Results 61 to 75 of 199
Thread: Ειμαι δυκτιακα ερωτευμενη!!
-
03-08-2009, 17:07 #61
Η σημαντικότατη υπηρεσία που προσφερουν τα σαιτ γνωριμιων σαν διαδικτυακά εργαλεία επικοινωνιας , ειναι ότι προσφερουν ένα ευρύτατο πλαίσιο πληροφόρησης για το μέλος το οποίο σας ενδιαφέρει... Φυσικά η πληροφόρηση αυτη θα μπορουσε να ειναι εσφαλμένη...
Οι φωτογραφίες πχ συχνά προέρχονται απο περιοδικά η άλλα μέσα έντυπης επικοινωνιας η σαιτ στο ίντερνετ...Φυσικά καθε είδους διαχείριση, προσπαθεί οσο τον δυνατόν καλύτερα
να βελτιώνονται οι όροι επικοινωνιας και τα προφιλ ελέγχονται καθημερινά για την γνησιότητά τους... Όμως πάνω απο όλα, αυτο που μετράει σε τελευταία ανάλυση , ειναι η πραγματική επιθυμία για επικοινωνία ανδρών και γυναικών, που παρά τις αντικειμενικές αντιξοότητες πχ τα ψεύτικα προφιλ η τις ψεύτικες φωτογραφίες ,μαθαίνουν να επικοινωνούν και να αντλούν, όσες πληροφορίες τους χρειάζονται , μέσα απο το διάλογο και τα επιχειρήματα που ειναι στην κυριολεξία, το μυστικό της επιτυχίας, αυτής της μορφής επικοινωνιας στο ίντερνετ... Είναι μάθημα ζωης κατά την γνώμη μου , να μπορεί καποια η κάποιος,να βλέπει το ταίρι του οχι μόνο σαν εικόνα και εξωτερική εμφάνιση, αλλά σαν όλα τα άλλα, που συχνά ο κεραυνοβόλος έρωτας, βάζει μοιραία στην άκρη!!!!!
Συζητήστε , ρωτήστε , μιλήστε , γελάστε και συγκινηθείτε, μαζί με καποιον(α) άγνωστο(η) , ειναι αδύνατο να συμβεί στον πραγματικο κόσμο για τους περισσότερους απο μας... Λόγω των στερεοτύπων...Γιατί αν κάποιος πάει μια μέρα στο γραφείο του να δουλέψει με τις πυτζάμες , όλοι θα τον κοιτάνε σαν χαμένοι και θα τον περάσουν για τρελό!Λιγότεροι θα τον πλησιάσουν απο περιέργεια και μόνο, για να τον ρωτήσουν γιατί το έκανε αυτο.Ακόμα λιγότεροι ίσως καταλάβουν την απάντηση του αν δεν ειναι μέσα στις αναμενόμενες που περιέχει η στερεότυπη σκέψη τους...Ελάχιστοι ίσως βρουν το θάρρος η αν προτιμάτε, το ενδιαφέρον να επιμείνουν και να ζητήσουν διευκρινιστική ερώτηση...
Κατά πάσα πιθανότητα , ακόμα και αν υπήρχε μια γυναίκα που θα μπορουσε να ενδιαφερθεί γιαυτό τον τύπο , ίσως θα έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια, μεχρι να συναντηθούν και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον στον πραγματικο κόσμο...
Βάλτε όσοι θέλετε τις πυντζαμες σας και τραβήξτε μια φωτογραφία την οποία θα βάλετε κατόπιν σε ένα σαιτ γνωριμιων!Σε λίγες ώρες, όλοι αυτοί που τα στερεότυπα της καθημερινότητας εμποδίζουν να σας πλησιάσουν θα έρθουν κοντά σας απο περιέργεια και μόνο σπάζοντας τις αλυσίδες αιώνων καθωσπρεπισμού και τυπολατρίας.
Ειναι πια στο χερι σας να βρειτε μεσω της επικοινωνιακης σας ικανοτητας αυτους με τους οποιους θα αναπτυξετε μια καλη φιλια , τον ερωτα και γιατι οχι? τον γαμο αν αυτο πραγματικα θα σας δωσει την ευτυχια που ψαχνετε!
πανικουλα φιλεναδα σε καλυψα?
- 03-08-2009, 17:31 #62
με τον Γ γνωριστικαμε οχι σε σαιτ γνωριμιων αλλα στο zoo.gr εχει διαφορα θεματα οχι μονο γνωριμιες κλπ.σιχνα παιζω ταβλι εκει οπως και αυτος.και μετα ανταλαξαμε μσν και μιλαγαμε μεμικροφωνο και καμερα πανω απο 2 ωρες καθε μερα.
03-08-2009, 21:18 #63
Originally posted by panikoula
με τον Γ γνωριστικαμε οχι σε σαιτ γνωριμιων αλλα στο zoo.gr εχει διαφορα θεματα οχι μονο γνωριμιες κλπ.συχνα παιζω ταβλι εκει οπως και αυτος.και μετα ανταλαξαμε μσν και μιλαγαμε μεμικροφωνο και καμερα πανω απο 2 ωρες καθε μερα.
Στο ζοο πχ ειχε μοντερειτορ για τα προσωπικα μηνυματα ?
Για πολλου εδω δεν φαινεται να εχει σημασια...
Ομως αν ψαχνεις να γνωρισης τον ερωτα και πεσεις σε λαθος ανθρωπο , πρεπει να υπαρχει πρακτικος τροποςνα μπορεσεις να απαλλαγής απο αυτον...Τουλαχιστον την εικονικη πργαματικοτητα... Πολλες φορες , μια απλη διακοπη της δυνατοτητας επικοινωνιας με το προφιλ σου , μπορει να σου δωσει το δικαιωμα να πας αλλου ,ελευθερη, ησυχη και ασφαλης ...Γιατι μετα απο πολλες αποπειρες να βαζεις καποιον στην μαυρη λιστα και να ξαναγυριζει με αλλο προφιλ , θα σε κανει να καταλαβεις οτι αν παψεις να του απαντας ,καποτε θα βαρεθει και θα σταματησει να σε ενοχλει απο μονος του!
Το ιντερνετ ειναι σχολειο ζωη για ολους μας
03-08-2009, 21:21 #64
βαριεμαι να σου απαντησω γιατι θα μου ζαλισεις τον ερωτα.εισαι \"εξειδικευμενος \" σε αυτο :P:P
03-08-2009, 21:27 #65
βαριεμαι να σου απαντησω γιατι θα μου ζαλισεις τον ερωτα.εισαι \"εξειδικευμενος \" σε αυτο :P:P
απλα μου εμεινε το παραπονο σου απο το πρωι και κανω υπερωριες......
03-08-2009, 21:30 #66
ναι αφου ολοι ασχολουντε με σενα .εμεις τι θα γινουμε που βρησκουμε εδω κουραγιο και παριγορια?ε?ε?
03-08-2009, 22:36 #67
panikoula, χωρις παρεξηγηση... μου αρεσει το χιουμορ που εχεις να αντιμετωπιζεις διαφορες καταστασεις...
Εγω στη θεση σου θα ειχα πεσει στη μαυρη καταθλιψη :p
03-08-2009, 22:38 #68
γιατι να πεσω σε καταθλιψη?
σιγα μην σκασω για εναν αντρα.αν ειναι κατι να γινει με αυτον μακαρι να γινει .αν δεν γινει χεστικαμενε.
03-08-2009, 22:40 #69
Εγω 2 μηνες τωρα σκαω.. αλλα μετα το χτεσινο του εχω βαλει ενα μεγαλο Χ.
Οπως ειπες και εσυ δεν αξιζει :)
03-08-2009, 22:42 #70
σιγαμην σκασουμε μωρε.ιπομονη κανει η αρχη ειναι δυσκολη.εγω πυστευω πως εγω φταιω π ξενερωνουν οι αντρες μαζι μου.τους μιλαω συνεχεια μπλα μπλα μπλα τους πνιγω με την αγαπη μου του τρελενω και τρομαζουνε.θελουν ισως κατι πιο χαλαρο να τους αφηνουμε να μας αναζητανε να μας κινηγανε μαλλον.ειναι στην φυση τους να ειναι κινηγοι.
03-08-2009, 22:44 #71
Αυτο ελεγα και εγω παλιοτερα... οτι θελω τον χωρο μου να κανω πραγματα δικα μου, να ασχοληθω με τον εαυτο μου λιγο.... να δω τους φιλους μου...
Τωρα δεν θελω τιποτα απο αυτα.
Πιστευω καλο ειναι να υπαρχει σε ολα ενα μετρο, οτι και η πολυ αγαπη πνιγει τον αλλον.
03-08-2009, 22:50 #72
πνιγει και τον κανει να μενει απραγος ενο ο αντρας 8ελει να κινηγησει/κατακτησει μια γυναικα.ετσι πυστευω.
04-08-2009, 11:04 #73
σιγαμην σκασουμε μωρε.ιπομονη κανει η αρχη ειναι δυσκολη.εγω πυστευω πως εγω φταιω π ξενερωνουν οι αντρες μαζι μου.τους μιλαω συνεχεια μπλα μπλα μπλα τους πνιγω με την αγαπη μου του τρελενω και τρομαζουνε.θελουν ισως κατι πιο χαλαρο να τους αφηνουμε να μας αναζητανε να μας κινηγανε μαλλον.ειναι στην φυση τους να ειναι κινηγοι.
μακαρι να ισχυε βεβαια για ολους το ιδιο!
οι ανδρες κυνηγοι και οι γυναικες το θηραμα...
θα ηταν πολυ ευκολοτερα ολα για ολους...
ομως δεν ειναι παντα ετσι...
αυτο δυσκολευει την ζωη ολων μας...
Γιαυτο καλυτερα ειναι να ξεκινουμε παντα απο μας τους ιδιους...
Τι ζηταμε στην παρουσα φαση της ζωης μας?
σεξ? φιλια? κατανοηση? εξασφαλιση?
ολα χρειαζονται ...
ολα ειναι απαραιτητα για ολους...
ομως καποια ερχονται απο μονα τους σαν προτεραιοτητες...
και αυτο ακριβως ειναι που μας κανει να διαφερουμε απο τους αλλους....αλλα και απο τον ιδιο τον εαυτο μας σε μια προηγουμενη η επομενη φαση της ζωης μας...
04-08-2009, 11:11 #74
Originally posted by mariap
Αυτο ελεγα και εγω παλιοτερα... οτι θελω τον χωρο μου να κανω πραγματα δικα μου, να ασχοληθω με τον εαυτο μου λιγο.... να δω τους φιλους μου...
Τωρα δεν θελω τιποτα απο αυτα.
Πιστευω καλο ειναι να υπαρχει σε ολα ενα μετρο, οτι και η πολυ αγαπη πνιγει τον αλλον.
πχ μια εγκυος γυναικα εχει ψυχολογικα την αναγκη να αισθανεται την ζεστασια του συντροφου της , πολυ περισσοτερο απο μια νεαρη φοιτητρια που γνωριζει τον ερωτα και τους ανδρες , χωρις καμμια απολυτως διαθεση να δεσμευθει σε μια μονιμη σχεση πριν φτιαξει μια καριερα...
ο ιδιος ανθρωπος συχνα αλλαζει προσανατολισμο στις αναγκες του και τις προτεραιοτητες που βαζει.
04-08-2009, 15:19 #75
θελω εναν αντρα διπλα μου και για σεξ και για σιντροφια και για να κανω στο μελλον οικογενεια.αλλα κανεις δεν θελει πλεον κατι τετιο.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία