Results 256 to 270 of 273
-
17-07-2009, 14:07 #256
τελικα εχεις χοντρο προβλημα.
για το δαφνι εισαι :P
- 17-07-2009, 14:08 #257
παω να φαω τα αυγουλακια μου.θελεις να μου κοπει η ορεξη αλλα δεν θα το καταφερεις :P:P
17-07-2009, 14:09 #258
Originally posted by panikoula
τελικα εχεις χοντρο προβλημα.
για το δαφνι εισαι :P
17-07-2009, 14:09 #259
Originally posted by Remedy
Originally posted by weird
...
Ρέμεντι, τι να σου πω δεν ξέρω, μήπως θα ήταν καλύτερο να εντοπίσεις γιατί επιμένεις τόσο πολύ? Εντάξει, τα έδειξες.
Από εκεί και πέρα, τι άλλο μπορείς να κάνεις?
Να μεγαλώνεις όλο και πιο πολύ τα γράμματα?
Ξέρεις πριν από καιρό που είδα την στάση σου εδώ μέσα να είναι απότομη, καυστική και κυνικότατη, είχα αναρωτηθεί, μήπως τυχόν δεν είσαι καλά και κάτι σου συνέβη.
Πλέον με αυτές τις συμπεριφορές που βλέπω, έχω προβληματιστεί ακόμα πιο πολύ.
Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς, ότι ενδεχομένως εκτονώνεσαι με το να γράφεις έτσι στο φόρουμ?
Το κακό βέβαια είναι, ότι μπαίνουν εδώ μέσα άνθρωποι ζητώντας βοήθεια…
Εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.
Κρίνο μου, μιλάς για διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
Ξέρω, ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο, ούτε μιλάμε από την ίδια θέση, ούτε ότι η κάθε βρισιά έχει διαφορετικό βάρος ανάλογα με τα συμφραζόμενα.
......
Θέλω να σου πώ, ότι δεν πήγα να σου κλέψω την θέση του παντοδίκαιου κριτή του φόρουμ .....
αληθεια, εσυ εχεις εντοπισει γιατι επιμενεις τοσο πολυ στο να κανεις οτι δεν ειδες?
εαν ο λογος δεν ειναι οτι εχεις σοβαρο θεμα να παραδεχτεις οτι εισαι ανακολουθη σε οσα υποστηριζεις (που ειναι αυτο που πιστευω εγω), τοτε θα πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης που ουτε το πιστευω αλλα και το απευχομαι.
ο λογος που \"το εδειξα\" επανειλημμενα και με μικρα και με μεγαλα γραμματα, ειναι οτι παρα τα μακροσκελεστατα γραπτα σου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα κι οχι σε κατι αλλο, ουτε μια φορα δεν μας απαντησες: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
τα υπολοιπα που λες, το πως βλεπεις την γενικοτερη συμπεριφορα μου στο φορουμ, ειναι βεβαια δικαιωμα σου να τα βλεπεις ετσι και να τα κρινεις ετσι, εγω διαφωνω, αλλα δεν θελω να μπω σε αυτη την συζητηση καθως δεν ειναι το θεμα μας αυτο κι ουτε σου ζητησε κανεις ουτε κι εγω να μας πεις αν σου αρεσει η οχι η συμπεριφορα μου, αλλα αποπροσανατολιζεται και η συζητηση.
αν σε ενδιαφερει κι εγω εγω θεωρησει καποιες φορες την συμπεριφορα σου εντελως ακαταλληλη εως και επικινδυνη αλλα δεν στο εχω πει ποτε ουτε το εκανα θεμα στο φορουμ,. προσπαθησα να δωσω καποιεσ εμμεσες ιδεες να το ξανασκεφτεις, αλλα δεν εδειξες να αντιλαμβανεσαι..ισως εχεις δυσκολια να μετακινηθεις απο τις θεσεις και συμπεριφορες σου..τεσπα ειναι ενα αλλο θεμα, δευτερευον.
εδω δεν απαντας σε απλα ερωτηματα αυτου που επι σελιδες σελιδων αναλυεις, βγαζοντας τον εαυτο σου απεξω και μη παραδεχομενη το απλο ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΕΚΡΥΘΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ?
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ?
17-07-2009, 14:10 #260
εχουν δικιο τελικα. εσυ εισαι σε χειροτερο χαλι καλη μου. εγω τροω αυγουλακια οπως βλεπεις. και δεν ειχα παρει το μερος τους πριν.εσυ με αναγκαζεις τωρα. και ποτε δεν σε εβρισε η weird,εγω σε ειχα βρισει.τα εχεις περδεψει ολα.ενα κουβαρι εχουνγ ινει ολα στο μυαλο σου .ηρεμησε.....
παω να κανω νανι γλυκα γλυκα με τον μικρουλι μου.αγκαλιτσα με παραμυθακια :)
17-07-2009, 14:17 #261
Originally posted by panikoula
εχουν δικιο τελικα. εσυ εισαι σε χειροτερο χαλι καλη μου. εγω τροω αυγουλακια οπως βλεπεις. και δεν ειχα παρει το μερος τους πριν.εσυ με αναγκαζεις τωρα. και ποε δεν σε εβρισε η weird,εγω σε ειχα βρισει.τα εχεις περδεψει ολα.ενα κουβαρι εχουν ινει ολα στο μυαλο σου νομιζω.ηρεμησε.....
οτι δεν ειναι δυνατον να κανεις συζητηση.
η μονη απαντηση που αξιζει η συμπεριφορα σου , ειναι η διακωμωδηση...δεν βλεπω αλλου ειδους περιθωριο...
ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΛΟΛ
λοιπον απο μενα για σενα απο δω και περα.
δεν θελω να σε βρισω, δεν μου αξιζει κατι τετοιο
λολ λοιπον!
17-07-2009, 14:18 #262
axaxaxaaxaxxaxaaxax ελεος.λοιπον τα λεμε.
17-07-2009, 14:19 #263
ρεμ εισαι κακος ανθρωπος μεσα σου.πρεπει να το κοιταξεις αυτο.
cu
17-07-2009, 14:19 #264
xaxaxaaaaa
(lol επισης)
17-07-2009, 14:23 #265
...
Ρέμεντι, τι να σου πω δεν ξέρω, μήπως θα ήταν καλύτερο να εντοπίσεις γιατί επιμένεις τόσο πολύ? Εντάξει, τα έδειξες.
Από εκεί και πέρα, τι άλλο μπορείς να κάνεις?
Να μεγαλώνεις όλο και πιο πολύ τα γράμματα?
Ξέρεις πριν από καιρό που είδα την στάση σου εδώ μέσα να είναι απότομη, καυστική και κυνικότατη, είχα αναρωτηθεί, μήπως τυχόν δεν είσαι καλά και κάτι σου συνέβη.
Πλέον με αυτές τις συμπεριφορές που βλέπω, έχω προβληματιστεί ακόμα πιο πολύ.
Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς, ότι ενδεχομένως εκτονώνεσαι με το να γράφεις έτσι στο φόρουμ?
Το κακό βέβαια είναι, ότι μπαίνουν εδώ μέσα άνθρωποι ζητώντας βοήθεια…
Εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.
Κρίνο μου, μιλάς για διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
Ξέρω, ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο, ούτε μιλάμε από την ίδια θέση, ούτε ότι η κάθε βρισιά έχει διαφορετικό βάρος ανάλογα με τα συμφραζόμενα.
......
Θέλω να σου πώ, ότι δεν πήγα να σου κλέψω την θέση του παντοδίκαιου κριτή του φόρουμ .....
αληθεια, εσυ εχεις εντοπισει γιατι επιμενεις τοσο πολυ στο να κανεις οτι δεν ειδες?
εαν ο λογος δεν ειναι οτι εχεις σοβαρο θεμα να παραδεχτεις οτι εισαι ανακολουθη σε οσα υποστηριζεις (που ειναι αυτο που πιστευω εγω), τοτε θα πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης που ουτε το πιστευω αλλα και το απευχομαι.
ο λογος που \"το εδειξα\" επανειλημμενα και με μικρα και με μεγαλα γραμματα, ειναι οτι παρα τα μακροσκελεστατα γραπτα σου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα κι οχι σε κατι αλλο, ουτε μια φορα δεν μας απαντησες: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
τα υπολοιπα που λες, το πως βλεπεις την γενικοτερη συμπεριφορα μου στο φορουμ, ειναι βεβαια δικαιωμα σου να τα βλεπεις ετσι και να τα κρινεις ετσι, εγω διαφωνω, αλλα δεν θελω να μπω σε αυτη την συζητηση καθως δεν ειναι το θεμα μας αυτο κι ουτε σου ζητησε κανεις ουτε κι εγω να μας πεις αν σου αρεσει η οχι η συμπεριφορα μου, αλλα αποπροσανατολιζεται και η συζητηση.
αν σε ενδιαφερει κι εγω εγω θεωρησει καποιες φορες την συμπεριφορα σου εντελως ακαταλληλη εως και επικινδυνη αλλα δεν στο εχω πει ποτε ουτε το εκανα θεμα στο φορουμ,. προσπαθησα να δωσω καποιεσ εμμεσες ιδεες να το ξανασκεφτεις, αλλα δεν εδειξες να αντιλαμβανεσαι..ισως εχεις δυσκολια να μετακινηθεις απο τις θεσεις και συμπεριφορες σου..τεσπα ειναι ενα αλλο θεμα, δευτερευον.
εδω δεν απαντας σε απλα ερωτηματα αυτου που επι σελιδες σελιδων αναλυεις, βγαζοντας τον εαυτο σου απεξω και μη παραδεχομενη το απλο ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΕΚΡΥΘΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ?
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ?
17-07-2009, 14:24 #266
Φτανει!Ρεμεντυ αγνοησε.Απλα αγνοησε μην το συνεχισεις.Μην ποσταρεις οταν μπει θα σου απαντησει...αρκετα.
Ας το σταματησει καποιος..."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
17-07-2009, 22:36 #267
Καλησπέρα Ρεμεντι,
Δεν κάνω ότι δεν είδα, μια χαρά είδα, αλλά τυχαίνει να πιστεύω ότι μια αντιπαράθεση μεταξύ μας, δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα.
Ο μόνος λόγος που έκατσα και απάντησα στον Κρίνο είναι γιατί παρά τα στραβά του, που όλοι έχουμε, τον εκτιμώ σαν δικτυακή οντότητα και ήθελα όσο μπορούμε να γεφυρώσουμε το μεταξύ μας χάσμα.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη που το έκανα τελικά.
Δεν θα συμβεί όμως το ίδιο αν συζητήσω μαζί σου.
Το ξέρω ότι διψάς για σαματά, για φασαρία και για το να στραφεί το βλέμμα όλων επάνω σου.
Αλλά δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για εμένα, δεν θα σου κάνω την χάρη.
Μπορείς να προκαλείς έτσι, εκεί που σε παίρνει, μην πιστεύεις όμως ότι και πάλι, αν σε δω να ασκείς κάποιου είδους κεκαλυμμένη ή απροκάλυπτη βία ή προβοκατορισμό απέναντι σε μέλος που ζήτησε βοήθεια δεν θα αντιδράσω ( εφόσον υποπέσει στην αντίληψή μου).
Θα θίξω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την συμπεριφορά σου ( και όχι το πρόσωπό σου το οποίο ποτέ δεν έβρισα και αν δεν μπορείς να διακρίνεις τα στοιχειώδη δεν φταίω), χρησιμοποιώντας λέξεις που πιστεύω ότι την περιγράφουν ευστοχότερα.
Σου εύχομαι να διευθετήσεις σύντομα το θέμα της ευερεθιστότητάς σου που διακρίνω τελευταία και όλα να πηγαίνουνε καλά για σένα, εν αρμονία.
Καλό βράδυ.
Για μένα το παρόν θέμα έχει ήδη κλείσει και ήταν η μόνη εξαίρεση αυτή η τελευταία μου απάντηση.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-07-2009, 00:14 #268
τα καινουρια ρουχα του βασιλια
Καλησπέρα Ρεμεντι,
Δεν κάνω ότι δεν είδα, μια χαρά είδα, αλλά τυχαίνει να πιστεύω ότι μια αντιπαράθεση μεταξύ μας, δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα.
Ο μόνος λόγος που έκατσα και απάντησα στον Κρίνο είναι γιατί παρά τα στραβά του, που όλοι έχουμε, τον εκτιμώ σαν δικτυακή οντότητα και ήθελα όσο μπορούμε να γεφυρώσουμε το μεταξύ μας χάσμα.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη που το έκανα τελικά.
Δεν θα συμβεί όμως το ίδιο αν συζητήσω μαζί σου.
καλησπερα γουειρντ
χαιρομαι που απαντησες,
οπως χαιρομαι και που η απαντηση σου επιβεβαιωνει 100% τις σκεψεις και τους ισχυρισμους μου για σενα.
δεν μ αρεσει να αδικω ανθρωπους.
Το ξέρω ότι διψάς για σαματά, για φασαρία και για το να στραφεί το βλέμμα όλων επάνω σου.
το βρισκω περιττο να πω οτι κανεις λαθος.
θα σου πω απλα οτι δεν με ενδιαφερει καθολου η κριση σου για μενα, οχι απο σνομπισμο, αλλα γιατι ειμαι πεπεισμενη μετα απο τοσες συζητησεις, οτι η κριση σου χωλαινει σοβαρα.
με ενδιαφερει λοιπον ΜΟΝΟ η συμπεριφορα σου προς εμενα και προς τους αλλους εδω μεσα, αλλα ΟΧΙ η κριση σου.
θεωρω πως ειμαι σαφης.
Αλλά δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για εμένα, δεν θα σου κάνω την χάρη.
δεν θυμαμαι να σου ζητησα καμια χαρη, μου φαινεται αστειο και μονο να το λες :)
Μπορείς να προκαλείς έτσι, εκεί που σε παίρνει, μην πιστεύεις όμως ότι και πάλι, αν σε δω να ασκείς κάποιου είδους κεκαλυμμένη ή απροκάλυπτη βία ή προβοκατορισμό απέναντι σε μέλος που ζήτησε βοήθεια δεν θα αντιδράσω ( εφόσον υποπέσει στην αντίληψή μου).
Θα θίξω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την συμπεριφορά σου ( και όχι το πρόσωπό σου το οποίο ποτέ δεν έβρισα και αν δεν μπορείς να διακρίνεις τα στοιχειώδη δεν φταίω), χρησιμοποιώντας λέξεις που πιστεύω ότι την περιγράφουν ευστοχότερα.
εδω ειμαστε λοιπον!
η \"καθε μορφης βια\" λοιπον στην οποια εισαι εντελως αντιθετη ,όπως ψευδως ελεγες, ειναι η βια αυτων με τους οποιους διαφωνεις!!!
η βια που ασκουν οι αλλοι δηλαδη!!!!!!! με την βια που ασκεις, ασκησες και προτιθεσαι και στο μελλον να ασκησεις,δεν εισαι καθολου αντιθετη!!! μας την προαναγγελεις κιολας και υπερθεματιζεις!!!!ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΒΡΕ !!!
μα σε τι εισαι αντιθετη λοιπον γουειρντ, εφοσον προτιθεσαι να φερθεις οπως νομιζεις, οποτε νομιζεις και να προσβαλεις η να βρισεις με τις εκφρασεις που νομιζεις (οπως ηδη εχεις κανει)???
στο οτι η κριση του ποτε αυτο χρειαζεται θα ειναι η δικη σου κριση???????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
μα ειναι πραγματικα πολυ αστειο αυτο που ειπες μετα απο τοση διαρρηξη των ιματιων σου για την μη-βια
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧ
ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΘΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!!! ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΩΣΤΟ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Η ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ.ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ
ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ???ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΕΧΩ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. :)
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ειλικρινα με διασκεδασες γουειρντ.
για να σοβαρευτω επιτελους, να σου πω, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΒΡΕ!!! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ?χαχαχαχαχαχαχαχα
ΑΠΛΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΒΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΦΙΛΕΙΡΗΝIΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ....
ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΕΕΕ?
σε καλο σου νυχτιατικα.
λοιπον κι εγω απο την αρχη αυτο το απλο πραγμα λεω.
οτι αν θεωρησω, οπως και εγινε, οτι καποιος δεν εχει την αγωγη, την αυτοσυκρατηση η οτι αλλο θες πες το να μιλαει ευγενικα σε μενα,θα του φερομαι οπως κρινω εγω, οποτε κρινω εγω, και δεν θα ρωταω και την γνωμη σου.
επισης οποτε κρινω εγω θα συμπαραστεκομαι σε οποιον θεωρω οτι θελω η οτι μπορω με οποιονδηποτε τροπο να βοηθησω ειτε να γλυτωσει απο την κακη συμπεριφορα την δικη σου η της οποιας γουειρντ (βλεπε σαββας) της πανικουλας η της οποιας πανικουλας, θα υποστηριζω το δικαιο και την αληθεια με τον τροπο που τα αντιλαμβανομαι και τα εχω διδαχθει,με ολες μου τις δυναμεις.
και σε πληροφορω οτι στα μαθηματικα ειχα τους καλυτερους δασκαλους,δεν επινοησα τα δικα μου για να με βολευουν....
Σου εύχομαι να διευθετήσεις σύντομα το θέμα της ευερεθιστότητάς σου που διακρίνω τελευταία και όλα να πηγαίνουνε καλά για σένα, εν αρμονία.
Καλό βράδυ.
σου ευχομαι λοιπον κι εγω να διευθετησεις το συντομοτερο τις τεραστιες αντιφασεις που σε ταλανιζουν,γιατι ειναι βεβαιο οτι αυτο εχει επιπτωση και στις πραγματικες σου σχεσεις περα απο τις διαδικτυακες,να μαθεις οτι ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗ ΒΙΑ, Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΒΙΑ, ουτε ξεγελας κανεναν με τα τεραστια κατεβατα ψεματων και αντιφασεων γιατι ερχεται η στιγμη οπως τωρα καλη ωρα, που οι πραγματικες σου αποψεις εκφραζονται και....τι κριμα....ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ!!!!!!!!!
Για μένα το παρόν θέμα έχει ήδη κλείσει και ήταν η μόνη εξαίρεση αυτή η τελευταία μου απάντηση.
για να δουμε.....
18-07-2009, 01:05 #269
Είτε σου αρέσει είτε όχι, η weird αυτά πιστεύει.
Και δεν ξέρω πόσα μαθηματικά έχεις κάνει, αλλά όσες εξισώσεις και να λύσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις κάτι απαραίτητο για να το παίζεις συμβουλάτορας εδώ στους άλλους: αυτό λέγεται συναισθηματική νοημοσύνη. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα συναισθήματα και την ευάλωτη θέση που είναι το άτομο που ανοίγει ένα προσωπικό του θέμα, καλύτερα να σιωπάς. Να κλείνεις το στόμα και να ανοίγεις τα μάτια και τα αυτιά, για να ακούς και να μαθαίνεις. Ισως κάποια από τα θέματα να σου είναι χρήσιμα για να βελτιώσεις τον οξύθυμο εαυτό σου.
Σου το λένε όλοι, καθένας με τον δικό του τρόπο και δεν μπορείς να το καταλάβεις….
Ίσως γιατί δεν είναι διαφορική εξίσωση….
H weird έχει πολύ δίκιο κατά τη γνώμη μου. Λίγοι –ευτυχώς- αλλά κολλημένοι δυστυχώς- ασκούν βία εδώ μέσα σε όποιον δύστυχο ανοίγεται και τους φανεί ότι τσιμπάει. Νοιώθω ότι η weird, στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανε μια καλή πράξη με το να το καταδείξει. Μήπως και μαζευτείτε λιγάκι. Μήπως και μπορέσουν τα υπόλοιπα μέλη να εκφράζονται πιο χαλαρά και σε κλίμα αλληλοκατανόησης χωρίς παράσιτα.
18-07-2009, 01:09 #270
Ακριβώς Φύση μου.
ΧΑίρομαι που σε βρήκα αρρωγό μου σε αυτό.
Για να μπορούμε να έχουμε λιγότερο φόβο και μεγαλύτερη ελευθερία εδώ μέσα, πρέπει να καταδικάζει, ο καθένας πιστεύω, ανάλογες συμπεριφορές.
Εντάξει όλοι κάποιο πρόβλημα έχουν, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την άσκηση βίας σε καμία περίπτωση, ειδικά όταν ο άλλος ανοίγει τα ευάλωτα σημεία του.
Ας ηρεμήσουμε τώρα.
Καλό βράδυ έυχομαι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Mounjaro
21-06-2025, 14:20 in Παχυσαρκία