Results 91 to 105 of 273
-
14-07-2009, 11:19 #91
ωραια συζητηστε αλλαμην αναφερεται ονοματ
α.
ειμαι και περιεργη δεν μπορω να μην δω.
Σαββα οποιος συνφωνει σε μερικα πραγματα μαζι μου δεν σημενει κατι για μενα.
δεν χρειαζεται κανεις να μ πει ι ειναι σωστο και τι λαθος.
και εχω σκυλομετανιωσει αν φερθηκα ασχημα.
στο γιατι ειναι ενα απο τα πολλα προβληματα μου π με εμποδιζουν να γινω ευτηχησμενη.
αλλα μην με καταδικαζετε προσπαθω να το αλλαξω,αλλα δεν με βοηθας με το να με κατηγορεις.
αυτα.συνεχιστε :)
- 14-07-2009, 11:29 #92
Originally posted by Arsi
Originally posted by nature
Δεν έπρεπε ........
Τώρα nature,αν μου πεις ότι έτσι έριξε λάδι στη φωτιά ώστε να ΄ξεκινήσει΄ πάλι το θέμα θα σου πω ότι πρώτη το έκανες στη σελίδα 4 κρίνοντας το γεγονός που τα βρήκαν πανικούλα-ρέμεντυ.
Χάρηκα πολύ όταν τελικά ο ασύστολος καυγάς είχε καταλήξει σε ένα ΄μόνιασμα΄ και χαλαρή κουβεντούλα μεταξύ τους και πιστεύω πως δε θα είχε καμιά συνέχεια το πράγμα αν δεν βιαζόσουν να πάρεις θέση υπέρ της μιας ή της άλλης.Κάνω λάθος?
Στην ουσία εσύ άνοιξες το θέμα κριτικής του συμβάντος σχολιάζοντας την κατάληξη.Τι πιστεύεις?Αν δεν έπαιρνες θέση θα συνεχιζόταν?Τώρα γιατί κατηγορείς τον Σάββα πως ΄δεν έπρεπε΄?
Ας το λείξουμε εδώ.Κ αν θέλετε απλά να συζητήσετε για τη δημοκρατία,ανοίξτε αλλο θέμα αλλιώς αναπόφευκτα θα εμπλέκονται άτομα και γεγονότα.
το \"δεν έπρεπε\" αν έτσι το εισπράττεις, λυπάμαι.
Ισως να έχεις δίκιο.
Ισως μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη, αν και όπως έχω ξαναπεί, σημασία έχει η ουσία και όχι οι τύποι. Το δεν έπρεπε, είναι 2 απλές λέξεις, σημασία έχει το νόημα της πρότασης ή της παραγράφου.
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, για ευνόητους λόγους....
14-07-2009, 11:45 #93
Άρσι , πολύ φοβούμαι, πως σε λίγο θα κατηγορηθείς κι εσύ - απλά και μόνο για τη συμμετοχή σου στο θρέντ...
Η ελευθερία του λόγου ξέρεις, τελικά έχει το τίμημα της.
Κι ίσως εκεί που νομίζεις πως η ανθρώπινη ευαισθησία περισσεύει, η έκφραση του λόγου να αντιμετωπίζεται με πιο σκληρό και ανοίκειο τρόπο...
Να έχετε όλοι σας μια καλή και δημιουργική ημέρα.....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
14-07-2009, 11:47 #94
Σαββα σε οσα εχει πει η αρσι δεν ειδα κατι κακοπροερετο η κατι ειρονικο απο μερια της.
ισα ισα σε αυτα π γραφει φενεται μια γλυκα και μια ορεξη να βοηθησει πραγματικα οπως πολλες κοπελες εδω μεσα.
δεν προσπαθησε σε αντηθεση με αλλους να μας το παιξει οτι κατι ειναι και ουτε φερεται με την απαθεια και την αναισθησια π εχουν αυτοι οι αλλοι.
επσης καλη μερα :)
14-07-2009, 11:49 #95
Τι να πω nature ο καθένας έχει τη δική του οπτική τελικά......
Δεν κάνω πλάκα. Δεν έπρεπε να αναφερθείς σε συγκεκριμένα γεγονότα και πρόσωπα.
Για μένα η ουσία βρίσκεται εδώ με τη στέρηση του ελεύθερου λόγου(που βέβαια δεν προσβάλει κανέναν)
Νομίζω έχεις την ικανότητα αν θέλεις να μιλήσεις πιο σφαιρικά, πιο στρογγυλεμένα.
Και οι τύποι εδώ όπου στην ουσία λες μίλα πιο έμμεσα για το συμβάν,τα πρόσωπα,ακτινογράφησέ τα αλλά κάνε πως δε μιλάς γι\'αυτά.
Έτσι το βλέπω εγώ.
14-07-2009, 11:52 #96
εγω παντως δεν ηθελα να κατηγορισω τον Σαββα για κατι.
απλα με ενοχλει πολυ που θελει να περασει το δικο τουεδω μεσα χωρις ολα αυτα π λεει να εχουν σκοπο να βοηθησουν ατομα με ψυχ προβληματα.
14-07-2009, 11:53 #97
Originally posted by panikoula
Σαββα σε οσα εχει πει η αρσι δεν ειδα κατι κακοπροερετο η κατι ειρονικο απο μερια της.
ισα ισα σε αυτα π γραφει φενεται μια γλυκα και μια ορεξη να βοηθησει πραγματικα οπως πολλες κοπελες εδω μεσα.
δεν προσπαθησε σε αντηθεση με αλλους να μας το παιξει οτι κατι ειναι και ουτε φερεται με την απαθεια και την αναισθησια π εχουν αυτοι οι αλλοι.
επσης καλη μερα :)
Να΄σαι καλά:)
14-07-2009, 11:56 #98
:):)
14-07-2009, 13:07 #99
Ρε παιδιά έλεος, Χαλαρώστε...
Σάββα ποιος είπε επί λέξει ή εννοούσε ότι έχει το ακατόγιστο αυτός που παραποιεί; ΚΑΝΕΝΑΣ δε θυμάμαι - αν δε με απατά η μνήμη μου - να συμφώνησε ότι ήταν σωστό αυτό που έκανε.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
14-07-2009, 13:31 #100
anwnimi,
μπορει να ειναι ενα παιδιαστικο αστειο κατα την weird.....
οχι πολυ μακρια απο αυτο που γραφεις.
Συνηθως τα παιδια σε ενα βαθμο εχουν το ακαταλογιστο.
14-07-2009, 13:33 #101
κρινο λιγα με την αγαπη μου την ανωνυμη οκ?:P
και εσυ σαν παιδι φερεσαι χααχαχ
14-07-2009, 13:35 #102
εν γενει,
αν μερικες συμπεριφορες της βαζαμε εξαρχης στην πραγματικη τους διασταση,
αυτα τα θρεντ θα ηταν περιττα.
Οταν ομως ψαχνεις να βρεις χαρακτηρισμους για να τα βολεψεις (ενεκα της θεματολογιας του φορουμ),
μπορεις να αθωωσεις η να παραβλεψεις τα παντα.
14-07-2009, 13:36 #103
Κρίνο,
εσένα αν σου έλεγαν ότι φέρεσαι παιδιάστικα ή παιδαριωδώς θα το έπαιρνες ως κοπλιμέντο;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
14-07-2009, 13:36 #104
panikoula
σορρυ που θα στο πω,
(χαχα)
αλλα μαζι σου
σοβαρη συζητηση
(χαχα)
δυσκολευομαι να κανω.
λολ.
14-07-2009, 13:38 #105
Originally posted by Remedy
....Εσύ στη διακήρυξη και εγώ στην υπεράσπιση της ελεύθερης έκφρασης των πονεμένων ψυχών, στην υπεράσπισή τους από τη ψυχική βία.
......
εαν πραγματικα σε ενδιαφερει το σκεπτικο το συγκεκριμενο που εθεσες με αυτην εδω την φραση, θα ηθελα να σου βαλω μια παραμετρο και να την σκεφτεις αν και
οταν μπορεσεις.
δεν πονανε περισσοτερο οι ψυχες αυτων που κλαινε πιο δυνατα, απαραιτητα...
οταν βρουμε το πονοψυχομετρο ισως αναθεωρησεις πολλα απο οσα εχεις σκεφτει, για πολλους απο εδω μεσα.
ειναι επιλογη του καθενα πως, ποσο και που εκφραζεται, και ικανοτητα και δικαιωμα κανενος απολυτως να κρινει ποσο κι αν ποναει και ποιος ποναει περισσοτερο
και ποιες ειναι οι πονεμενες ψυχες και ποιες οι καραγκιοζοπαιχτρες ψυχες (εαν υποθεσουμε οτι υπαρχουν και τετοιες)...
αντιλαμβανεσαι καθολου?
καλοδεχουμενες λοιπον για μενα ολες οι αποψεις προς συζητηση, αλλα οι κριτες αφελειας,παιδικοτητας και εντασης πονου, ας λειπουν καλυτερα...
συμφωνώ απόλυτα.
Και αν μου επιτρέπεις θα σου πω πως μία από τις πρώτες μου σκέψεις μου όταν διαβάζω καυγάδες που εκτοξέυονται τόσο σκληρά λόγια όσο στο περιστατικό αυτό, είναι ότι όσο πιο σκληρά λόγια ψάχνει να εκτοξεύσει κανείς τόσο πιο πολύ πονά από αυτά που ακούει/διαβάζει.
Πιο δημιουργικό όμως δεν είναι τον πόνο μας αντί να τον μετατρέπουμε σε μίσος απέναντι στους ανθρώπους και διαμάχες, να τον μετατρέπουμε σε ωφέλιμη συζήτηση, εξωτερίκευση του μέσα μας και διάλογο;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή