Results 46 to 60 of 122
Thread: ΦΟΒΟΣ
-
14-07-2009, 17:07 #46
Μήπως έχουμε ανάδρομο Ερμή; γιατί σαν πολλοί δεν είμαστε καλά
- 14-07-2009, 17:10 #47
ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ GROUP THERAPY???
14-07-2009, 17:17 #48
Ελα ντέ δεν θα ήταν και άσχημο.Ευτυχώς που μιλάμε και ξαλαφρώνουμε λίγο και το σπουδαιότερο σε ακούν άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν.Γιατί κακά τα ψέματα όσο και να θέλει κάποιος να σε βοηθήσει και να σε καταλάβει δεν μπορεί αν δεν μπεί σε αυτό το λούκι.Το ίδιο έκανα και εγώ μέχρι να μου χτυπήσει την πόρτα η κατάθλιψη
14-07-2009, 17:25 #49
Γιωτα εκανες θεραπεια για την καταθλιψη? πριν ποσα χρονια την εζησες? εκανες καποιες αλλαγες μετεπειτα στη ζωη σου? Θα θελα να ακουγα τις εμπειριες σου γυρω απο αυτην την κατασταση....
Εφη.
14-07-2009, 17:45 #50
Βασικά ξεκίνησαν αρρυθμίες πολλά ψυχοσωματικά μέχρι που άρχισε η αϋπνία.Στην αρχή έπαιρνα λίγο λεξοτανιλ αλλά μετά απο κάποιο διάστημα δεν με κάλυπτε έκλαιγα στο δρόμο στο λεωφορείο και απευθύνθηκα σε ειδικό πριν 10 χρόνια.Εκανα μια μικρή θεραπεία και συνήλθα .Απο τότε έχω υποτροπιάσει δυο φορές και η τελευταία ήταν η χειρότερη όμως υπήρχαν σοβαρά προβλήματα χρόνια και δεν είχα καμμιά στήριξη.Οι αϋπνίες έγινε ο εφιάλτης μου δεν με έπιανε και το στιλνοξ και το λεξοτανιλ είχα παραιτηθεί τελείως αλλά επαναλαμβάνω αντιμετώπισα δύσκολες καταστάσεις επώδυνες και είμαι σίγουρη ότι γι\' αυτό υποτροπίασα.Στην ουσία την κατάθλιψη την ζω τα τελευταία χρόνια αλλά έφτασα στο ναδίρ και ξεκίνησα ισχυρή αγωγή.Αλλαγές τώρα προσπαθώ να κάνω τώρα συνηδειτοποίησα στα 50 μου ότι ζούσα με συμβιβασμούς και εκπτώσεις.Προσπαθώ να μάθω να λέω όχι προσπαθώ να μην είμαι υποχείριο κανενός και μετανιώνω που δέχτηκα τόση μεγάλη ψυχολογική κακοποίηση αρχίζω να θέτω όρια και να απαιτώ και για μένα κάτι.Προσπαθώ να αποκτήσω την χαμένη μου δεν θα έλεγα αυτοπεποίθηση αλλά αξιοπρέπεια γιατί δεν έβαλα όρια σε μερικά ανθρωποειδή που μου μαύρισαν την ζωή.Πέρα απο τους ανθρώπους είχα και την ατυχία να αντιμετωπίζω και προβληματα υγείας κάτι που με τσάκισε ψυχολογικά γιατί πέρασα μέρες εφιαλτικές
14-07-2009, 18:44 #51
ΝΙΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΟ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ?ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΕΙ ΠΙΣΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΧΩΣ!
14-07-2009, 18:47 #52
Οχι μονο το νοιωσαμε αλλα τρελλαθηκαμε κιολας πολλοι.
Προσωπικα φοβαμαι την τρελλα οπως ο διαβολος το λιβανι.Ειναι φρικτη και μπορει να γκρεμισει σε μια στιγμη οτι εχτιζες χρονια.
Η απαντηση ειναι ναι σε μενα ο φοβος ειναι διαρκης μην τρελλαθω.
Οχι οτι προκειται οσο παιρνω τα φαρμακα αλλα για αυτο αλλωστε τα παιρνω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2009, 18:53 #53
Originally posted by annouk
ΝΙΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΟ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ?ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΕΙ ΠΙΣΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΧΩΣ!
τωρα πια αρχιζω και το ξεπερναω σιγα σιγα αυτο αλλα ειναι ολα τα αλλα δυστυχως που δεν με αφηνουν να χαρω φυσιολογικα την ομορφη ρουτινα μου..
αστα να πανε...σε καταλαβαινω.εγω τωρα πχ νιωθω θυμο,απιστευτο θυμο,θελω να τα σπασω ολα απο τα νευρα μου και αυτο γιατι εχω βαρεθει.
που ειναι η λυση τυο προβληματος?που?γιατι δεν βοηθαει κανεις?
γιατι για να εξεσφαλισεις την πνευματικη σου υγεια(και οχι μονο)
πρεπει να εχεις τοοοοοοοοσα λεφτα?
γιατι να ειναι προνομοιο των πλουσιων,ε??
μπορει να μου απαντησει καποιος?
γιατι δεν υπαρχει κατανοηση παρα μονον απο αυτους που συμπασχουν?
και γιατι θα πρεπει να νιωθω βαρος στην οικογενεια μου?
δεν αντεχω αλλο,δεν μπορω αλλο!!
δεν γινεται να ειμαι ετσι,δεν εχει νοημαα!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
θελω απλα να ζησω............
14-07-2009, 19:03 #54
Χμ καταθλιψη στις τριτοκοσμικες χωρες απο οτι λενε οι ειδκοι (εκει και αν υπαρχει φτωχια) ειναι σχεδον αγνωστη λεξη.
Κατα καποιο τροπο η καταθλιψη ειναι ισως \"πολυτελεια\"...τι να πω.
Φυσικα αν αγωνιζεσαι για ενα πιατο φαι για να επιβιωσεις δεν σκεφτεσαι καταθλιψεις,απλως τρεχεις και μαθαινεις να τρεχεις.
Οχι οτι θα ελεγα οχι αν μου καθοταν το τζοκερ γιατι αν και εργαζομαι πολλα χρονια δεν μπορω να γινω εντελως ανεξαρτητος οικονομικα και να εχω αυτα που θελω...και δεν ζηταω πολλα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2009, 19:37 #55
Originally posted by keep_walking
Χμ καταθλιψη στις τριτοκοσμικες χωρες απο οτι λενε οι ειδκοι (εκει και αν υπαρχει φτωχια) ειναι σχεδον αγνωστη λεξη.
Κατα καποιο τροπο η καταθλιψη ειναι ισως \"πολυτελεια\"...τι να πω.
Φυσικα αν αγωνιζεσαι για ενα πιατο φαι για να επιβιωσεις δεν σκεφτεσαι καταθλιψεις,απλως τρεχεις και μαθαινεις να τρεχεις.
Οχι οτι θα ελεγα οχι αν μου καθοταν το τζοκερ γιατι αν και εργαζομαι πολλα χρονια δεν μπορω να γινω εντελως ανεξαρτητος οικονομικα και να εχω αυτα που θελω...και δεν ζηταω πολλα.
πλακα μου κανεις?
δεν αρνηθηκα ποτε οτι ολα αυτα ειναι επιπτωσεις του συγχρονου
γ@@οκαπιταλιστικου συστηματος.....
μακαρι να ημουν λοιπον κιπ σε μια τετοια χωρα να μην εχω τις εγνοιες αυτες θα ειχα βεβαια αλλες αλλα τουλαχιστον θα μπορουσα να στηριχτω σε εμενα και να πω,θα τα καταφερω,τωρα ομως δεν μπορω δεν εχω που την κεφαλη κλινε...
καλοζωισμενοι ανθρωποι ειμαστε δεν το αρνουμαι αλλα τωρα τι γινεται??
14-07-2009, 19:44 #56
Τωρα?
Αν δεν δουλευεις βρισκεις δουλεια (προσπαθεις τουλαχιστον).Απο τα πλεον ουσιαστικα πραγματα που μπορει να κανει καποιος.
Τι σου παρεχει?
Καποια ανεξαρτησια,ευρυτερο κοινωνικο περιβαλλον,ενασχοληση να μη σκεφτεσαι τα δικα σου και ενα καρο αλλα πραγματα.
Ενα πραγματικο must.
Εκτος και εαν ηδη δουλευεις ή δεν εισαι σε θεση να δουλεψεις ή απλουστατα δεν βρισκεις δουλεια οσο και να ψαχνεις (γ@μοανεργια).
Η δουλεια ειναι αλλωστε το σντιστοιχο του \"τρεχω για ενα πιατο φαι\" και ετσι οπως εχει γινει η κατασταση δεν διαφερει και πολλη απο την πραγματικοτητα εν Ελλαδει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2009, 19:51 #57
http://www.youtube.com/watch?v=OfL7ldp_7Zg
14-07-2009, 19:52 #58
απο σεπτεμβρη ξεκιναω 2δουλειες παρακαλω ενω μεχρι στιγμης δεν εχω δουλεψει καθολου.
ευθυνες.....το μονο που με απωθει στο νσ δουλεψω.
ελπιζω να γινω μια αξια βιοπαλεστης και να λυσω τα προβληματα μου χωρις να πληρωνω αλλα να με πληρωνουν κιολας!
αι σιχτιρ πια!για αυτο και οι ψυχολογοι μιλανε για πελατες και οχι για ασθενεις,βεβαια...τι να πεις.....
ρημαδα κοινωνια.
14-07-2009, 19:52 #59
AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
:P:P:P:P
14-07-2009, 20:00 #60
Αντε καλο κουραγιο,καθε αρχη και δυσκολη αυτο να ξερεις γιατι θα φτασεις στα ορια σου πολλες φορες αλλα θα δεις οτι αν ξεπερασεις ενα σταδιο θα ειναι ολα καλυτερα.
Καλη επιτυχια
Θαρρος καρδια και πλατη φαρδια[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....