Results 61 to 75 of 80
Thread: Νευρολογικό; ή Ψυχολογικό;
-
25-01-2024, 20:40 #61
Τελεια ιδέα η γυμναστική! Να δώσεις λίγο χρόνο μήπως και ξεμπλοκάρει όλο αυτό με γυμναστική με τα χάπια κτλ και βλέπεις πως θα πάει. Αν δεν υποχωρήσει πήγαινε και σε νευρολόγο να το δεις αν κ πιστεύω ότι όλα καλά θα είναι
Ναι το κατανοώ αυτό με τα χάπια το έχω κ εγώ κοιτάω όλες τις παρενέργειες κ δύσκολα παίρνω αλλά οκ κάποιες φορές πρέπει!
- 25-01-2024, 21:00 #62
https://www.youtube.com/watch?v=h-73sggcv-Y βρηκα αυτο το βιντειο και το βρηκα πολυ ενδιαφερον
25-01-2024, 21:18 #63
Αν έχεις κάνει καρδιολογικές εξετάσεις και βγήκαν καθαρές,δεν υπάρχει φόβος να ασκηθείς...πες και στον καρδιολόγο να σου δώσει το οκ για γυμναστικη και όλα καλά...Στην αρχή θα ζοριστείς αλλά μετά θα εκκρίνει ενδορφίνες ο οργανισμός και θα νοιώσεις απίστετα δυνατή και ελεύθερη.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
25-01-2024, 21:33 #64
25-01-2024, 21:51 #65
25-01-2024, 21:55 #66
26-01-2024, 01:41 #67
Ναι σε καταλαβαίνω και εγώ νιώθω πολύ εντονα τους παλμούς με το παραμικρό κ έτσι ακόμα να το πάρω απόφαση να κάνω γυμναστική. Κάνα περπάτημα κάνω κ αυτό αν δεν νιώσω περίεργα. Ίσως και περπάτημα αν σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα.
Μακάρι να μην τα αναλύαμε στο μυαλό μας όλα τόσο πολύ…
27-01-2024, 13:44 #68
Πραγματικα δεν ξερω αλλα πιστευω πως λογικα ειναι ψυχολογικο στη δικη μου περιπτωση.Νιωθω σαν να με παταει καποιος πανω στο κεφαλι,στην πανω μερια σαν να εχω ενα βιβλιο και νιωθω αυτη τη μεθη να το πω ετσι…Το αισθημα βεβαια αυτο το εχω παρα πολυ καιρο,αλλες φορες ερχεται αλλες φευγει
Τωρα με την αγωγη και το αγχος μου αν θα λειτουργησει η αγωγη,αυξηθηκε σαν αισθημα
28-01-2024, 09:56 #69
Καλημέρα! Joanna πως είσαι; ������ Να σε ρωτήσω τι εξέταση σου έκανε ο Ωρλ για λαβύρινθο; Σκέφτομαι να πάω γιαυτο ρωτάω.
28-01-2024, 10:33 #70
Καλημέρα Marisssa είμαι λίγο καλύτερα σήμερα.Για να εχεις λαβύρινθο πρέπει να έχεις περιστροφικό ίλιγγο.Μου έκανε κάποιες απότομες κινήσεις με το σώμα και το κεφάλι για να δει τα μάτια και αν είναι ίλιγγος.εφοσον δεν είναι περιστροφικός ίλιγγος δεν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.Με εξέτασε μύτη αυτιά με τον τυπικό τρόπο . Πριν ξεκινήσει η εξέταση μου είπε ότι θα δούμε αν χρειαστεί μαγνητική αυτιού.πιστευω ότι αν υπήρχε περίπτωση να είναι κάτι από το αυτι θα έγραφε εξειδικευμένες εξετάσεις γύρω από αυτό.
28-01-2024, 12:47 #71
Κατάλαβα ναι ναι σωστά αυτή είναι η εξέταση! Ωραιααα! Ευχαριστώ! Αχ εγώ έπαθα πάλι κάτι εχθες έτρεχα λίγο έξω στο πάρκο με τον μικρό και μετά απ λίγα λεπτά όταν έπαιρνα ανάσα πονούσα λίγο αριστερά στο στήθος. Μετά απ λίγη ώρα μ πέρασε κ εννοείται σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι στηθάγχη άρα πρόβλημα με τις αρτηρίες καρδιάς. Έχω κ αίσθημα παλμών γενικά κ δυσφορία κάποιες φορές στο στήθος η λαχανιάζω εύκολα κ πάντα το εχω στην άκρη του μυαλού μου.
Έχω κάνει καρδιολογικό έλεγχο κ είναι καλός αλλά ξέρω πως για αρτηρίες θέλει πιο ειδικές εξετάσεις είναι όμως δύσκολες εξετάσεις κ δεν τις κανεις εύκολα χωρίς σοβαρές ενδείξεις. Πφφ πάλι απ χθες σκέφτομαι αυτό ������*♀️
28-01-2024, 22:09 #72
Να πω ότι δε σε νιώθω;;; ψέματα θα πω.Ειναι μια φάση η οποία θα περάσει κι εγώ έχω κάποιες εξάρσεις και σκέφτομαι διάφορα.Κι εγώ το ίδιο παθαίνω κάποιες φορές πριν λίγες μέρες ανέβηκα δύο ορόφους με τα πόδια και νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο, ταχυκαρδία λαχάνιασμα και βάρος στο στήθος.Προχθες που το ξανά έκανα δεν έπαθα τίποτα αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μου το είχα μήπως πάθω κάτι αλλά επειδή ασχολήθηκα με κάτι άλλο μόλις ανέβηκα το ξέχασα.Εχεις κάνει τριπλεξ;Το τριπλεξ δείχνει και αγγεία.Το κάνουν άνθρωποι που έχουν έμφραγμα.Οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις που λες αν εννοείς στεφανιογραφεια κλπ τις κάνουν όταν κάποιος έχει ήδη ενδείξεις. Δηλαδή αν έχεις κάνει τριπλεξ μη φοβάσαι τίποτα.αν υπήρχε κάτι θα σου έγραφε εξετάσεις κι άλλες.Αν θες όμως να ηρεμήσεις τελείως για να ξεαγχωθεις πες του καρδιολόγου σου να σου γράψει εξετάσεις αίματος για τα καρδιολογικά ένζυμα είναι μια εξέταση που γίνεται σε διαγνωστικό κέντρο οποιαδήποτε ώρα δηλαδή δεν θέλει νηστεία ή να είναι πρωί και είναι πολύ αξιόπιστη για αν έχει κάποιο πρόβλημα η καρδιά.Εμενα μου έγραψε μετά από covid γιατί ξέρει ότι είμαι αγχωδης και φοβάμαι πλήρωσα 10 ευρώ την έκανα 7 η ώρα το απόγευμα και λιγάκι χαλάρωσα.Καντην τυπικά για λόγους καθαρά αμφιβολίας και να αρχίσεις να μην σε ενοχλούν τόσο τα συμπτώματα που αισθάνεσαι και μετά από λίγο καιρό θα φύγουν.
29-01-2024, 16:55 #73
Αχ ίδιες είμαστε σε αυτά! Τα έχω κάνει όλα αυτά που λες λίγο καιρό πριν που είχα συμπτώματα και είχα αγχωθεί και έκανα καρδιογράφημα τριπλεξ τεστ κοπώσεως καο έβαλα και ένα χολτερ! Όλα καλά λιγες έκτακτες συστολές μόνο. Κ τότε καπάκι είχα κάνει κ τα ένζυμα κ ήταν καλά.
Ναι στεφανιογραφία εννοώ η αξονική στεφανιογραφία π είναι πιο εύκολη αλλά και πάλι ναι όπως λες δεν κανεις αυτές τις εξετάσεις αν οι πρώτες είναι καλές. Είναι υπερβολή. Απλά ξέρεις όποτε με πιάνει σφίξιμο στο στήθος η πόνος και αυτό το αίσθημα παλμών εντονα εεεε παειιιι σκέφτομαι τα χειρότερα.
Μεταξύ μας έχει συμβάλει πολύ στο άγχος μου το ότι έχω κάνει το εμβόλιο γιατί λέω ναι αλλά που ξέρω τι θα μ προκαλέσει. Κάθομαι κ διαβάζω απ διάφορες σελίδες για παρενέργειες κτλ κ Ελλάδα και στο εξωτερικό κ απ ανθρώπους που έπαθαν διαφορα κ χειροτερεύω.
Ξέρω ότι δεν μας κάνει καλό αυτό και πρέπει να ζήσουμε την ζωή μας χωρίς τόσο ανάλυση, αλλά καταλαβαίνεις.
Τεσπα υπάρχουν και οι καλές μέρες ������
29-01-2024, 18:31 #74
Ακριβώς όπως τα λες.Κι εγώ ψάχνω παντού, διαβάζω διάφορα.Απο τη μια φοβάμαι από την άλλη λέω τώρα το έκανα δεν μπορώ να κάνω τίποτα,τι είναι ή δεν είναι αλήθεια με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω.Και λέω όσο και να αγχώνεσαι όσο και να ψαχνεσαι δεν αλλάζει κάτι.Οτι είναι γραμμένο για τον καθένα.Προς το παρόν είμαστε υγιείς,οι εξετάσεις τέλειες.Ας ζήσουμε το τώρα.
29-01-2024, 18:38 #75
Ναι έχεις δίκιο ειδικά αυτό μου το λέει κ η μαμα μου, πως έτσι κ αλλιώς ότι είναι γραμμένο για τον καθένα και πως ότι έγινε έγινε άλλωστε δεν το κάναμε για κακό το κάναμε όπως κάναμε πάντα όλα τα εμβόλια.
Ναι αυτό που λες. Θα μιλάμε κ εδώ όποτε θες να λέμε τα δικά μας ������