υπογλυκαιμια και αγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Member

υπογλυκαιμια και αγχος

παιδια ανοιγω αυτο το θεματακι....για την υπογλυκαιμια που ειναι ενδιαφερον.πολλοι εχουν γινει καλλυτερα οταν καταλαβαν οτι επασχαν απο κρισεις υπογλυκαιμιας.
    συγκεκριμενα για καποιον λογο ο οργανισμος εκρινει περισοτερη ινσουλινη οταν τρωμε με αποτελεσμα να παθαινεις κριση υπογλυκαιμιας, να ανεβαινει η αδρεναλινη και να δημιουργειται φοβος, τρομος, κτλπ.
    αυτο δεν ειναι αναγκη να γινεται μετα το φαγητο....
    μια φιλη μου που ειναι διαβητικη και κανει ινσουλινη αν κανει παραπανω και παει να παθει υπογλυκαιμια, νιωθει χαλια το στομαχι...αγχος πολυ..νευρικοτητα..κτλπ,
    δεν χρειαζεται να εχεις διαβητη για να σου συμβει αυτο.
    μερικοι αναφερουν πως εγιναν καλυτερα κανοντας διατροφη και κοβοντας υδατανθρακες.

http://www.hypoglycemia.asn.au/articles/beating_anxiety.html

με λιγα λογια λεει οτι μπορει μια φοβια, η οι κρισεις πανικου να προηλθαν απο επαναλαμβανομενς κρισεις υπογλυκαιμιας...οχι οτι δεν ειναι ψυχικη ασθενεια..απλα προηλθε απο αυτο, και πως με τα φαρμακα και διατροφη εχουμε καλυτερα αποτελεσματα.
    φιλος απο αμερικη με ενημερωσε οτι οταν εκοψε υδατανθρακες..με συμβουλη γιατρου...μειωθηκαν οι κρισεις πανικου.

http://www.hypoglycemia.asn.au/index.html

Since adrenaline forces you to focus on the “enemy”, it is also also responsible for excessive rumination, and compulsions, leading to Obsessive Compulsive Disorders

Member
    αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει φυσικα για ολους...
    απλα πιστευω καλα θα ειναι να κοιταζουμε και αλλες ασθενειες που θα μπορουσαν να δημιουργησουν κρισεις πανικου.
    οπως ειναι και ο θυροειδης.
    οι κρισεις πανικου δεν εχουν να κανουν με την ικανοτητα καποιου να χειριστει η οχι μια κατασταση...ειναι εσφαλμενη λειτουργεια του εγκεφαλου.οταν εχεις full αδρεναλινη και εχεις χτυπησει κοκινο ειναι αδυνατο να χειριστεις καταστασεις.εκτος αν εισαι ο superman

Senior Member
    εγω να σου πω την αληθεια μου δεν το ειχα πολυσκεφτει..Αν και μερικες φορες πριν παθω κρισουλα ηθελα να φαω γλυκακι..Αν και τα γλυκα δεν μου αρεσουν καθολου..Μωρε λες?who knows....δεν μαθω ποτε αλλα δεν πειραζει...