Έφαγα κόλλημα! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αρκει να μην παραμιλουσες απο ανασφαλεια κατα την διαρκεια και ελεγες οτι δεν ξερεις γιατι συμβαινει κλπ. αυτα, δεν τα λεμε...
    Οχι δεν μιλουσα κομπλε. Αυτη μιλουσε παρα πανω. Όσο για το "αργά" εικάζω οτι μπορει να σκεφτηκε "γιατι δεν τελιεώνει μαζι μου? " αλλα μέχρι εκει.
    Δεν ξερω αν ταιριάξαμε 100%... νιωθω οτι κατι της ελειπε αλλα δεν μπορω να το εντοπισω αυτη τη στιγμή.

Ναι το καταλαβαινω αυτο που λες, οτι θα σκεφτοσουν το ιδιο και δεν θα πειθόσουν για τον πονοκεφαλο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by tingerbell View Post
    Οχι δεν μιλουσα κομπλε. Αυτη μιλουσε παρα πανω. Όσο για το "αργά" εικάζω οτι μπορει να σκεφτηκε "γιατι δεν τελιεώνει μαζι μου? " αλλα μέχρι εκει.
    Δεν ξερω αν ταιριάξαμε 100%... νιωθω οτι κατι της ελειπε αλλα δεν μπορω να το εντοπισω αυτη τη στιγμή.

Ναι το καταλαβαινω αυτο που λες, οτι θα σκεφτοσουν το ιδιο και δεν θα πειθόσουν για τον πονοκεφαλο....
    παντως, αν και απο τον ενθουσιασμο σου καταλαβαινω οτι μιλας για πολυ ωραια κοπελα, ειναι παραλληλα και πολυ ανασφαλης...
    γιατι δηλαδη να σκεφτει οτι "φταιει" επειδη αργεις,α ντι να χαρει;
    και την αλλη μερα, οτι "φταιει" σκεφτηκε κι οτι ξενερωσες...

Senior Member
    Εγω βλεπω οτι ετσι οπως το πας συζητηση στη συζητηση δεν θα την.ξεπερασεις ποτε... Σου προτεινω κατι πρακτικο, δειξε της ξανα ξεκαθαρα πως σε ενδιαφερει... Αν δεν ανταποκριθει ξεχνα τη δια παντος. Θα χεις εξαντλησει καθε πιθανοτητα. Δεν υπαρχει περιπτωση αν οντως νιωθει κατι, να μην πιασει ξανα την ευκαιρια που θα της δωσεις.

παντως, αν και απο τον ενθουσιασμο σου καταλαβαινω οτι μιλας για πολυ ωραια κοπελα, ειναι παραλληλα και πολυ ανασφαλης...
    γιατι δηλαδη να σκεφτει οτι "φταιει" επειδη αργεις,α ντι να χαρει;
    και την αλλη μερα, οτι "φταιει" σκεφτηκε κι οτι ξενερωσες...
    Ναι ειναι πααααρα πολυ ωραια κοπελα. Ψηλή ευθυτενης, με γαλανά μάτια, φοβερό χαμογελο, ευθυτενης, καταπληκτικο σωμα σε σημειο που οτι και να φορεσει δεν τη χαλαει καθόλου. Παιρνει πρωτοβουλίες και οπως ανεφερε και η ιδια ειναι και control freak.

Τι να σου πω.. θυμαμαι οτι καποια στιγμη της ειπα "και τι σε πειράζει που αργω? " :D :D Αλλα ηταν εκει ηταν σε φαση "ωραια πες μου τι θες". Οποτε δεν μπορω να της ριξω φταιξιμο εκει

Senior Member
    Αν ειναι τοσο ωραια, θα χει και πολλες επιλογες. Επισης, μπορει απο σενα να θελε μονο να κανει σεξ. Και καποια στιγμη να θελει ξανα και να θελει μονο αυτο, και μετα εσυ θα καθεσαι και θα ψαχνεσαι για το τι εκανες ή δεν εκανες καλα. Οταν καπ@ μας θελει, το δειχνει.

kopela93
    Guest
    Ευθυτενής και ευθυτενής λοιπόν. Άντε κάνε κίνηση

Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Εγω βλεπω οτι ετσι οπως το πας συζητηση στη συζητηση δεν θα την.ξεπερασεις ποτε... Σου προτεινω κατι πρακτικο, δειξε της ξανα ξεκαθαρα πως σε ενδιαφερει... Αν δεν ανταποκριθει ξεχνα τη δια παντος. Θα χεις εξαντλησει καθε πιθανοτητα. Δεν υπαρχει περιπτωση αν οντως νιωθει κατι, να μην πιασει ξανα την ευκαιρια που θα της δωσεις.
    Το εγραψα και παραπάνω. Γιατι η αυτοπεποιηθηση μου ειναι χάλια αυτη τη στιγμη, εχω κομπλάρει απιστευτα με το σκηνικο και νιωθω οτι θα τα κάνω χειρότερα τωρα.

Η ιδεα σου με αγγιζει σιγα σιγα να το ξεχασω...

Senior Member
    Ναι ειναι πααααρα πολυ ωραια κοπελα. Ψηλή ευθυτενης, με γαλανά μάτια, φοβερό χαμογελο, ευθυτενης, καταπληκτικο σωμα σε σημειο που οτι και να φορεσει δεν τη χαλαει καθόλου. Παιρνει πρωτοβουλίες και οπως ανεφερε και η ιδια ειναι και control freak.

Τι να σου πω.. θυμαμαι οτι καποια στιγμη της ειπα "και τι σε πειράζει που αργω? " :D :D Αλλα ηταν εκει ηταν σε φαση "ωραια πες μου τι θες". Οποτε δεν μπορω να της ριξω φταιξιμο εκει
    για να την ρωτησεις τι την πειραζει, προφανως ειδες καποια δυσφορια εκ μερους της.
    επομενως, δεν ξερουμε ποσο καλα περασε στο σεξ, οπως λεγαμε αρχικα...
    σε καθε περιπτωση να κανεις αυτο που νοιωθεις.
    αν εισαι αβολα και προτιμας να προχωρησεις, αυτο κανε.

αν εισαι αβολα και προτιμας να προχωρησεις, αυτο κανε.
    Ναι νιώθω πολύ άβολα, αυτό σκέφτομαι να κανω... θα τη σκέφτομαι συνέχεια βεβαια :-( αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αν κάνω προσπάθεια κατι θα χαλάσει πάλι... ειτε απο τη δική μου μερια ειτε απο τη δική της.

Τελοσπάντων.. αστο και ο χρόνος μπορει να δειξει και απο μονος του τι μελλει γενεσθαι...

Σας ευχαριστώ πολυ όλους για τις απαντησεις σας! Ειλικρινα με βοηθάει πολυ να το συζηταω εστω και λιγο !

Ευχαριστώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Γνωμη μου, τζαμπα βασανιζεσαι. ΤΟ ξερει οτι τη γουσταρεις. Κι αν προσπαθησεις κι αλλο, εκει ειναι που θα ξενερωσει τελειως. Αν σταματησεις να την κυνηγας, εκει υπαρχει κι η πιθανοτητα να ασχοληθει αυτη ξανα. Οταν κυνηγας την αλλην δειχνεις απελπισια.
    πολύ σωστό αυτό!

Senior Member
    Λοιπόν στο δια ταυτα μακρυγορήσαμε και αυτο που εχω να πω αυτη τη στιγμη παιδιά ειναι οτι νιωθω πλέον να εχω κομπλάρει ΠΑΡΑ πολύ άσχημα σε αυτη την κατάσταση... ακόμη και αν μου δωσει και άλλη μια ευκαιρία να επανορθώσω, αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καθόλου μα καθόλου σιγουρος για τον εαυτό μου. Νιώθω σαν να ξεχασα ποιά είναι τα κυβικα μου... σαν να μην ειμαι σιγουρος οτι όντως θα καταφερω θα επανορθώσω και θα γινουν παλι τα ιδια σκηνικα απο την αρχη. Δηλαδη Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι καλυτερη ιδεα αυτη τη στιγμη να βρω μια άλλη κοπέλα να "ξανα ζυγιστώ", που λεει ο λόγος, παρα να παω εκει με ανασφάλεια και γινουν ακομη χειροτερα τα πραγματα και η αυτοπεποιηθηση πιάσει πάτο μετά.

Τι λες και εσυ ?
    Στο παραπάνω που γράφεις εκφράζεται το πραγματικό πρόβλημα και η αιτία που δημιούργησε αυτή την κατάσταση. Το πρόβλημα ειναι ότι βλέπεις τον εαυτό σου πιο κάτω από ότι βλέπεις αυτήν, τοποθετόντας τον εαυτό σου σε μία low value συνθήκη. Λες ξεκάθαρα ότι τα κυβικά σου ειναι λίγα για εκεί που πας. Αυτό δημιουργεί φόβο - ανασφάλεια και αυτή το καταλαβαίνει αυτό. Γιατί ειναι αυτό πρόβλημα; Γιατί οι γυναίκες όταν καταλάβουν ότι τις φοβάσαι, φεύγουν. Κατάλαβες;

Senior Member
    Αγαπητέ θεματόθετη,

ο λόγος που έχεις κομπλάρει εάν ξαναανταποκρινόταν είναι επειδή αισθάνεσαι ότι θα της αρέσεις υπό όρους, θα ενδιαφερθεί άμα συμπεριφερθείς "σωστά" και δεν αισθάνεσαι ότι της αρέσεις όπως ακριβώς είσαι. Σαν εξετάσεις μου ακούγεται.
    Επίσης έχεις ακούσει που λένε, όταν ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. Ε λοιπόν, κάποιες φορές, μπορεί ένας άνθρωπος να δείχνει πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλός οιωνός. Καλό είναι να υπάρχει αυξανόμενος ενθουσιασμός και αυξανόμενες προσδοκίες. Τα τόσο υψηλά επίπεδα ενθουσιασμού απτην αρχή σπάνια διατηρούνται και από τις δύο πλευρές.

Νομίζεις ότι έκανες κάποιο λάθος και ξενέρωσε. Δεν νομίζω ότι είναι εξωγήινος. Προφανώς και ξέρει όταν κάποιος δεν είναι αρκετά καλά / κουρασμένος οτιδήποτε μπορεί να μην "λειτουργήσει" σεξουαλικά. Αν ξενέρωσε για αυτό είναι δικό της πρόβλημα.

Αλλά η αλήθεια είναι όταν κάποιος σου αρέσει με έναν πιο "βαθύ τρόπο" και όχι απλά επιφανειακό ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    Μην της ξαναστείλεις τλχστν κάποιο καιρό. Μόνο επιβεβαίωση της χαρίζεις, ενώ εσύ γεμίζεις ανασφάλειες. Δεν είναι ισότιμος.
    Βρες κοπέλες που δεν ξενερώνουν τόσο εύκολα και τους αρέσεις όπως είσαι και όχι υπό όρους.

Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Στο παραπάνω που γράφεις εκφράζεται το πραγματικό πρόβλημα και η αιτία που δημιούργησε αυτή την κατάσταση. Το πρόβλημα ειναι ότι βλέπεις τον εαυτό σου πιο κάτω από ότι βλέπεις αυτήν, τοποθετόντας τον εαυτό σου σε μία low value συνθήκη. Λες ξεκάθαρα ότι τα κυβικά σου ειναι λίγα για εκεί που πας. Αυτό δημιουργεί φόβο - ανασφάλεια και αυτή το καταλαβαίνει αυτό. Γιατί ειναι αυτό πρόβλημα; Γιατί οι γυναίκες όταν καταλάβουν ότι τις φοβάσαι, φεύγουν. Κατάλαβες;
    Βεβαιως και το καταλαβα! Απλα διευκρινίζω: δεν ενιωθα καθόλου πιο κάτω απο αυτη. ΤΩΡΑ νιώθω μετα απ'ότι εγινε. Ισως γιατι ενδεχομενως να ειχε καποιες προσδοκιες απο εμενα και δεν τις βρηκε.
    Οπότε εδω ειναι και ο λογος που δεν θα ηθελα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον να το ξαναπροσπαθησω μαζι της και συμφωνω μαζι σου. Αν με δει και καταλαβει αυτη τη στιγμη οτι εχω εστω και ενα ψηγμα ανασφάλειας θα ειναι ακομη χειρότερα πιστευω...

Senior Member
    Ναι, σωστα. Πολλες φορες οι αντρες πεφτουν στην.παγιδα να θεωρουν μια γυναικα ανωτερη τους επειδη ειναι.ωραια. Ε, μπορει να ναι ωραια αλλα παραμενει ανθρωπος. Εαν κανεις το αντιληφθει αυτο και δει οτι η αλλη απεναντι του ειναι κανονικος ανθρωπος με αδυναμιες ανασφαλειες, ελαττωματα, θα παψει μοιραια να νιωθει και ανασφαλης απεναντι της.

Senior Member
    Απαντησα σε αυτο που εγραψε ο aeolus74 πιο πανω.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast