Ειμαι δυκτιακα ερωτευμενη!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 199
    Senior Member
    Panikoula καλο ειναι να εισαι και λιγο επιφυλακτικη με αυτες τις γνωριμιες μεσω νετ. Φιλικα στο λέω και μονο. Καμια φορα δεν ειναι οτι δειχνουν-κρατα και μια πισινη καλου κακου.

Κατα τα αλλα ευχομαι να εξελιχθει οπως θες εσύ. :)

Banned
    κραταω πισινη.παντως φαινετε να ενδιαφερετε πολυ για μενα την υγεια μου την ψυχικη κλπ.
    ταιριαζουμε σε ολα επισης.

Senior Member
    Panikoula, ondas pathousa, mathousa, epanaprospathousa kai telikws epituxousa, to mono pou exw na sou efxithw einai na peraseis kala pleon kai na exfaristitheis opoiadipote ekseliksi. Afou sunandithikate kai fainetai pws tairiazete arketa, i sxesi de thewreitai pleon duktiaki, einai san opoiadipote alli gnwrimia tis zwis sou pou borei na arxisei se opoiodipote meros, apla i sugekrimeni etuxe na ksekinisei apo to internet.
    Ta provlimata me ton duktiako erwta nomizw ksekinane otan uparxoun themata apostasis i arnisis enos apo ta 2 meri na sunandithoun. Eseis kseperasate afton ton skopelo, eilikrina well done kai sou efxomai na pane ola kala.

Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους, πιστεύοντας ότι το διαδίκτυο μας κάνει όλους εφτάψυχους σαν τις γάτες! Ειδες την φωτογραφια του δεν σου αρεσε , μετα τον ειδες στην καμερα και επαθες ....Αν δεν υπηρχε το διαδικτυο , ισως θα επαιρνε καποια χρονια μεσω ταχυδρομειου για να φτασετε να συναντηθειτε και κατα πασα πιθνοτητα, να ανοιξετε ενα κεφαλαιο στην ζωη σας , που ισως χωρις την παρεμβαση του εικονικου κοσμου , δεν θα ειχε γινει ποτε στον πραγματικο , απλα γιατι με παιδια ο καθε ενας σας , εχει καμμενη καπου την γουνα του και ισως θελει τοσχετικο τσιγκλημα για παρει ξανα μπροστα το αγγελακι με τα βελη που κρυβεται στην καρδια σας , μαυρισμενο και μαδημενο ισως απο τις παρελθουσες εμπειριες...
    Εχω ομως να κανω μια παρατηρηση σχετικα με τα μηνυματα εκτος οργανωμενων καιεπαγγελματικων σαιτ γνωριμιων
    Ειστε τυχερη που δεν αρπαξατε κανενα ιο αντι για φιλια !
    Αν εχετε απεριοριστα χρηματα για να πεταξετε τον υπολογιστη σας ξανακαντε το γιατι πολλες φορες κοστιζουν λιγοτερα χρηματα απο οτι η επισκευη τους!
    Αν ομως δεν εχετε τοσα πολλα, πριν βγειτε απο το επαγγελματικο περιβαλλον να ειστε σιγουροι οτι τον γνωριζετε πολυ καλα τον ξενο που σας καλει να φατε τον απαγορευμενο καρπο! Η Ευα και ο Αδαμ την γλυτωσαν με μια απλη κλωτσια απο τον Παραδεισο αντε και στην χειροτερη με την απωλεια της αθανασιας ....
    εσεις γιατι να πληρωσετε τις αναγκες για γρηγορα κερδος απο αυτους που πουλανε τα βιαγκρα στο διαδικτυο και γεμιζουν περιτωματα το ταχυδρομειο σας !
    Πως νομιζετε οτι βρισκουν τις διευθυνσεις σας?
    Προσοχη επισης με τα μηνυματα απο τις τραπεζες που σας ζητουν να τους δωσετε τα στοιχεια εισοδου στον λογαριασμο σας!!!!!!!!!!!!!
    Κλαινε οικογενειες πολλες στην Γαλλια απο μικροποσα που εχουν ηδη φυγει απο τον πενιχρο μισθο μιας πολυμελους οικογενειας , βαζοντας προβληματα επιβιωσης για την συνεχεια.....

Senior Member
    ααααχ και αααααααχ και παλι ααααααααχ
    οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα γιατι οπου ακουω ότι στην αρχη δε μου αρεσε και μετα τον γνωρισα και τον ειδαι αλλιως......................... υπαρχει ασχημο τελος. πεσ με και προκατειλημενη

Banned
    πανο για ποιον ιο λες για να ξερουμε δλδ.

Originally posted by panikoula
    πανο για ποιον ιο λες για να ξερουμε δλδ.
    ολοκληρη βιομηχανια εχει στηθει σε ανατολικες χωρες , με στοχο την κατασκευη ιων που αποστελονται μεσω μειλ συνηθως , με πολλαπλες αποστολες , οπως πχ την καταστροφη καποιων προγραμμάτων του υπολογιστη σας, η το χειρότερο,
    την υποκλοπή στοιχείων του τραπεζικού σας λογαριασμού!.
    Αυτή ακριβώς υπήρξε η κυρια αίτια που η βιομηχανία γνωριμιων μέσω διαδικτύου , γεννήθηκε σαν αναγκη να προστατευθούν οι επικοινωνιακές ανάγκες των χρηστών και οι απαραίτητες συναλλαγές για την αγορά προνομιακών υπηρεσιων ,αλλά κυρίως , όλα αυτά τα πανάκριβα μηχανήματα που ένα απλό μειλ μπορεί να τα αχρηστεύει! Το πρόβλημα με τους ιούς, ειναι ότι τα υπάρχοντα στην αγορά, συστήματα αντιβαιρους , ειναι πολύ χαμηλής αποδοτικότητας σε σύγκριση φυσικά, με τα επαγγελματικά, που διαθέτουν και ανανεώνουν καθημερινά σχεδόν τα σαιτ γνωριμιων, κάποιου επίπεδου...
    Δεν γράφω άλλα, γιατί θα κατηγορηθώ πάλι ότι κάνω διαφήμιση.Μεχρι σημερα παντως 2 φορες υποχρεωθηκα να στειλω τον υπολογιστη μου για επισκυεη και την δευτερη αναγκαστηκα να χασω πολυτιμα αρχεια για την δουλεια μου...

τωρα , υπαρχει βεβαια και η λυση να ερθει καποιος εδω πχ σε ενα φορουμ υποστηριξης και να ανταλλασει μηνυματα με καποιο μελος που να τον ενδιαφέρει προσωπικα ...
    Ομως προσωπικα εγω θα ντρεπομουνα ειλικρινα να το κανω εδω οχι γιατι εχω σπουδασει κοινωνικη επιστημη , αλλα γιατι θεωρω ασυλια να γνωρισω μια γυναικα η οποια εμπιστευτηκε αυτο το φορουμ για να βρει λυσεις στα προβληματα που την απασχολουν ισως με τον ανδρα της!!!!!!!!!!!!
    Θα ηταν επισης απαραδεκτο απο πλευρας χρησιμοτητας για το ιδιο το φορουμ αυτο.
    Ακομα και στην εικονικη πραγματικοτητα, μας συνοδευει η ηθικη μας και αυτο σημαινει οτι ολοι μας ειμαστε εδω για να βοηθησουμε και να βοηθηθουμε χωρις σκοπιμοτητες και αλλες βλεψεις...

Banned
    βρε πανο για ερωτικη σχεση μιλαμε.τι βλακειες λες ελεος.ειναι χωρισμενος με παιδι οπως και εγω και υπαρχει φλερτ στο οποιο εξελιχθηκε και εκτος νετ.κυριε ελεισον.

υ.γ δεν εχω τραπεζικο λογαριασμο χαχα

Originally posted by panikoula
    βρε πανο για ερωτικη σχεση μιλαμε.τι βλακειες λες ελεος.ειναι χωρισμενος με παιδι οπως και εγω και υπαρχει φλερτ στο οποιο εξελιχθηκε και εκτος νετ.κυριε ελεισον.

υ.γ δεν εχω τραπεζικο λογαριασμο χαχα
    Δεν ειναι βλακεια Πανικουλα να ξερουμε τι θελουμε σε καθε φαση της ζωης μας .ειναι ωριμοτητα.
    Εχουμε παθει ολοι συγχυση σημερα γιατι καποιοι η καποιες εβγαλαν τις ξιφολογχες..καλα ποσο ζεστη κανει εκει κατω?

Banned
    οχι δεν κανει πολυ ζεστη.απλα δεν καταλαβα τις θες να μο πεις με ολα αυτα περι ιους και κλοπες.

Senior Member
    panikoula ολα καλα? πως τα πατε?

Banned
    μια χαρουλα :)

Senior Member
    bravo χαιρομαι για σας :)

Banned
    θα δειξει και ο χρονος.γνωριζομαστε τωρα.:)

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast