Results 46 to 60 of 199
Thread: Ειμαι δυκτιακα ερωτευμενη!!
-
02-08-2009, 18:17 #46
Θεοφανια λες γιαυτο να μην μου ελεγε τον λογο που χωρισε?
Μαλλον εχεις δικιο ισως ποτε να μην χωρισε οπως μου ειπε.
Το μονο π ειπε ειναι οτι ενας λογος που χωρησε ηταν τα κιλα του αλλα οσα χρονια ηταν παντρεμενος τα εζησε αξιοπρεπως κλπ κλπ.
αχ σε αναμενα καρβουνα καθομαι.τον περνω τηλ και το κλεινει δεν την παλευω.του εστειλα μνμ και του ρηξα αδια να πιασω γεματη λεγοντας του οτι πυστευω οτι με κοροιδεψε και οτι δεν ειναι χωρησμενος απλα ηθελε να ξενογαμισει.δεν απαντησε φυσικα,με αγνοει παντελος.
οταν θα φυγει η γυναικα του και με ψαχνει θα του κανω τα ιδια να δει την γλικα.ασταδιαλα!!!!
νιωθω και τυψεις αν πηγα με παντρεμενο ανθρωπο,ποτε δεν θα θελα να παω με παντρεμενο ............:(:(:mad::mad:
- 02-08-2009, 18:28 #47
grrrrrrr
02-08-2009, 18:31 #48
το μονο που δεν χρειαζεται να νοιωθεις ειναι τυψεις.
αν σου εχει πει ψεματα,δεν εισαι υποχρεωμενη εσυ να το ξερεις,ουτε εισαι ληξιαρχος.
συνηθως οι τοσο φρεσκοχωρισμενοι ειναι σε διαστση κι οχι πραγματικα χωρισμενοι.
αλλα σε μια τοσο προσφατη γνωριμια δεν μπορεις να ξερεις καθολου τι συμβαινει.μπορει να μενουν στο ιδιο σπιτι ,μπορει να μην ειναι καν χωρισμενοι αλλα για επαγγελματικους λογους να μενουν μακρια.
πολλα μπορει.
μην επιμενεις με τηλ. και μην. αφου βλεπεις οτι σου το κλεινει.
ζητα τις εξηγησεις που θελεις οταν επικοινωνησει αυτος.
02-08-2009, 18:33 #49
Originally posted by panikoula
του εστειλα μνμ και του ρηξα αδια να πιασω γεματη λεγοντας του οτι πυστευω οτι με κοροιδεψε και οτι δεν ειναι χωρησμενος απλα ηθελε να ξενογαμισει.
κοίτα να το ξεκαθαρίσεις γιατί τέτοιοι μλκ κυκλοφορούν με το κιλό στον έξω κόσμο. έχω τόσα παραδείγματα που βαριέμαι να τα γράψω....
02-08-2009, 18:34 #50
αυτο θα κανω.αλλα δεν φενεται τυπος που λεει ψεματα.ισως δεν τον ξερω καλα τι να πω.
πριν 6 μηνες τον γωρησα και δηλωνε χωρισμενος και με κινηγαγε απο σαιτ σε σαιτ τι να πω?
μου ειπε οτι σε ενα χρονο θα βγει το διαζηγιο συνενετικο .
θα κανω υπομονη θα παρω για μερικα βραδια ζαναξ για να κλεισω ματι αλλα ενταξη δεν τρελενομαι οπως με τον Δημητρη.
Τον ειπα και γιουβαρλακι αχχαχαχα
02-08-2009, 20:32 #51
τελος.μηλισαμε στο μσν και μου ειπε να μην τον ξαναπαρω τηλ οτι δεν μου ειπε ποτε ψεματα ,απλα ξενερωσε γιατι του φερομαι ασχημα κλπ.
ετσι μου ειχε πει και την αλλη φορα κι με εψαχνε παλι .
επισης μου εκανε παρατηρηση γιατι εβαλα προκλητικο νικ νειμ στο σαιτ που γνωρηστικαμε και οτι 8α επρεπε να κανονισω απο χθες να σιναντιθω μαζι του και οχι τελεταια στιγμη.αφου οταν τον βρηκα το πρωι να κανονισουμε δεν απαντουσε!!!
σε λιγες μερες παλι θα με ψαχνει και θα με λεει μωρο μου και αλλα θα τον κανονισω τον εξυπνακια.
03-08-2009, 00:39 #52
1) 10 μήνες που χωρίσανε
2) σε έναν χρόνο θα βγει το διαζύγιο
3)το διαζύγιο είναι συναινετικό
αυτά τα 3 μαζί δεν γίνεται
το συναινετικό διαζύγιο θέλει 9 με 10 μήνες για να βγεί... (6 μήνες + 3 ή 4 μήνες για οριστική απόφαση)
03-08-2009, 08:57 #53
ναι αλλά... 10 μήνες.... μεταβατική περίοδος θα...δεν θα....
Το διαδικτυακό διαζύγιο βγαίνει αμέσως χωρίς πολλά πολλά.......
πάσα διδάγματα (ηθικά και μη) βγαίνουν όμως;
ένα απ αυτά είναι το \"όχι προκλητικά νικ νειμς....\"
άλλο είναι μη σκέφτεστε με λογική.....
μη λέτε ποτέ ψέματα στον άλλον, μη τον λέτε μωρό μου ...... και τόσα άλλα πιό ξενερωτικά....
\"τ΄ άκοσες πολί΄μ\"
:P
υ.γ.: τα τρία σ΄ένα είναι σαν τις ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων......, τώρα έχουν και πέντε σε μίαΒάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
03-08-2009, 09:54 #54
εμενα το διαζηγιο μου συνενετικο σε 3 χρονια.μεσολαβισαν και οι διακοπες το ενα το αλλο δεν θυμαμαι παντως αργησε.
03-08-2009, 09:58 #55
τι πυστευεται εσεις δλδ?
ειναι ολα αυτα πολυ ιποπτα μεν αλλα δεν θελω να βιαζτω.εξαλου ξεκοψαμε παλυ ....για μερικες μερες λολ.
03-08-2009, 12:13 #56
Το κακο με τις γνωριμιες απο το ιντερνετ ειναι οτι δηλωνεις οτι θελεις για τον εαυτο σου, ηρεμα, ελεγχομενα αφου δεν υπαρχει οπτικη επαφη ποσο περισσοτερο φυσικη παρουσια..Οταν η γνωριμια βγαινει στην πραγματικη ζωη, τοσο δυσκολοτερο ειναι να κρυφτει απο την αληθεια..
03-08-2009, 12:22 #57
Γενικά δεν ξέρουμε τι ρόλο μπορεί να βαράει ο άλλος αν δεν τον γνωρίσουμε καλά.Είχα ακούσει για μια περίπτωση διγαμίας.Και που νόμιζα ότι αυτά γίνονται μόνο στα σήριαλ........
Τέλος πάντων,ούτε καλό είναι να είμαστε καχύποπτοι αλλά προσγειωμένοι ότι συμβαίνουν κι αυτά.
Ευτυχώς συνήθως κάποια πράγματα δεν κρύβονται για καιρό αν έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας.Η πανικούλα ήδη το πήρε χαμπάρι πως κάτι δεν κολάει...Θα δείξει....
03-08-2009, 12:26 #58
ναι θα δειξει.παντως μακαρι να ειναι φρεε ο Γ και να με ξανα αζητησει,θα του κανω ξαψωνια ομως .αν δεν γινει κατι θα παμε για αλλα.σιγα τα ωα μωρε.
03-08-2009, 16:35 #59
Originally posted by zinovia
Το κακο με τις γνωριμιες απο το ιντερνετ ειναι οτι δηλωνεις οτι θελεις για τον εαυτο σου, ηρεμα, ελεγχομενα αφου δεν υπαρχει οπτικη επαφη ποσο περισσοτερο φυσικη παρουσια..Οταν η γνωριμια βγαινει στην πραγματικη ζωη, τοσο δυσκολοτερο ειναι να κρυφτει απο την αληθεια..
στα καλυτερα και πιο σοβαρα σαιτ γνωριμιων ολου του πλανητη
υπαρχει ομως και η δυνατοτητα της αμεσης συνομιλιας , μεσω του ΤΣΑΤ!
Εκει δυστυχως αποκαλυπτεται συχνα οτι οι περισοτεροι χρηστες στην αρχη της γνωριμιας τους με καποιο αλλο μελος , ειναι νευρικοι , ακριβως γιατι φοβουνται να μην κανουν λαθος και χασουν το δικαιωμα της επικοινωνιας με το προσωπο που τους ενδιαφερει.
03-08-2009, 16:43 #60
Δεν εμπιστευομαι ευκολα τους ανθρωπους που μπαινουν σε σαιτ γνωριμιων..Γενικα τα σαιτ γνωριμιων..Προτιμω τη ζωσα επικοινωνια..Οσο για το σαιτ στο οποιο ειμαι μελος και τωρα γραφω, μου αρεσει η επικοινωνια μεσω αυτου, με εκφραζει νοιωθω οικεια με τα αλλα παιδια γιατι εδω δεν κανουμε τσατ, ουτε ο σκοπος ειναι να γνωριστουμε μεταξυ μας στην πραγματικη ζωη, αλλα να εκφραστουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις..Να νοιωσουμε τροπον τινα ελευθεροι απο τις προκαταλειψεις των τριτων...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία