Ακράτεια στα 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Ακράτεια στα 24

Είμαι 24 κι εδώ και λίγα χρόνια έχω ολική ακράτεια και φοράω πάνες μέρα και νύχτα.. ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που ταλαιπωρουνται από ακράτεια και θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί το άγχος και το στρες δεν με αφήνουν να ζω ήρεμα. Φοβάμαι μήπως κάποιος καταλάβει ότι φοράω παμπερς και χάσω φίλους και γνωστούς. Μέχρι πέρυσι δεν είχα τέτοια φοβία. Έχει λίγους μήνες που ξεκίνησε και κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος.

Senior Member
    να κοιταξεις τον προστατη σου ..

Senior Member
    Και εγώ δεν έχω ακριβώς ακράτεια, αλλά έχω σαν κατακράτηση ούρων, έχω πάει δύο φορές σε ουρολόγο αλλά δεν μου βρήκε τίποτα, οπότε είναι ψυχολογικό το θέμα, αλλά αυτό με έχει εμποδίσει να κάνω πράγματα στην ζωή μου όπως διακοπές με φίλους, με το φόβο ότι μπορεί να κατουρηθω στον ύπνο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chris 233 View Post
    Είμαι 24 κι εδώ και λίγα χρόνια έχω ολική ακράτεια και φοράω πάνες μέρα και νύχτα.. ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που ταλαιπωρουνται από ακράτεια και θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί το άγχος και το στρες δεν με αφήνουν να ζω ήρεμα. Φοβάμαι μήπως κάποιος καταλάβει ότι φοράω παμπερς και χάσω φίλους και γνωστούς. Μέχρι πέρυσι δεν είχα τέτοια φοβία. Έχει λίγους μήνες που ξεκίνησε και κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος.
    καλημερα, απο πραγματικους φιλους αποκλειεται να χασεις, απο γνωστους ισως χασεις μερικους

Senior Member
    νομιζω οτι ο φιλος πρεπει να δει εναν ουρολογο ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chris 233 View Post
    τι προβλημα υγειας σου δημιουργησε το προβλημα;
    εχεις ανοιξει πολλα αλλα θρεντ με το ιδιο θεμα που τα παρατας μετα το πρωτο μηνυμα. γιατι δεν συνεχιζεις εκει και το γραφεις ξανα και ξανα;

Senior Member
    Οποιος.φιλος.σε αφησει για αυτο ειτε δεν ειναι πραγματικος φιλος ειτε δεν αξιζει να 'ναι στη ζωη σου..Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι, περισσοτεροι απο οσοι νομιζουμε που ειτε εχουν καποιο προβλημα υγειας ή αναπηριας, ορατης ή μη. Κανε ψυχοθεραπεια να διαχειριστεις το προβλημα σου ή ομαδικη ψυχοθεραπεια με ανθρωπους που αντιμετωπιζουν το ιδιο ή παρομοιο προβλημα με το δικο σου. Στοχος ολων μας ειναι να εχουμε οσο το δυνατον ποιοτικοτερη ζωη με.τα.δεδομενα που εχει ο καθενας στη ζωη.του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχεις ανοιξει πολλα αλλα θρεντ με το ιδιο θεμα που τα παρατας μετα το πρωτο μηνυμα. γιατι δεν συνεχιζεις εκει και το γραφεις ξανα και ξανα;

καλα που εχει καλη μνημη η remedy για να μην χανω την ωρα μου γραφοντας σε τετοια θρεντ ....

Senior Member
    Συγνώμη στον φίλο που παρεμβαίνω στο θέμα του και μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά είναι πολύ άσχημο κοντά στα 25 χρόνια να στερησε πράγματα από την ζωή σου λόγο ενός προβλήματος που και ο ίδιος ο γιατρός δεν βρίσκει ότι υπάρχει!

Senior Member
    Μέχρι πέρυσι δεν είχα τέτοια φοβία. Έχει λίγους μήνες που ξεκίνησε και κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος.
    Τι συνέβη πριν λίγους μήνες και σου πυροδότησε αυτή τη φοβία;

xaka10
    Guest
    να κανω μια αδιακριτη ερωτηση η ακρατεια ξεκινησε απο πρωκτικο σεξ;;;το ρωταω γιατι παντα μου ελεγε η μανα μου να μν κανω πρωκτικο σεξ γιατι παθαινεις ακρατεια.πληροφοριακα το ρωταω

Senior Member
    Quote Originally Posted by xaka10 View Post
    να κανω μια αδιακριτη ερωτηση η ακρατεια ξεκινησε απο πρωκτικο σεξ;;;το ρωταω γιατι παντα μου ελεγε η μανα μου να μν κανω πρωκτικο σεξ γιατι παθαινεις ακρατεια.πληροφοριακα το ρωταω
    σου ειπε η μαμα σου οτι το πρωκτικο σεξ προκαλει ακρατεια ουρων;

xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σου ειπε η μαμα σου οτι το πρωκτικο σεξ προκαλει ακρατεια ουρων;
    οχι απλα ο πρωκτος εχει τον σφιγκτηρα και αυτος ανοιγει απο την πραξη ειτε το κανουν ομοφιλοφιλοι ανδρες ειτε υποτακτικοι με στραπον απο αφεντρες ειτε γυναικες απο τους ανδρες τους και ετσι αν το κανουν συνεχεια αυτο ανοιγει ο σφιγκτηρας και δεν μπορει να συγκρατησει τα κοπρανα.για την ακρατεια ουρων δεν ξερω κατι δηλαδη αν κανει καποιος πρωκτικο σεξ εχει ακρατεια ουρων;;;δεν το γνωριζω γι αυτο ρωταω μονο για τον πρωκτο γνωριζω