ΦΟΒΟΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 122

Thread: ΦΟΒΟΣ

Senior Member
    απο το αγχος είναι Αννούκ νομίζω... Και εγώ παθαινα κάτι τετοια σε συνδιασμό με υπαρξιακά ερωτήματα... τυπου υπαρχω? ζω? τι ειναι η ζωή και άλλες τετοιες μπουρδες!

Member
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! ΑΠΟΨΕ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ. ΦΡΙΚΑΡΑ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ. ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ. ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ. ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ, ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΑ, ΑΠ ΟΛΑ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑ! ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ. ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ ΞΑΝΑ! ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ. ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...

Senior Member
    συγχαρητηρια αννουκ!
    εκανες πολυ σημαντικο βημα!

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΑΝΝΟUK! ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ, ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΕΥΓΕ!

Banned
    ΜΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ \"ΑΛΛΟΥ\". ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ

παιδια τι ειναι αυτο το παθαινω αυτο απο μικρη δεν ειναι ακριβως κριση πανικου τι ειναι?λες και εισια απο αλλο πλανητη

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! SUNSET, ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΖΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ.

Banned
    εγω ομως δεν βλεπω τον ευατο μου απο μακρια η κανω λαθος?σαν χαμενη ομως να μαι και λεω μηπως ειμαι αδυναμη δεν ειμαι καλα?γιατι δεν ηξερα καλα τι ειναι!

Member
    καλησπερα σε ολους!μολις τελειωσα την τριτη συνεδρια με την ψυχαναλυτρια μου! νιωθω πολυ αισιοδοξη.. τα παω πολυ καλα.. εχω αμεση ανταποκριση με την ψυχοθεραπεια και μου ειπε οτι δεν θα χρειαστει να ξεκινησω φαρμακευτικη αγωγη! sunset μου να ηξερες ποσο μα ποσο σε νιωθω!πραγματικα αυτο που λες το βιωνω στο πετσι μου! ειναι κατι που δεν μπορεις να εξηγησεις με λογια. ειναι μια αισθηση οτι εισαι εκει αλλα τα βλεπεις ολα σαν παρατηρητης χωρις να καταλαβαινεις λες και εισαι αλλου εντελως, λες και μια θολουρα, ενα βαρος εχουν καθησει στο κεφαλι σου. ειναι απο το αγχος ΕΝΤΕΛΩΣ! μπορει εκεινη τη στιγμη να μην εισαι αγχωμενη αλλα ειναι και αυτο στο ολο κολπο του πανικου που περνας. υπομονη και θα περασει. sunset, εσυ ακολουθεις καποια θεραπεια? γενικοτερα το προβλημα σου που εστιαζεται? στις κρισεις πανικου?

Banned
    γεια σου ανουκ με το ωραιο ονομα μου θυμισες το τραγουδι που ακουγα μιας τραγουδιστριας!ναι εγω κυριως με κρισεις πανικου και μερικες φοβιες εχω ενα προβλημα αλλα και θυμο αλλα δεν εχω παει σε ψυχολογο ουτε εχω παρει φαρμακα..κρισεις πανικου εχω αλλα οχι παντα εδω και μερικα χρονια αλλα ξερεις κατι?αυτο το περιεργο που πες πιο πανω το χα παθει στα 16 μ κιολας σε μια οικογενειακη συγκεντρωση και μαλιστα λεω θελω να παω στο νοσοκομειο!δεν ειχα σωματικα συμπτωματα απλα ενιωθα να χανομαι χωρις να ζαλιζομαι σαν να μιλανε ολοι σαν απο πηγαδι σαν να κινουνται ολα πιο γρηγορα πως να το πω μαλιστα νομιζεις οτι τα χανεις..τοσκεφτομουν χρονια και τωρα μολις το λεω ...και με τις αρραωστεις εχω ενα θεμα και τους γιατρους να τωρα εχω εναν εντονο πονο χαμηλα στη κοιλια και επειδη στα 14 μ ειχα κατι κυστες στις ωοθηκες σκεφτομαι διαφορα παλι...ουφ παρασκευατικο!

Banned
    μαλιστα θυμαμαι τους ηχους να τους ακουω λιγο περιεργα ...το θυμαμαι εντονα αυτο...

Member
    sunset μου ποσο χρονων εισαι? ειχες και εσυ απο μικρη βλεπω θεματα με την ψυχολογια σου σαν και εμενα.. αυτην την αισθηση, οτι χανομαι αλλα δεν ζαλιζομαι, οτι ολα κινουνατι περιεργα γυρω μου κτλ την νιωθω τελευταια συνεχεια! εχω νιωσει εγω οτι τα χανω απειρες φορες! κι ομως εδω ειμαστε ακομα καιι προσπαθουμε και το πολεμαμε! θα σου προτεινα να μιλαγες με καποιον ειδικο γι αυτα τα θεματα που νιωθεις. θα βρεις σιγουρα λυση.εγω αρχικα δεν πιστεψα οτι θα βοηθηθω απο την ψυχοθεραπεια. με ειχε παρει απο κατω εντελως. κι ομως σε μικρο χρονικο διαστημα βλεπω βελτιωση. ξερω οτι θα ξανανιωσω ασχημα, θα ξανασηκωθω, ασχημα, θα σηκωθω και παει λεγοντας!

Banned
    ειμαι 26 και θελω να μου φυγουν τωρα!τον τελ καιρο ειμαι καλα αλλα καποια στιγμη θα με ξαναπιασουν σιγουρα..

Member
    εισαι μαλλον και εσυ ευαισθητη και με πολλες ανησυχιες οπως και εγω. ατομα σαν και εμας λοιπον που αντιμετωπιζουν αυτες τις μεταπτωσεις στην διαθεση και στην ψυχολογια, πιστευω οτι θα φλερταρουμε παντα με την θλιψη, τις εμμονες και τα ψυχοσωματικα. πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο αντομετωπιζοντας το. να σκεφτεσαι οτι θα ερθει αλλα θα ξαναφυγει.. πως και δεν εχεις παει να επισκεφτεις και να μιλησεις με καποιον ειδικο αφου ταλαιπωρησε και εσυ χρονια?

Banned
    ανουκ ετσι ακρηβως ειναι.
    ενα αναισθητο ατομο που δεν σκαει για το παραμικρο δεν θα παθει τπτ απο ο οσα εχουμε εμεις.
    ετσι γεννηθηκαμε υπερ ευαισθητοι και δεν θα αλλαξουμε ποτε

Banned
    παλυ καλα που προλαβα και εκανα τουλαχιστον ενα υπεροχο παιδακι πρν με πιασουν ολα αυτα.

αλληως χλωμο να εκανα σε αυτην την κατασταση.

αν και εχω ακουσει και σε κατασταση εγκυμοσυνης κανουν αλλες θεραπεια με τετοια φαρμακα π περνω και εγω,

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast