Σχέση με παρθένο (και οχι στο ζωδιο) - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 322
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Μην τραζεσε είναι ατάκες αντρών..
    Άλλωστε δηλώνεις ξεκάθαρα ότι ψάχνεις σεξ οπότε γιατί να σε ενοχλεί..

Έπειτα ναι ξεπέτα να το αποδεκτείς..
    Ξεπέτα όμως που μάλλον γι αυτους εσύ κάνεις παιχνίδια άρα αυτό ειναι που ενοχλεί καλή μου !!!

Οταν μια γυναίκα έχει την ευχέρεια της επιλογής και το πότε θα τελειώσει κατι ,συνήθως εισπρατει και την αλλαζωνια ορισμένων αυτών ,η την μη αποδοχή πως αυτό τον ρόλο τον έχουν και εκείνες χαχα!!!

Άστους να λένε ότι θέλουν εσύ απολάμβανε την ζωή σου !!
    οσες περισσοτερες ξεπετες εχει μια γυναικα τοσο μικροτερη η αξια της ασφαλως για τους αντρες που θα τιμολογισουν αναλογως....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Μην τραζεσε είναι ατάκες αντρών..
    Άλλωστε δηλώνεις ξεκάθαρα ότι ψάχνεις σεξ οπότε γιατί να σε ενοχλεί..

Έπειτα ναι ξεπέτα να το αποδεκτείς..
    Ξεπέτα όμως που μάλλον γι αυτους εσύ κάνεις παιχνίδια άρα αυτό ειναι που ενοχλεί καλή μου !!!

Οταν μια γυναίκα έχει την ευχέρεια της επιλογής και το πότε θα τελειώσει κατι ,συνήθως εισπρατει και την αλλαζωνια ορισμένων αυτών ,η την μη αποδοχή πως αυτό τον ρόλο τον έχουν και εκείνες χαχα!!!

Άστους να λένε ότι θέλουν εσύ απολάμβανε την ζωή σου !!
    Καλά εσυ δεν ελεγες πως παντα ησουν ερωτευμενη πριν κανεις σεξ και τετοια ! Και τωρα λες μπραβο στις ξεπετες; Οπου φυσάει ο ανεμος εισαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    οσες περισσοτερες ξεπετες εχει μια γυναικα τοσο μικροτερη η αξια της ασφαλως για τους αντρες που θα τιμολογισουν αναλογως....
    ε δεν θα τους πουν με ποσους εχουν παει οποτε

Senior Member
    Όχι πουθενά δε είπα ότι ψάχνω μόνο σεξ.ειπα ότι με τον παρθένο ήθελα μόνο σεξ επειδή ήταν πρηκτης και δε με αφήνε να αναπνέω.αυτο δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μου μιλάει έτσι.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Όχι πουθενά δε είπα ότι ψάχνω μόνο σεξ.ειπα ότι με τον παρθένο ήθελα μόνο σεξ επειδή ήταν πρηκτης και δε με αφήνε να αναπνέω.αυτο δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μου μιλάει έτσι.
    Με οσους θελουμε θα παμε οπως κι οι αντρες πανε με οσες θελουν, επισης. Ολα τα αλλα ειναι slut shaming και καταφωρος σεξισμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Με οσους θελουμε θα παμε οπως κι οι αντρες πανε με οσες θελουν, επισης. Ολα τα αλλα ειναι slut shaming και καταφωρος σεξισμος.
    ρε κοριτσια ας πατε και με 100000
    ειπε κανεις οχι;;

εσεις χανετε απο την αξια σας οταν γραψετε τοσα χιλιομετρα οχι εμεις.
    εσεις ειστε αυτες που θετε τον αντρα εμπειρο και οχι οι αντρες την γυναικα.
    λοιπον στο θεμα μας τι εγινε; ενας αντρας που δεν ηταν εμπειρος δεν εκανε κατι με την θεματοθετρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ρε κοριτσια ας πατε και με 100000
    ειπε κανεις οχι;;

εσεις χανετε απο την αξια σας οταν γραψετε τοσα χιλιομετρα οχι εμεις.
    εσεις ειστε αυτες που θετε τον αντρα εμπειρο και οχι οι αντρες την γυναικα.
    λοιπον στο θεμα μας τι εγινε; ενας αντρας που δεν ηταν εμπειρος δεν εκανε κατι με την θεματοθετρια.
    Χιλιόμετρα;τι είμαστε αμάξια; τραγικό σχόλιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Olivia View Post
    Δε το θεωρώ καθόλου κακο μια γυναίκα να έχει εμπειρίες απλά αυτή τη περίοδος ψάχνω κάτι πιο σταθερό με κάποιον που θα μου το βγάλει βέβαια...

Senior Member
    Χιλιόμετρα;τι είμαστε αμάξια; τραγικό σχόλιο.
    χρονια πολλα
    εγω το βρηκα αρκετα αστειο

Senior Member
    Γνωρίζω μεσω μπαντου ενα παλικαρι παρά πολυ ομορφο και μετά από ενα μηνα τσατ αποφασιζουμε να βγούμε.Το θεμα ειναι όπως θα καταλάβατε απο τον τίτλο οτι ειναι παρθένος κάτι που δε θεωρώ νορμαλ για Την ηλικία του.Εκεινος 30 εγω 33.Μου είπε οτι ειχε κάνει μια σχεση που κράτησε ενα χρονο χωρίς σεξ στα 28 του (δε το θεωρω καν σχέση). Αναρωτιέμαι ποσο σοβαρά πρεπει να τον πάρω.
    Καταρχην,εσεις οι "βγαλμενοι" θα πρεπει να καταλαβετε,οτι αυτο το παλικαρι,για καποιο λογο η λογους μπορει να μην ειχε την ευκαιρια να κανει σχεσεις,να ειχε σεξουαλικες εμπειριες,γιαυτο το λογο ισως μπηκε και σε μια εφαρμογη για να κανει μια αρχη,αφου εκει εξω οι περισσοτερες γυναικες σνομπαρουν το παραμικρο και μπορει ευκολα να απογοητευει,να κλειστει,να απομονωθει.Το τι θεωρειτο νορμαλ ειναι συζητησιμο,πχ ειμαι ντροπαλος και εσωστρεφης σαν ατομο,αυτο δεν με βοηθαει στις επικοινωνιακες μου σχεσεις και στην κοινωνικοτητα με τις γυναικες,οποτε δεν εχω εκει εξω τις ιδιες ευκαιριες με καποιον αλλον που απο τα 16 του ξεπαρθενιαστηκε,που ως τα 20 του ειχε 2-3 σχεσεις και στα 25 του θεωρειτο ηδη βγαλμενος,εμπειρος και ηξερε πως να συμπεριφερθει.Τα κοινωνικα προτυπα και στερεοτυπα μας εχουν κανει να αναρωτιομαστε αν η αλλη πλευρα εχει καποιο προβλημα επειδη δεν εχει κανει σεξ και ετυχε ο κληρος σε εμας για να γινει αυτο μαζι του.

Και μονο που σου ειπε την αληθεια,οτι δεν εχει σεξουαλικη εμπειρια,ειναι στα συν,γιατι αλλοι προσπαθουν να το κρυψουν υπο το φοβο της απορριψης η της γελοιοποιησης απο την αλλη πλευρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Καποιος που δεν κανει ξεπέτες δεν κανει ΤΕΛΟΣ. Εσύ κανεις.
    Τωρα τα με αυτον κανω με τον αλλον οχι, δεν αλλαζει κάτι.
    Απλα δεν κατανοώ γιατι θίχτηκες που σε είπαν ξεπέτα. Να το λες και να καμαρώνεις, αφου αυτη ειναι η επιλογη σου και σύμφωνα με εσένα ειναι οκ.
    Θίχτηκα γιατί το είπε προσβλητικά.Επισης καλό είναι να μη χρησιμοποιουμε χαρακτηρισμούς σε έναν άγνωστο δεν είναι καθόλου ευγενικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnyK33 View Post
    Καταρχην,εσεις οι "βγαλμενοι" θα πρεπει να καταλαβετε,οτι αυτο το παλικαρι,για καποιο λογο η λογους μπορει να μην ειχε την ευκαιρια να κανει σχεσεις,να ειχε σεξουαλικες εμπειριες,γιαυτο το λογο ισως μπηκε και σε μια εφαρμογη για να κανει μια αρχη,αφου εκει εξω οι περισσοτερες γυναικες σνομπαρουν το παραμικρο και μπορει ευκολα να απογοητευει,να κλειστει,να απομονωθει.Το τι θεωρειτο νορμαλ ειναι συζητησιμο,πχ ειμαι ντροπαλος και εσωστρεφης σαν ατομο,αυτο δεν με βοηθαει στις επικοινωνιακες μου σχεσεις και στην κοινωνικοτητα με τις γυναικες,οποτε δεν εχω εκει εξω τις ιδιες ευκαιριες με καποιον αλλον που απο τα 16 του ξεπαρθενιαστηκε,που ως τα 20 του ειχε 2-3 σχεσεις και στα 25 του θεωρειτο ηδη βγαλμενος,εμπειρος και ηξερε πως να συμπεριφερθει.Τα κοινωνικα προτυπα και στερεοτυπα μας εχουν κανει να αναρωτιομαστε αν η αλλη πλευρα εχει καποιο προβλημα επειδη δεν εχει κανει σεξ και ετυχε ο κληρος σε εμας για να γινει αυτο μαζι του.

Και μονο που σου ειπε την αληθεια,οτι δεν εχει σεξουαλικη εμπειρια,ειναι στα συν,γιατι αλλοι προσπαθουν να το κρυψουν υπο το φοβο της απορριψης η της γελοιοποιησης απο την αλλη πλευρα.
    Πολύ σωστά τα είπες! Και για τις γυναίκες περίεργο τους φαίνεται πιθανολογώ. Αμέσως ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει κάποιος/α λες και βρίσκεις σχέσεις στα πατατάκια ξέρω γω. Νομίζει ο κόσμος πως σου πετάνε αντρες πχ ωραίους νεους μορφωμένους ευαίσθητους,να έχετε χημεία, που θελουν σχέση και λες ΟΧΙ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ εγω δεν θελω.
    Δεν πάει καλά ο κόσμος ! Εδω όσες πάνε με τόσους και όπως βλεπουμε και απο το thread πάλι μονες ειναι και πάλι ψάχνονται ΔΙΑΡΚΩΣ ε πως λοιπόν μια κοπελα που δεν κανει ξεπέτες και ειναι ευαίσθητη να βρει σχεση ;

Senior Member
    Πολύ σωστά τα είπες! Και για τις γυναίκες περίεργο τους φαίνεται πιθανολογώ. Αμέσως ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει κάποιος/α λες και βρίσκεις σχέσεις στα πατατάκια ξέρω γω. Νομίζει ο κόσμος πως σου πετάνε αντρες πχ ωραίους νεους μορφωμένους ευαίσθητους,να έχετε χημεία, που θελουν σχέση και λες ΟΧΙ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ εγω δεν θελω.
    Δεν πάει καλά ο κόσμος ! Εδω όσες πάνε με τόσους και όπως βλεπουμε και απο το thread πάλι μονες ειναι και πάλι ψάχνονται ΔΙΑΡΚΩΣ ε πως λοιπόν μια κοπελα που δεν κανει ξεπέτες και ειναι ευαίσθητη να βρει σχεση ;
    Να φανταστώ ότι δε κάνεις ξεπετες εσύ και είσαι ευαίσθητη ε;

Marilou
    Guest
    Καλά εσυ δεν ελεγες πως παντα ησουν ερωτευμενη πριν κανεις σεξ και τετοια ! Και τωρα λες μπραβο στις ξεπετες; Οπου φυσάει ο ανεμος εισαι.
    Εγώ αγάπη μου γλυκιά δεν είμαι όπου φυσάει ο άνεμος!

Το οτι είμαι σταθερή απόλυτη και μονογαμικη δεν είναι κανόνας για όλος τους άλλους.

Αν μια άλλη γυναίκα είναι ευτυχισμένη με το να εναλλασει τους συντρόφους της ποια είμαι εγώ που θα της απαγορεύσω την πηγή της ευχάριστης ?

Να καταλαβαινοματσε λιγάκι τι λέμε εδώ μέσα σας παρακαλώ πολύ και να μην καταλαβαίνουμε μόνο όσα μπορεί το δικό μας το μυαλό...

Marilou
    Guest
    Εδώ μας τα μπερδεύεις λιγάκι..
    Πως γίνεται να θες μονο σεξ και οι πρωτες σου σκεψεις να ειναι αν ειναι κατάλληλος για γάμο?

Έπειτα τον παρουσίασες ως Άδωνις αν θυμάμαι καλά..
    Ει αι δυνατόν να πλησιάζεις ένα τέτοιο άνθρωπο μόνο για σεξ όταν μάλιστα παρακάτω λες ότι θες κάτι μόνιμο πλέον?

Σορυ με εχεις καταμπερδεψει ρε συ Νοσηρή ή κάτι χάνω στα γραφόμενα σου ...

Και επίσης Άδωνις και παρθένος σε αυτή την ηλικία ΔΕΝ παίζει..
    Ο τύπος σε δούλευε...Να έχει κολλήσει τόσο πολύ από νωρίς με τέτοια εμφάνιση πάλι κάτι δεν μου κολλάει..

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast