γιατι δεν την βοηθησατε?Εκανε αποπειρα! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 116
    Senior Member
    Συμφωνώ.. Μην της δώσεις το λαπτοπ.. Χειρότερα θα γίνει.. Καλύτερα να ηρεμήσει τώρα, γιατί όσο σημαντική κι αν είναι η επικοινωνία, σε τέτοιες περιπτώσεις τροφοδοτεί το πρόβλημα..

Senior Member
    Originally posted by afrula
    δε μιλαω με σενα οι υπολοιποι τι λετε?Το καταλαβε, εγω γραφω εδω που εγραφε και η αδερφη μου εσεις που την αγαπατε ταχα τι να κανω?εσυ φιλε πολυ ξερολας εισαι.Να προσεχεις τη συμπεριφορα σου αν μπει μεσα η αδερη μου γιατι ......

afrula?

εαν θελεις μπορεις να γραφτεις και με αλλο ονομα το δικο σου ψευδωνυμο δηλαδη

ειναι ευκολο

για να μη νευριασει η afrula

ειναι πολυ ευαισθητη

Senior Member
    Αφρουλα σταματα το θεατρο,σταματα να φερεσαι ανωριμα κ να βριζεις.Τι θες να κανεις?Καταρχην ο τροπος που μιλατε εσυ κ ο \'αδελφος\" σου ειναι ο ιδιος.Εχεις αναστατωσει τοσα ατομα εδω μεσα οι οποιοι προσπαθουν να καταλαβουν που εφταιξαν.Σταματα πια να απειλεις.Τοσους μηνες σε παρακολουθω κ λες τα ιδια πραγματα.Απειλες,βρισιες κ καταρες.Δεν βαρεθηκες ακομα?Γιατι δεν θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου?Ολοι σου το εχουν πει.Επικοινωνησες με τον Νικο?

Senior Member
    εγω σας βαρεθηκα.Παω να της το δωσω κρυφα γιατι τη λυπαμαι και φωναζει και φευγουμε για Πατρα.Τουλαχιστον δωστε αγαπη γιατι απο δω μονο αρρωστοιες παιρνει απο το σπιτι.Φροντιστε την.

Originally posted by mariafound82
    Αφρουλα σταματα το θεατρο,σταματα να φερεσαι ανωριμα κ να βριζεις.Τι θες να κανεις?Καταρχην ο τροπος που μιλατε εσυ κ ο \'αδελφος\" σου ειναι ο ιδιος.Εχεις αναστατωσει τοσα ατομα εδω μεσα οι οποιοι προσπαθουν να καταλαβουν που εφταιξαν.Σταματα πια να απειλεις.Τοσους μηνες σε παρακολουθω κ λες τα ιδια πραγματα.Απειλες,βρισιες κ καταρες.Δεν βαρεθηκες ακομα?Γιατι δεν θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου?Ολοι σου το εχουν πει.Επικοινωνησες με τον Νικο?
    ξανά....μμμμμ

Senior Member
    αν είναι παράσταση, έχει ταλέντο.

Senior Member
    δεν έχω καταλάβει τίποτα όμως....
    πείτε με χαζή πείτε με όπως θέλετε αλλά κάτι μου βρωμάει...πολύ....
    η ταπεινή μου γνώμη; να προσέχουμε τί λέμε γιατί δεν θα ξέρουμε από πού μας ήρθε στο τέλος...

Senior Member
    Ρε πατε καλα?Η αδερφη μου ειναι στο νοσοκομειο !!και .....Καλα αντε γαμηθειτε καντε καμια παρτουζα.
    θα της το πω αυτο .

Administrator
    Παρακαλώ όλους να σκέφτονται δυο και τρεις φορές πριν μιλήσουν, είτε για τους γονεις και την στάση τους, είτε για τους αδελφούς, είτε για την αφρούλα, είτε για οποιονδήποτε άλλο.
    Προκειται για μια κατάσταση κρίσης, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι ΝΑ ΜΗΝ συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα μέσω φόρουμ. Η παρέμβαση σε μια κρίση θελει παρα πολύ προσεκτικούς χειρισμούς και θα παρακαλούσα όλους να αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του και την αφρούλα στους ειδικούς.

Αδελφέ της αφρούλας ή ότι είσαι: μην ψάχνεις βοήθεια μέσα από το φόρουμ. Το αν θα της δώσεις το λάπτοπ ή όχι, μόνοι αρμόδιοι να το κρίνουν είναι αυτή τη στιγμή οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Παρακαλώ και πάλι θερμά όλα τα μέλη, όσα συμμετείχαν σε αυτό το θέμα και οσα σκοπεύουν να συμμετάσχουν: μην προχωρείτε σε εύκολες απαντήσεις για το αν θα βοηθήσει την αφρούλα το λάπτοπ, αν πρέπει να πάει στο \"χ\" νοσοκομείο ή στον \"ψ\" γιατρό.
    Ας μην εμπλακούμε σε επικίνδυνες καταστάσεις συνεξάρτησης γιατί δεν θα βοηθήσουμε διόλου την κατάσταση και τους ανθρώπους.

Και πάλι παρακαλώ, σεβαστείτε απεριόριστα αυτά που λέω παραπάνω. Δεν έχει νόημα να κλειδωθεί το θέμα και να ανοίξει άλλο παραδίπλα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    και μαρια ελα να σε δω μεγαρο μουσικης να φας τα εντερα σου !Καργιολα ******* .Κανω θεατρο .ΡΕ νομιζετε οτι ειμαι η Αφροδιτι?
    Χαζα ειστε?Της το δινω και φευγω ακου τι ειπανε ρε!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και καλη θεραπεια.Να της φερθειτε με αγαπη και προδερμ.

Banned
    Nα σας πω τι πυστευω?
    Οτι η αφρουλα κριβεται πισω απο ολα αυτα.δεν ξερω κατι μ μυριζει εδω περα.
    Δεν ξερω τι θελει να κερδισει κανοντας ολα αυτα .θα μπορουσε να μας το ζητησει με αλλον τροπο αλλα εγω ξερω οτι εχω να κοιμηθω 2 μερες γιαυτη την ιστορια.
    αν ειναι ψεματα θα λυπιθω πολυ που υπαρχουν τοσο καλοι καραγκιοζιδες τελικα.
    Απο ποτε ο αδερφος της εμαθε την γιωτα την γουειρντ που μεχρι χθες εγω π ειμαι 2 χρονια μελος νομιζα πως ηταν αντρας ,και την λιμπα?καπιο λακο εχει η φαβα.

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Παρακαλώ όλους να σκέφτονται δυο και τρεις φορές πριν μιλήσουν, είτε για τους γονεις και την στάση τους, είτε για τους αδελφούς, είτε για την αφρούλα, είτε για οποιονδήποτε άλλο.
    Προκειται για μια κατάσταση κρίσης, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι ΝΑ ΜΗΝ συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα μέσω φόρουμ. Η παρέμβαση σε μια κρίση θελει παρα πολύ προσεκτικούς χειρισμούς και θα παρακαλούσα όλους να αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του και την αφρούλα στους ειδικούς.

Αδελφέ της αφρούλας ή ότι είσαι: μην ψάχνεις βοήθεια μέσα από το φόρουμ. Το αν θα της δώσεις το λάπτοπ ή όχι, μόνοι αρμόδιοι να το κρίνουν είναι αυτή τη στιγμή οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Παρακαλώ και πάλι θερμά όλα τα μέλη, όσα συμμετείχαν σε αυτό το θέμα και οσα σκοπεύουν να συμμετάσχουν: μην προχωρείτε σε εύκολες απαντήσεις για το αν θα βοηθήσει την αφρούλα το λάπτοπ, αν πρέπει να πάει στο \"χ\" νοσοκομείο ή στον \"ψ\" γιατρό.
    Ας μην εμπλακούμε σε επικίνδυνες καταστάσεις συνεξάρτησης γιατί δεν θα βοηθήσουμε διόλου την κατάσταση και τους ανθρώπους.

Και πάλι παρακαλώ, σεβαστείτε απεριόριστα αυτά που λέω παραπάνω. Δεν έχει νόημα να κλειδωθεί το θέμα και να ανοίξει άλλο παραδίπλα.
    συμφωνω

Senior Member
    πανικουλα
    προσπαθησε να κρατησεις ολες τις σκεψεις σου για τον εαυτο σου η στειλε τις σε οποιον θελεις πριβε.
    κανε μου την χαρη κι ελα να ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΝΙΚ ΑΦΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ Η ΑΦΡΟΥΛΑ.

Senior Member
    ειπε οτι θελει αυτες τις δυο τελειωνω εδω γιατι ειστε χαμηλης νοημοσυνης.Διαβαστε οτι εγραψα και μετα μιληστε.Παω να περω κανενα ΛΕΧΟΤΑΝΙΛ.

Senior Member
    και Νικο τα στοιχεια σου γιατι θα παω στην αστυνομια αν συμβει κατι στην αφρουλα.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast