Results 16 to 30 of 273
-
10-07-2009, 14:02 #16
Originally posted by nature
Πάντως βάσει των δικών μου προδιαγραφών (που όπως είπαμε δεν είναι οικουμενικές, αλλά προσωπικές) πιστεύω μιας και το έθεσες ότι εσύ χωράς, γιατί πληρείς την προδιαγραφή νο 2! Όπως πιστεύω ότι την πληροί κάθε εχέφρων άνθρωπος.
Στο 3 σε βλέπω λίγο να πάσχεις, αλλά μπορεί μετά από λίγες συζητήσεις εδώ μέσα, να το καταλάβεις, αν λάβεις υπόψη σου τη καλή πρόθεση όσων τύχει να σου το πουν, μεταξύ των οποίων και εγώ.
απιστευτες και οι δυο παραγραφοι!!!!
Ενεχουν βεβαια πολλων σχολιασμων (η και χαρακτηρισμων) αλλα προτιμω να μην τους κανω.
Μου φτανει τι διαπιστωνω εγω.
ίδιος ο συκοφαντημένος έχει δηλώσει πως δεν έχει την ανάγκη κανενός μας
την δικη σου με τιποτα....
Ωστοσο δεν ειναι θεμα αναγκης η οχι,
το να σχολιαζεις οτι θεωρεις στραβο - αν το θεωρεις βεβαια.
Προσωπικα σχολιαζω οτι βλεπω και με αρνητικο προσημο οτι δεν εμπιπτει στις δικες μου πεποιθησεις.
Απο κει και περα ο καθενας εχει την δικη του αισθητικη.
και μη ξεχνάς ότι με στόλισε τις προάλλες κατίνα και εμετική.
και οσο συνεχιζεις να γραφεις, αρχιζω να προσθετω....
+
ρατσιστρια
- 10-07-2009, 14:38 #17
Originally posted by Remedy
weird
η μας δουλευεις
η εισαι τοποθετημενη πολυ μακρια απο την εντος σου και εκτος σου πραγματικοτητα..
στην πρωτη περιπτωση ελπιζω να διασκεδαζεις τουλαχιστον.
στην δευτερη περιπτωση ευχομαι οι πλανες σου να μη σε οδηγουν και σε προσωπικα αδιεξοδα..
Ασε με να σου πω, οτι υπάρχουν και πολλά άλλα ενδεχόμενα καθώς και διάφορες οπτικές.
Ας μην το κουράζουμεν άλλο.
Δυστυχώς, όπως είπα, ακόμα και οι εντάσεις έχουν θέση σε αυτό το χωρο, αλλά μέχρι ενός βαθμού.
Και πάλι, ένα καλό και ήρεμο καλοκαίρι θα ευχηθώ.
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-07-2009, 14:40 #18
:cool:
10-07-2009, 14:53 #19
Κρίνε,
Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες.
Είναι σαφές, ότι διαφωνούμε σε κάποια σημεία. Η μεγαλύτερη σύνεση θα είναι να δούμε αυτό, ότι απλά τα βλέπουμε αλλιώς.
Θεωρώ ότι όταν κάποιος ανοίγεται στο φόρουμ, είναι σε ευάλωτη θέση, τα ξέρεις, τα έχω πει 100 φορές.
Δεν έχει να κάνει με κάποιο ακαταλόγιστο της πανικούλας, αλλά με το σαφές της θέσης της. Έρχεται να μας πει κάτι για το οποίο ντρέπεται και ζητά βοήθεια. Ε όποιος πατήσει το ευάλωτο σημείο του άλλου στη φάση αυτή, για μένα δεν πράττει καλώς και μπορεί να δημιουργήσει περιττές εντάσεις.
Δεν εξάγνισα κανέναν, από την άλλη.
Εξέφρασα ενόχληση και δυσφορία για μια έντονη χυδαιότητα ( μπροστά στα παιδαριώδη και αστεία μνμ της άλλης χρήστριας που της είχαν πατήσει τον κάλο, για το καλό της πάντα).
Αν έλεγα λοιπόν Κρινάκι μου, όσοι ξεστόμισαν άσχημες κουβέντες είναι το ένα και το αυτό. Θα ήμουν άδικη. Πρέπει να σου πω, μιας και μιλάς για δικηγορικά θέματα, ότι η ανισότητα είναι η εξομοίωση των ανομοίων.
Στα δικά μου μάτια, έχουμε από τη μια ανωριμότητα από την άλλη χυδαιότητα, από την μια θεματοθέτρια που έχει ανοιχτεί ζητώντας βοήθεια, από την άλλη μέλος που «βοηθάει».
Αυτά.
Ας το αφήσουμε στην άκρη.
Κι αν με θεωρείς διπρόσωπη και ότι παίζω παιχνιδάκια, ε θεώρησέ με, τι να κάνω? Να σου αλλάξω γνώμη?
Σιγά, δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες.
Είπαμε, ότι κατάλαβε ο καθείς και ότι συμπέρασμα μπορούσε και ήθελε να βγάλει.
Υγ. Δε θέλω να βάλω τον νόμο στη μέση. Σου μίλησα με βάση το δικό μου ηθικό κριτήριο κι όχι νομικές έννοιες ;)
Τα σχόλια αυτά, καλώς διαγράφηκαν. Όσοι έχουν έστω και τη στοιχειώδη κρίση, κατανόησαν την αδικία που σου έγινε και σου συμπαραστάθηκαν, όπως κι εγώ. Από εκεί και πέρα, εξήγησα για την διαγραφή ότι την θεωρώ αδόκιμη.
Ισως, καλά κάνουν και εκτίθενται, δεν λέω, ειδικά αν περνούν εντάσεις. Εγώ απλά σου εξήγησα αυτό που μου ζήτησες, δηλ γιατί το είπα.
Δεν ανέπτυξα καμία τέτοια θεωρία Κρίνο μου.
Έτσι τα εξέλαβες εσύ και καλά έκανες, με βάση την δική σου κρίση.
Ας μείνει εκεί λοιπόν.
Τώρα τα τελευταία για την ενσυναίσθηση, τα εντάσσω σε μια χαζή ατάκα της στιγμής και είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες κακιούλες μεταξύ μας.
Αυτά νομίζω είναι αρκετά.
Ας σεβαστούμε, μια που μιλάμε για σεβασμό, την δυσαρέσκεια των υπολοίπων κι ας κλείσουμε εδώ την διαφωνία μας.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-07-2009, 15:03 #20
Originally posted by weird
Originally posted by Remedy
weird
η μας δουλευεις
η εισαι τοποθετημενη πολυ μακρια απο την εντος σου και εκτος σου πραγματικοτητα..
στην πρωτη περιπτωση ελπιζω να διασκεδαζεις τουλαχιστον.
στην δευτερη περιπτωση ευχομαι οι πλανες σου να μη σε οδηγουν και σε προσωπικα αδιεξοδα..
Ασε με να σου πω, οτι υπάρχουν και πολλά άλλα ενδεχόμενα καθώς και διάφορες οπτικές.
Ας μην το κουράζουμεν άλλο.
Δυστυχώς, όπως είπα, ακόμα και οι εντάσεις έχουν θέση σε αυτό το χωρο, αλλά μέχρι ενός βαθμού.
Και πάλι, ένα καλό και ήρεμο καλοκαίρι θα ευχηθώ.
:)
για την σταση και την θεση την δικη σου, για εμενα, υπαρχουν μονο αυτα τα δυο.
δεν φανταστηκα οτι χρειαζεται να τονισω το ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ , καθως εξυπακουεται..
υποθετω κι εσυ την γνωμη σου λες κι οχι καποιου αλλου, κι εγω το ιδιο, κι οι αλλοι υποθετω..
καλα να περνας επισης κι ευχαριστω για τις ευχες. προς το παρον το καλοκαιρι μου ειναι υπεροχο :)
10-07-2009, 15:07 #21
μετα και την απαντηση στον κρινο τεινω να περιορισω τα ενδεχομενα σε ενα (τωρα την ειδα) :)
10-07-2009, 15:19 #22
Περιόρισε τα ενδεχόμενα σε όσα θέλεις Ρεμ, γι αυτό είπα, ότι μπορεί να δει και να αντιληφθεί ο καθένας, ανάλογα με το εύρος ή την στενότητα της αντίληψής του.
Μακάρι η ζωή σου να είναι υπέροχη, όπως το λες.
Πιστεύω οτι όσο πιο υπέροχη είναι η ζωή κάποιου, τόσο λιγότερη ανάγκη για άσκηση βίας έχει.
Ευχομαι στο μέλλον να υπάρξουν λιγότερα τέτοια φαινόμενα, διενέξεων και χωσιμάτων. Είναι βρωμιά, όπως και να το κάνουμε.
Κι εμένα η ζωή μου είναι καλή. Ξεκινώ τις διακοπές μου απο σήμερα γι αυτό μοιράζω ευχές.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-07-2009, 15:47 #23
Περιόρισε τα ενδεχόμενα σε όσα θέλεις Ρεμ, γι αυτό είπα, ότι μπορεί να δει και να αντιληφθεί ο καθένας, ανάλογα με το εύρος ή την στενότητα της αντίληψής του.
Μακάρι η ζωή σου να είναι υπέροχη, όπως το λες.
Πιστεύω οτι όσο πιο υπέροχη είναι η ζωή κάποιου, τόσο λιγότερη ανάγκη για άσκηση βίας έχει.
Ευχομαι στο μέλλον να υπάρξουν λιγότερα τέτοια φαινόμενα, διενέξεων και χωσιμάτων. Είναι βρωμιά, όπως και να το κάνουμε.
Κι εμένα η ζωή μου είναι καλή. Ξεκινώ τις διακοπές μου απο σήμερα γι αυτό μοιράζω ευχές.
δεν θυμαμαι να μιλησα για την ζωη μου.
ειπα οτι το καλοκαιρι μου ειναι μεχρι τωρα υπεροχο και το ιδιο ευχομαι και σε σενα :)
συμφωνω απολυτα οτι ο καθενας οσο θελει και οσο μπορει καταλαβαινει κι οτι συμπερασματα θελει βγαζει...
μιας και ειμαστε στις ευχες, και γω απο μερους μου ευχομαι στο μελλον να υπαρχουν λιγοτερα η και καθολου φαινομενα βωμολοχιας, αδικης και εμετικης κατασυκοφαντισης κατα συρροην, και καταπτυστης και εξωφθαλμης μεροληπτικης υποθαλψης ολων των παραπανω που τα τροφοδοτουν, για να γλυτωσουμε ολοι μας απο την βρωμια που κι εσυ ανεφερες....
10-07-2009, 15:55 #24
Κρίνε,
Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες.
κριμα,
αλλες φορες εισαι λαλιστατη και γραφεις τομους....
:(
Είναι σαφές, ότι διαφωνούμε σε κάποια σημεία. Η μεγαλύτερη σύνεση θα είναι να δούμε αυτό, ότι απλά τα βλέπουμε αλλιώς.
αν διαφωνουμε απλα,
δεν χαθηκε ο κοσμος....
φοβουμαι οτι δεν ειναι μονο αυτο.
Θεωρώ ότι όταν κάποιος ανοίγεται στο φόρουμ, είναι σε ευάλωτη θέση, τα ξέρεις, τα έχω πει 100 φορές.
και σου εχω απαντησει 101,
οτι ασχετως το αν εισαι ευαλωτος (που εισαι οντως) αυτο δεν σημαινει οτι αποκτας αλλα δικαιωματα.
Και θα στο εξηγησω αυτο στο τελος.
Γιατι περι αυτου προκειται.
Δεν έχει να κάνει με κάποιο ακαταλόγιστο της πανικούλας, αλλά με το σαφές της θέσης της. Έρχεται να μας πει κάτι για το οποίο ντρέπεται και ζητά βοήθεια.
οσοι ντρεπονται δηλαδη,
μπορουν να βριζουν και να συκοφαντουν?
εχει γουστο να κοκκινιζε απο ντροπη οταν τα εγραφε αυτα ε?
Ε όποιος πατήσει το ευάλωτο σημείο του άλλου στη φάση αυτή, για μένα δεν πράττει καλώς και μπορεί να δημιουργήσει περιττές εντάσεις.
εδω πηγαμε στο ευαλωτο σημειο λοιπον.....
Οντως διαφωνουμε.
Και θα το πω οσο πιο ξεκαθαρα μπορω.
Δεν πιστεψα ποτε σε ενα φορουμ,
που ειναι 100% χαιδευτηρι ψυχων, οποιος και να ειναι αυτος.
Αυτο σαν ενα γενικο πλανο.
Τωρα στο συγκεκριμενο,
η χρηστρια που αναφερεις,
εχει επανηλλημενα εμπλακει σε διαφορα,
οποτε δεν ανοιξε ξαφνικα μια ιστορια.
Υπαρχει παρελθον και μαλιστα μπολικο.
Μπορεις αν σε ενδιαφερει να ψαξεις πισω να τα βρεις.
Για μενα λοιπον υπαρχει ενα διλλημα:
Ειτε δεν λεω την γνωμη μου γιατι μπορει να προκληθουν εντασεις ειτε την λεω και οτι θελει ας κατεβασει.
Προτιμησα το δευτερο, ξερεις γιατι?
Γιατι θεωρω ανεπιτρεπτο να υπαρχουν θεματα βιας σε ανηλικα παιδια και να περνιουνται ετσι στο ντουκου.
Εσυ λοιπον προτεινεις,
για να μην πιεσουμε τον εαυλωτο, να το αφησουμε ασχολιαστο και οχι σαν κακως κειμενο....
Προσεξε,
η επιχειρηματολογια μου αν την διαβασες κειμενοντας σε διεθνης συμβασεις και παρομοια κειμενα και οχι σε αποψεις μου.
Οποτε ναι,
σε αυτο διαφωνουμε και μαλιστα ριζικως.
Δεν εξάγνισα κανέναν, από την άλλη.
Εξέφρασα ενόχληση και δυσφορία για μια έντονη χυδαιότητα ( μπροστά στα παιδαριώδη και αστεία μνμ της άλλης χρήστριας που της είχαν πατήσει τον κάλο, για το καλό της πάντα).
συνεχιζεις το ιδιο βιολι....
Χυδαιος ο ενας - παιδαριωδη και αστειος ο αλλος!!!!
Δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο,
ειναι σαφες οτι δεν μπορεις (η δεν θες) να μην εισαι μεροληπτικη.
Αν έλεγα λοιπόν Κρινάκι μου, όσοι ξεστόμισαν άσχημες κουβέντες είναι το ένα και το αυτό. Θα ήμουν άδικη.
αυτο ειναι δικη σου προσωπικη εκτιμηση,
και επετρεψε μου να διατηρω αλλη σταση.
Το οτι εισαι αδικη το εχω πει σε αρκετες απαντησεις.
Πρέπει να σου πω, μιας και μιλάς για δικηγορικά θέματα, ότι η ανισότητα είναι η εξομοίωση των ανομοίων.
Στα δικά μου μάτια, έχουμε από τη μια ανωριμότητα από την άλλη χυδαιότητα, από την μια θεματοθέτρια που έχει ανοιχτεί ζητώντας βοήθεια, από την άλλη μέλος που «βοηθάει».
Αυτά.
Ας το αφήσουμε στην άκρη.
να το αφησουμε στην ακρη?
για πιο λογο παρακαλω?
Μηπως γιατι δεν σε συμφερει?
Η μηπως γιατι φοβασαι οτι θα αποδειχτει αυτο που λεω?
Οσο για την ζηταω βοηθεια - παρεχω βοηθεια,
εαν δεν ειναι ισοτιμη σχεση, τοτε δεν εχει καν νοημα να συζηταμε.
Κι αν με θεωρείς διπρόσωπη και ότι παίζω παιχνιδάκια, ε θεώρησέ με, τι να κάνω? Να σου αλλάξω γνώμη?
οχι μην ενοχλησε.....
Σιγά, δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες.
ετσι.
Είπαμε, ότι κατάλαβε ο καθείς και ότι συμπέρασμα μπορούσε και ήθελε να βγάλει.
σωστοτατον.....
Υγ. Δε θέλω να βάλω τον νόμο στη μέση. Σου μίλησα με βάση το δικό μου ηθικό κριτήριο κι όχι νομικές έννοιες ;)
πιστευεις οτι οι νομοι καλυτερα να καταργηθουν?
εγω το πιστευω για αυτο στο λεω.
Αυτο που δεν ξερω ειναι με ποιο τροπο να λειτουργουμε, με την δικη σου ηθικη η με την δικη μου? η με ενος τριτου που δεν τον εχουμε ακουσει μεχρι στιγμης?
Τα σχόλια αυτά, καλώς διαγράφηκαν. Όσοι έχουν έστω και τη στοιχειώδη κρίση, κατανόησαν την αδικία που σου έγινε και σου συμπαραστάθηκαν, όπως κι εγώ. Από εκεί και πέρα, εξήγησα για την διαγραφή ότι την θεωρώ αδόκιμη.
εσυ πως κατανοησες την αδικια που μου εγινε,
οταν λες οτι ολα αυτα ηταν ενα αστειακι?
Για τα περι διαγραφης τα θεωρω αστεια για να μην πω κατι χειροτερο.
Ισως, καλά κάνουν και εκτίθενται, δεν λέω, ειδικά αν περνούν εντάσεις. Εγώ απλά σου εξήγησα αυτό που μου ζήτησες, δηλ γιατί το είπα.
το καταλαβα..... αλλα και παλι.
Δεν ανέπτυξα καμία τέτοια θεωρία Κρίνο μου.
Έτσι τα εξέλαβες εσύ και καλά έκανες, με βάση την δική σου κρίση.
Ας μείνει εκεί λοιπόν.
χαιρομαι που το βλεπεις ετσι.
Δεν βλεπω περιθωρια για αλλη αναγνωση.
Τώρα τα τελευταία για την ενσυναίσθηση, τα εντάσσω σε μια χαζή ατάκα της στιγμής και είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες κακιούλες μεταξύ μας.
ειμαι αστιεμπορας και ειπα να κανω και εγω ενα αστεισμο, οπως η χρηστρια....ενενταξε το εκει.
Κακιουλες μεταξυ μας?
οχι μωρε, απλα επιλεκτικη μνημη,
δεν με χαλαει εμεις να ειμαστε καλα.....
Αυτά νομίζω είναι αρκετά.
Ας σεβαστούμε, μια που μιλάμε για σεβασμό, την δυσαρέσκεια των υπολοίπων κι ας κλείσουμε εδώ την διαφωνία μας.
σωστο.
κανενας χωρος, καμια σχεση που δεν ειναι ισοτιμη και δεν βασιζεται σε αλληλοσεβασμο δεν εχει θετικο αποτελεσμα.
Ασχετως το ποσο ευαλωτοι ειμαστε, τι προβληματα κουβαλαμε, τι φοβιες εχουμε, αν μπορουμε να μπουμε στο μετρο η οτι αλλο φανταστεις, πρεπει πανω απο ολα να ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Και αυτο δεν σημαινει οτι εχω απλα ευαισθησια οπως λες.
Σημαινει οτι σεβομαι το απεναντι μου, σεβομαι τον συνομιλητη μου και ασχετως αν μου την σπαει, αν ειμαι εχθρικα απεναντι του, υπαρχει ενας κωδικας αρχης και τον οποιο ολοι πρεπει να τιμαμε.
Αλλα αν υπηρχαν ολα αυτα στο συνολο της κοινωνιας,
δεν θα ειμασταν αναγκασμενοι ως κοινωνια να φτιαξουμε νομους,
και νομιζω σε αυτο το θεμα εισαι πιο καλα πληροφορημενη.
Ελπιζω καποτε ολα αυτα,
να γινουν εστω και στο ελαχιστο κτημα εκεινων που δεν τα εχουν.
Γιατι αλοιμονο αν αρχιζουμε να αντιμετωπιζουμε τους ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα με αλλη σταση απο οτι τους υπολοιπους ανθρωπους, ειτε αυτο ειναι υπερ τους ειτε κατα τους.
Εχουμε χασει το παιχνιδι μια και εξω.
10-07-2009, 15:56 #25
Δεν μας βλέπω να γλυτώνουμε απο τη βρωμία, αν κρίνω απο το τελευταίο σου μνμ, αλλά ας μείνουμε στις ευχές.
Που ξέρεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-07-2009, 15:59 #26
Κρίνό συνέχισε έτσι, καλά το πας!!!
Καλό καλοκαίρι και σε εσένα.
Α και να θυμάσαι, ψυχολογικά έχουν χειρότερα αυτοί που θεωρούν νορμάλ τους ευατούς τους.
Θα σταματήσω εδώ γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ αλλο με εσάς παιδία, δεν έχω άλλο χρόνο.
Γιατί δεν συνεχίζετε οι 2 σας την κουβέντα?
Νομίζω θα βρείτε πολύ περισσότερες συμφωνίες και κοινές οπτικές.
Καλή συνέχεια ;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-07-2009, 16:13 #27
Δεν μας βλέπω να γλυτώνουμε απο τη βρωμία, αν κρίνω απο το τελευταίο σου μνμ, αλλά ας μείνουμε στις ευχές.
Που ξέρεις.
10-07-2009, 19:28 #28
Originally posted by krino
Originally posted by nature
.....................................
και μη ξεχνάς ότι με στόλισε τις προάλλες κατίνα και εμετική.
και οσο συνεχιζεις να γραφεις, αρχιζω να προσθετω....
+
ρατσιστρια
Να απαντήσω ή να του τη χαρίσω?
Αν αυτό δεν είναι άσκηση βίας, τότε εγώ είμαι η Μαντόννα!
Ουσιαστικά θέλησα να απαντήσω στο Sabb, αλλά υβρίζομαι και απειλούμαι με περαιτέρω βρισιές......
Να απαντήσω ή να του τη χαρίσω?
10-07-2009, 19:55 #29
ελεος δε βαρεθηκες πια????οκ ξερουμε εχεις χροοονια εδω εεε και??
αφου δεν τοχεις αγορι μου παρε τα κουβαδακια σου κ σ αλλη παραλια αντε πια ανοητε
10-07-2009, 20:22 #30
Το όνομά μου είναι στράτος.Ένας άνθρωπος γεννημένος σε λάθος εποχή.........
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση