ψαχνωντας την χαμενη θεωρια του αδικημενου - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 273
    Senior Member
    Το περασα το μαθημα ανωνυμη με την C παρολο που δεν διαβασα καθολου καθοτι ημουν ερωτοχτυπημενος και απογοητευμενος:)
    Διαβασα 4 ωρες oλες και ολες πριν τις εξετασεις:)
    Για αυτο και δεν ζητησα βοηθεια...γιατι δεν ασχοληθηκα αρκετα με το θεμα.
    Αλλα εχω ακομα πολλα μαθηματα και η c πρεπει να ειναι must και για επομενα οποτε μη χαθεις...καλος ο εθισμος:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by anwnimi
    Μα μη μου δίνεις φρούδες ελπίδες. Λυπήσου με:)

jamais....

Λυπάμαι κρίνο αλλά το χειρότερο για μένα είναι να επιμένεις να συμφωνήσουν όλοι - ή κάποιος συγκεκριμένα - μαζί σου και να κακοχαρακτηριζεις άσχημα ανθρώπους όταν βλέπεις ότι αυτό δε γίνεται.

τωρα τι ανακατευεις ολους και ολα?
    εγω ενα διαλογο ειχα με την weird,
    και οχι με ολο το πλανητη.

Ποιος ειπε οτι πρεπει να συμφωνησουν ολοι?

Συμφωνώ εν μέρει.
    Καλό είναι όμως πάνω στο θυμό μας, να κοιτάμε λίγο και την κοινή λογική.

λύσσα με την κοινη λογικη....

δεν συζητω με την πανικουλα,
    γιατι ειναι αδυνατο να κανει καποιος κατι τετοιο.
    Οχι οτι το βαζω στα ποδια.

Mε τον ίδιο τρόπο, μπορεί κάποιος να θεωρεί και για σένα το ίδιο, ότι είναι αδύνατο.

ναι πολυ πιθανο δεν το αποκλειω.
    Ωστοσο καποια πραγματα φαινονται,
    αν εφαρμοσουμε την κοινη λογικη οπως λες,
    η weird ειναι απο χερι χαμενη....
    ηδη η ρεμεντυ, εβαλε μερικα ζητηματα κοινης λογικης.
    Ειδες καμια ακρη εσυ?

Οπότε σε κάποια θέματα φαντάζεσαι ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο, σε άλλα όχι.
    Επομένως, την ίδια γνώμη μπορεί να έχουν και άλλοι για σένα. Σωστά;

προσωπικα μπορω να επικοινωνησω με οτιδηποτε.
    Απλα ειναι θεμα το που θελω να σπαταλαω το χρονο μου.
    Βεβαιως το ιδιο μπορει να πει καποιος και για μενα.

Η μεταβολή της σκέψης και η αυτο-αμφισβήτηση είναι μία διαδικασία όχι στιγμιαία κατά τη διάρκεια της ζωής κάποιου αλλά μπορεί να χρειαστεί να γίνει πολλές φορές.
    Σου επαναλμβάνω ότι η απολυτότητα οδηγεί σε στενομυαλιά.

σου ξαναλεω οτι δεν ειναι θεμα απολυτοτητας,
    αλλα τροπος οργανωσης της σκεψης.

Το αποτέλεσμα και όχι η διαδρομή.
    Η Ιθάκη και όχι το ταξίδι.
    Σαν να λες ότι αφού το αποτέλεσμα της ζωής είναι ο θάνατος, με ενδιαφέρει εκείνος μόνο.
    Το τελικό ζουμί ίσως είναι μπροστά σου Κρίνο ήδη.
    Αλλά αφού θες να περιμένεις, φυσικά και μπορείς.

Φυσικα και θα περιμενω,
    εκεινο που ξερω, ειναι οτι αμα εχεις δικαιο,
    θα το βρεις,
    αρκει να εχεις την σωστη μεθοδο για αυτο.

Senior Member
    πολυχρωμα κουοτς....:P:P

που ειναι η εποχη που ειχε και εμοτικον το φορουμ

:emoticonpouanastenazei
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Κρίνο,
    νομίζω ότι αν το συνεχίσουμε, τζάμπα θα σπαταλήσουμε την ενέργειά μας, κι εγώ κι εσύ. Άσε που τα χρώματα δε θα μας φτάνουν σε λίγο :)

Θα σου πω κάτι τελευταίο.
    Ανακατεύω γενικεύσεις όπως λες γιατί γενικά έχεις την τάση να ξεσηκώνεις διαφωνίες αρκετές φορές ανούσιες κατά τη γνώμη μου, να νιώθεις ότι έχεις το αλάθητο και να είσαι αρκετά ισχυρογνώμων, ενώ υπάρχουν πολλά θέματα που χαίρομαι, όπως και άλλα μέλη, να σε διαβάζουν.
    Αλήθεια, μερικές φορές είναι σα να εκπέμπεις ότι φοβάσαι το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα ή για κάποιο θέμα, ενώ διακυρήττεις ότι αυτο ποτέ δε σε ενδιαφέρει καθόλου.
    Και νομίζω ότι δεν είμαι το πρώτο μέλος που σου το επισημαίνει αυτό, ότι είσαι κάθετα απόλυτος αλλά και πολύ εύστοχος σε πολλά θέματα, όταν θες να βοηθήσεις. Τώρα, αν σου λέει κάτι αυτό, ή αν δε θέλεις να σου πει, πάλι δικαίωμά σου το πως πορεύεσαι. Αλλά κάθε τι έχει και τις συνέπειές του, όπως άλλωστε θα ξέρεις. Γενικά, αυτό που εκπέμπουμε, αυτό συχνά λαμβάνουμε. Οπότε αυτό ισχύει και για την απολυτότητα.

Καλή συνέχεια!
    Ciao!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Κρίνο,
    Θέλω να σχολιάσω κάτι από όσα γράφονται.
    Αφού έχουμε ένα θέμα εμείς οι δύο μεταξύ μας, ας κάτσουμε λοιπόν να το λύσουμε, μέχρι εκεί που πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να προσπαθήσει κι άλλο για να λυθεί.

Θα ήθελα να σταθώ σε μερικές φράσεις.
    Γράφεις:
    «Το να κατσεις και να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα δεν ειναι θεμα αξιας, αλλα αν το αντεχεις.»

Για μένα, το να κάθομαι να μαλλιάζει η γλώσσα μου, ώρες ολόκληρες για να γίνουν κατανοητά πράγματα, από ανθρώπους με τους οποίους δεν θα επέλεγα να σχετιστώ γιατί διαφέρουν οι οπτικές μας, δεν είναι η πραγματικότητα.
    Διότι στην πραγματικότητα, μπορεί να επέλεγα να μην κάνω όχι απλά παρέα, ούτε καν μια κουβέντα με τέτοιους ανθρώπους.
    Εδώ λοιπόν, είναι μια δικτυακή πραγματικότητα, όπου αναλώνω κάποιον από τον χρόνο μου.
    Όταν κρίνω ότι δεν έχει κάτι νόημα, το λήγω.
    Από ένα σημείο και μετά τι να κάνεις? Να συνεχίσεις τον καβγά για τον καβγά?
    Αφού σου λέω ότι διαφέρουν οι οπτικές μας, κι εσύ αυτό το θεωρείς την εύκολη λύση. Είπαμε ότι διαφωνούμε, κι εσύ, αντί να το λήξεις, θέλεις να βαφτίσεις την δική μου οπτική παράλογη.
    Σου είπα και κάποια πράγματα παραπάνω, ότι για μένα, δεν είναι 1+1=2. Στην ζωή, υπάρχουν κι άλλα μαθηματικά, αυτά της καρδιάς και των συναισθημάτων. Στην ζωή, καμιά φορά, 1+1=0 ή 2-1=0 και πολλές άλλες παραλλαγές.
    Εσύ φαίνεται έχεις κάπου απενεργοποιήσει την συναισθηματική σου όραση και είναι επιλογή σου.
    Οπότε τα σταθμίζεις καθαρά στην αρχή της λογικής όλα. 1+1=2.
    Προσπάθησα να σου δείξω μια διαφορετική οπτική, αλλά δεν πέτυχε.
    Ας μην βαφτίζουμε όμως την διαφορετικότητα παραλογισμό.
    ( και να το κάνεις όμως, δικαίωμά σου είναι).

Επειδή κάπου ανέφερες ότι, δεν κάθομαι να διαβάζω, ελπίζω να διαβάζεις τις λεπτομέρειες των όσων γράφω διότι αλλιώς, αν δεν ακούς, δεν έχει νόημα. Ουσιαστικά με έχεις θέσει απέναντί σου, κάθομαι οικειοθελώς για να συζητήσουμε, αλλά μονολογείς.

Στο θέμα μας τώρα.
    Το είπα πάλι αλλά θα το πω ξανά.
    Το ο τι επέλεξα να διαμαρτυρηθώ απέναντι σε μια συμπεριφορά, δεν ταυτίζεται με το ότι συμφωνώ με όλες τις υπόλοιπες που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια του διαλόγου.
    Το ότι δεν επιλέγω να αντιδράσω κραυγαλέα για κάθε συμπεριφορά που διακρίνω και με ενοχλεί, δεν σημαίνει ότι επιλέγω να αποσιωπήσω κάτι.
    Αντέδρασα και για την αδικία απέναντί σου, αποδοκιμάζοντάς της, αν και δεν το έκανα με τον ίδιο κραυγαλέο τρόπο που το έκανα στην πρώτη περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι επικροτώ την συκοφαντία.
    Στην περίπτωση της συκοφαντίας, το πράγμα μιλούσε από μόνο του. Σου είπα, όλοι είδαμε την αδικία που υπέστης, νιώσαμε το πόσο ψύχραιμα το χειρίστηκες και αντίστοιχα, κρίναμε το επίπεδο και το ποιόν αν θέλεις του άλλου μέλους.
    Μέχρι εκεί. Τι άλλο έπρεπε να γίνει δηλ?
    Κατά τη γνώμη μου, τίποτα.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, το θέμα άπτεται εντονότατα της όλης λειτουργίας του φόρουμ και είναι απο αυτά που αν δεν τα \"αποβάλλει\" απο μόνο του, θα συνεχίσουν να διαδραματίζονται. Ειδικότερα το θέμα του προβοκατορισμού, του στήνω στον τοίχο ένα μέλος μέχρι να φτάσω και στην λεκτική βία ( και στο αξιοθρήνητο, όσοι δεν αγαπήθηκαν είναι βόθροι) ήτανε μέσα σε αυτά που με ενδιέφερε εντονότερα να θίξω. Οχι για να υπερασπιστώ την Πανικούλα, που δεν ξέρει καν τι γένους είμαι, αλλά για να υπερασπιστώ τον χώρο που εντάσσομαι από ανάλογες χυδαιότητες. ( και ναι, πιστεύω ότι την συκοφαντία θα την διαχειριστούν οι διαχειριστές, θέματα όμως όπως αυτό (το ποιο επίπεδο συμπεριφοράς θα τηρούν τα μέλη μεταξύ τους), είναι από εκείνα που αφήνουν ( οι διαχειριστές) το ελεύθερο στα μέλη να αυτοκαθορίσουν .

Τέλος.
    Σου έχω ξαναπεί κάτι παλιότερα.
    Δεν έχεις ανοίξει δικό σου θέμα να μιλήσεις για κάτι προσωπικό.
    Επειδή το έχω κάνει, έχω νιώσει την ευάλωτη θέση στην οποία περιέρχεται κανείς, άλλος σε λιγότερο κι άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό.
    Δεν θα μπορούσα να εξομοιώσω την θέση εκείνου που ανοίγεται με εκείνον που του απαντά.
    Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις, να το νιώσεις, να το ακουμπήσεις, μα δεν ξέρω, πώς αλλιώς να στο θέσω.

Αυτά προς το παρόν.
    Είμαι κι εγώ ανοιχτή σε συζήτηση, αρκεί να μην ρίχνουμε το επίπεδο υπό του μηδενός, οπότε και επιλέγω ως πιο συνετό το να σιωπώ.

Nα σου ευχηθώ την καλημέρα μου Κρινάκι!!
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by weird
    ......Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, το θέμα άπτεται εντονότατα της όλης λειτουργίας του φόρουμ και είναι απο αυτά που αν δεν τα \"αποβάλλει\" απο μόνο του, θα συνεχίσουν να διαδραματίζονται. Ειδικότερα το θέμα του προβοκατορισμού, του στήνω στον τοίχο ένα μέλος μέχρι να φτάσω και στην λεκτική βία ( και στο αξιοθρήνητο, όσοι δεν αγαπήθηκαν είναι βόθροι) ήτανε μέσα σε αυτά που με ενδιέφερε εντονότερα να θίξω. Οχι για να υπερασπιστώ την Πανικούλα, που δεν ξέρει καν τι γένους είμαι, αλλά για να υπερασπιστώ τον χώρο που εντάσσομαι από ανάλογες χυδαιότητες. ( και ναι, πιστεύω ότι την συκοφαντία θα την διαχειριστούν οι διαχειριστές, θέματα όμως όπως αυτό (το ποιο επίπεδο συμπεριφοράς θα τηρούν τα μέλη μεταξύ τους), είναι από εκείνα που αφήνουν ( οι διαχειριστές) το ελεύθερο στα μέλη να αυτοκαθορίσουν .
    .........
    νοιωθω την αναγκη να παραθεσω μερικες αξιοθρηνητες χυδαιοτητες εξώφθαλμου χαρακτηρα και εντυπωσιακης μεθοδευσης για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεωτεροι
    (την επομενη φορα, προσπαθησε να θυμηθεις οτι ο τροπος που επιλεγεις να υπερασπιστεις τον χωρο που εντασσεσαι, ειναι χαρακτηριστικος και των δικων σου επιλογων αντιδρασης και δεν βρισκεσαι σε κανενος ειδους απυροβλητο) :

Παράθεση:
    Originally posted by Remedy
    weird

Posting Freak

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 15-12-2005
    Member Is Offline

Διάθεση: εξαρτάται
    Εστάλη στις 8-7-2009 στις 08:45 PM

Παράθεση:
    ..

Θα ήταν ανόητο να το δημοσιεύσω για να προσηλυτίσω κόσμο στην οπτική μου, δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση.
    Παρουσίασα πολύ απλά την αλήθεια που είδα εγώ να αναδύεται απο τα κείμενα, τονίζοντας αυτά που έκρινα εγώ απαραίτητα.
    Ωστόσο, δημόσια είναι όλα, θα ήταν κουτό να επιχειρήσω να παραπλανήσω κάποιον.

Εσύ ξερνάς περισσότερα βοθρολύμματα απο την Πανικούλα, και δεν νομίζω οτι είμαι επιλεκτική στο θέμα αυτό.
    Δεν νομίζω οτι το ζητούμενο είναι να στιρμώξει κανείς κανέναν, αλλά και πάλι, όταν γράφεις προκλητικότατα λόγια για το ποιόν της ως μάνας με τον χυδαίο σου τρόπο, είναι λογικό να ξεσηκωθεί, λειτουργώντας εντελώς παρορμητικά. Αυτό βλέπω εγώ Ρεμ.

Οσο για το τελευταίο.... χμμμ... πολλοί ενήλικες, δυστυχώςε έμειναν παιδιά και δεν μεγάλωσαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη

.................................................. .............................................

καμαρωσε την συμπεριφορα σου γουειρντ και μαλιστα ως τριτη και οχι ως εμπλεκομενη και εξηγησε μας οι δικες σου αχαρακτηριστες βρισιες που ακριβως εντασσονται και αν θεωρουνται βια η αμυνα και αν ειναι επιτρεπτες οταν κατι σε ενοχλει η οχι και μετα ελα να μας ξαναπεις τις γελοιοτητες που υποστηριζεις για τους αλλους και νομιζεις οτι κρυβοντας το κεφαλι σου στην αμμο, δεν φαινεται η ουρα σου.
    εξηγησε μας τωρα ξανα το σκεπτικο σου...χαλαρα, μη ζοριζεσαι..

Senior Member
    Remedy, συγνώμη, αλλά δεν πας καλά.
    Σταμάτα να φέρνεις ένταση εδώ μέσα!!!!
    αν συνεχίσεις έτσι, όχι μόνο ο Σάββας αλλά όλοι θα φύγουν και θα μείνεις μόνη να μιλάς με τον άλλο έξυπνο που άλλη δουλειά δεν έχει, παρα να αερολογεί μπροστά από μια οθόνη σε 50 φόρουμ.
    Τα νεύρα σου, δεν χρωστάμε τίποτα να τα εισπράττουμε.
    Τελικά κάποιοι αν και ενήλικοι χρειάζονται κηδεμόνα....

Senior Member
    Originally posted by nature
    Remedy, συγνώμη, αλλά δεν πας καλά.
    Σταμάτα να φέρνεις ένταση εδώ μέσα!!!!
    αν συνεχίσεις έτσι, όχι μόνο ο Σάββας αλλά όλοι θα φύγουν και θα μείνεις μόνη να μιλάς με τον άλλο έξυπνο που άλλη δουλειά δεν έχει, παρα να αερολογεί μπροστά από μια οθόνη σε 50 φόρουμ.
    Τα νεύρα σου, δεν χρωστάμε τίποτα να τα εισπράττουμε.
    Τελικά κάποιοι αν και ενήλικοι χρειάζονται κηδεμόνα....
    να το παρω σαν διαγνωση αυτο τωρα, σαν βια, η σαν παιδιαρισμα ανωριμοτητας?( η συγνωμη σε μαρανε, καημενη)

γιατι δεν προτεινεις στην γουειρντ να σταματησει να φερνει ενταση συνεχιζοντας τους χαρακτηρισμους και την τακτικη του αμετοχου?

νευρα δεν εχω καθολου, ειμαι πολυ ηρεμη, ολος ο τονισμος ειναι γιατι μερικοι επιμενουν να κανουν οτι δεν ειδαν και γραφουν ποστ με ανακριβειες για να καλυψουν τα ιδια τους τα λογια που τους εκθετουν.

μπορουμε να εξεταστουμε οποτε νομιζεις, αν εχεις αγωνια να μαθεις ποιος παει καλα και ποιος δεν παει.

εγω κατα τη γνωμη μου παω μια χαρα .
    και οσο θα πηγαινω μια χαρα, δεν προκειται να αφησω κανεναν να διαστρεφει τα λογια μου, να ριχνει λασπη και να παραπλανα με ψευτιες και αντιφασεις.

οποιος χρειαζεται κηδεμονα να τον ζητησει. προσωπικα εχω την ευθυνη του εαυτου μου σε ολα τα επιπεδα απο 18 χρονων.

ο σαββας ΕΑΝ δεν το προσεξες η δεν το καταλαβες, φευγει γιατι τον εβρισε η παιδιαριζουσα και την καλυπτατε μερικοι σαν εσενα , την γουειρντ και καποιους ακομα ....ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕς ΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ (φραση που χρησιμοποιησε στο αποχαιρετιστηριο σημειωμα) και σου την ειπαν αμεσα για την φραση σου και για την σταση σου με τα λαδια...δεν θα μου ριξεις τωρα την αποχωρηση του σαββα για να απεμπολησεις τις προσωπικες σου ευθυνες

Banned
    Originally posted by anwnimi
    Κρίνο,
    νομίζω ότι αν το συνεχίσουμε, τζάμπα θα σπαταλήσουμε την ενέργειά μας, κι εγώ κι εσύ. Άσε που τα χρώματα δε θα μας φτάνουν σε λίγο :)

Θα σου πω κάτι τελευταίο.
    Ανακατεύω γενικεύσεις όπως λες γιατί γενικά έχεις την τάση να ξεσηκώνεις διαφωνίες αρκετές φορές ανούσιες κατά τη γνώμη μου, να νιώθεις ότι έχεις το αλάθητο και να είσαι αρκετά ισχυρογνώμων, ενώ υπάρχουν πολλά θέματα που χαίρομαι, όπως και άλλα μέλη, να σε διαβάζουν.
    Αλήθεια, μερικές φορές είναι σα να εκπέμπεις ότι φοβάσαι το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα ή για κάποιο θέμα, ενώ διακυρήττεις ότι αυτο ποτέ δε σε ενδιαφέρει καθόλου.
    Και νομίζω ότι δεν είμαι το πρώτο μέλος που σου το επισημαίνει αυτό, ότι είσαι κάθετα απόλυτος αλλά και πολύ εύστοχος σε πολλά θέματα, όταν θες να βοηθήσεις. Τώρα, αν σου λέει κάτι αυτό, ή αν δε θέλεις να σου πει, πάλι δικαίωμά σου το πως πορεύεσαι. Αλλά κάθε τι έχει και τις συνέπειές του, όπως άλλωστε θα ξέρεις. Γενικά, αυτό που εκπέμπουμε, αυτό συχνά λαμβάνουμε. Οπότε αυτό ισχύει και για την απολυτότητα.

Καλή συνέχεια!
    Ciao!

ενδιαφερον τα οσα λες......
    το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι ομως.

Τσιου.

Banned
    Κρίνο,
    Θέλω να σχολιάσω κάτι από όσα γράφονται.
    Αφού έχουμε ένα θέμα εμείς οι δύο μεταξύ μας, ας κάτσουμε λοιπόν να το λύσουμε, μέχρι εκεί που πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να προσπαθήσει κι άλλο για να λυθεί.

Θα ήθελα να σταθώ σε μερικές φράσεις.
    Γράφεις:
    «Το να κατσεις και να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα δεν ειναι θεμα αξιας, αλλα αν το αντεχεις.»

Για μένα, το να κάθομαι να μαλλιάζει η γλώσσα μου, ώρες ολόκληρες για να γίνουν κατανοητά πράγματα, από ανθρώπους με τους οποίους δεν θα επέλεγα να σχετιστώ γιατί διαφέρουν οι οπτικές μας, δεν είναι η πραγματικότητα.
    Διότι στην πραγματικότητα, μπορεί να επέλεγα να μην κάνω όχι απλά παρέα, ούτε καν μια κουβέντα με τέτοιους ανθρώπους.
    Εδώ λοιπόν, είναι μια δικτυακή πραγματικότητα, όπου αναλώνω κάποιον από τον χρόνο μου.
    Όταν κρίνω ότι δεν έχει κάτι νόημα, το λήγω.
    Από ένα σημείο και μετά τι να κάνεις? Να συνεχίσεις τον καβγά για τον καβγά?
    Αφού σου λέω ότι διαφέρουν οι οπτικές μας, κι εσύ αυτό το θεωρείς την εύκολη λύση. Είπαμε ότι διαφωνούμε, κι εσύ, αντί να το λήξεις, θέλεις να βαφτίσεις την δική μου οπτική παράλογη.
    Σου είπα και κάποια πράγματα παραπάνω, ότι για μένα, δεν είναι 1+1=2. Στην ζωή, υπάρχουν κι άλλα μαθηματικά, αυτά της καρδιάς και των συναισθημάτων. Στην ζωή, καμιά φορά, 1+1=0 ή 2-1=0 και πολλές άλλες παραλλαγές.
    Εσύ φαίνεται έχεις κάπου απενεργοποιήσει την συναισθηματική σου όραση και είναι επιλογή σου.
    Οπότε τα σταθμίζεις καθαρά στην αρχή της λογικής όλα. 1+1=2.
    Προσπάθησα να σου δείξω μια διαφορετική οπτική, αλλά δεν πέτυχε.
    Ας μην βαφτίζουμε όμως την διαφορετικότητα παραλογισμό.
    ( και να το κάνεις όμως, δικαίωμά σου είναι).

το μονο δικαιωμα που εχω ειναι να σχολιαζω την καταπτυστη λογικη σου να καλυπτεις οσους νομιζεις με τα δικα σου οπως λες μαθηματικα.
    Η τακτικη σου το να βαφτιζεις το ψαρι κρεας, φαινεται και απο το \"μαθηματικο\" μυαλο σου.

Παιρνεις νουμερα, και τα προσθετεις οπως σου κανει κεφι,
    1+2=10
    5+5=10
    τοποθετώντας οποιον σου κανει κεφι στην πρωτη γραμμη και επισης οποιον σου κανει κεφι στη δευτερη.

Δεν σε κατηγορω οτι εχεις διαφορετικο τροπο σκεψης απο εμενα.
    Σε κατηγορω οτι εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα μιλωντας για ανθρωπους.
    Οσο με αφορα, δεν εχω αναγκη να με υπερασπιστει καποιος, οπως γνωριζεις μπορω και βρισκω μονος το δικαιο μου.
    Κατηγορησες την ρεμεντυ για λασπη, οταν κυλιστηκες στην ιδια λασπη με αυτη.
    Αφησες τον σαββα να δεχεται επιθεσεις και επιπλεον εκανες και αδικη επιθεση εναντιον του την στιγμη που προσπαθεις να αποκτησεις τον ηθικο μανδυα της θεμιδας....!!!

Επειδή κάπου ανέφερες ότι, δεν κάθομαι να διαβάζω, ελπίζω να διαβάζεις τις λεπτομέρειες των όσων γράφω διότι αλλιώς, αν δεν ακούς, δεν έχει νόημα. Ουσιαστικά με έχεις θέσει απέναντί σου, κάθομαι οικειοθελώς για να συζητήσουμε, αλλά μονολογείς.

δεν θα κατσω να διαπραγματευομαι μαζι σου, σε καμια περιπτωση.
    Στο λεω οσο πιο ξεκαθαρα μπορω οτι η σταση σου στην θεμα ειναι καταπτυστη οπως και αλλων που θα μιλησω στο τελος.
    Δεν με απασχολει στο ελαχιστο αν αυτο που λεω σε ενδιαφερει η οχι.
    Ειναι η γνωμη μου, την εκφραζω και αυτο καταγραφω μονο και τελεια.

Στο θέμα μας τώρα.
    Το είπα πάλι αλλά θα το πω ξανά.
    Το ο τι επέλεξα να διαμαρτυρηθώ απέναντι σε μια συμπεριφορά, δεν ταυτίζεται με το ότι συμφωνώ με όλες τις υπόλοιπες που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια του διαλόγου.
    Το ότι δεν επιλέγω να αντιδράσω κραυγαλέα για κάθε συμπεριφορά που διακρίνω και με ενοχλεί, δεν σημαίνει ότι επιλέγω να αποσιωπήσω κάτι.
    Αντέδρασα και για την αδικία απέναντί σου, αποδοκιμάζοντάς της, αν και δεν το έκανα με τον ίδιο κραυγαλέο τρόπο που το έκανα στην πρώτη περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι επικροτώ την συκοφαντία.
    Στην περίπτωση της συκοφαντίας, το πράγμα μιλούσε από μόνο του. Σου είπα, όλοι είδαμε την αδικία που υπέστης, νιώσαμε το πόσο ψύχραιμα το χειρίστηκες και αντίστοιχα, κρίναμε το επίπεδο και το ποιόν αν θέλεις του άλλου μέλους.
    Μέχρι εκεί. Τι άλλο έπρεπε να γίνει δηλ?
    Κατά τη γνώμη μου, τίποτα.

κατα την γνωμη σου τιποτα.
    Κατα την γνωμη μου, θα μπορουσες να σιωπησεις, αντι να αναφερεις σχολιακια του τυπου οτι το να πεταει ενας χρηστης συκοφαντικα σχολια ειναι παιδιαστικο και επιπλεον οταν ΕΓΩ ζηταω το λογο να μου κανεις και επιθεση απο πανω οτι εκτιθομαι!!!

Ακου να σου πω ενα πραγμα,
    οταν βαλομαι και μαλιστα αδικα,
    θα αναγκαστω να απαντησω.
    Εκει επανω οσοι στοιχηθουν απεναντι μου, θα εχουν το ιδιο προβλημα με αυτον που με συκοφαντει.
    Επελεξες αυτο ακριβως, οποτε δεν ειναι δικο μου το προβλημα για τις επιλογες σου.
    Οπως παιρνω τις ευθυνες για οσα λεω, να αναλαμβανεις και εσυ τις δικες σου.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, το θέμα άπτεται εντονότατα της όλης λειτουργίας του φόρουμ και είναι απο αυτά που αν δεν τα \"αποβάλλει\" απο μόνο του, θα συνεχίσουν να διαδραματίζονται.

αν εδω υποννοεις οτι υπαρχει θεμα με συκοφαντιες γενικοτερα, απο οσο ειδα το φορουμ τις εχει ηδη αντιμετωπισει, δηλ. τα σχολια που ηταν μουσι βαρβατο εχουν διαγραφει απο τους αντμιν του φορουμ.

Κατα τα αλλα δεν βλεπω καμια ιστορια αποβολης.
    Ολοι χωρανε σε ενα φορουμ, ακομα και αν εμενα μου καθονται στο στομαχι. Ποτε δεν θα πω να φυγει καποιος επειδη δεν μου ειναι αρεστος. Εχω μαθει στη ζωη μου, να σεβομαι την διαφορετικοτητα, αλλα οχι να την υοθετω κιολας.

Ειδικότερα το θέμα του προβοκατορισμού, του στήνω στον τοίχο ένα μέλος μέχρι να φτάσω και στην λεκτική βία ( και στο αξιοθρήνητο, όσοι δεν αγαπήθηκαν είναι βόθροι) ήτανε μέσα σε αυτά που με ενδιέφερε εντονότερα να θίξω. Οχι για να υπερασπιστώ την Πανικούλα, που δεν ξέρει καν τι γένους είμαι, αλλά για να υπερασπιστώ τον χώρο που εντάσσομαι από ανάλογες χυδαιότητες. ( και ναι, πιστεύω ότι την συκοφαντία θα την διαχειριστούν οι διαχειριστές, θέματα όμως όπως αυτό (το ποιο επίπεδο συμπεριφοράς θα τηρούν τα μέλη μεταξύ τους), είναι από εκείνα που αφήνουν ( οι διαχειριστές) το ελεύθερο στα μέλη να αυτοκαθορίσουν .

σου ειπα καμποσες φορες,
    οτι οταν πεφτεις σε ενα βουρκο,
    αναγκαστικα θα λερωθεις και εσυ.
    Μην ζητας αποκλειστικες ευθυνες για το οτι λερωθηκες.

Τέλος.
    Σου έχω ξαναπεί κάτι παλιότερα.
    Δεν έχεις ανοίξει δικό σου θέμα να μιλήσεις για κάτι προσωπικό.
    Επειδή το έχω κάνει, έχω νιώσει την ευάλωτη θέση στην οποία περιέρχεται κανείς, άλλος σε λιγότερο κι άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό.
    Δεν θα μπορούσα να εξομοιώσω την θέση εκείνου που ανοίγεται με εκείνον που του απαντά.
    Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις, να το νιώσεις, να το ακουμπήσεις, μα δεν ξέρω, πώς αλλιώς να στο θέσω.

λοιπον?
    θα με κατηγορησεις επειδη δεν εχω ανοιξει θεμα που να εκτιθομαι?
    Θα στοιχηθεις και εσυ με την nature που μου ζηταει το λογο του τι ρολο βαραω στο φορουμ?
    Με την πανικουλα που διαλαλει οτι δεν εχω δουλεια να γραφω εδω?
    Με την κυκνο που προσπαθει να με αποβαλει αλλα δεν την βγαινει?

Θα σου προτεινω κατι αν ειναι ετσι,
    να οργανωθειτε.....
    και να συντονιστείτε μηπως και καποτε τα καταφερετε.

Αλλα θα στο πω ανοικτα.....
    Δεν καμπτομαι ουτε απο απειλες (δεν λεω οτι εσυ απειλεις), ουτε απο νουθεσιες ουτε δικηγορισμους.

Αυτά προς το παρόν.
    Είμαι κι εγώ ανοιχτή σε συζήτηση, αρκεί να μην ρίχνουμε το επίπεδο υπό του μηδενός, οπότε και επιλέγω ως πιο συνετό το να σιωπώ.

μπορεις να σιωπησεις οσο θες,
    εγω επιλεγω να μιλω.
    Και θα συνεχισω να μιλω ειτε αυτο αφορα αμεσα εμενα,
    ειτε αφορα καποιον αλλο στη θεση μου.
    Αν αυριο ερθεις εσυ στη θεση μου, εγω που σημερα σε κατηγορω, εγω θα ειμαι αυτος που θα σε υπερασπισει απεναντι σε αυτον που θα σε συκοφαντει και καποιος τριτος θα λεει ειναι απλως κατι παιδιαστικο.

Nα σου ευχηθώ την καλημέρα μου Κρινάκι!!

και εγω στην ευχομαι ολοψυχα,
    και αν διαφωνησαμε καπου ψωμι και αλατι.

Banned
    Originally posted by nature

με τον άλλο έξυπνο που άλλη δουλειά δεν έχει, παρα να αερολογεί μπροστά από μια οθόνη σε 50 φόρουμ.
    Φανταζομαι οτι θα μεινεις και εσυ ομως....
    οποτε να μην ανησυχουμε, θα υπαρχει ποικιλια μπολικη.

Senior Member
    κρινο τα κουβαδακια σου κ σ\'αλλη παραλια ggrrrrrrrrrrrrrrr

Banned
    ντεν εχω κουρβαδακια εγκω καρντια μου....

:P:P

Senior Member
    kyknos

\"... Γιατί ενύχτωσε κ\' οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
    Και μερικοί έφθασαν απ\' τα σύνορα,
    και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
    Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις
    .\"

Κ. Καβάφης

Senior Member
    Α καλά...

Συγνώμη παιδιά αλλά έχετε ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ... :o

ΥΓ. Προτείνω στον αντμιν να δημιουργήσει ένα νέο sub-forum με τίτλο Διαφωνο-Μανία
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast