Results 31 to 45 of 273
-
10-07-2009, 20:46 #31
Originally posted by sabb
Αν είμαστε άνθρωποι με ηθικό ανάστημα, οφείλουμε να πάρουμε θέση απέναντι στην κακοήθεια και ν ατην καταδικάσουμε απερίφραστα, χωρίς ελαφρυντικά περί αφελείας ή συναισθηματικής ανωριμότητας.
Τέτοιο ανάστημα δεν είδα αγαπητή μου nature τουλάχιστον από σένα αλλά ούτε και από τη weird...
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 10-07-2009, 20:49 #32
Originally posted by nature
Originally posted by krino
Originally posted by nature
.....................................
και μη ξεχνάς ότι με στόλισε τις προάλλες κατίνα και εμετική.
και οσο συνεχιζεις να γραφεις, αρχιζω να προσθετω....
+
ρατσιστρια
Να απαντήσω ή να του τη χαρίσω?
Αν αυτό δεν είναι άσκηση βίας, τότε εγώ είμαι η Μαντόννα!
Ουσιαστικά θέλησα να απαντήσω στο Sabb, αλλά υβρίζομαι και απειλούμαι με περαιτέρω βρισιές......
Να απαντήσω ή να του τη χαρίσω?
το ερωτημα θελει ωριμη σκεψη.
κατ αρχας μη το παρεις αψηφιστα!
εγω δεν τον βλεπω σε πολυ ωριμη φαση και πιθανολογω οτι δεν σε βριζει, απλα παιδιαριζει.....
αν κι εσυ συμφωνεις σε αυτο, η ενδεδειγμενη κινηση θα ηταν να του την χαρισεις! δεν ειναι πολυ γλυκες οι παιδιαστικες βρισιες? γουτσου-γουτσου! δε νομιζω να προσβαλουν κανεναν!!!! ε????
προσεξε τωρα:
αν, πραγματι καταφερεις να το σκεφτεις ωριμα,μη τον βρισεις!
ΑΥΤΟ θα ειναι βια!!
εαν απ την αλλη δεν τα καταφερεις, και το παρεις αψηφιστα, νομιζω οτι θα μπορουμε να αποφανθουμε οτι κι εσυ παιδιαριζεις!!!!!
τοτε καλη μου νειτσουρ, πεδιον βρισιματος λαμπρον ανοιγετσι εμπρος σου! ξεβαφτισε τον τον @#@#####!@!!!!
κι εμεις θα σε κατανοησουμε και θα σε δικαιολογησουμε...
τωρα, αν νοιωθεις καμια ανασφαλεια για το αν σκεφτεσαι αρκετα παιδιαστικα, μην ανησυχεις κκαθολου.
υπαρχουν εξειδικευμενα ατομα στο φορουμ που τα καταλαβαινουν αυτα.
μπορουμε να τα ονομασουμε \"κριτες παιδικοτητας \" και να μας διευκρινιζουν τετοιου ειδους προβληματισμους.
καλυτερα να ρωτησεις ομως, μην προχωρησεις μονη σου στην αποφαση, γιατι τα ιδια αυτα ατομα ειναι επιφορτισμενα στο να σε προσβαλουν βιαια και καταφορα αν τυχον βρισεις εν μεσω ωριμοτητας, κι ακου να δεις τωρα!!!
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΑ.ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ.
δεν ξερω αν εννοησες, ειναι λιγο πολυπλοκο το συστημα, το καταλαβαινω κι εγω, κι ισως και λιγο αυθαιρετο, εχει ομως μια ΗΘΙΚΗ ΒΑΣΗ! δικια του βεβαια θα μου πεις, και θα συμφωνησω, αλλα τι να κανεις? κανεις δεν ειναι τελειος
...
ναι....
ε αυτα....
10-07-2009, 21:05 #33
Originally posted by weird
Περιόρισε τα ενδεχόμενα σε όσα θέλεις Ρεμ, γι αυτό είπα, ότι μπορεί να δει και να αντιληφθεί ο καθένας, ανάλογα με το εύρος ή την στενότητα της αντίληψής του.
Μακάρι η ζωή σου να είναι υπέροχη, όπως το λες.
Πιστεύω οτι όσο πιο υπέροχη είναι η ζωή κάποιου, τόσο λιγότερη ανάγκη για άσκηση βίας έχει.
Ευχομαι στο μέλλον να υπάρξουν λιγότερα τέτοια φαινόμενα, διενέξεων και χωσιμάτων. Είναι βρωμιά, όπως και να το κάνουμε.
Κι εμένα η ζωή μου είναι καλή. Ξεκινώ τις διακοπές μου απο σήμερα γι αυτό μοιράζω ευχές.
Συνφονω :)
10-07-2009, 21:06 #34
κανενας χωρος, καμια σχεση που δεν ειναι ισοτιμη και δεν βασιζεται σε αλληλοσεβασμο δεν εχει θετικο αποτελεσμα.
Ασχετως το ποσο ευαλωτοι ειμαστε, τι προβληματα κουβαλαμε, τι φοβιες εχουμε, αν μπορουμε να μπουμε στο μετρο η οτι αλλο φανταστεις, πρεπει πανω απο ολα να ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Και αυτο δεν σημαινει οτι εχω απλα ευαισθησια οπως λες.
Σημαινει οτι σεβομαι το απεναντι μου, σεβομαι τον συνομιλητη μου και ασχετως αν μου την σπαει, αν ειμαι εχθρικα απεναντι του, υπαρχει ενας κωδικας αρχης και τον οποιο ολοι πρεπει να τιμαμε.
στην συνέχεια διαβάζω τον ακολουθο διάλογο....
Originally posted by Θεοφανία
Από τότε το ίδιο έκανες. Την έλεγες σε μένα για να τα ακούσει εκείνος.
αμα ενας ανθρωπος, ειναι τελειωμενη υποθεση,
εχει νοημα να του πεις κατι?
ειναι κωδικας τιμης το να γραψεις \"αυτος ειναι τελειωμενη υποθεση?\"
μπορει καποιος εδω μεσα να πει κάτι τετοιο για καποιον αλλο, γραφωντας πρωτα αυτα που εγραψες για το τί θεωρει ισοτιμια κ σεβασμο στην διαφορετικοτητα?
δανειστηκα αυτον τον διαλογο, γιατι εχω δει παρα πολλους αναλογου υφους. Κ υπάρχουν κ χειροτεροι....δυστυχως.
δεν αμφιβάλλω για την διαθεση σου να βοηθησεις κρινο. αμφιβάλλω ομως για το ποσο πραγματικα εννοεις αυτα που λες καποιες φορες. για το ποσο η θεωρια που αγαπας εχει σημεια επαφης με την πραξη που υποστηριζεις. κ ποσο κυνικα μιλας καποιες φορες, αν το συνειδητοποιεις...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-07-2009, 21:11 #35
βρε κοριτσια μην δινεται σιμασια.
εγω αργησα να το καταλαβω αλλα ειναι γκαγκα και οι 2
αντε να λυσετε τα σεξουαλικα σας πρωτα .καντε κανενα παιδι ρεμεντι και κρινο και μετα ζαλιστε μας με τις ααρωστημενες σας αποψεις.
τελικα ο weird ειναι η weird?κριμα :( lol
το μαθημα μου το πηρα.
δεν με εχουν αγγιξει οι τοσες κατηγοριες εδω απο ενα ατομο και ουτε θα νιωσω αλλο ασχημα.ξερω τι ειμαι και αυτο αρκει.
αν καποιος θελει να με πιασει απο τα μαλια και να με σειρει στην πλατια να με πετροβολισουν,ας ερθει να το κανει.
να σας χαλασω το χατιρι?
cool
10-07-2009, 21:15 #36
Originally posted by panikoula
αντε να λυσετε τα σεξουαλικα σας πρωτα .καντε κανενα παιδι ρεμεντι και κρινο και μετα ζαλιστε μας με τις ααρωστημενες σας αποψεις.
τελικα ο weird ειναι weird?κριμα :( lol
καλως και το ζωντανο παραδειγμα.
το δημιουργημα του dr frankestein-κριτη-παιδικοτητας :)
ευχαριστω για τις ευχες πανικουλα. κι εγω ευχομαι να ηρεμησεις, ωστε να σε αγαπησει καποιος αντρας και να ειναι διπλα σου, να κοιμαται μαζι σου για να μην αναγκαζεσαι να κοιμασαι με το παιδακι σου.
και ναι, η γουιαρντ ειναι κοπελα, δεν ηταν αντρας που σου την επεφτε,απλα σε υποστηριξε η κοπελα...
10-07-2009, 21:22 #37
Originally posted by Remedy
Originally posted by panikoula
τελικα ο weird ειναι weird?κριμα :( lol
καλως και το ζωντανο παραδειγμα.
το δημιουργημα του dr frankestein-κριτη-παιδικοτητας :)
ευχαριστω για τις ευχες πανικουλα. κι εγω ευχομαι να ηρεμησεις, ωστε να σε αγαπησει καποιος αντρας και να ειναι διπλα σου, να κοιμαται μαζι σου για να μην αναγκαζεσαι να κοιμασαι με το παιδακι σου.
και ναι, η γουιαρντ ειναι κοπελα, δεν ηταν αντρας που σου την επεφτε,απλα σε υποστηριξε η κοπελα...
ελα παλι κακιούλες βρε ρεμ.
οπου νανε θα μας πεις οτι ειναι παραξενοο μια χωρισμενη μανα να κοιματε με το παιδι της αγκαλια.
ελα σε καιει και αυτο.ριξε το φαρμακι σου να ξελαφρωσεις.
πιο ειναι το προβμημα σου?δεν μπορεις να κανεις παιδια?
δεν εχει στυση ο καλος σου?τι?
ανοιξε μας την καρδουλα σου την μαυρη και πες μας τι σε βασανιζει.
10-07-2009, 21:24 #38
και οσο για δημηουργηματα φρανκστειν αν εχεις κοτσια ανεβασε μια φωτομε την φατσα σου ,να ανεβασω και εγω να δεις πια ειναι φρανκστειν.
και αντρα εχω οποιον θελω.το μονο ευκολο για μενα
ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΙΟΛΑΣ :)
10-07-2009, 21:52 #39
δεν μιλουσα για την εμφανιση σου πανικουλα,μην ταραζεσαι.δεν με απασχολει η εμφανιση σου..
10-07-2009, 21:55 #40
ειμαι καλη και μεσα και εξω.μην σκας.
σου εστειλακ υ2υ αν θες να τα λεμε.δεν σου κραταω κακια.
και μσν αν θελεις να δεις την βοθρουλα με το παιδι της και εκτος φορουμ.
εχω και καμ να μας δεις ποσοαγαπημενοι ειμαστε και να τον ρωτησεις η ιδια αν ειμαι καλη μανουλα η τερας.
10-07-2009, 21:55 #41
παρακαλω πολυ το ατομο που μου εστειλε υ2υ αν εχει οτιδηποτε να μου πει,ας το κανει στο φορουμ, δεν εχω κανενα προβλημα,οτι κι αν ειναι αυτο.
εχουν γινει επικινδυνα τα υ2υ τελευταιως :)
10-07-2009, 21:57 #42
λολ ε δεν μπορω να σου δοσω εδω το μσν μου.
μπορω?
10-07-2009, 21:58 #43
τι να πουμε βρε πανικουλα?αν εχει στυση ο καλος μου? αστο..
και δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ειστε αγαπημενοι με το παιδι σου.
10-07-2009, 21:58 #44
δεν χρησιμοποιω μσν πανικουλα :)
10-07-2009, 21:59 #45
οχι βρε απλα να τον ρωτησεις η ιδια.ρωτα τον \"ειναι καλη η μαμα σου μικρε\" τπτ αλλο.
θελω να δεις τη γνωμη εχει για μενα. την καλυτερη.μην μου αγγιξουν τριχα μου.καμια φορα το μονο κακο π λεει λογοοτι εχω 8 παραπανω κιλα ειναι το \"χοντρη\" χαχαχ
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....