Results 271 to 273 of 273
-
18-07-2009, 01:29 #271
Originally posted by nature
Είτε σου αρέσει είτε όχι, η weird αυτά πιστεύει.
μου αρεσει και πολυ μαλιστα!
αυτο ακριβως ειπα,αλλα ισως να μη σε βοηθανε οι παρωπιδες στην αναγνωση.βγαλτες για λιγο αν θες...!
κι εγω αυτα ελεγα οτι πιστευει κι η κακομοιρα η γουειρντ μας ελεγε ψευτικες θεωριες περι μη βιας:)
Και δεν ξέρω πόσα μαθηματικά έχεις κάνει, αλλά όσες εξισώσεις και να λύσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις κάτι απαραίτητο για να το παίζεις συμβουλάτορας εδώ στους άλλους: αυτό λέγεται συναισθηματική νοημοσύνη. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα συναισθήματα και την ευάλωτη θέση που είναι το άτομο που ανοίγει ένα προσωπικό του θέμα, καλύτερα να σιωπάς. Να κλείνεις το στόμα και να ανοίγεις τα μάτια και τα αυτιά, για να ακούς και να μαθαίνεις. Ισως κάποια από τα θέματα να σου είναι χρήσιμα για να βελτιώσεις τον οξύθυμο εαυτό σου.
Σου το λένε όλοι, καθένας με τον δικό του τρόπο και δεν μπορείς να το καταλάβεις….
Ίσως γιατί δεν είναι διαφορική εξίσωση….
αν ηξερες τι σημαινει καν συναισθηματικη νοημοσυνη,δεν θα ελεγες ολες τις μπαρουφες που λες για θεματα που δεν κατεχεις,για ανθρωπους που δεν γνωριζεις, δεν θα στην ελεγαν για τις κακοηθειες σου η αρσι, ο σαββας ο κρινο και τοσοι αλλοι, δεν θα εφευγε ο ευθικτος σαββας απο τις χοντραδες τις δικες σου και της γουειρντ, δεν θα συζητουσαμε ακομα σε αυτο το ρημαδοθρεντ,.
καλως η κακως για σενα δεν σε εχω σε καμια εκτιμηση ως συμβουλατορα ωστε να λαβω υποψη μου τις κριτικες και τις νουθεσιες σου. μπορεις να τις απευθυνεις σε οποιον τον ενδιαφερουν ομως.
τα μαθηματικα αναφερθηκαν απο την γουειρντ ως αποδειξη της εχμ..προσωπικης της εντελως αντιληψης στα πραγματα..προσωπικα εχω μελετησει πολυ περισσοτερο τεχνη και διαφορα αλλα που δεν αφορουν την συζητηση, παρα μαθηματικα.
οστοσο τα κατεχω επαρκως.
σου ευχομαι λοιπον με την σειρα μου να συμμαζεψεις και να βελτιωσεις οτι καταφερεις απο τον εαυτο που μας εχεις παρουσιασει μεχρι τωρα κι αν ποτε χρειαστω τις συμβουλες σου , θα στις ζητησω, αν και το κοβω χλωμο...
εγω θα συμβουλευω οποιον θελω , δεν ζητησα την αποψη σου ουτε γι αυτο, ευχαριστω.
(ποιοι ειναι οι ολοι που μου το λενε αληθεια?εσυ και η γουειρντ που διωχνετε τον κοσμο με τις προσβολες σας και τις πλατες που κανετε στους συκοφαντες και τους υβριστες των παντων εδω μεσα?)
H weird έχει πολύ δίκιο κατά τη γνώμη μου. Λίγοι –ευτυχώς- αλλά κολλημένοι δυστυχώς- ασκούν βία εδώ μέσα σε όποιον δύστυχο ανοίγεται και τους φανεί ότι τσιμπάει. Νοιώθω ότι η weird, στη συγκεκριμένη περίπτωση έκανε μια καλή πράξη με το να το καταδείξει. Μήπως και μαζευτείτε λιγάκι. Μήπως και μπορέσουν τα υπόλοιπα μέλη να εκφράζονται πιο χαλαρά και σε κλίμα αλληλοκατανόησης χωρίς παράσιτα.
καταλαβαινω οτι ειναι η γνωμη σου. διαφωνω ομως...
κι εγω πιστευω οτι εκανε αριστα ο σαββας που σας μιλησε εξω απο τα δοντια φευγοντας,για την αθλια σταση σας,την δικη σου ειδικοτερα, η αρση που σε εκραξε προσωπικα για την εμπρηστικη σου συμπεριφορα. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ, και αρκετοι αλλοι.
οπως ειπα και στην γουειρντ,δεν συγκλινουν οι αποψεις για το ποιος εχει δικιο και ποιος οχι, παντα.
μπορει για καποιους η συμπεριφορα η δικη σου να ειναι τα παρασιτα για παραδειγμα..
οσο λοιπον εναντια στο ονομα καθε ευπρεπειας και καθε λογικης, μερικοι αποφασιζετε να υποστηριζετε προσβλητικες, συκοφαντικες και ανεπιτρεπτες συμπεριφορες σαν της πανικουλας βασει της προσωπικης σας διαγνωσης του πασχοντος κι αδυναμου μελους ,θα βρισκετε καποιους αντιθετους, σαν εμενα, τον σαββα και αλλους που θα θεωρουν την συμπεριφορα σας εμπρηστικη , αδικη και εν τελει, καταπτυστη...
αν θελετε οστοσο να ζειτε σε ενανχωρο με προσωπικους σας κανονες μαθηματικων , συμπεριφορας η οτι αλλο, ειναι πολυ ευκολο να τον δημιουργησετε μονες σας και να μην διαφωνει κανεις ;)
- 18-07-2009, 01:59 #272
Originally posted by weird
Ακριβώς Φύση μου.
ΧΑίρομαι που σε βρήκα αρρωγό μου σε αυτό.
Για να μπορούμε να έχουμε λιγότερο φόβο και μεγαλύτερη ελευθερία εδώ μέσα, πρέπει να καταδικάζει, ο καθένας πιστεύω, ανάλογες συμπεριφορές.
Εντάξει όλοι κάποιο πρόβλημα έχουν, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την άσκηση βίας σε καμία περίπτωση, ειδικά όταν ο άλλος ανοίγει τα ευάλωτα σημεία του.
ΕΙΠΑΜΕ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙΣ ΕΣΥ!!!!ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ?
χαχαχαχαχ μα εισαι τοσο αστεια.
τι εγινε? δεν μας χαιρετησες τελικα?
Ας ηρεμήσουμε τώρα.
Καλό βράδυ έυχομαι.
18-07-2009, 02:04 #273
μηνυμα προς τους αμαχους:
αυτο το θρεντ εχει γινει πραγματικα πολυ κουραστικο για ολους.ειναι ομως ενα πολυ συγκεκριμενο και ειναι ευκολο να το αποφυγετε,χωρις αυτο να αποτελει δικαιολογια.ειναι ομως λυση.
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία