ψαχνωντας την χαμενη θεωρια του αδικημενου - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 273
    Senior Member
    Originally posted by weird
    ...
    Ρέμεντι, τι να σου πω δεν ξέρω, μήπως θα ήταν καλύτερο να εντοπίσεις γιατί επιμένεις τόσο πολύ? Εντάξει, τα έδειξες.
    Από εκεί και πέρα, τι άλλο μπορείς να κάνεις?
    Να μεγαλώνεις όλο και πιο πολύ τα γράμματα?
    Ξέρεις πριν από καιρό που είδα την στάση σου εδώ μέσα να είναι απότομη, καυστική και κυνικότατη, είχα αναρωτηθεί, μήπως τυχόν δεν είσαι καλά και κάτι σου συνέβη.
    Πλέον με αυτές τις συμπεριφορές που βλέπω, έχω προβληματιστεί ακόμα πιο πολύ.
    Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς, ότι ενδεχομένως εκτονώνεσαι με το να γράφεις έτσι στο φόρουμ?
    Το κακό βέβαια είναι, ότι μπαίνουν εδώ μέσα άνθρωποι ζητώντας βοήθεια…
    Εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.

Κρίνο μου, μιλάς για διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
    Ξέρω, ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο, ούτε μιλάμε από την ίδια θέση, ούτε ότι η κάθε βρισιά έχει διαφορετικό βάρος ανάλογα με τα συμφραζόμενα.
    ......

Θέλω να σου πώ, ότι δεν πήγα να σου κλέψω την θέση του παντοδίκαιου κριτή του φόρουμ .....
    weird
    αληθεια, εσυ εχεις εντοπισει γιατι επιμενεις τοσο πολυ στο να κανεις οτι δεν ειδες?
    εαν ο λογος δεν ειναι οτι εχεις σοβαρο θεμα να παραδεχτεις οτι εισαι ανακολουθη σε οσα υποστηριζεις (που ειναι αυτο που πιστευω εγω), τοτε θα πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης που ουτε το πιστευω αλλα και το απευχομαι.

ο λογος που \"το εδειξα\" επανειλημμενα και με μικρα και με μεγαλα γραμματα, ειναι οτι παρα τα μακροσκελεστατα γραπτα σου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα κι οχι σε κατι αλλο, ουτε μια φορα δεν μας απαντησες: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

τα υπολοιπα που λες, το πως βλεπεις την γενικοτερη συμπεριφορα μου στο φορουμ, ειναι βεβαια δικαιωμα σου να τα βλεπεις ετσι και να τα κρινεις ετσι, εγω διαφωνω, αλλα δεν θελω να μπω σε αυτη την συζητηση καθως δεν ειναι το θεμα μας αυτο κι ουτε σου ζητησε κανεις ουτε κι εγω να μας πεις αν σου αρεσει η οχι η συμπεριφορα μου, αλλα αποπροσανατολιζεται και η συζητηση.
    αν σε ενδιαφερει κι εγω εγω θεωρησει καποιες φορες την συμπεριφορα σου εντελως ακαταλληλη εως και επικινδυνη αλλα δεν στο εχω πει ποτε ουτε το εκανα θεμα στο φορουμ,. προσπαθησα να δωσω καποιεσ εμμεσες ιδεες να το ξανασκεφτεις, αλλα δεν εδειξες να αντιλαμβανεσαι..ισως εχεις δυσκολια να μετακινηθεις απο τις θεσεις και συμπεριφορες σου..τεσπα ειναι ενα αλλο θεμα, δευτερευον.

εδω δεν απαντας σε απλα ερωτηματα αυτου που επι σελιδες σελιδων αναλυεις, βγαζοντας τον εαυτο σου απεξω και μη παραδεχομενη το απλο ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΕΚΡΥΘΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ?
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ?

Senior Member
    Αφου θες να παρεις μια συγνωμη απο καποιον πρεπει να την κερδισεις.Και δεν σε κατηγορω ουτε παιρνω το μερος κανενος.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    αλτερεγο
    η ερωτηση ειναι ρητορικη
    δεν περιμενω καμια συγνωμη απο καποιον που κανει ο ιδιος αυτα που καταδικαζει και δεν εχει καν το θαρρος να το παραδεχτει.

Senior Member
    Ναι αλλα να σε ρωτησω, δεν πιστευεις και εσυ οτι καπου σε καποιο βαθμο το πραγμα εγινε χειροτερο;Επειδη ηδη υπηρχε ο θυμος και οι προσβολες;Εγω που διαβασα οσο μπορουσα το θεμα γενικοτερη εικονα που σχηματισα ηταν οτι απο καποιο σημειο και μετα ολα στραβωναν περισσοτερο..Πως μπορει ενας ανθρωπος να εχει προσωπικα με τον αλλον οταν δεν τον γνωριζεις καν;..Και ολα αρχισαν απο ενα θεμα που δεν το εγραψες ουτε εσυ ουτε οι υπολοιποι που πηρατε μερος.Αυτο δεν ειναι ειρωνικο;
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Originally posted by Alterego
    Ναι αλλα να σε ρωτησω, δεν πιστευεις και εσυ οτι καπου σε καποιο βαθμο το πραγμα εγινε χειροτερο;Επειδη ηδη υπηρχε ο θυμος και οι προσβολες;Εγω που διαβασα οσο μπορουσα το θεμα γενικοτερη εικονα που σχηματισα ηταν οτι απο καποιο σημειο και μετα ολα στραβωναν περισσοτερο..Πως μπορει ενας ανθρωπος να εχει προσωπικα με τον αλλον οταν δεν τον γνωριζεις καν;..Και ολα αρχισαν απο ενα θεμα που δεν το εγραψες ουτε εσυ ουτε οι υπολοιποι που πηρατε μερος.Αυτο δεν ειναι ειρωνικο;
    υποθετω οτι αναφερεσαι στο τωρινο θρεντ σε σχεση με το αρχικο με τη σφαλιαρα στο παιδακι.

αν αυτο εννοεις, οχι, δεν πιστευω οτι το πραγμα εγινε χειροτερο, πιστευω οτι εγινε ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.

για μενα το χειροτερο ολης της ιστοριας ηταν η σταση της γουειρντ, η οποια ενεπλακη στην ιστορια σαν τριτη,χωρις να της ζητηθει απο κανεναν,πηρε ρολο δικαστη απο τον εαυτο της, εβρισε εμενα, σιγονταριζε με τους χαιδευτικους χαρακτηρισμους της την πανικουλα που σκυλοβριζε και συκοφαντουσε ολον τον κοσμο, κι απο κει και περα, ακριβως λογω αυτης της συμπεριφορας και της αντιστοιχης συμπεριφορας της νειτσουρ η οποια εριχνε λαδι στην φωτια κατηγορωντας τους συκοφαντημενους και μη παιρνοντας θεση ξεκαθαρη κατα των προσβολων και των συκοφαντιων, έγινε ολο αυτο που εγινε...
    συνεχιστηκε η συζητηση εδω, εφυγε ο σαββας γιατι οι προαναφερθεισες κρατησαν αυτην την σταση και εις βαρος του, κλπ κλπ κλπ....

οπως ξερεις η ιστορια με εμενα και την πανικουλα εχει μερες που σταματησε. αλλα υπαρχει το θεμα της γουειρντ που προσπαθει εδω και σελιδες να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα φερσιματα της με τα μαθηματικα του παραλογου μονο εκεινη κατεχει..

Senior Member
    Μα χωρις να το καταλαμβαινεις αυτη την στιγμη ακομη και εσυ μιλας με υφος περα για αυστηρο συνεχιζοντας την ιστορια..
    Το τι ειπε η τι εκανε εσενα γιατι σε αφορα;Αν ηθελε να κανει τον δικαστη η τον δικηγορο δικαιωμα της.Δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σημειο ακριβως σε εβρισε;.. Δεν θελω να το παιξω δηθεν,μην το παρεις ετσι,απλα θελω να σταματησει καπου εδω το θεμα γιατι εγω εδωμεσα μπηκα και συζητω για συμπαρασταση,βοηθεια και διαλογο και οχι να βλεπω τετοια πραγματα που μονο λυπη δινουν.Γιατι ακομη ρωτας να μαθεις; Βρισκεις οτι εσυ εκανες καπου λαθος;

Senior Member
    Μα χωρις να το καταλαμβαινεις αυτη την στιγμη ακομη και εσυ μιλας με υφος περα για αυστηρο συνεχιζοντας την ιστορια..
    Το τι ειπε η τι εκανε εσενα γιατι σε αφορα;Αν ηθελε να κανει τον δικαστη η τον δικηγορο δικαιωμα της.Δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σημειο ακριβως σε εβρισε;.. ......
    α...προφανως δεν διαβασες σχεδον τπτ, απλα μπηκες ειδες 1-2 ποστ και μας λες την εντυπωση που σου δημιουργηθηκε.

διαφορετικα δεν θα με ρωτουσες γιατι με αφορα που με εβρισε, και μετα εγραψε ολοκληρα κατεβατα για τις προσβολες μου προς την πανικουλα....εαν και οταν σε βρισει εσενα να πεις ευχαριστω...εγω δεν ειμαι αυτος ο τυπος...

οι βρισιες της γουειρντ προς εμενα ειναι δημοσιευμενες κι εδω μερικες αλλα ειπε κι αλλες στο αρχικο θρεντ.αν σε ενδιαφερουν συνεχισε την μελετη.

τον δικαστη να κανει οποιος θελει και οσο θελει, αλλα να φροντισει να ειναι δικαιοςκαι να μην κανει πρωτος αυτος οσα καταλογιζει στους αλλους.ειναι η βασικη υποχρεωση του δικαστη..

δεν με ενδιαφερει ποτε θα τελειωσει αυτη η ιστορια, με ενδιαφερει η προσπαθεια παραχαραξης της.
    ΦΥΣΙΚΑ και μιλαω με αυστηρο υφος, δεν ειναι το προβλημα μου το αυστηρο υφος κανενος. το προβλημα μου ειναι τα ψεματα και οι βρισιες..

Senior Member
    Με παρεξηγησες.Ειπα και στην αρχη οτι δεν εχω σκοπο να παρω το μερος κανενος.Διαβασα ολο το θεμα αυτο απο την αρχη.
    Ειδα και τις βρισιες περι βοθρολογιας και ολα.Μπορει να ηταν λαθος μου να πω την γνωμη μου γιατι οπως και να την πω θα φανει οτι κανω τον δικαστη.Ηθελα ομως να σταματησει γιατι ειναι πλεον κουραστικο.Δεν εχω κατι μαζι σου ουτε θελω να δημιουργησουμε κατι αρνητικο.Και να ενιωσες να σου καταλογιζω κατι ειλικρινα λυπαμε.Και οταν ειπα εσενα τι σε αφορα δεν εννοουσα οτι αφορα το ατομο σου,αλλα οταν ειπε την αποψη της εκτος απο εσενα.Και οχι αν με βρισουν δεν θα πω ευχαριστω και θα ψαξω να βρω το δικαιο μου,γνωριζοντας ομως και εγω που ευθυνομαι
    Πες μου ομως,εσυ νιωθεις να εκανες καπου λαθος;

Senior Member
    .....Και οχι αν με βρισουν δεν θα πω ευχαριστω και θα ψαξω να βρω το δικαιο μου,γνωριζοντας ομως και εγω που ευθυνομαι
    Πες μου ομως,εσυ νιωθεις να εκανες καπου λαθος;
    παλι καλα...ε κι εγω αυτο εκανα λοιπον..
    αλλα, αφου τις ειδες τις βρισιες , γιατι με ρωτησες ποτε με εβισε?(γνησια απορια..)
    και δεν ειπε την αποψη της \"εκτος αΠο μενα\"...σε ολα τα κατεβατα της χωνει τεχνηεντως και το ονομα μου, λεγοντας ψευτιες και ανακριβειες, αποκρυπτοντας το γεγονος οτι με εβριζε χωρις να την ρωτησει κανεις...

σε σχεση με την γουειρντ, το μονο λαθος που εκανα ηταν που δεν κατηγγειλα απο την αρχη την υβριστικη της συμπεριφορα, με περασε για αφελη και συνεχισε να περιφερει κατεβατα με ψευτιες και υποκρισιες ανα το φορουμ...οταν αποφασισα να της αποδωσω οσα της αναλογουν ηρθε στα ισια της κι ας προσπαθει να ψελλισει τα ασυμαζευτα....εχει καταλαβει οτι χασκει το θεμα της...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ την πανικουλα ομως, ναι, θεωρω οτι κακως δεν κρατησα την ψυχραιμια μου οταν επι 10 σελιδες με εβριζε και ολοι την χαιδευαν αντι να της ζητησουν εξηγησεις οπως μονο η αρκτος εκανε (κι αυτη κατηγορηθηκε φυσικα) και ολοι το ανεχτηκαν, και στην 10η σελιδα την καταπροσβαλα για το ποιον της.
    εχω την γνωση και τον τροπο να βαλω καποιον στην θεση του και χωρις να ξεστομισω αυτα που ξεστομισα εναντιον της...

με την συμπεριφορα γουειρντ, νειτσουρ και πανικουλας ομως (ας μην το ξεχναμε) δεν αισθανθηκα καμια αναγκη δημοσιας αυτοκριτικης, καθως τα οσα εκαναν, υπεθαλψαν και υποστηριξαν ηταν περα απο καθε ανοχη και λογικη και κατα πολλων, οχι μονο εναντιον μου...θεωρουσα απολυτη προτεραιοτητα να αποκατασταθει η αληθεια απ το να σου γνωστοποιησω την αυτοκριτικη μου.

κι οσο προσπαθει η γουειρντ να θολωσει τις λασπες που δημιουργησε για να πεσει στα μαλακα η απαραδεκτη συμπεριφορα της, θα με βρισκει μπροστα της.

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by weird
    ...
    Ρέμεντι, τι να σου πω δεν ξέρω, μήπως θα ήταν καλύτερο να εντοπίσεις γιατί επιμένεις τόσο πολύ? Εντάξει, τα έδειξες.
    Από εκεί και πέρα, τι άλλο μπορείς να κάνεις?
    Να μεγαλώνεις όλο και πιο πολύ τα γράμματα?
    Ξέρεις πριν από καιρό που είδα την στάση σου εδώ μέσα να είναι απότομη, καυστική και κυνικότατη, είχα αναρωτηθεί, μήπως τυχόν δεν είσαι καλά και κάτι σου συνέβη.
    Πλέον με αυτές τις συμπεριφορές που βλέπω, έχω προβληματιστεί ακόμα πιο πολύ.
    Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς, ότι ενδεχομένως εκτονώνεσαι με το να γράφεις έτσι στο φόρουμ?
    Το κακό βέβαια είναι, ότι μπαίνουν εδώ μέσα άνθρωποι ζητώντας βοήθεια…
    Εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.

Κρίνο μου, μιλάς για διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
    Ξέρω, ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο, ούτε μιλάμε από την ίδια θέση, ούτε ότι η κάθε βρισιά έχει διαφορετικό βάρος ανάλογα με τα συμφραζόμενα.
    ......

Θέλω να σου πώ, ότι δεν πήγα να σου κλέψω την θέση του παντοδίκαιου κριτή του φόρουμ .....
    weird
    αληθεια, εσυ εχεις εντοπισει γιατι επιμενεις τοσο πολυ στο να κανεις οτι δεν ειδες?
    εαν ο λογος δεν ειναι οτι εχεις σοβαρο θεμα να παραδεχτεις οτι εισαι ανακολουθη σε οσα υποστηριζεις (που ειναι αυτο που πιστευω εγω), τοτε θα πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης που ουτε το πιστευω αλλα και το απευχομαι.

ο λογος που \"το εδειξα\" επανειλημμενα και με μικρα και με μεγαλα γραμματα, ειναι οτι παρα τα μακροσκελεστατα γραπτα σου στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα κι οχι σε κατι αλλο, ουτε μια φορα δεν μας απαντησες: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ,ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

τα υπολοιπα που λες, το πως βλεπεις την γενικοτερη συμπεριφορα μου στο φορουμ, ειναι βεβαια δικαιωμα σου να τα βλεπεις ετσι και να τα κρινεις ετσι, εγω διαφωνω, αλλα δεν θελω να μπω σε αυτη την συζητηση καθως δεν ειναι το θεμα μας αυτο κι ουτε σου ζητησε κανεις ουτε κι εγω να μας πεις αν σου αρεσει η οχι η συμπεριφορα μου, αλλα αποπροσανατολιζεται και η συζητηση.
    αν σε ενδιαφερει κι εγω εγω θεωρησει καποιες φορες την συμπεριφορα σου εντελως ακαταλληλη εως και επικινδυνη αλλα δεν στο εχω πει ποτε ουτε το εκανα θεμα στο φορουμ,. προσπαθησα να δωσω καποιεσ εμμεσες ιδεες να το ξανασκεφτεις, αλλα δεν εδειξες να αντιλαμβανεσαι..ισως εχεις δυσκολια να μετακινηθεις απο τις θεσεις και συμπεριφορες σου..τεσπα ειναι ενα αλλο θεμα, δευτερευον.

εδω δεν απαντας σε απλα ερωτηματα αυτου που επι σελιδες σελιδων αναλυεις, βγαζοντας τον εαυτο σου απεξω και μη παραδεχομενη το απλο ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΙΟ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΕΚΡΥΘΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ?
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ?

Senior Member
    Ειδα και διαβασα ναι.Δεν θελω να πω την αποψη μου,δεν θελω καν να ασχοληθω με το θεμα.Με ενοχλει ομως η συνεχιση του κακο λογου,το ετσι και του αλλιως.Δεν θα πω τιποτα περισσοτερο.Ισως να μην επρεπε να πω και τιποτα.Αλλα με ενοχλει.Καλη σου ημερα και κανε οτι καταλαμβαινεις εσυ και μονο εσυ..

Banned
    ααα και ρεμ δεν βριζω ολον τον κοσμο.εσεν και τον κρινο μονο.
    αλλα το θεμα τελειωσε νομιζω.γιατι το συνεχιζετεβρε κοριτσια?

Senior Member
    alterego
    σε κατανοω, καλη σου μερα.

Senior Member
    πανικουλα
    εβρισες και τον σαββα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ και κατα την διαρκεια της διαφωνιας και μετα, αναγκαστηκε να φυγει γι αυτο και για το γεγονος οτι δεν πηρε κανεις θεση για τις βρισιες σου, κατηγορησες και την αρκτο...

Banned
    δεν τον εβρισα.ειπα απλα οτι ειναι μεσα στην κλικα.

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast