Results 121 to 135 of 273
-
14-07-2009, 14:34 #121
Originally posted by krino
Originally posted by weird
2. Ποτέ δεν έγραψα «δε βαριέσαι» κι αναρωτιέμαι, πώς εξέλαβες κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, έγραψα τα εξής.
«Αυτό που έκανε η Πανικ, είναι να φερθεί εντελώς παιδιάστικα και ανώριμα, ρίχνοντας λάσπη στον Κρίνο κυρίως.
Εντάξει, όσοι έχουν κρίση το κατάλαβαν και κυρίως την ίδια μείωσε η συμπεριφορά της.»
Της είπα και της ίδιας πόσο ανώριμα και παιδίαστικα φέρεται κι ότι το να λέει ψέματα δεν είναι λύση.
τωρα που τα εβαλα με bold,
ειναι καλυτερα?
Για πες μου λοιπον,
πως ειπωθηκε....
εχω μια περιεργεια οσο να ναι.
Αυτά δηλαδή τα θεωρείς εξωραϊσμό;
Αν σου σε χαρακτηρίσουν έτσι σε εξωραϊζουν;
Εγώ προσωπικά μόνο ωραία δε θα αισθανόμουν. Αλλά είναι θέμα αντίληψης.
Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 14-07-2009, 14:36 #122
Originally posted by anwnimi
Το χαρακτηριστικό του παιδαριώδους δηλαδή δεν υπήρχε;
οχι κατ εμε.
Υπηρχε ενας ακροβατισμος, λεω οτι μου κατεβει και εχω εν γνωσει μου το συναισθημα οτι ειμαι απυροβλητο.
Αλλωστε σε φορουμ ψυχολογιας ειμαι, θα πω οτι ειμαι τρελη αμα μου την πουν.
Σιγα καλε, εκει που το ειχαμε πιθανοτητα, θα παρουμε και απολυτηριο....
Άρα δεν ξέρω να διαβάζω ελληνικά;
Σε ευχαριστώ πολύ Κρίνο!
Λολ:)
Επέτρεψέ μου, αν και δεν ξέρω να διαβάζω ελληνικά, να διατηρώ την άποψή μου, ως δημοκρατικό ον.
μα και βεβαιως σου επιτρεπω, ακου τι λεει....
ωστοσο τα ξαναεβαλα ετσι για να περναει η ωρα....
Επετρεψε μου επισης να διατηρω και εγω την δικη μου,
οταν διαβαζω ελληνικα τα οποια εβαλα και σε bold πριν,
για να χτυπαει ολιγον τι....
Πανω απο ολα η δημοκρατια!
Μην λεμε και αηδιες τωρα.....
14-07-2009, 14:38 #123
2. Ποτέ δεν έγραψα «δε βαριέσαι» κι αναρωτιέμαι, πώς εξέλαβες κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, έγραψα τα εξής.
«Αυτό που έκανε η Πανικ, είναι να φερθεί εντελώς παιδιάστικα και ανώριμα, ρίχνοντας λάσπη στον Κρίνο κυρίως.
Εντάξει, όσοι έχουν κρίση το κατάλαβαν και κυρίως την ίδια μείωσε η συμπεριφορά της.»
Της είπα και της ίδιας πόσο ανώριμα και παιδίαστικα φέρεται κι ότι το να λέει ψέματα δεν είναι λύση.
ειναι καλυτερα?
Για πες μου λοιπον,
πως ειπωθηκε....
Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη.
τελικα αναφερεται η λεξη παιδιαστικα ναι η οχι?
γιατι πριν το αμφισβητησες....
Δεν πιστευω οτι θα αλλαξεις φυσικα αποψη.
Απλα επισημαινω αυτα που ειπα πριν.
Δεν ειναι θεμα αντιληψης,
αλλα για το πως το βαφτιζεται το ψαρι κρεας.
Προκειται για συκοφαντια και οι συκοφαντιες δεν ενεχουν καμια παιδιαστικη συμπεριφορα.
Εχεις δει πολλες φορες παιδια να συκοφαντουν με δολο?
Μην τρελαθουμε κιολας ε?
14-07-2009, 14:38 #124
Remedy,
συμφωνώ απόλυτα.
Και αν μου επιτρέπεις θα σου πω πως μία από τις πρώτες μου σκέψεις μου όταν διαβάζω καυγάδες που εκτοξέυονται τόσο σκληρά λόγια όσο στο περιστατικό αυτό, είναι ότι όσο πιο σκληρά λόγια ψάχνει να εκτοξεύσει κανείς τόσο πιο πολύ πονά από αυτά που ακούει/διαβάζει.
Πιο δημιουργικό όμως δεν είναι τον πόνο μας αντί να τον μετατρέπουμε σε μίσος απέναντι στους ανθρώπους και διαμάχες, να τον μετατρέπουμε σε ωφέλιμη συζήτηση, εξωτερίκευση του μέσα μας και διάλογο;
η σκληροτητα μπορει να μην ειναι απο πονο για τα λογια που ακουει κανεις.
μπορει να ειναι απο το απαραδεκτο γεγονος οτι υβριζεται χωρις να το εχει επιτρεψει.
και μπορει η προθεση να μην ειναι ο δημιουργικος διαλογος οταν τα πλαισια του διαλογου εχουν εκ των πραγματων διαλυθει,αλλα η τιμωρια αυτου που ετολμησε...
τοσο απλα...
οταν καποιος για διαφορους λογους μου συμπεριφερεται χωρις αυτοπεριορισμο σε αυτα που του ερχονται στο κεφαλι, θα του τα βαλω εγω τα ορια!
εκτος αν βαριεμαι....
14-07-2009, 14:40 #125
Το σε τι ακριβώς αμύνεται ο καθένας ο ίδιος μόνο το ξέρει ή μερικές φορές, νομίζει ότι το ξέρει.
εαν αυτο ηταν γνωστο (η εστω υποψιασμενο) πολλα θρεντ - και το παρον σιγουρα - θα ηταν χωρις νοημα και δεν θα υπηρχαν καν.
Ξερεις την πρωτη στιγμη ενιωσα θιγμενος, αλλα αυτα δεν με κυβερνανε για πολλη ωρα. Μεχρι να ξυπνησω την επομενη μερα, ουτε καν τα θυμαμαι.
Σε αυτο το θρεντ ομως, νιωθω οτι καποιος προσπαθει να μου δειξει οτι ειμαι βλακας.
Πιθανολογω οτι ειμαι, μονο που θελω να μου το αποδειξει.
Μεχρι στιγμης, επειδη συμμετεχω στην ερευνα, βρισκω αποδειξεις για το αντιθετο.
Πορευομαι ομως μεχρι τελους, οτι ο βλακας ειμαι εγω.
Ειδωμεν....
Γιατί τα βλέπεις όλα τόσο επιθετικά και εχθρικά και αντιδράς επίσης έτσι;
Με το να συζητώ μαζί σου και να διαφωνώ δε σημαίνει ότι σε θεωρώ βλάκα (μιλάω γενικά και όχι προσωπικά). Θα θεωρούσα κάποιον βλάκα με βάση άλλα κριτήρια.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
14-07-2009, 14:44 #126
To να εκφέρει κάποιος μια διαφορετική οπτική και να σε καλέσει να τη δεις σημαίνει ότι πάει να σε πείσει ότι είσαι βλάκας; Αν δηλαδή διαβάσεις ή συμφωνήσεις τελικά με μια διαφορετική οπτική σημαίνει ότι είσαι βλάκας;
Με το να συζητώ μαζί σου και να διαφωνώ δε σημαίνει ότι σε θεωρώ βλάκα (μιλάω γενικά και όχι προσωπικά). Θα θεωρούσα κάποιον βλάκα με βάση άλλα κριτήρια.
παλι μπερδευεσαι....
Καταρχην δεν με καλεσε η weird σε συζητηση,
αλλα εγω αυτην καθως με αναγκασε να ανοιξω ενα τετοιο θρεντ.
Η συμφωνια που αναφερεσαι οτι τα βλεπω επιθετικα, εχουν να κανουν με συκοφαντιες που εχουν να κανουν με εμενα.
Σαν πολυ ευκολα δεν τα βλεπετε αγαπητοι μου τα πραγματα?
Αν ειχες μιλησει αγαπητη μου ανωνυμη με καποιον εδω μεσα,
και σου πεταγε διαφορα δηθεν μυνηματα και αλλα σχολια για το προσωπο σου, θα του απανταγες....
εεεεε μην γινεσαι και εσυ παιδι τωρα,
μααααααααα σε παρακαλω δεν σε τιμαει αυτο που κανεις, ειναι ανωριμο.....
14-07-2009, 14:47 #127
ειναι καλυτερα?
Για πες μου λοιπον,
πως ειπωθηκε....
Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη.
τελικα αναφερεται η λεξη παιδιαστικα ναι η οχι?
γιατι πριν το αμφισβητησες....
Ε; πότε το αμφιισβήτησα;
Απλά σου είπα ότι και ο χαρακτηρισμός παιδιάστικος, για μένα, μόνο εξωραϊστικός δεν είναι.
Δεν πιστευω οτι θα αλλαξεις φυσικα αποψη.
Απλα επισημαινω αυτα που ειπα πριν.
Δεν ειναι θεμα αντιληψης,
αλλα για το πως το βαφτιζεται το ψαρι κρεας.
ΑΚΡΙΒΩΣ
Προκειται για συκοφαντια και οι συκοφαντιες δεν ενεχουν καμια παιδιαστικη συμπεριφορα.
Εχεις δει πολλες φορες παιδια να συκοφαντουν με δολο?
Μην τρελαθουμε κιολας ε?-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
14-07-2009, 14:55 #128
To να εκφέρει κάποιος μια διαφορετική οπτική και να σε καλέσει να τη δεις σημαίνει ότι πάει να σε πείσει ότι είσαι βλάκας; Αν δηλαδή διαβάσεις ή συμφωνήσεις τελικά με μια διαφορετική οπτική σημαίνει ότι είσαι βλάκας;
Με το να συζητώ μαζί σου και να διαφωνώ δε σημαίνει ότι σε θεωρώ βλάκα (μιλάω γενικά και όχι προσωπικά). Θα θεωρούσα κάποιον βλάκα με βάση άλλα κριτήρια.
παλι μπερδευεσαι....
Καταρχην δεν με καλεσε η weird σε συζητηση,
αλλα εγω αυτην καθως με αναγκασε να ανοιξω ενα τετοιο θρεντ.
Πολύ εύκολα το έχεις το \"μπερδεύεσαι\" ε; :)
Δεν είπα ότι σε κάλεσε σε συζήτηση αλλά όταν γράφω κάτι σε μια δημόσια συζήτηση, στην ουσία δεν καλώ όλους όσους το διαβάζουν να δουν την οπτική μου;
Η συμφωνια που αναφερεσαι οτι τα βλεπω επιθετικα, εχουν να κανουν με συκοφαντιες που εχουν να κανουν με εμενα.
Σαν πολυ ευκολα δεν τα βλεπετε αγαπητοι μου τα πραγματα?
Αν ειχες μιλησει αγαπητη μου ανωνυμη με καποιον εδω μεσα,
και σου πεταγε διαφορα δηθεν μυνηματα και αλλα σχολια για το προσωπο σου, θα του απανταγες....
εεεεε μην γινεσαι και εσυ παιδι τωρα,
μααααααααα σε παρακαλω δεν σε τιμαει αυτο που κανεις, ειναι ανωριμο.....
Εεεε μα εσύ μου φαίνεσαι τώρα παιδί ανώριμο, με φιλική διάθεση στο λέω!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
14-07-2009, 14:56 #129
δεν σας εχω πει
εκτος απο την οποια κριτικη εχω ασκησει στους κριτες παιδικοτητας-αθωοτητας, πονου και πονεμενων
οτι εγω δεν πιστευω καθολου στην υπαρξη παιδικοτητας και αθωοτητας στην συγκεκριμενη περιπτωση.
αλλα ειναι τα θεματα που κυριαρχουν, τα σκιαγραφησε ο κρινο, ελπιζω να μην χρειαστει να επανελθουμε.
14-07-2009, 15:04 #130
..
Ρε συ κρίνο με το να χαρακτηρίζει κανείς καποιον που σε συκοφάντησε ανώριμο, παιδιάστικο, ότι σου πετάει λάσπη, ότι η συμπεριφορά του τον ίδιο μόνο μειώνει κτλ. ΠΟΥ σε συκοφαντει και ΤΙ μηνύματα σου πετάει;
Εεεε μα εσύ μου φαίνεσαι τώρα παιδί ανώριμο, με φιλική διάθεση στο λέω!
το θεμα δεν ειναι αν το να πει καποιος καποια συμπεριφορα παιδιαστικη , ανωριμη και \"αχ καλημ, βρε κι εσυ , ετσι πας να βρεις ακρη?\", ειναι κομπλιμεντο.
το θεμα ειναι πως φαινεται αυτο σε συγκριση με την πραγματικη διασταση του θεματος δλδ οτι προκειται για μια αισχρη κατασυκοφαντιση, χρησιμοποιηση προσωπικων δεδομενων χωρις την αδεια κανενος, και κατα συρροην ψεματα και βρισιες, για οποιονδηποτε ενεπλακη ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, με ποινικες προεκτασεις....
εσυ θα προτιμουσες αν δεχτεις κριτικη για μια πραξη σου να σε πουν ανωριμη και παιδιαριζουσα (ουτε καν παιδαριωδη), η αισχρη συκοφαντρα απο προθεση, κατ εξακολουθηση και υβριστρια των παντων οποτε σου καπνισει και να σου τραβηξουν και μια μηνυση?
γιατι αυτα συγκρινονται εδω και οχι η παιδαριωδης σε συγκριση με το καλο παιδι...
14-07-2009, 15:22 #131
Ρεμεντυ, βλέπω δυστυχώς ότι δε βγαίνει άκρη.
Ο καθένας έχει την οπτική του. Νομίζω ότι εμένεις κι εσύ κι ο κρίνο στον τύπο και όχι στην ουσία. Μη γινόμαστε παιδιά.
Σας αφήνω γιατί έχω υποσχεθεί να είμαι κάπου στις 3 κι έχω ήδη αργήσει.
Συγνώμη που δεν απαντώ τώρα, αλλά και να απαντούσα μάλλον δε θα άλλαζε κάτι, για κανέναν μας.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
14-07-2009, 15:26 #132
Πολύ εύκολα το έχεις το \"μπερδεύεσαι\" ε; :)
Δεν είπα ότι σε κάλεσε σε συζήτηση αλλά όταν γράφω κάτι σε μια δημόσια συζήτηση, στην ουσία δεν καλώ όλους όσους το διαβάζουν να δουν την οπτική μου;
οχι παντα,
οχι δεν τους καλεις παντα να διαβασουν,
αλλα να αποδεχτουν a priori και ενα σωρο αλλα.
Ουτε καν για εναρξη διαλογου.
Ρε συ κρίνο με το να χαρακτηρίζει κανείς καποιον που σε συκοφάντησε ανώριμο, παιδιάστικο, ότι σου πετάει λάσπη, ότι η συμπεριφορά του τον ίδιο μόνο μειώνει κτλ. ΠΟΥ σε συκοφαντει και ΤΙ μηνύματα σου πετάει;
Εεεε μα εσύ μου φαίνεσαι τώρα παιδί ανώριμο, με φιλική διάθεση στο λέω!
γιατι θες να σου λεω οτι μπερδευεσαι?
Η παιδιαστικη συμπεριφορα δεν ειναι ποινικα διωξιμη, αν παραμεινει τετοια.
Η συκοφαντια (ακομη και αν εχει πανω της αγγελουδια) ειναι ομως και εκει υπαρχει διαφορα.
Αγαπητη ανωνυμη,
ηταν ακριβως αυτη η διαφορα που δεν ηθελε να δει και η weird,
αν και δικηγορος!!!
Βεβαια δεν ηθελε να το δει, οχι γιατι δεν ηξερε,
αλλα γιατι δεν την συνεφερε....
Επετρεψε μου να σου υπενθυμισω οτι κινεισαι στον ιδιο δρομο.
Φανταζομαι φυσικα οτι σου ειναι αδιαφορο.....
14-07-2009, 15:27 #133
Ο καθένας έχει την οπτική του. Νομίζω ότι εμένεις κι εσύ κι ο κρίνο στον τύπο και όχι στην ουσία. Μη γινόμαστε παιδιά.
Συγνώμη που δεν απαντώ τώρα, αλλά και να απαντούσα μάλλον δε θα άλλαζε κάτι, για κανέναν μας.
δεν πειραζει,
ας μεινει ο καθενας με τις αποψεις του.
Ομως σε καθε περιπτωση αν δω στο μελλον παρομοιες κινησεις,
ειτε με αφορουν ειτε αφορουν αλλους η θεση μου θα ειναι ιδια ακριβως.
Δεν πειραζει που δεν απαντας,
το νοημα το εχουμε πιασει πιστευω ολοι μας.
14-07-2009, 15:29 #134
Συγνώμη που δεν απαντώ τώρα, αλλά και να απαντούσα μάλλον δε θα άλλαζε κάτι, για κανέναν μας.
για την ακριβεια δεν την ειχα χασει ποτε.
και πολλοι αλλοι εχουν βγαλει ακρη πιστευω.
οποιος δεν τα καταφερε ακομα, ας το σκεφτει οσο θελει.
εγω δεν χρειαζομαι υποκινητες της σκεψης μου στο συγκεκριμενο θεμα (και δεν εννοω εσενα), που παρα τον θορυβο που εχει δημιουργηθει, το θεωρω απολυτα απλο και ξεκαθαρο εξ αρχης.
δεν θα θεωρησω το ασπρο -μαυρο για να χωρεσουν καποιοι τις μεθοδευσεις τους οπου τους εξυπηρετει...
φυσικα να πας στην δουλεια σου κι εγω στην δουλεια μου ειμαι και πληρωνομαι για να γραφω εδω :)
14-07-2009, 16:47 #135
Originally posted by Remedy
για την ακριβεια δεν την ειχα χασει ποτε.
και πολλοι αλλοι εχουν βγαλει ακρη πιστευω.
οποιος δεν τα καταφερε ακομα, ας το σκεφτει οσο θελει.
εγω δεν χρειαζομαι υποκινητες της σκεψης μου στο συγκεκριμενο θεμα (και δεν εννοω εσενα), που παρα τον θορυβο που εχει δημιουργηθει, το θεωρω απολυτα απλο και ξεκαθαρο εξ αρχης.
δεν θα θεωρησω το ασπρο -μαυρο για να χωρεσουν καποιοι τις μεθοδευσεις τους οπου τους εξυπηρετει...
φυσικα να πας στην δουλεια σου κι εγω στην δουλεια μου ειμαι και πληρωνομαι για να γραφω εδω :)
πληρωνεσε?τι ενοεις?θελω και εγω χαχα
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια