Results 151 to 165 of 273
-
15-07-2009, 11:32 #151
Χάρηκα πολύ με τον διάλογο ανάμεσα σε Ρεμ και Πανικούλα.
Διάβασα τα όσα γράφηκαν, τις ημέρες αυτές και θα ήθελα να πω κάποιες σκέψεις.
Για μένα το να έχει κάποιος μια παιδαριώδη συμπεριφορά, στα πλαίσια της οποίας, ψεύδεται, είναι μειωτικό κυρίως για τον ίδιο..
Η χρήση του όρου παιδ- δεν έχει εξαγνιστικές διαθέσεις…
Για εμένα προσωπικά, δεν υπάρχει χειρότερο από το να μου πει κάποιος που υπολογίζω την γνώμη του, ξέρεις, δεν ενηλικιώθηκες. Φέρεσαι σαν παιδί, ανώριμα και κακομαθημένα. Θα με έχει στείλει. Είναι ακόμα χειρότερο κι από το να με πούνε, συκοφάντη. Αν μάλιστα ήμουν και γονιός, θα ήταν ακόμα βαρύτερη αυτή η τοποθέτηση. Ο καθένας βέβαια αλλιώς τα ζυγίζει τα πράγματα στην δική του ζυγαριά.
Η ανωριμότητα λοιπόν που είδα εδώ μέσα με έχει απογοητεύσει.
.
Είναι ανώριμο κατά τη γνώμη μου, το να θέλεις να «τιμωρήσεις» κάποιον που δεν σε σεβάστηκε, βάζοντάς του όρια. ( Χρησιμοποιώντας την ίδια την έλλειψη σεβασμού και προς το δικό του πρόσωπο, αναπαράγοντας δηλ τη συμπεριφορά του και ακόμα χειρότερα, φτάνοντας μέχρι την ωμότητα και την βία…)
Εξίσου ανώριμο είναι να μιλάμε για δημοκρατία και ελευθερία λόγου, παραβλέποντας το θέμα των ορίων που επιβάλλονται από το γεγονός ότι ενίοτε η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Επομένως, σε ένα φόρουμ αλληλοϋποστήριξης, όταν αυτή η ελευθερία μετατρέπεται σε λεκτική βία, για μένα, είναι καταδικαστέα.
Η λογική του Κρίνου πάνω σε αυτό λέει « και οι δυο έβρισαν- όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις- και οι δυο άσκησαν βία».
Η δική μου λογική από την άλλη, δεν με οδηγεί στο αυτό συμπέρασμα, χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο είναι βλάκας.
Απλά, τα βλέπουμε διαφορετικά.
Πχ. Δεν μένω μόνο το νοηματικό φορτίο μιας λέξης, αλλά κυρίως, στο νόημα που συνδυαζόμενη με άλλες, παράγει.
Έτσι, κάποιος μπορεί να πει μια βρισιά, ενώ άλλος μια λέξη που δεν συνιστά βρισιά, πχ. «βόθρος» αλλά που συνδυαζόμενη με τα συμφραζόμενα οδηγεί σε χυδαίο υβρεολόγιο ( με την ουσιαστική έννοια του όρου).
Πχ. Άλλη η θέση αυτού που ανοίγεται και εκτίθεται και άλλη αυτού που τοποθετείται πάνω στο άνοιγμά του.
Πχ. Άλλη η θέση του αμυνόμενου και άλλη του επιτιθέμενου.
Βλέπουμε λοιπόν, ότι απέναντι στο «όποιος βρίζει ασκεί βία» αντιπαραθέτω το δικό μου « πώς βρίζει, με τι αφορμή, από ποια θέση κτλ». Δεν θεωρώ δικαιοσύνη το να εξομοιώνω ανόμοιες καταστάσεις, ούτε το να υποστηρίζω ότι στα πλαίσια ενός φόρουμ, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όποτε θέλει. Η άκρατη ελευθερία μόνο στην αναρχία μπορεί να οδηγήσει και πουθενά αλλού. Υπάρχουν όρια που πηγάζουν από το γεγονός ότι είμαστε πολλοί. Συνυπάρχουμε, συγκρουόμαστε και πολλές φορές η ελευθερία του ενός καταπατά εκείνη του άλλου.
Κλασσικά ανθρώπινα φαινόμενα ωστόσο.
Ώστε ένα πράγμα στο οποίο συνεισφέρει η διαδικτυακή αυτή κοινότητα, είναι η αποκάλυψη διαφόρων πτυχών του ανθρώπινου δυναμικού, όταν σχετίζεται με άλλα στο πλαίσιο μιας άτυπης δημοσιότητας.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 15-07-2009, 12:24 #152
[quote]
Εστάλη στις 15-7-2009 στις 11:32 AM
originaly posted by weird
Χάρηκα πολύ με τον διάλογο ανάμεσα σε Ρεμ και Πανικούλα.
Διάβασα τα όσα γράφηκαν, τις ημέρες αυτές και θα ήθελα να πω κάποιες σκέψεις.
Για μένα το να έχει κάποιος μια παιδαριώδη συμπεριφορά, στα πλαίσια της οποίας, ψεύδεται, είναι μειωτικό κυρίως για τον ίδιο..
Η χρήση του όρου παιδ- δεν έχει εξαγνιστικές διαθέσεις…
Για εμένα προσωπικά, δεν υπάρχει χειρότερο από το να μου πει κάποιος που υπολογίζω την γνώμη του, ξέρεις, δεν ενηλικιώθηκες. Φέρεσαι σαν παιδί, ανώριμα και κακομαθημένα. Θα με έχει στείλει. Είναι ακόμα χειρότερο κι από το να με πούνε, συκοφάντη. Αν μάλιστα ήμουν και γονιός, θα ήταν ακόμα βαρύτερη αυτή η τοποθέτηση. Ο καθένας βέβαια αλλιώς τα ζυγίζει τα πράγματα στην δική του ζυγαριά.
.
Είναι ανώριμο κατά τη γνώμη μου, το να θέλεις να «τιμωρήσεις» κάποιον που δεν σε σεβάστηκε, βάζοντάς του όρια. ( Χρησιμοποιώντας την ίδια την έλλειψη σεβασμού και προς το δικό του πρόσωπο, αναπαράγοντας δηλ τη συμπεριφορά του και ακόμα χειρότερα, φτάνοντας μέχρι την ωμότητα και την βία…)
Εξίσου ανώριμο είναι να μιλάμε για δημοκρατία και ελευθερία λόγου, παραβλέποντας το θέμα των ορίων που επιβάλλονται από το γεγονός ότι ενίοτε η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Επομένως, σε ένα φόρουμ αλληλοϋποστήριξης, όταν αυτή η ελευθερία μετατρέπεται σε λεκτική βία, για μένα, είναι καταδικαστέα.
Η λογική του Κρίνου πάνω σε αυτό λέει « και οι δυο έβρισαν- όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις- και οι δυο άσκησαν βία».
Η δική μου λογική από την άλλη, δεν με οδηγεί στο αυτό συμπέρασμα, χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο είναι βλάκας.
Απλά, τα βλέπουμε διαφορετικά.
Πχ. Δεν μένω μόνο το νοηματικό φορτίο μιας λέξης, αλλά κυρίως, στο νόημα που συνδυαζόμενη με άλλες, παράγει.
Έτσι, κάποιος μπορεί να πει μια βρισιά, ενώ άλλος μια λέξη που δεν συνιστά βρισιά, πχ. «βόθρος» αλλά που συνδυαζόμενη με τα συμφραζόμενα οδηγεί σε χυδαίο υβρεολόγιο ( με την ουσιαστική έννοια του όρου).
Πχ. Άλλη η θέση αυτού που ανοίγεται και εκτίθεται και άλλη αυτού που τοποθετείται πάνω στο άνοιγμά του.
Πχ. Άλλη η θέση του αμυνόμενου και άλλη του επιτιθέμενου.
Βλέπουμε λοιπόν, ότι απέναντι στο «όποιος βρίζει ασκεί βία» αντιπαραθέτω το δικό μου « πώς βρίζει, με τι αφορμή, από ποια θέση κτλ». Δεν θεωρώ δικαιοσύνη το να εξομοιώνω ανόμοιες καταστάσεις, ούτε το να υποστηρίζω ότι στα πλαίσια ενός φόρουμ, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όποτε θέλει. ...........
Κλασσικά ανθρώπινα φαινόμενα ωστόσο.... [quote]
OK
η προσπαθεια παραποιησης απλων γεγονοτων συνεχιζεται..
οχι οτι δεν το περιμενα απο την γουειρντ, αλλα το εχουμε ζαλισει τοσο το θεμα που υποθετω οτι ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους και δεν περιμενουν την γουειρντ να κανει την αχαρακτηριστη τοποθετηση της (κατα τη γνωμη μου παντα, ας το προσθεσω εδω να μη μου πει και παλι οτι υπαρχουν πολλες αποψεις)
μια παραλειψη μονο γουερντ
ξεχασες να μας μιλησεις για τις δικες σου προσβολες και βρισιες στο προσωπο μου.
ελπιζω να τις θυμασαι και να μη χρειαστει να τις κανω κοπι...ειναι κι αυτες στα πλαισια αμυνας του υποστηρικτη του \"αμυνομενου\" ο οποιος ομως εβρισε και προσβαλε πρωτος, η ειναι κι αυτα βρισιες και προσβολες?
μη μας πεις οτι εσυ βρισκεσαι στο απυροβλητο γιατι ειδες τ αδικο κι ειπες να επεμβεις , θα γελασουμε πολυ...
15-07-2009, 12:35 #153
weird
Posting Freak
--------------------------------------------------------------------------------
Registered: 15-12-2005
Member Is Offline
Διάθεση: εξαρτάται
Εστάλη στις 8-7-2009 στις 08:45 PM
Παράθεση:
Originally posted by weird
..
Θα ήταν ανόητο να το δημοσιεύσω για να προσηλυτίσω κόσμο στην οπτική μου, δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση.
Παρουσίασα πολύ απλά την αλήθεια που είδα εγώ να αναδύεται απο τα κείμενα, τονίζοντας αυτά που έκρινα εγώ απαραίτητα.
Ωστόσο, δημόσια είναι όλα, θα ήταν κουτό να επιχειρήσω να παραπλανήσω κάποιον.
Εσύ ξερνάς περισσότερα βοθρολύμματα απο την Πανικούλα, και δεν νομίζω οτι είμαι επιλεκτική στο θέμα αυτό.
Δεν νομίζω οτι το ζητούμενο είναι να στιρμώξει κανείς κανέναν, αλλά και πάλι, όταν γράφεις προκλητικότατα λόγια για το ποιόν της ως μάνας με τον χυδαίο σου τρόπο, είναι λογικό να ξεσηκωθεί, λειτουργώντας εντελώς παρορμητικά. Αυτό βλέπω εγώ Ρεμ.
Οσο για το τελευταίο.... χμμμ... πολλοί ενήλικες, δυστυχώςε έμειναν παιδιά και δεν μεγάλωσαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη
.................................................. .............................................
καμαρωσε την συμπεριφορα σου γουειρντ και μαλιστα ως τριτη και οχι ως εμπλεκομενη και εξηγησε μας οι δικες σου αχαρακτηριστες βρισιες που ακριβως εντασσονται και αν θεωρουνται βια η αμυνα και αν ειναι επιτρεπτες οταν κατι σε ενοχλει η οχι και μετα ελα να μας ξαναπεις τις γελοιοτητες που υποστηριζεις για τους αλλους και νομιζεις οτι κρυβοντας το κεφαλι σου στην αμμο, δεν φαινεται η ουρα σου.
εξηγησε μας τωρα ξανα το σκεπτικο σου...χαλαρα, μη ζοριζεσαι..
15-07-2009, 12:38 #154
πυστευω οτι τελειωσε το θεμα weird μου. και εγω την πληγωσα .απλα εγω εβρισα σαν λιμενεργατης και η ρεμ αριστοκρατηκα.
το ιδιο ειναι νομιζω.
πυστευω επισης οτι πρεπει να αλλαξω συμπεριφορα μεσα απο αυτα που μου ειπε η ρεμ (οχι οσο αφορα το τι μανα ειμαι )οτι πρεπει να αλλαξω το τροπο π μιλαω γιατι με δυσκολευει και στην αληθηνη ζωη μου, ειμαι πολυ αποτομη και μιλαω πολυ ασχημα οχι ομως χωρις λογο.
αλλα πυστευω και οτι και λογος να υπαρχει δεν θα πρεπει να αντιδρω τοσο ασχημα και εντονα.
θα ελεγα οτι εχει αδικο η ρεμ αλλα δεν εχει.
γιατι βλεπω και γυρωμου οτι αυτη η παρορμητικοτητα μου και το οτι ειμαι στην τσιτα συνεχως να αρπακτω με δυσκολευει να γινω ευτιχησμενη.
στο μονο π εχει αδικο ειναι στο θεμα μανας αλλα αυτο το σηζητησαμε νομιζω.
σευχαρηστω πολυ weird για τα καλα σου λογια με βοηθησες πολυ και εσυ αλλα και η ρεμ.
απλα η ρεμ δεν γνωριζει ορισμενα πραγματα π.χ η δυσκολια να μεγαλωνεις μονη ενα υπερκινητικο αγορι κλπ γατι δεν τα εχει βιωσει .
αλλα αυτα π ειπε ηταν υπερ των παιδιων και οχι κατα και αυτο μου αρεσε,γιατι και εγω λατρευω τα παιδια και ειμαι κατα της βιας εναντιον τους..
εβαλα και λιγο χρωμα.μαθενω....:P:P
15-07-2009, 12:40 #155
Χαχαχαχχαχα
Ρέμεντι, έχεις πολύ πλάκα το ξέρεις?
Δεν πιστεύω να πιστεύεις οτι θα μπω στο παιχνιδάκι που θέλεις... αν μη τι άλλο, έχουμε και δουλειές.
Το μόνο που έχω να σου πω, στο είπα.
Χαίρομαι, που έκατσες και μίλησες ανθρωπινά με την Πανικούλα.
Λιγότερα σκουπίδια πρωτίστως μέσα μας.
Σε όλους μας.
:))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-07-2009, 12:41 #156
.
15-07-2009, 12:43 #157
Χαχαχαχχαχα
Ρέμεντι, έχεις πολύ πλάκα το ξέρεις?
Δεν πιστεύω να πιστεύεις οτι θα μπω στο παιχνιδάκι που θέλεις... αν μη τι άλλο, έχουμε και δουλειές.
Το μόνο που έχω να σου πω, στο είπα.
Χαίρομαι, που έκατσες και μίλησες ανθρωπινά με την Πανικούλα.
Λιγότερα σκουπίδια πρωτίστως μέσα μας.
Σε όλους μας.
:))
κι εγω γελασα με τα αστεια που εγραψες αγαπητη αλλα το θεμα ειναι οτι τα διαβασαν κι αλλοι, κι οσοι τυχον δεν ειχαν την υπομονη η την ορεξη να διαβασουν την κλιμακωση των μεθοδευσεων σου και των αντιφατικων λογων και συμπεριφορων σου, τωρα θα τα καταφερουν
χαχα και λολ
με τις ευχες μου για ενα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
(λολ)
15-07-2009, 12:45 #158
Originally posted by panikoula
πυστευω οτι τελειωσε το θεμα weird μου.
και εγω την πληγωσα .απλα εγω εβρισα σαν λιμενεργατης και η ρεμ αριστοκρατηκα.το ιδιο ειναι νομιζω.
πυστευω επισης οτι πρεπει να αλλαξω συμπεριφορα μεσα απο αυτα που μου ειπε η ρεμ (οχι οσο αφορα το τι μανα ειμαι )οτι πρεπει να αλλαξω το τροπο π μιλαω γιατι με δυσκολευει και στην αληθηνη ζωη μου
ειμαι πολυ αποτομη και μιλαω πολυ ασχημα οχι ομως χωρις λογο.
αλλαπυστευω και οτι και λογος να υπαρχει δεν θα πρεπει να αντιδρω τοσο ασχημα και εντονα.
θα ελεγα οτι εχει αδικο η ρεμ αλλα δεν εχει.γιατι βλεπω και γυρωμου οτι αυτη η παρορμητικοτητα μου και το οτι ειμαι στην τσιτα συνεχως να αρπακτω με δυσκολευει να γινω ευτιχησμενη.
στο μονο π εχει αδικο ειναι στο θεμα μανας αλλα αυτο το σηζητησαμε νομιζω.
σευχαρηστω πολυ weird για τα καλα σου λογια με βοηθησες πολυ και εσυ αλλακαι η ρεμ.
απλα η ρεμ δεν γνωριζει ορισμενα πραγματα π.χ η δυσκολια να μεγαλωνεις μονη ενα υπερκινητικο αγορι κλπ γατι δεν τα εχει βιωσει .
αλλα αυτα π ειπε ηταν υπερ των παιδιων και οχι κατα και αυτο μου αρεσε,γιατι και εγω λατρευω τα παιδια και ειμαι κατα της βιας εναντιον τους..
Σε βοήθησαν και οι δυο συμπεριφορές, τόσο διαφορετικές μεταξύ τους η καθεμια.
Χαίρομαι που έχεις την ικανότητα, να βρίσκεις το όμορφο μέσα απο το άσχημο.
Η αλήθεια είναι οτι πολλές φορές φέρεσαι εντελώς παρορμητικά και παιδικά, και αυτό είναι που στο έχουμε πει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Στα δικά μου μάτια, σου είπα, οτι αυτό σε μειώνει πολύ.
Εγώ απο την άλλη δεν δικαιολογώ την κακοποιητική συμπεριφορά της Ρεμ απέναντί σου, διότι η κάθε μορφής βία είναι ένα θέμα στο οποίο είμαι κάθετη.
Επίσης πρέπει να σου πω για άλλη μια φορά, οτι το ψέμα, δεν βοηθάει πουθενά και κυρίως εσένα μειώνει.
Τέλος, έχε στο νου, οτι κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει για το ποιόν σου ως μάνα, παρά μόνο όταν του δίνεις εσύ το δικαίωμα και είναι ένα πρόσωπο που εκτιμάς τη γνώμη του και που σε ξέρει στην αληθινή ζωή σου.
Αντε, να το λήξουμε εδώ και να πάμε για άλλα, καλύτερα!
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-07-2009, 12:48 #159
Originally posted by Remedy
weird
Posting Freak
--------------------------------------------------------------------------------
Registered: 15-12-2005
Member Is Offline
Διάθεση: εξαρτάται
Εστάλη στις 8-7-2009 στις 08:45 PM
Παράθεση:
..
Θα ήταν ανόητο να το δημοσιεύσω για να προσηλυτίσω κόσμο στην οπτική μου, δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση.
Παρουσίασα πολύ απλά την αλήθεια που είδα εγώ να αναδύεται απο τα κείμενα, τονίζοντας αυτά που έκρινα εγώ απαραίτητα.
Ωστόσο, δημόσια είναι όλα, θα ήταν κουτό να επιχειρήσω να παραπλανήσω κάποιον.
Εσύ ξερνάς περισσότερα βοθρολύμματα απο την Πανικούλα, και δεν νομίζω οτι είμαι επιλεκτική στο θέμα αυτό.
Δεν νομίζω οτι το ζητούμενο είναι να στιρμώξει κανείς κανέναν, αλλά και πάλι, όταν γράφεις προκλητικότατα λόγια για το ποιόν της ως μάνας με τον χυδαίο σου τρόπο, είναι λογικό να ξεσηκωθεί, λειτουργώντας εντελώς παρορμητικά. Αυτό βλέπω εγώ Ρεμ.
Οσο για το τελευταίο.... χμμμ... πολλοί ενήλικες, δυστυχώςε έμειναν παιδιά και δεν μεγάλωσαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη
.................................................. .............................................
καμαρωσε την συμπεριφορα σου γουειρντ και μαλιστα ως τριτη και οχι ως εμπλεκομενη και εξηγησε μας οι δικες σου αχαρακτηριστες βρισιες που ακριβως εντασσονται και αν θεωρουνται βια η αμυνα και αν ειναι επιτρεπτες οταν κατι σε ενοχλει η οχι και μετα ελα να μας ξαναπεις τις γελοιοτητες που υποστηριζεις για τους αλλους και νομιζεις οτι κρυβοντας το κεφαλι σου στην αμμο, δεν φαινεται η ουρα σου.
εξηγησε μας τωρα ξανα το σκεπτικο σου...χαλαρα, μη ζοριζεσαι..
(χαχα)
15-07-2009, 12:50 #160
Μ αρέσει που έκανες και μεγάλα τα γράμματα.
Α ρε Ρέμεντυ, κι εσύ δεν απέχεις πολύ από την ανωριμότητα τελικά.
Συνέχισε έτσι, διέσυρέ με.
Ας με κρίνουν όλοι οι κριτές μου!
Είμαι ανοιχτή σε κάθε διαφορετική οπτική.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-07-2009, 12:55 #161
Μ αρέσει που έκανες και μεγάλα τα γράμματα.
Α ρε Ρέμεντυ, κι εσύ δεν απέχεις πολύ από την ανωριμότητα τελικά.
Συνέχισε έτσι, διέσυρέ με.
Ας με κρίνουν όλοι οι κριτές μου!
Είμαι ανοιχτή σε κάθε διαφορετική οπτική.
κι εμενα μ αρεσαν :):)
σε διασυρουν τα λογια σου τα ιδια????
ε τοτε γιατι τα γραφεις????
τα λογια σου ειναι αυτα δεν πλαστογραφησα τπτ για να μου λες οτι σε διασυρω...κανονικα τα λογια σου θα επρεπε να σε επιβεβαιωνουν οχι να σε διασυρουν...
κι αν τα γραφεις και μετανοιωνεις γιατι δεν κανεις μια διορθωση, γιατι δεν ζητας μια συγνωμη...
ανθρωποι ειμαστε, θα σε συγχωρουσα ευκολα...
αλλα
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ, ΕΣΥ ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΣ Η ΚΑΚΩΣ???ε?
15-07-2009, 13:06 #162
ναι Weird με βοηθησε και η ασχημη και η πολυ γλυκια συμπεριφορα σου.
πρεπει να σταματησω να κανω σαν παιδακι π του πηρανε το γλιφιτζουρι μπας και ηρεμησω.
τελικα να σας πω τι καταλαβα ?οτι φταιει ενα 50% και η συμπεριφορα μου που υποφερω απο διαταραχη πανικου.
η ρεμ μπορει να μ μιλισε ωμα και ψυχρα αλλα πυστευω ενω με πληγωσε αφανταστα οτι μαλλον επρεπε να μου πουν καταμουτρα οτι εχω προβλημα στην συμπεριφορα μου.
γενικα ειμαι μαλοσιαρα και καυγατζου.
ειχε και αδικο σε πολλα ομως αλλα θνητη ειναι δεν ειναι θεος και αυτη,
ολοι εχουμε και τα ελλατωματα μας.
λοοοοοοοοοοοοοολ
15-07-2009, 13:13 #163
Xαίρομαι που σε ακούω να μιλάς έτσι Πανικούλα μου.
Ετσι είναι, φέρουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για οτιδήποτε μας τυραννά.
Κοίταξε να διευθετήσεις το θέμα της συμπεριφοράς σου.
Θα οδηγηθείς ένα σκαλι πιο κοντά στην λύση των προβλημάτων σου...
Γιατί η διαφορά ενός παιδιού απο έναν ενήλικα είναι και αυτή : ο δεύτερος, μπορεί να σκεφτεί πριν δράσει.
Τελικά πίσω απο την σφαλιάρα στο ξένο παιδί, κρυβόταν πρωτίστως το θέμα της παρορμητικότητας.
Συνήθως η παρορμητικότητα κρύβει πολύ έντονα συναισθήματα που είναι δύσκολο να διαχειριστεί κανείς...
Όλο αυτό, απο κάπου πηγάζει και με έναν ειδικό, μπορείτε να βρείτε, γιατί συμβαίνει.
Πρέπει να είσαι ενήλικας κυρίως για το παιδί σου :)
Φιλάκια πολλά.
Σου εύχομαι τα καλύτερα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-07-2009, 13:16 #164
Ρέμεντι,
μου είπες\" εχεις επιλεκτική μνήμη στα βοθρολύμματα που ξερνά η Π.\" Κι εγώ σου απάντησα, εσύ ξερνάς περισσότερα βοθρολύμματα.
Δανείστηκα την φρασεολογία σου.
Οχι καλή μου, δεν θα ζητήσω την συγχώρεσή σου, αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας, όσο το έχεις ανάγκη.
Τώρα που γύρισα απο τη θάλασσα, έχω ελεύθερο χρόνο :)
Είμαι εδώ, κατηγορησέ με και κρίνε με όσο και όπως θέλεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-07-2009, 13:28 #165
Ρέμεντι,
μου είπες\" εχεις επιλεκτική μνήμη στα βοθρολύμματα που ξερνά η Π.\" Κι εγώ σου απάντησα, εσύ ξερνάς περισσότερα βοθρολύμματα.
Δανείστηκα την φρασεολογία σου.
Οχι καλή μου, δεν θα ζητήσω την συγχώρεσή σου, αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας, όσο το έχεις ανάγκη.
Τώρα που γύρισα απο τη θάλασσα, έχω ελεύθερο χρόνο :)
Είμαι εδώ, κατηγορησέ με και κρίνε με όσο και όπως θέλεις.
κι εγω τις δανειστηκα τις εκφρασεις, δεν ανακαλυψα την αμερικη.
το θεμα ειναι οτι οταν επαναλαμβανεις εκφρασεις ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ και τις στελνεις σε καποιον αποδεκτη, και τυχαινει οι εκφρασεις να ειναι προσβλητικες, κι αυτο προσβολη θεωρειται.
ρωτα και τον δασκαλο αν διαφωνεις...
αν με πεις εσυ βλακα και απαντησω με την ιδια βρισια, η δικια μου διαγραφεται γιατι την ειπες εσυ?
εισαι και δικηγορος τρομαρα σου...
η αναγκη που εχω εγω , δεν ειναι να συνεχισουμε την κουβεντα μας αλλα να αποκατασταθει η αληθεια, και να γινουν εμφανεις οι μεθοδευσεις και οι αντιφασεις σου.
και νομιζω οτι εχει γινει με τον πιο εμφανη τροπο
και χαιρομαι γι αυτο.
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή