ψαχνωντας την χαμενη θεωρια του αδικημενου - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 273
    Senior Member
    Με λιγα λογια εχει σημασια οχι μονο τι θα πεις αλλα και πως θα το πεις...το οτι ειμαστε βολεμενοι στο σπιτι μας μες την ασφαλεια μας κανει αθυροστομους...ενω στην πραγματικη ζωη ειμαστε ολοι πιο διπλωματες.
    Οχι απαραιτητα κακο,ξεδινεις καπως ή λες αυτο που πραγματικα σκεφτεσαι.
    Χωρις παντα να παιρνω το μερος κανενος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    ναι αλλα βρε Keep αγαπη μου ειναι σαν ναμου την λες τωρα.
    αγαπημενη μου αγαπη:P
    χωρις να περνεις ομως το μερος κανενος.
    και συ βρουτε?:P:P:P

Senior Member
    χεχε οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται...οχι προσωπικα σε σενα και οι δυο πλευρες τα λεγαν χυμα κατεμε σε ορισμενες φασεις ο κσθεις με το στυλ του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    αχ αγαπουλη μου :P. δεν εχεις αδικο.αλλα μερικοι ριχνουν λαδι στην φωτια.
    τι θελουνε και ψαχνονται αφου εγω και η ρεμεντι βγαλαμε μεταξυ μας καπια ακρη?

Senior Member
    Εσεις βγαλατε,οι αλλοι ομως ζηλεψαν και θελουν και αυτοι μεριδιο στο καυγα:P
    Ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο και ποιος θα κανει πισω...ο krino πχ δεν εχει κανει ποτε πισω και να πει εχεις δικιο,οχι οτι το εχουν κανει οι αλλοι αλλα με ειχε βγαλει και εμενα απο τα ρουχα μου μερικες φορες...και ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ:D
    Πρεπει να γραψουμε ενα δεκαλογο για το που εγκειται οι διαφωνιες και οι τσακωμοι.
    Να αρχισω εγω.

1)Δεν υπαρχει απολυτα σωστο μπορει να εχουν και οι δυο δικιο αλλα να τραβανε τη μια ακρη ο καθενας ενω η λυση ειναι ενδιαμεση.

Πειτε εσεις.

Banned
    Originally posted by keep_walking

ο krino πχ δεν εχει κανει ποτε πισω και να πει εχεις δικιο,οχι οτι το εχουν κανει οι αλλοι αλλα με ειχε βγαλει και εμενα απο τα ρουχα μου μερικες φορες...και ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ:D

:P:P:P:P

Senior Member
    panikoula δεν τα ειχα διαβασει ολα βλεπω οτι εχεις κανει αποκαλυψεις για την...σχεση μας:)
    Πολυ κολακευμενος αν μη τι αλλο...δεν ξερω τι να πω:)))))
    Να σαι καλα κοριτσι μου.

Banned
    εμμμμ και εσυ, λειπεις και δεν μελετας.....

:P

Banned
    λολ

(απαραιτητο)

Senior Member
    Βρε τα παιδιά...
    Ακόμα εδώ ε; Μάλλον σας αρέσει πολύυυ αυτό το θρεντ!
    Αλλά κι εμένα για να ξαναμπαίνω (πως φάινεται πως έχω πολυ ελεύθερο χρόνο!:) )
    Με τη διαφορά ότι μπαίνω όχι για καυγά, δεν έχω καμία διάθεση, γιατί ξέρω εκ των προτέρων ότι δε θα συμφωνήσουμε. Συνήθως καυγαδίζω και πορώνομαι όταν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει κοινό σημείο επαφής.

Τι γίνεται το δικαστήριο προχωρά; Αποδόθηκαν οι ευθύνες-ποινές για το αν έπρεπε να μην χρησιμοποιηθούν οι λέξεις \"παιδιάστικος, ανώριμος, λασπη, μειωτική συμπεριφορά\" - και μάλιστα από νομικό - ή μπα;
    Μήπως από φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης να το κάνουμε και φόρουμ δικαστικής απόδοσης ευθυνών (γιατί οι ευθύνες αποδόθηκαν και ξαναλέω ότι κανείς δεν έχει το ακαταλόγιστο για ότι κι αν έχει) για τις ακριβείς λέξεις που χρησιμοποιεί το κάθε μέλος;

Κουλάρετεεε...
    Έχει ωραία βραδιά!
    Βγείτε...
    Πιείτε κάτι δροσιστικό! Ίσως βοηθήσει!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    χιχιιχι τα ειπα ολα κιπακο χαρτι και καλαμαρι.
    οχι να μην νομιζουν οτι την επεσα στον κρινο.
    εγω σε εναν αντρα την επεσα εδω τελεια και παυλα.

ανωνυμουλα μολις ηρθα απο το πρωτο μου ραντευου με το δικτιακο μου αισθημα και ειμαι πολυ κουαλριστη ναουμ
    cool :(

καπως ετσι δεν το γραφει και ο λεγαμενος?η ετσι :coool :P

Senior Member
    Originally posted by sabb
    Nature, δεν βλέπω τι βρίσκεις αστείο - για μένα δεν υπάρχουν αστειότητες όταν μιλάμε για ελευθερίες και για το ποιοι έχουν δικαίωμα σ\' αυτες.

Ούτε βέβαια ζήτησα να κάνεις δήλωση πολιτικών φρονημάτων, μίλησα για τις δικές μου αρχές.

Οι δικές σου αρχές, επιτρέπουν κατά τα λεγόμενα σου, τον αποκλεισμό κάποιων από το να εκφράζoνται ελεύθερα σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας, άρα πράγματι εξ αντικειμένου διαχωρίζουμε το πως βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα .
    Εγώ θέλω να έχουν όλες οι φωνές το δικαίωμα αναφαίρετο ν\' ακούγονται , εσύ θέλεις κάποιες φωνές να φιμωθούν για να προστατευθούν οι ψυχές που νοσούν από αυτές....
    ..................................
    Έχουμε a priori το δικαίωμα να προσπαθήσουμε να τις διαφυλάξουμε, συμμετέχοντας σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας.

.....................Και τελικά όλα καλά όλα ωραία....
    Γιατί αν δεν το κατάλαβες, με την παρουσία τους κάποιοι, νομίζοντας πως υποστηρίζουν την θέση της, απαξίωσαν στην ουσία την οντότητα αυτής της \"πονεμένης ψυχής\" και με απλά λόγια, απέδοσαν το ακαταλόγιστο με το ελαφρυντικό της παιδικότητας, της αφέλειας, της παρορμητικότητας και της συναισθηματικής ανωριμότητας...
    .................................................
    Για να τελειώνουμε :
    Στη δημοκρατία έχουν θέση ΟΛΟΙ - ακόμη κι αυτοί που δεν συμβιβάζονται με την έννοια της δημοκρατίας και ζητούν την κατάλυση της, αλλά παρ\' όλα αυτά σέβονται τους νόμους της και τις αρχές της.
    Δεν έχουν θέση μόνο όσοι παρανομούν...
    Και στη προκείμενη περίπτωση, στα δύο θρέντ που ήταν η αιτία της παρούσας συζήτησης ένας μόνο παρανόμησε κι αυτός δεν ήταν η φωνή που ζήτησες να φιμωθεί....

-Αστείο βρίσκω και επιστημονικά ενδιαφέρον, το πώς γίνεται 2 άνθρωποι, με ίδιες πεποιθήσεις να μην μιλάνε την ίδια γλώσσα. Ανήκω όπως έχω ξαναπεί στην ίδια γενιά περίπου με σένα, είμαστε και οι 2 γονείς, εργαζόμενοι και κατά πως ψυλλιάζομαι, μπορεί να έχουμε συνυπάρξει στους ίδιους φοιτητικούς αγώνες. Πιθανότατα να ψηφίζουμε και το ίδιο κόμμα. Μιλάμε και οι 2 ελληνικά και μάλιστα καλά. Και δεν καταλαβαινόμαστε σε έννοιες βασικές όπως η δημοκρατία, η δικαιοσύνη. Αντιλαμβανόμαστε με διαφορετικό τρόπο ακόμα και τις 3 λέξεις: φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης…. Θα μπορούσα να το δω σαν αστείο, λυπηρό ή σαν αιτία για καυγά. Επειδή βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, προτιμώ να το σχολιάζω σαν αστείο και σίγουρα επιστημονικά ενδιαφέρον….
    Όπως πολύ σωστά είπε η ανώνυμη, ας χαρούμε με τις καλοκαιρινές βραδιές. Παρόλα αυτά και επειδή δεν σου αποδίδω το ακαταλόγιστο επιθυμώ να σου απαντήσω για τελευταία φορά.
    -Μίλησες για τις «αρχές» σου με έναν τρόπο, παρουσιάζοντάς τις σαν ύψιστες και αλάνθαστες και ως εκ τούτου τις δικές μου λειψές.
    -Τις αρχές μου τις παράφρασες, κατά το προσφιλές σου.

Σχετικά με τη δημοκρατία έχω να σου θυμίσω το υπέροχο απόφθεγμα ότι η ελευθερία του καθένα, σταματά, εκεί που αρχίζει να κόβει την ελευθερία του άλλου.
    Επίσης, ανισότητα είναι η εξομοίωση των ανομοίων.

Λες: «στη δημοκρατία δεν έχουν θέση μόνο όσοι παρανομούν».
    Ευτυχώς που δεν είσαι δικαστής γιατί αν έκρινες έτσι απλά, θα αδικούσες πολύ κόσμο. Ας πάρουμε μία παράνομη πράξη, πχ. μια κλοπή. Ο άνθρωπος με κρίση, αλλιώς θα δικάσει κάποιον φτωχό που έκλεψε για να ταϊσει τα πεινασμένα παιδιά του, και αλλιώς κάποιον που έκλεψε για να πάρει μια βίλα με πισίνα στη γκόμενα, αλλιώς κάποιον που καταχράστηκε το δημόσιο χρήμα. Το ίδιο και σε ένα φόνο. Αλλιώς θα δικάσεις έναν κατά συρροή δολοφόνο και αλλιώς κάποιον που σκότωσε αμυνόμενος για τη ζωή του ή υπερασπιζόμενος τη ζωή των παιδιών του. Αλλιώς θα δικάσεις έναν κατά συρροή καυγατζή με κάποιον που τσακώθηκε άπαξ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί επιμένω να μην μένουμε στην σκέτη διακήρυξη των όμορφων ιδεών μας, αλλά να εμβαθύνουμε λίγο παραπάνω, χρησιμοποιώντας ανάλογα με την περίσταση την κριτική μας σκέψη και την ωριμότητά μας.

Τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω τώρα γιατί θα είναι «λάδι στη φωτιά» που λέγαμε. Σίγουρα αυτό και μόνο μου αφαιρεί αυτή τη στιγμή την «ελευθερία του λόγου». Kαι σίγουρα δεν φταίω εγώ που αυτή τη στιγμή νοιώθω «φιμωμένη», αλλά μάλλον κάτι οξύθυμα μέλη εδώ μέσα που πιστεύουν ότι βοηθούν και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Τελικά κρίνω πως προτιμώ να παρεξηγηθεί το νικ μου (το πολύ πολύ να πούνε κάποιοι ότι η Nature είναι άδικη, και τι έγινε?) παρά να ξαναγίνει μπάχαλο και να ταλαιπωρήσω ένα σωρό συμφορουμίτες….
    Οσο για σένα σαμπ, λυπάμαι αλλά επειδή το έχεις κάνει και άλλες φορές (το κατα συρροή που έλεγα και πριν), θα σου το πω: το μυαλό σου φαντάζεται λέξεις και νοήματα που δεν ειπώθηκαν. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Εύχομαι να μην έχεις την όρεξη να πισωκοιτάξεις, να έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις αυτές τις καλοκαιρινές μέρες και απλά να με πιστέψεις, και να προβληματιστείς, αν όμως δεν με πιστεύεις, κοίταξε πχ. στο επίμαχο θέμα τι είπα στη σελ 9 \"…αυτά που έγιναν χτες με έβγαλαν από τα ρούχα μου….\" και πώς το επαναλαμβάνεις-μεταφέρεις αλλοιωμένο και παραφρασμένο, εσύ για πάρτυ μου, στη σελ 11: λες ότι είπα ότι η πράξη κάποιου συγκεκριμένου μέλους με έβγαλε από τα ρούχα μου…
    Δηλαδή για το μυαλό σου: «ΑΥΤΑ που έγιναν χτες», σημαίνει, «ΜΙΑ πράξη ενός Α ατόμου». Ελεος! Γιατί νόμιζα ότι αυτά που έγιναν χτες σημαίνει πολλά πράγματα που έγιναν χτες, είναι πληθυντικός αριθμός. Εχω και άλλα τέτοια παραδείγματα. Αλλά πιστεύω να αρκεί ένα παράδειγμα και να κατάλαβες. Εκτός αν δεν θέλεις να δεις.
    Δεν θα επανέλθω στο θέμα.
    Eύχομαι να σε προβληματίσει ότι η κριτική που σου ασκώ είναι από ιδεολογικό σύμμαχο και όχι αντίπαλο!!
    Και ελπίζω το «σύνδρομο της τελευταίας λέξης», που έχω διαγνώσει εδώ και μήνες σε ορισμένα μέλη, να μην είναι κολλητικό.
    Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Banned
    Originally posted by nature

Ας πάρουμε μία παράνομη πράξη, πχ. μια κλοπή. Ο άνθρωπος με κρίση, αλλιώς θα δικάσει κάποιον φτωχό που έκλεψε για να ταϊσει τα πεινασμένα παιδιά του, ..... αλλιώς κάποιον που καταχράστηκε το δημόσιο χρήμα.

σωστα....
    στην πρωτη περιπτωση τον χωνει μεσα ασυζητητι,
    ενω στην δευτερη τον αφηνει εξω.

Μοναδικη εξαιρεση ο κοσκωτας, αλλα και αυτος επεσε σε πολιτικες σκοπιμοτητες και την πατησε.

Banned
    nature ο κρινο δεν ειναι γονιος :P:P

Senior Member
    Εδώ θα συμφωνήσω με την πανικούλα.

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast