Results 91 to 105 of 199
Thread: Ειμαι δυκτιακα ερωτευμενη!!
-
05-08-2009, 12:31 #91
Γιατί αμα συναντηθείς με τον άλλο πρέπει να κάνεις σχέση κιόλας?
Ο άλλος τι λέει?
Πάντως ρε πανικούλα με το Γιώργο κάτι δεν ξεκίνησε καλά,δε χρειάζεται να παιδευτείς κι άλλο νομίζω.Αρκετες μέρες τον έχεις στο μυαλό σου και σε στεναχωρεί η φάση.Πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου να τον ξεπεράσεις και να ψάξεις για κάτι καινούριο.
- 05-08-2009, 12:34 #92
Originally posted by panikoula
αφου ειδα οτι ειχε ξενερσει μαζι μουαρχησα και τον εβρηζα και αυτη ειναι η μαλακια μου.το στομα μου οποτε με θηξει καποιος βριζει που να βουλοθει το ατιμο!!!τι μαλακα,τη χοδρο,τι μαιμου,τι αντε γαμ--- του ειπα.grrrrrrrrrrr :(
Ε τότε τι περιμένεις......αλλά ούτος ή άλλος είπες πως είχε ξενερώσει ήδη.....
05-08-2009, 12:37 #93
ναι απο το βρισιμο.ποσο λυπαμαι.:(
05-08-2009, 12:43 #94
διορθωνεται αυτο?
05-08-2009, 12:52 #95
Του ζήτησες συγνώμη????
05-08-2009, 12:57 #96
διορθωνεται αυτο?
Νομίζεις ότι αξίζει την προσπάθεια όμως????
05-08-2009, 12:58 #97
αχ ποσο μου λυπει ο Γιωργος.Αντι να τον ξεχναω τον θελω πιο πολυ.:(
Θα θελα τοσο πολυ να ειμαι μαζι του.Εχω γνωρησει καποιον αλλον και με πιεζει να σιναντηθουμε, αλλα δεν μπορω.δεν μπορω να ξεπερασω τον Γ. και αν δεν τον ξεχασω δεν θελω να κανω σχεση με αλλον.ξενερωμα θα ειναι.:(
αφου ειδα οτι ειχε ξενερσει μαζι μουαρχησα και τον εβρηζα και αυτη ειναι η μαλακια μου.το στομα μου οποτε με θηξει καποιος βριζει που να βουλοθει το ατιμο!!!τι μαλακα,τη χοδρο,τι μαιμου,τι αντε γαμ--- του ειπα.grrrrrrrrrrr :(
Εννοω δηλαδη οτι καθε φορα που κατι σε αγχωνει , οπως πχ οτι δεν εχεις βρει δουλια η οτι δεν εχεις βρει ακομα μια σχεση που να σε ικανοποιει απολυτα , εχει ως αποτελεσμα να ξεπερνας λιγο καποια ορια? ας πουμε για το οτι καθεσαι στο σπιτι , ξεπερνας τα ορια του φαγητου , δηλαδη της αναγκης σου για τροφη... το οτι καποιος που γνωρισες και δεν εισαι ακομα σιγουρη αν σε αγαπαει , ξεπερνας τα ορια βριζοντας τον , γιατι ασυνειδητα θες να τελειωνει αυτη η σχεση που σου προκαλει αγχος και επιθετικοτητα...
Και εγω ειμαι κατα καποιο τροπο ανεργος αφου δεν κερδιζω οσα χρηματα μου χρειαζονται σημερα για να ζησω οπως θελω και πηρα πολυ βαρος οπως και συ γιατι καθομαι στο σπιτι...
Η κοπελια μου που ειχε και αυτη το ιδιο προβλημα με εβριε οπως κανεις εσυ γιατι νομιζε οτι ετσι θα γλυτωσει απ το αγχος...
Σημερα ομως που βρηκε καλη δουλια ειναι πιο ηρεμη μαζι μου...
Θελω να πω οτι δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που θα πρεπει να σε ανησυχει , αν βρεις τροπο να βαλεις μια σειρα στα προβληματα σου.
Θα προτεινα την εξης
1.βρισκω μια δουλια
2.αναζητω μια καινουργια γνωριμια στην ζωη , η στο διαδικτυο
3.διατηρω οσες εχω κανει μεχρι σημερα
4.αφαιρω οσες μου προκαλουν αγχος [ειτε στην ζωη , ειτε στο διαδικτυο]
5.αποφασιζω να βγω εξω και να γνωριστω με οσους με κανουν να αισθανομαι καλα, ανεξαρτητα απο που τους γνωρισα
6.ενημερωνω για την αποφαση μου ολους οσους ενδιαφερονται για μενα για να μπορουν να συνεχισουν αλλου, την δικη τους αναζητηση
05-08-2009, 13:03 #98
αρσι του ειχα ξαναζητησει και μετα τον ξαναεβρισα λολ.
δεν ειμαι και σιγουρη αν ειναι πανρεεμενος η χωρισμενος.ο χρονος θα δειξει.
πανο την παρασκευη πιανω δουλεια και θα εκτονωνομαι αρκετα .
κοπελια εχεις σε τετια ηλικια ?:P:P apoplanhsh anhlikoy ekanew?ixixix
05-08-2009, 13:22 #99
ολη η βιομηχανια υγειας εχει βαλει πλωρη για τα 100 χρονια ζωης
μολις ξεπερασα τα μισα....Την γυναικα μου λεω κοπελια για να μη με παρεξηγησης.Ειμαστε μαζι 23 χρονια αλλα οταν εχασα καποια χρηματα απο το εισοδημα μου και αναγκαστηκα να πουλησω και το σπιτι μας , βρηκε αφορμη οτι ειμαι ελληνας και ειναι γαλλιδα για να μου πει οτι δεν ηθελε να δηλωσει τον γαμο μας στην γαλλια..Καταλαβαινεις νομιζω τι σημαινει αγχος και γιατι ειχα αναγκη να μιλησω με αλλους ανθρωπους με παρομοια με τα δικα μου προβληματα...
05-08-2009, 13:26 #100
προσπαθησε να εισαι ηρεμη , συγκεντρωμενη και να σκεφτεσαι καθε φορα καθε κουβεντα που θα λες , μεχρι να πετυχεις την προσληψη σου....εγω ξερω ποσο δυσκολο ειναι να βρεις σημερα δουλεια γιαυτο επιμενω να σου λεω τι πρεπει να κανεις...
Θα σου κανει τοσο καλο , οσο δεν φανταζεσαι πανικουλα!
η γυναικα μου μολις επιασε την δευτερη δουλια , απο την μια μερα στην αλλη , με βλεπει με αλλα ματια....
επαψε να με θεωρει υπαιτιο της καταστροφης και κοιταξε να βρει και βρηκε διεξοδο μονη της απο τα προβληματα της και τωρα με ξαναβλεπει χωρις αγχος...
05-08-2009, 13:30 #101
με πηρανε στην δουλεια ειδη.και την παρασκευη ξεκιναω.ειναι για 1-2 μηνες μονο εξαλου.
οσο για την ηλικια εγω σε βλεπω σαν πατερα ασε που ο πατερας μου πειναι 58 φαινετε πολυ πιο νεοςαπο εσας :P
σαν αντρα ποτε δνε θα σε εβλεπα.καλυτεα να επευτα απο το γκουλε :}
05-08-2009, 13:50 #102
με πηρανε στην δουλεια ειδη.και την παρασκευη ξεκιναω.ειναι για 1-2 μηνες μονο εξαλου.
οσο για την ηλικια εγω σε βλεπω σαν πατερα ασε που ο πατερας μου πειναι 58 φαινετε πολυ πιο νεοςαπο εσας :P
εδω στο φορουμ...
05-08-2009, 14:52 #103
Originally posted by πανος12345
σαν αντρα ποτε δνε θα σε εβλεπα.καλυτεα να επευτα απο το γκουλε :}Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
05-08-2009, 15:03 #104
Originally posted by boubourina
Originally posted by πανος12345
ειναι δυσκολο να μας λυσεις την απορια πανικουλα?
05-08-2009, 16:36 #105
το κουλε βρε παιδια ειναι.καμια φορα το λεμε και γκουλε οι κρητηκοι εμεις.
http://www.dpgr.gr/wallpapers/images...isd_Limani.jpg
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια