεν εκπροσωπω την ανθρωποτητα....αλλα ξερω πώς το ιδιο ισχυει κ για αλλους...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Καλες οι θεωριες αλλα η πρωτη εντυπωση ειναι ολα τα λεφτα. Και αν σε βλεπουν για παιδακι ως τετοιο θα σου συμπεριφερονται οτι και να κανεις. Να φανταστεις εχω αρχισει και χαιρομαι που αρχισα να κανω φαλακρα οσο περιεργο και αν ακουγεται.

Anyway το σταματαω εδω δεν εχω διαθεση για συνεχεια.-
    Winston,αν εσύ δε νιώθεις σαν παιδάκι δε θα σε βλέπουν σαν παιδάκι όσο baby face κι αν έχεις.Το πως φαινόμαστε δεν εξαρτάται αποκλειστικά απ\'τα χαρακτηριστικά μας.Μη σου πω ότι έχει πιο πολύ δύναμη στην εμφάνισή μας η προσωπικότητα κ αυτό που πιστεύουμε για τον εαυτό μας.
    Πως γίνεται π.χ. να υπάρχουν άνθρωποι με αντικειμενικά άσχημα χαρακτηριστικά και να ασκούν τόση γοητεία πάνω μας και να φαίνονται πολύ όμορφοι,ακόμα κι απ\'την πρώτη εντύπωση(πριν καν μιλήσουμε μαζί τους)?
    Όλα αυτά δεν τα θεωρώ θεωρίες αλλά πραγματικότητα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123